Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm

Sabah
Sirkeli su

Öğlen
Et patates yemeği (çok az yedim)
domates, salatalık
1 dilim ekmek

Akşam
Sulu köfteli yemek :)
1 dilim ekmek
domates, salatalık

su 1.5 litre
Kaç gündür spor yapamıyorum, ne olcak bu halim hiç bilmiyorum

Canım çok gezmiyorum aslında bugün kayınvaldemler yayladan geldiler hoşgeldine gittik.onun dışında bi annemlere gidiyorum ablamlar annemler aynı binada oturuyor zaten genelde ya onlar bende ya ben onlardayım biz kızkardeşler biraz düşkünüz birbirimize ondan gezmelerim

harikasin canim , nasil gecti gunun?
Okuldaydim zaten 4 gibi eve geldim. Pazartesiddn itibaren 17.30 da eve gelebilecegim yemek yedik esim gitti kizlari aldi onlara yemek hazirladim camasir serdim yenisini attim kizlarin yataklarini topladım kendi yatagimi duzelttim sabah duzeltme adetim hic yok boylesi daha saglikliymis zaten:)) sonra kizlara yemek yedirdim ellerini yuzlerini yikayip ustlerini degistirdim. Kizlara vesilalik foto cektirmeye gittik işkence gibiydi defne cok zor ikna oldu. Ordan arkadasa gittik. 10 gibi eve geldik camasir astim digerlerini topladim katladim kizlarin cantalarinj yerlestirdim. Bu arada yolda makarna isteriz diye tutturdular gece gece makarna yaptim yedirdim. Ellerini yuzlerini yikadim ustlerini degistirdim uyuttum. Farkindaysan esim sadece okuldan cocuk alma isini yapti simdi uzandim sizi okuyorum aslinda daha cok yapcak sey var ama yarin sabah evdeyim dersim ogleden sonra . Simdi menu uazcam gecmis bitmedi:))

Çocuklar ve esim krep istiyorlar. Arasina da çikolata sürüp yerler. Resmen bana işkence gibi yaaa
En kötüsü de o zaten yaptığını yiyememek.
İki gündür belim ağrıyor yine spor yapmayınca artıyor Bugün yürüyüş yaptım biraz eşimde Biraz masaj yaptı sağolsun Biraz iyiyim şimdi
Gecmis olsun ablam. Sıcak bi duş al.
Geçen varislerim var tedavi olacağım dedin o yüzden sordum kuzum. evde olmakta güzel ben seviyorum en azından
Evet canim benim yaşımda birinin bu kadar varisi olmasi normal değil ama 3 sene restoran da ayaktaydim. 1 sene de resepsiyonda ayaktaydim. Benim bacaklarımhep kalın ve problemli velhasıl.
Kuzum pro üyeler görüyor kim var kim yok
O ne kız burda da mı kapitalist düzen var?
Yarın ne yemek yapacak siniz kizlar. Bir fikir verin bana da
Yarın ola hayr ola. Hiçbir fikrim yok.
Sağol canım yarın görüşürüz.
Bir taraftan eşime laf yetistiriyorumzaman geçirmek değil de burda sizlerle görüşmek konuşup dertlesmek inanılmaz iyi geliyor bana.
Asya nasılsın canim? Kız kv ile durumlar nasıl? Aynı mı hâlâ?
Hadi ya Miro nun kız versiyonu. İnsan bu çocuklarla bir yere gidemiyor ki ağlama krizi yaramazlıklar. Ne zaman sakin olur ki bunlar acep?????
Allah sifa versin busem. İnşallah atlatır bu durumları yuvasında musmutlu yaşar .
Yerim ben o sipayi :)))

Allah kolaylık versin canım..
Yardım eden olmaması çok kötü

İnşallah sibelim saglik en muhimi. Bir suru sifirin basindaki 1 rakami gibi saglik. O bir olmadan milyonlarca sifirin olsa degeri sifir:)

Evdesin nasıl olsa canım ip atla squat yap 10 dk da olsa fayda sağlar.
Ne güzel nasıl ozendim sana maşallah.
aynen canım kaçamak yapmadım
Bravo.

En buyuk destekcimiz erkekler:))))

Bu toplu alıntıları banada öğretin ya hepinize tektek laf yetiştiremiyorum toplu mesajı öğrenimde hepinize toplu laf yetiştireyim

Evdesin nasıl olsa canım ip atla squat yap 10 dk da olsa fayda sağlar.

Ne güzel nasıl ozendim sana maşallah.

Bravo.

En buyuk destekcimiz erkekler:))))

Benim zaman ya da yer sıkıntım yok ki canım..
Sıcağa karşı hassasım yani en ufak vücut ısımı artıracak harekette hemen kaşınmaya başlıyorum Yürüyüş bile zorluyor bazen..
Nasıl hasretim spora anlatamam
İlaç alıyorum şimdi, zamanla biraz iyi olursam yaparım inşaAllah.

Menüm

Sabah limonlu ılık su 1 ymt zeytin 2 dlm tbe

Ara kahve

Öğle et , 5 yk sebzeli bulgur , yogurt ve 2 dlm peynir

Ara 2 dlm kepekli bisküvi

Akşam domates salata ve 3 yk sebzeli bulgur

Dün hiç acikmazkenn bugün açlıktan ölDüm. 3 lt su 15 dk yürüyüş ve 30 dk bisiklet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…