Erimemiştir canım sen bi 100 ia daha yapKizlar yarım krep yedim ama 100 ia yaptım erimiştir belki
Canım çok gezmiyorum aslında bugün kayınvaldemler yayladan geldiler hoşgeldine gittik.onun dışında bi annemlere gidiyorum ablamlar annemler aynı binada oturuyor zaten genelde ya onlar bende ya ben onlardayım biz kızkardeşler biraz düşkünüz birbirimize ondan gezmelerimcanim bugun yagmur yagmazken gelecek tamirciler, hic eve girmeyecekler bu sefer, catiya cikip halledeceklermis.
insallah son olur Hazalim..
canim kahvaltida 2 dilim, oglen ve aksamda 1er dilim tuketiyorum ben.
diyetteyken de oyle yapiyordum, bu ideal kuzum.
masallah sana kuzum ne gezgin hatunsun sen yaa :))
aynen canım kaçamak yapmadımKacamak yapma kv
Canım benim çok geçmiş olsun tekrar sen bi Hayır falan ver özgem . Başının gözünün sadakasi olsun.
Son 1 haftadir badireler atlatiyorsun dikkat et canım benim.
Gitme kal burda sonra sana ninni söyler uyuturumUyumaya gidecektim siz geldiniz nasıl gideyim şimdi
Okuldaydim zaten 4 gibi eve geldim. Pazartesiddn itibaren 17.30 da eve gelebilecegimharikasin canim , nasil gecti gunun?
En kötüsü de o zaten yaptığını yiyememek.Çocuklar ve esim krep istiyorlar. Arasina da çikolata sürüp yerler. Resmen bana işkence gibi yaaa
Gecmis olsun ablam. Sıcak bi duş al.İki gündür belim ağrıyor yine spor yapmayınca artıyor Bugün yürüyüş yaptım biraz eşimde Biraz masaj yaptı sağolsun Biraz iyiyim şimdi
Evet canim benim yaşımda birinin bu kadar varisi olmasi normal değil ama 3 sene restoran da ayaktaydim. 1 sene de resepsiyonda ayaktaydim. Benim bacaklarımhep kalın ve problemli velhasıl.Geçen varislerim var tedavi olacağım dedin o yüzden sordum kuzum. evde olmakta güzel ben seviyorum en azından
O ne kız burda da mı kapitalist düzen var?Kuzum pro üyeler görüyor kim var kim yok
Yarın ola hayr ola. Hiçbir fikrim yok.Yarın ne yemek yapacak siniz kizlar. Bir fikir verin bana da
Sağol canım yarın görüşürüz.Kizlar sizlerle sohbete doyum olmaz ama ben yavastan giyinip Akini okuldan almaya gidiyorum.
Dun yine sikayetlendi ogretmeni bakalim bugun uslu durduysa parka goturecegim okul cikisi..
Park donusu siz uyumus olabilirsiniz.
Simdiden hepinize iyi istirahatler, yarin gorusmek uzere.
Asya nasılsın canim? Kız kv ile durumlar nasıl? Aynı mı hâlâ?Bir taraftan eşime laf yetistiriyorumzaman geçirmek değil de burda sizlerle görüşmek konuşup dertlesmek inanılmaz iyi geliyor bana.
Hadi ya Miro nun kız versiyonu. İnsan bu çocuklarla bir yere gidemiyor ki ağlama krizi yaramazlıklar. Ne zaman sakin olur ki bunlar acep?????Sibel dun o kadar tutredi ki bacaklarim anlatamam. 3 yas sendromu muduuur yoksa huylari midir anlamadim bugun kresteki ogretmen esime siniftaki en hareketli cocuklar ikizler demis. Hatta ozellikle defne biraz bizi zorluyor demis. Haftasonu gune goturdum sehpanin etrafinda kostular gun boyu
Allah sifa versin busem. İnşallah atlatır bu durumları yuvasında musmutlu yaşar .Ev uğraştırdı sizi gercekten ozgem. Ama olsun saglik olsun biliyor musun ev de duzelir hersey de. Kardesimin esinin durumunu biliyosun tedavisi devam ediyor ve biraz agir gecirdi bu sureci önümüzdeki hafta ikinci tedavi asamasi baslicakmis. Radyoterapi sureci. Annemler gitti izmire iste ev almislardi kardesimgiller ozgenin istedigi gibi heeer yeri yikildi evin bastan yapiliyor bi duvarlarin yeri kaldi degismeyecek. Sirf ozgenin istedigi gibi bir ev olsun icine sinsin diye herkes cirpiniyor. Umarim uzun yillar oturur evinde cocuklarini buyutur. Ayni sekilde senin de bu sene butun ev sorunlarin biter doguma kadar umarim yavrularini saglikla evinde buyutursun.
Yerim ben o sipayi :)))
Barbunya var. Bi de sabah musakka yapacagim ben patlican musakkaYarın ne yemek yapacak siniz kizlar. Bir fikir verin bana da
Okuldaydim zaten 4 gibi eve geldim. Pazartesiddn itibaren 17.30 da eve gelebilecegimyemek yedik esim gitti kizlari aldi onlara yemek hazirladim camasir serdim yenisini attim kizlarin yataklarini topladım kendi yatagimi duzelttim sabah duzeltme adetim hic yok boylesi daha saglikliymis zaten:)) sonra kizlara yemek yedirdim ellerini yuzlerini yikayip ustlerini degistirdim. Kizlara vesilalik foto cektirmeye gittik işkence gibiydi defne cok zor ikna oldu. Ordan arkadasa gittik. 10 gibi eve geldik camasir astim digerlerini topladim katladim kizlarin cantalarinj yerlestirdim. Bu arada yolda makarna isteriz diye tutturdular gece gece makarna yaptim yedirdim. Ellerini yuzlerini yikadim ustlerini degistirdim uyuttum. Farkindaysan esim sadece okuldan cocuk alma isini yapti simdi uzandim sizi okuyorum aslinda daha cok yapcak sey var ama yarin sabah evdeyim dersim ogleden sonra . Simdi menu uazcam gecmis bitmedi:))
İnşallah sibelim saglik en muhimi. Bir suru sifirin basindaki 1 rakami gibi saglik. O bir olmadan milyonlarca sifirin olsa degeri sifir:)En kötüsü de o zaten yaptığını yiyememek.
Gecmis olsun ablam. Sıcak bi duş al.
Evet canim benim yaşımda birinin bu kadar varisi olmasi normal değil ama 3 sene restoran da ayaktaydim. 1 sene de resepsiyonda ayaktaydim. Benim bacaklarımhep kalın ve problemli velhasıl.
O ne kız burda da mı kapitalist düzen var?
Yarın ola hayr ola. Hiçbir fikrim yok.
Sağol canım yarın görüşürüz.
Asya nasılsın canim? Kız kv ile durumlar nasıl? Aynı mı hâlâ?
Hadi ya Miro nun kız versiyonu. İnsan bu çocuklarla bir yere gidemiyor ki ağlama krizi yaramazlıklar. Ne zaman sakin olur ki bunlar acep?????
Allah sifa versin busem. İnşallah atlatır bu durumları yuvasında musmutlu yaşar .
Fatimem ona sorsan cok yardimciAllah kolaylık versin canım..
Yardım eden olmaması çok kötü
Gitme kal burda sonra sana ninni söyler uyuturum
Evdesin nasıl olsa canım ip atla squat yap 10 dk da olsa fayda sağlar.Menüm
Sabah
Sirkeli su
Öğlen
Et patates yemeği (çok az yedim)
domates, salatalık
1 dilim ekmek
Akşam
Sulu köfteli yemek :)
1 dilim ekmek
domates, salatalık
su 1.5 litre
Kaç gündür spor yapamıyorum, ne olcak bu halim hiç bilmiyorum
Ne güzel nasıl ozendim sana maşallah.Canım çok gezmiyorum aslında bugün kayınvaldemler yayladan geldiler hoşgeldine gittik.onun dışında bi annemlere gidiyorum ablamlar annemler aynı binada oturuyor zaten genelde ya onlar bende ya ben onlardayım biz kızkardeşler biraz düşkünüz birbirimize ondan gezmelerim
Bravo.aynen canım kaçamak yapmadım
Okuldaydim zaten 4 gibi eve geldim. Pazartesiddn itibaren 17.30 da eve gelebilecegimyemek yedik esim gitti kizlari aldi onlara yemek hazirladim camasir serdim yenisini attim kizlarin yataklarini topladım kendi yatagimi duzelttim sabah duzeltme adetim hic yok boylesi daha saglikliymis zaten:)) sonra kizlara yemek yedirdim ellerini yuzlerini yikayip ustlerini degistirdim. Kizlara vesilalik foto cektirmeye gittik işkence gibiydi defne cok zor ikna oldu. Ordan arkadasa gittik. 10 gibi eve geldik camasir astim digerlerini topladim katladim kizlarin cantalarinj yerlestirdim. Bu arada yolda makarna isteriz diye tutturdular gece gece makarna yaptim yedirdim. Ellerini yuzlerini yikadim ustlerini degistirdim uyuttum. Farkindaysan esim sadece okuldan cocuk alma isini yapti simdi uzandim sizi okuyorum aslinda daha cok yapcak sey var ama yarin sabah evdeyim dersim ogleden sonra . Simdi menu uazcam gecmis bitmedi:))
Bu toplu alıntıları banada öğretin ya hepinize tektek laf yetiştiremiyorum toplu mesajı öğrenimde hepinize toplu laf yetiştireyimEn kötüsü de o zaten yaptığını yiyememek.
Gecmis olsun ablam. Sıcak bi duş al.
Evet canim benim yaşımda birinin bu kadar varisi olmasi normal değil ama 3 sene restoran da ayaktaydim. 1 sene de resepsiyonda ayaktaydim. Benim bacaklarımhep kalın ve problemli velhasıl.
O ne kız burda da mı kapitalist düzen var?
Yarın ola hayr ola. Hiçbir fikrim yok.
Sağol canım yarın görüşürüz.
Asya nasılsın canim? Kız kv ile durumlar nasıl? Aynı mı hâlâ?
Hadi ya Miro nun kız versiyonu. İnsan bu çocuklarla bir yere gidemiyor ki ağlama krizi yaramazlıklar. Ne zaman sakin olur ki bunlar acep?????
Allah sifa versin busem. İnşallah atlatır bu durumları yuvasında musmutlu yaşar .
Fatimem ona sorsan cok yardimciay guleyim bari cok komikmis
Evdesin nasıl olsa canım ip atla squat yap 10 dk da olsa fayda sağlar.
Ne güzel nasıl ozendim sana maşallah.
Bravo.
En buyuk destekcimiz erkekler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?