bende kucuk hamur aliyorum ama yinede kalin yapmayi beceriyorum :)canım önceleri bende yapamıyordum köfte hamurunu küćük ceviz kadar alıcaksın eline elini sürekli suya batırarak incelticeksin hamuru büyük alırsan kalın olur parmaģınla çevire çevire incelticeksin canım bide geçenlerde ablam salatalıkla oyduğunu söylüyodu bayağıda iyi oldu diyodu deneyebilirsin sende İnternette var salatalık la içli köfte yazarsan videosu çıkar pratik bilmeyenler için :))
Hicbir erkek ev hanimligini yapamaz gercekten cok agir bir is ama nedense buna inandiramazsin beyefendilerihaklisin busem ya bu deveyi gudecegiz ya da bu diyardan gidecgiz..
bende ayni seyi dusunuyorum, aralikta online ders almaya baslayacagim.
bebegide bu surecte biraz buyuteyim, dersleride alabildigim kadar alayim.
sonra is hayatina donus yapayim.
yoksa dedigin gibi ev hanimi= vasifsiz, suluk imajindan kuplere binmeye basladim...
canim oglen neden yemedin?
ogun atlamamaya calis Meliscim:)
bugun kahvaltin daha guzel olmus, bir de yumurta eklesen super olacak :)
sporuna hic diyecek bir sey yok harika :)
evet canim, her seyi halledersem icim, kafam rahat olacak...
cok sevindim canim, dinlen bol bol..
sagol kuzum :)
ohhh sefan olsun canim, sabah yuruyusunu kendim yapmis gibi sevindim :))Gecmisi okuyorum ama su menulerimi yazayim oyle devam edeyim belli olmaz yarida kaliverir.
Dunku menum
Sabah
2 yumurta omlet mantarli
2 tereyagli kayisi
Peynir
Yesil biber
10 zeytin ve zeytinyagi
5 ceviz
Ogle bi buyuk fincan turk kahvesi
Aksam
Yogurt corbasi
Patlican kistirmasi
5 6 ceviz
Sonra komsuya gittik esi cig kofte yapmis ondan yedim
Spor yoktu dun
Su 3 lt gecti
Bugun menum
Sabah
Cecil peynirli sosisli yumurta
Krem peynir
6 ceviz
Filitre kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
Balik
6 ceviz
Spor 1 saat sabah yuruyusu ( bu yuruyusu kendime hediye ettim esime soylemedim haberi yok duysa yurucegine is yapsaydin der)
1 saat pilates
Su 2.5 lt oldu daha icerim
oyle malesef canim...Hicbir erkek ev hanimligini yapamaz gercekten cok agir bir is ama nedense buna inandiramazsin beyefendileri
Kuruvasan mmm boyoz gibi fransada herkes kuruvasan yiyo sabah de mi:) biz de yemistik hatta tr de hic yemedim orda bi yedim o kadarla kaldi:)Selamlar canlar.
Menüm
Sabah sütlü kahve ve 1 kuruvasan
Ogle 3 falafel bol salata
Ara 3 dlm kepekli bisküvi
Akşam 1 kase yogurt ve 1 dlm tbe
3 lt su. 30 dk yürüyüş.
Oyle valla kizlari krese biraktim saat 8 di 9 a kadar yurudum sonra gittim markete biseyler aldim cumaya odul aldim kendime hatta:)) sonra geldim kostur kostur evi topladim yemek yaptim dus aldim okula gittim. Okuldan da biraz erken geliyorum bugun esimden 1.5 saat falan once. Geldim anlamasin yurudugumu diye evi supurdum. Baligi hazirladim firina koydum corba yaptim. Camasir topladim katladim yeni attim makineye. Gardrobumu düzenlenlemem lazim bak simdi aklima geldi ya uff hic sevmedigim is.ohhh sefan olsun canim, sabah yuruyusunu kendim yapmis gibi sevindim :))
Ozgem ne kadar zevkli anlatmissin ozellikle veki toplantisi kacamagi ve cocuklar uyudugu andan sonraki bayilarak uyuma anina coook bayildim :))Ve yine yorucu bir gunun ardindan uyuyup kalmadan sizlere yazabildim
Akinin okuluna veliler toplantisina gittim, cok zevkli oluyor bu toplantilar.
Laf aramizda Akinsiz ve esimsiz kafa dinliyorum 1 saatcik bile olsa.
Veliler toplantisininda birgun kacamak olacagi aklima gelmezdi.
Toplanti 6-7 saatleri arasindaydi, hemen eve dondum.
7.30da esimin arkadasi, esi ve 2bucuk yasinda ogullari geldiler.
2 oglan tum aksam oyuncak ve akliniza gelebilecek her seyden kavga ettiler.
Eslerimiz odaya kilitlediler kendilerini ve calistilar.
Biz 2 bayan (ki ikimizde hamileyiz hatta dogum tarihlerimiz 2ser gun arayla) cocuklarla bogusaraktan cayimizi icip, hamur islerini huplettik soylemesi ayip.Arada sohbet bile ettik oglanlar tepemize tirmanirken..
Tum aksam kavga eden bebelerimiz saat 11de tam gider ayak , can ciger kuzu sarmasi olup, evde oradan oraya kosturdular.
Yarim saatte deli gibi kosturma ve bagirtilariyla gecti ve final 11.30 misafirler gider.
Bugunu hem sabah, hem aksam misafir agirlayarak, Akinla ugrasarak, veliler toplantisina giderek ve tek cesitte olsa yemek hazirlayarak tamamladim.
Akinin disi fircalandi tuvaleti yaptirildi pijamasi giydirildi, hooop paketlendi.
Gunun en sevdigim ani bu an, hatta o kadar seviyorum ki bu ani, hergun yatakta bayilircasina uyuyarak kutluyorum.
Bu gunde boyle bitti canlar...
Hepiniz insallah misil misil uyumus , dinlenerek yataklarinizdan kalkmissinizdir.
Mutlu bir gun sizlerin olsun, gununuz aydin olsun.
Eki Görüntüle 1896539
Fatimecim gecmis olsun canim simdi nasilsinSelam canlar..
Grip, ateşle uğraşıyorum 2 gündür..
Dün akşam geldim baktım okuyacak halde değilim çıktım, yaklaşık 3 saat kanepede kalmışım sonra zar zor yatağıma geçtim.. Geceyi berbat geçirdim
Kurur kuzum daha havalar o kadar soğuk değil. Bak ne güzel gönlünü almaya çalışmış ne yapalım onları da öyle kabul edecegizYok canim ya soktum yikadim herseyi koltuklar iskelet suan yarin kururmu bilmem
Evide elden gecirdim derken pestil oldum
Meliste anneiiii diye pesimde
Wallahi esim anladi sanirim
Erken geldi baktim yardim ediyor falan ama neye yarar
Kiyamam sana canim, yuruyusu saklayayim diye neler yapmissin :)Oyle valla kizlari krese biraktim saat 8 di 9 a kadar yurudum sonra gittim markete biseyler aldim cumaya odul aldim kendime hatta:)) sonra geldim kostur kostur evi topladim yemek yaptim dus aldim okula gittim. Okuldan da biraz erken geliyorum bugun esimden 1.5 saat falan once. Geldim anlamasin yurudugumu diye evi supurdum. Baligi hazirladim firina koydum corba yaptim. Camasir topladim katladim yeni attim makineye. Gardrobumu düzenlenlemem lazim bak simdi aklima geldi ya uff hic sevmedigim is.
:))Ozgem ne kadar zevkli anlatmissin ozellikle veki toplantisi kacamagi ve cocuklar uyudugu andan sonraki bayilarak uyuma anina coook bayildim :))
Canım benim hep olumlu düşün olumlu olsun herşey.. eşin inanıyorumki düzelecek. Zaten seni seven biri bebeğinizle beraber güzel günleriniz olucak inşallahO kadar bunaldim ki bu hafta sonu canlar, Allah hayir etsin..
Esim hem cumartesi hem pazar kendini islere verdi.
Suan saat gecenin 11.30u hala eve gelemedi beyefendi.
Isleri bitmis arkadasiyla bulusmaya gitmis kostur kostur.
Bazen olduresim geliyor gercekten..
7bucuk aylik hamileyim, hafta ici zaten yoruluyorum, hafta sonuda canim cikti , Allaha havale ediyorum kendisini.
Misafir odasina yastigini yorganini, dis fircasini - macununu koydum, mesajda yazdim odaya gelme uykumu bolme sakin diye.
Uyuyacagim bu sefer odaya gelip bir suru ses yapacak ,sonra saatlerce tekrar uyuyamiyorum.
Giciklik yapip odaya gelirse artik dananin kuyrugu kopacak cunku tahammulum kalmadi.
Gercekten bu kadar umursamazligi beni cileden cikariyor..
Sabah kahvalti masasini toplarken Akini dis fircalamaya ve tuvaletini yapmaya goturur musun dedim.
Gittiler banyoya 2 dk sonra anlasamadilar dondu salona, neymis dislerini fircalamasin curusunmus, tuvaletini yapmiyorsa yapmasinmis, sokakta buyuyormus cocuklar.
Bikmis benim hayati boyle zorlastirmalarimdan.
Ya sabir cektim, bulasiklari halledip gidip ben dislerini fircalatip, tuvaletini yaptirdim.
Allah askina ne ise yarar bu adam.
Ise gidip geliyor, tamam mutlaka yoruluyor ama hamile es ve 3bucuk yasinda cocukla kim bu kadar rahat hayat surebilir isten geldikten sonra ve hafta sonlari..
Sanki bana sadrazamin torunu arkadas, kotu kotu konusturuyor beni..
Vallahi agzina kurekle vursam ancak icim ferahlayacak.
Neyse siz bakmayin bana, mutlu mu mutlu bir hafta diliyorum hepinize..
Yuzunuzden gulucuk eksik olmasin...
Kolay gelsin canım bitmez bu çamaşırlar bitmezzzzKizlar azicik isleri halledeyim, yemek-kahve molasina geleyim optum simdilik :)
Tecrubelisin tatlım eksikleri güzelce tamamlarsın. Heyecanın ne güzelAkini okula biraktim eve geldim, bugun 1 makina kendi camasirlarimizi yikayip kurutacagim.
Bir makina da Akinin eskilerini kolilerden ayiklayip, bebek icin kullanacaklarimi yikayip kurutacagim.
Sonra Akini almaya giderim, arada oglen yemegimi yerim.
Okuldan sonra Akini yatirip, aksamin yemegini hazirlarim.
Bebegin eksiklerini 1-2 haftaya bir tamamlasam , kendimi cok iyi hissedecegim, bakalim hayirlisi...
insallah Senayim, olumlu dusunmekten baska yapacak birsey yok kuzum..Canım benim hep olumlu düşün olumlu olsun herşey.. eşin inanıyorumki düzelecek. Zaten seni seven biri bebeğinizle beraber güzel günleriniz olucak inşallah
tamam canim ac kalmadigin surece sorun yok:)Canım kendimi çok tok hissediyordum bilerek bisey yemedim yumurtayla pek aram yok ya maalesef ama yinede yemeye calisirim :)Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?