Merhaba yeni üyeyim, gruba katılmak için katılım formunu aynı böyle msj yazarak göndereceğim değil mi?
Kullanıcı adı: leopardesenlitayt
Medeni durum: Evli
Çocuk yok
Boy: 1.68
Kilo: 90
Hedef kilo: 60
Kilo alma serüvenim: Ergenliğimde de kiloluydum fakat lise ve dersane zamanlarımda kilo verdim. 2003 - 2010 yılları arasında 65 kilo civarında idim ki bu dönemde hep fast food alanında çalıştım, malum öğrencilik zamanı. 2010 yılında bir pizzacıda çalışmaya başladım. 2013te 70 kilo oldum. Aynı yıl evlendim ve şu an 90 kiloyum. Evlilikle beraber depresif halim daha da arttı ve hareketsiz bir hayatım var uzun zamandır. Hem armut tipi bir vücut yapısına sahip olduğumdan hem de hareketsizliğimden bacaklarım kalın ve göbeğim sivri.
Neden kilo vermeliyim?: Kendime olan güvenimi kazanmam gerekiyor. Yaşam kalitem iyice düştü. Hareketlerim kısıtlandı.
Hosgeldin ablacim nasilsin?gnydın canlar
cok guzel canim bayram haftasinda bile kilo vermissin tebrikler :)Gunaydin
Dun yerine bugun tartilacaktim. Sonuc soyle
Gecen hafta :62.2
Bu hafta :61.8
Fark :0.400
Yüzde:0.64
Yuzdelik fark doğru mu bilmiyorum
ozaman devam Hazalim :)Çok yoğundu gülüm baya yoruldum ama eğlendim de :) evet plates hiç terletmiyor ama kendimi çok iyi hissettim
canim spor aletlerin varsa firsat buldukca kullan mutlaka, cok guzel bir imkan :)Evet bendim canim. Benim evde bir suru spor aletim var ama cok tembelim. Bu takim sayesinde basliyacagim bugun. Kizim ogle uykusuna gecince ve aksam ikiside uyuyunca cocuklarin biraz daha yaparim diye planliyorum
canim ustteki egzersiz uzun vadede duzenli uygulanirsa sonuc verebilir ama bunun yerine ben senin icin ayni bolgeyi calistiran baska egzersiz paylasabilirim, daha etkilisinden :)Yawrukush Özgem bu egzersizler hakkında fikrini almak istiyorum :)
İşe yarar mı sence de ?
Eki Görüntüle 1885983 Eki Görüntüle 1885984
gecmis olsun canim ihmal etme doktora git...Sirt agrilarim yine başladı duramiyorum agridanRabbim kimseyi hastalikla sınamasın
iyiyiz canim, hic gorunmuyorsun, ne var ne yok?Kızlar nasılsınız bu aralar yine yoğunum bu akşam da düğün var arkadaşımın
Canim Ebru sayfa sahibi o gelince yenileyebilecek :)Kaptan ilk sayfadaki güncel liste yenilenmiyor mu çünkü orda daha 78im bi bakayım dedm gecen hafta kaç kiloymuşum tabi yine bildirimi unutunca :)
sagolasin Fatimem hizir gibi yetisiyorsun yoklugumda :)Canım ilk sayfadaki liste bir kaç haftadır yenilenmiyor çünkü sayfayı konu sahibi yenileyebiliyor, konu sahibi Ebru da doğum yaptığı için gelemiyor..
Kilon 76.4
canim suan oldugun yerde cok mutlu degilsin ondan bu hislerin.Sürekli uyku hali halsizlik alerji valla ağlıcam şimdi sıfır enerjim var hayata insanlar nasıl ders çalışıyo nasıl işe gidiyo hayret ediyorum ya
cok guzel canim tebrikler:)Gecen hafta 76.4
Bu hafta 75.3
Fark 1.439
canim yinede simdi bulundugun yerdede yuruyus yap, dans da etmissin guzel guzel gitmis kilolar.Bu memleketten gitmem lazım bi izmire gideyim hergün yürüyüs yapçam düzenli beslencem ama burda çok zor sigarasızlık başıma vuruyor aile zaten ayrı bi sıkıntılı benim pek huzur yok genelde dışarı atıyorum kendimi arkadaşlarımla zaman geçiriyorum işte
spor yapabilirsen yaz olur mu canim, minigini operim:)Sabah Soganli yumurta ve 1 cavdar
Öglen ceyrek dilim cocuklara yaptigim muzlu kek
Aksam sosisli sandevic
Su simdilik 1,5l
Spor da yapmadim daha. Suan ustumde 17aylik bir kizçe zipliyor. Ziplayarak gobegimi eritse keske
sagolasın canımgecmis olsun canim ihmal etme doktora git...
iyiyiz canim, hic gorunmuyorsun, ne var ne yok?
Canim Ebru sayfa sahibi o gelince yenileyebilecek :)
sagolasin Fatimem hizir gibi yetisiyorsun yoklugumda :)
canim suan oldugun yerde cok mutlu degilsin ondan bu hislerin.
is durumundan haber var mi?
durumun netlesse her sey daha duzenli olur, rayina oturur..
cok guzel canim tebrikler:)
canim menu kotu olmus bugun, telafi edelim yarin :)Kizlar hepinize iyi akşamlar. Bugün menüm çok kötü
KahvaltıM, 2 dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, 2 çay kaşığı reçel, bir kaç badem
Ara, 2 dilim elma, bir kase yoğurt, 5 fındık , 2 kare bitter
Aksam, (saat 4 te)yarım ekmek arası döner
Ara, 5 küçük ev yapımı az şekerli kurabiye. Kızlarım yaptı. İlla ye diye tutturdular. Bende dayanamadım. Şekersiz Türk kahvesi
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
Su, 2 litre
Yawrukush
canim hosgeldin aramiza:)Kullanıcı adı: leopardesenlitayt
Çocuk yok
Kilo alma serüvenim: Ergenliğimde de kiloluydum fakat lise ve dersane zamanlarımda kilo verdim. 2003 - 2010 yılları arasında 65 kilo civarında idim ki bu dönemde hep fast food alanında çalıştım, malum öğrencilik zamanı. 2010 yılında bir pizzacıda çalışmaya başladım. 2013te 70 kilo oldum. Aynı yıl evlendim ve şu an 90 kiloyum. Evlilikle beraber depresif halim daha da arttı ve hareketsiz bir hayatım var uzun zamandır. Hem armut tipi bir vücut yapısına sahip olduğumdan hem de hareketsizliğimden bacaklarım kalın ve göbeğim sivri.
Neden kilo vermeliyim?: Kendime olan güvenimi kazanmam gerekiyor. Yaşam kalitem iyice düştü. Hareketlerim kısıtlandı.
canim menun de sporunda gayet guzel olmus:)Çok teşekkür ederim :)
Sabah: 3 haşlanmış yumurta ( sadece birinin sarısını yedim), lor peyniri, hindi jambon, tatlandırıcılı siyah çay, 2 yulaf kepekli krep.
Öğle: büyükçe bir kase yağı azaltılmış yoğurt, içine bir yemek kaşığı yulaf kepeği.
Akşam: 300-400 gr kadar tavuk göğsü ve şekersiz kola.
Spor: 1 saat bacak ve karın bölgesi için pilates.
Anlaşılacağı üzere dukan diyeti yapıyorum çünkü gerçekten tartıda kilo kaybını görmeye ihtiyacım var. Dukanın son evresinden sonra da artık beslenme şeklimi Karatay hocanın kitaplarına göre uyarlıcam.
Gerçekten hoşbuldum :) ilk defa bir foruma üye oldum. Daha etkin kullanamayabilirim kusuruma bakmayın lütfen :)canim menu kotu olmus bugun, telafi edelim yarin :)
nasilsin, kizlar nasillar?
evlat elinden kurabiye pek tatli olsa gerek :)
canim hosgeldin aramiza:)
ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim,1 oglum var 3bucuk yasinda, 6 aylik da hamileyim.
beden egitimi ogretmeniyim.
duzenli bir menu ve egzersizle kilolari verecegine hic suphem yok.
her gun aksamlari menulerimizi paylasiyoruz,ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizleri.
cuma gunleri de ac karnina, wc sonrasi, kiyafetsiz tartilip kilo bildirimi yapiyoruz en gec saat 17ye kadar.
bunun haricinde aklina takilan bir sey olursa, menu ve egzersizlerle ilgili yardima ihtiyacin olursa hep buralardayim :)
canim menun de sporunda gayet guzel olmus:)
hele ilk gun icin oldukca iyi.
dukan diyeti yaparken belirli araliklarla kan degerlerine baktirmayi unutma.
bu arada sekersiz kola mi cikmis? :)
Hic sorun degil canim, hepimiz ilk gunlerde alisana kadar birbirimizi idare ettik:)Gerçekten hoşbuldum :) ilk defa bir foruma üye oldum. Daha etkin kullanamayabilirim kusuruma bakmayın lütfen :)
O zaman kola zero diyeyim. İnşallah haftaya kadar iyi bir kilo veririm. Eşimle beraber başladık o iki günde 1kg verdi. Gerçi su falandır ama işte insan özeniyor. Çok memnun oldum bu aradaGerçekten hoşbuldum :) ilk defa bir foruma üye oldum. Daha etkin kullanamayabilirim kusuruma bakmayın lütfen :)
Çalışmıyorum üniversiteye ara vermiştim okula dönüp bitirmeye çalışıyorum şu an. Üç yıllık evliyim.Hic sorun degil canim, hepimiz ilk gunlerde alisana kadar birbirimizi idare ettik:)
Kac yillik evlisin , suan calisiyor musun?
Hayır kuzum cdler var bende ama 21 günde sıkılaşma Ebru şallı diye yaz nette var gülümNetten mi yapiyosun canım. Bende de var top ,lastik , ağırlık, pilates çemberi. Ama nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum
Hoşgeldin canım aramiza inşallah Hedef kilona ulasirsin.Kullanıcı adı: leopardesenlitayt
Çocuk yok
Tamam kaptanım. Nasıl geçti misafirlikHosgeldin ablacim nasilsin?
cok guzel canim bayram haftasinda bile kilo vermissin tebrikler :)
ozaman devam Hazalim :)
canim spor aletlerin varsa firsat buldukca kullan mutlaka, cok guzel bir imkan :)
Teşekkür ederimHoşgeldin canım aramiza inşallah Hedef kilona ulasirsin.
Sevindim kuzum ♥ ne güzel ortam olmuş akın paşayaKizlar kahvaltimizi ettik, ortaligi toparladim.
Simdi esim bizi oyun parkina birakip oglanla, kendisi spora gidecek.
Dun Turk komsularla tanistik, hepsi de iyi insanlar, toplam 4 Turk aileyle tanistik.
Sadece 1 bayanin yasi yasima yakin ve kucuk cocugu var Akin gibi.
Ev sahibinin 3 oglu vardi lise ve universiteye giden, diger bir aileninde orta okula giden bir oglu vardi.
Akin da onlara katildi, ev yerinden oynadi resmen
Akin ilk kez kendinden buyuk abilerle biraraya geldi ve ne yapacagini sasirdi
Zaptedemedik, gerci herkes kucuk capli sok gecirdi Akinin durmak bilmez enerjisinden dolayi, bizimle yeniden gorusurler mi bilinmez.
Ama burada da Turklerin oldugunu bilmek bizi cok mutlu etti.
Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?