- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Kabul ettim canim ama ev 1+1 yatak odasi küçük oldugu icin oglanda korkuyir diye odasa yatmamiz gerekiyor tv yi kapatmaz isigida e nasil uyuyacagiz cocugu alip odaya goturuyorum bilgisayar oyununun sesinden uyamiyir cocuk. Evde oturdugu gun boyunca bilgisayarda oturur yetmezmis gibi sıkılıyorum diye ailesinden birini çağırır yada dışarı çıkar yoruldum ailemden yardim istesem bin tane bahane üretirler gelmezler yardima son 4 gundur toplamda 7 saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorumAllah yardımcın olsun cadiy Erkekler pek bir işe yardım etmezler bazen öyle kabul etmek gerekiyor
Denedim inan artik sabrim kalmadi son 2 aydir mucadele ediyorum en son sinir krizi gecirirken buluyorum kendimiAllah bağışlasın canım. Beraber yapın bide öyle dene belki ağlamaz. Ne videolar var bebişleriyle spor yapıyorlar çok eğlenceli duruyor :)
Iyiyim canım Şükür. Diyet nasıl gidiyorokuyamıcamda baya sayfa var
iyiyim canım sen nasılsın
memlekette diyet falan yalan oldu be kuzumIyiyim canım Şükür. Diyet nasıl gidiyor
Canım eşine durumu anlatsan karşılıklı konuşarak duruma bir çözüm bulunur inşallahKabul ettim canim ama ev 1+1 yatak odasi küçük oldugu icin oglanda korkuyir diye odasa yatmamiz gerekiyor tv yi kapatmaz isigida e nasil uyuyacagiz cocugu alip odaya goturuyorum bilgisayar oyununun sesinden uyamiyir cocuk. Evde oturdugu gun boyunca bilgisayarda oturur yetmezmis gibi sıkılıyorum diye ailesinden birini çağırır yada dışarı çıkar yoruldum ailemden yardim istesem bin tane bahane üretirler gelmezler yardima son 4 gundur toplamda 7 saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum
Canım bu kadar yıpratma kendini her şey olacağına varır.dert etme bu kadar gülümDenedim inan artik sabrim kalmadi son 2 aydir mucadele ediyorum en son sinir krizi gecirirken buluyorum kendimi
Geri almadıysan kiloları çok halledeyim inşallahmemlekette diyet falan yalan oldu be kuzum
toparlanmaya calışıyorum bu hafta
Dinlemiyor defalarca konustumCanım eşine durumu anlatsan karşılıklı konuşarak duruma bir çözüm bulunur inşallah
Sıkışıp kalmış gibiyim artıkCanım bu kadar yıpratma kendini her şey olacağına varır.dert etme bu kadar gülüm
Bu kadar takma kafana olan sana olur canim.Sıkışıp kalmış gibiyim artık
Bi silkelen kendine gel yapmaktan zevk aldığın bişeyler yokmu canım kendin için küçükte olsa bişey yap.Yapmaya çalışıyorum zaten diyetten degilde hayattan soğudum
Toparlarsın cem ben sana güveniyorummemlekette diyet falan yalan oldu be kuzum
toparlanmaya calışıyorum bu hafta
AldımGeri almadıysan kiloları çok halledeyim inşallah
inşallah ablaaaaBi silkelen kendine gel yapmaktan zevk aldığın bişeyler yokmu canım kendin için küçükte olsa bişey yap.
Toparlarsın cem ben sana güveniyorum
Valla cok iyi alıştırdım kendimi kahvaltıya ben. yıllardır resmen sacmalamışım.
Teşekkürler kuzum değerli bilgiler için
Az kaldı gülüm çoğu gitti azı kaldı.hem özlemler iyidir aşkınız daim olsun inşallah
Onda biraz kilo verdikten sonra yapmak gerek ben mesela 70 kilo ile yapamamhareketleri ağır biraz toplu olmak lazım :)
canım hangi marka sirke kullanıyosun
Bence sende o zaman biraz kendini düşüneceksin olan sana oluyor. Stres kilo vermeyi de engelliyor kuzumDinlemiyor defalarca konustum
Afiyet olsun gülüm hoşgeldin nasılsın.Selamlar guzeller nasilsiniz?
Gelin beraber cay icelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?