Ah canım çok geçmiş olsun.Sirt agrilarim yine başladı duramiyorum agridanRabbim kimseyi hastalikla sınamasın
Ben de bazen ozeniyorum platese . Bakarsın patlatirim araya bi plates :)))Evet kuzum top lastik bide bazen ağırlık
Kullanıcı adı: leopardesenlitayt
Medeni durum: Evli
Çocuk yok
Boy: 1.68
Kilo: 90
Hedef kilo: 60
Kilo alma serüvenim: Ergenliğimde de kiloluydum fakat lise ve dersane zamanlarımda kilo verdim. 2003 - 2010 yılları arasında 65 kilo civarında idim ki bu dönemde hep fast food alanında çalıştım, malum öğrencilik zamanı. 2010 yılında bir pizzacıda çalışmaya başladım. 2013te 70 kilo oldum. Aynı yıl evlendim ve şu an 90 kiloyum. Evlilikle beraber depresif halim daha da arttı ve hareketsiz bir hayatım var uzun zamandır. Hem armut tipi bir vücut yapısına sahip olduğumdan hem de hareketsizliğimden bacaklarım kalın ve göbeğim sivri.
Neden kilo vermeliyim?: Kendime olan güvenimi kazanmam gerekiyor. Yaşam kalitem iyice düştü. Hareketlerim kısıtlandı.
Sagol canımAh canım çok geçmiş olsun.
Ben de bazen ozeniyorum platese . Bakarsın patlatirim araya bi plates :)))
Hoşgeldin canım. İnşallah en kisa vakitte istediğin kiloya ulasirsin.
He tamam canim dedim sekersiz kola mi yapmislar:)O zaman kola zero diyeyim. İnşallah haftaya kadar iyi bir kilo veririm. Eşimle beraber başladık o iki günde 1kg verdi. Gerçi su falandır ama işte insan özeniyor. Çok memnun oldum bu arada
Çalışmıyorum üniversiteye ara vermiştim okula dönüp bitirmeye çalışıyorum şu an. Üç yıllık evliyim.
Gayaet guzel gidiyorsun canim :)Sabah:
2 dlm ekmek
1,5 yumurta
3 zeytin
Peynir
Domates salatalık biber
Ara:
Üzüm
Öğlen:
4 -5 kaşık kavurma
Biraz ekmek
Ara:
Yarım domates
Akşam:
1 kase çorba
5 kaşık kadar erişte
Yarım brd vişne suyu
2-3 dolma
Su:2,5 lt
Spor: 50 mekik, 100 bel,60 omuz,20 kol egzersizleri
Yawrukush
Guzel gecti canim, sadece cok yas farki var aramizda komsularla :)Tamam kaptanım. Nasıl geçti misafirlik
Ben varim onlar yoooookkkkKızçeler yok mu kimse gelin iki çift sohbet edelim beaaa
@AKovser kuzum nasılsın alerjin geçti mi
@Mavibocuk taze gelin nasılsın kuzum
@saricicek123 gülüm nerelerdesin nasılsın
Sende basla pilatese Sibelim :)Ah canım çok geçmiş olsun.
Niye ki gulum ne yedin?Bugün diyeti bozdum 3 aylik emegi 1 gunde harcadımcok moralim bozuk cok
Sende başla gülüm ;/Ah canım çok geçmiş olsun.
Nasilsin Hazalim neler yaptin bugun?Sende başla gülüm ;/
Ben varim onlar yoooookkkk[/QUOTE
Nasılsın kuzum he sen hep ol :)
Iyiyim canım kk konularını okuyup okuyup şok oluyorum :) temizlikle geçti gülüm. sen nasilsinNasilsin Hazalim neler yaptin bugun?
Bilmiyorum niye oldu cok gerginim kac gündür yorgun luk vs de varNiye ki gulum ne yedin?
Bir derdim var bolumunu mu okuyorsun canim?Iyiyim canım kk konularını okuyup okuyup şok oluyorum :) temizlikle geçti gülüm. sen nasilsin
Yine guzel bir gun olmus kuzumBugün ki menüm
Sabah
Menemen
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen 1 hurma
Akşam 17 gibi
5 yk pilav
Tavuk
Yoğurt
Su 1.5 litre
Spor plates
Bol bol oksijen al gülüm parkta :) hakikaten gün hiç yetmiyorIyiyim canim Akinla kapali oyun parkindayiz, bir gozum onda bir gozum takimda:)
Sonrada eve geceriz yemek telasi, Akini uyutma derken hoop gun bitiyor..
Evet kuzum şükür eşim sağolsun fazla yesem hemen uyarıyor :)Yine guzel bir gun olmus kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?