Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmisi okuyorum ama su menulerimi yazayim oyle devam edeyim belli olmaz yarida kaliverir.
Dunku menum
Sabah
2 yumurta omlet mantarli
2 tereyagli kayisi
Peynir
Yesil biber
10 zeytin ve zeytinyagi
5 ceviz
Ogle bi buyuk fincan turk kahvesi
Aksam
Yogurt corbasi
Patlican kistirmasi
5 6 ceviz
Sonra komsuya gittik esi cig kofte yapmis ondan yedim
Spor yoktu dun
Su 3 lt gecti

Bugun menum
Sabah
Cecil peynirli sosisli yumurta
Krem peynir
6 ceviz
Filitre kahve
Aksam
Mercimek Çorbası
Balik
6 ceviz

Spor 1 saat sabah yuruyusu ( bu yuruyusu kendime hediye ettim esime soylemedim haberi yok duysa yurucegine is yapsaydin der)
1 saat pilates
Su 2.5 lt oldu daha icerim

bende kucuk hamur aliyorum ama yinede kalin yapmayi beceriyorum :)
malatyali bir arkadasim gosterdi bana salatalikla oymayi.
hatta o hamuru buz dolabinda 1-2gun dinlendiriyor.
kiymali icinide donduruyor yuvarlak yuvarlak yapiyor.
hamuru salatalikla oyup , yuvarlak kiymalarida hop icine dolduruyor.
ama yok bana uzak mekigi yapmak gibi geldi:)

Hicbir erkek ev hanimligini yapamaz gercekten cok agir bir is ama nedense buna inandiramazsin beyefendileri

ohhh sefan olsun canim, sabah yuruyusunu kendim yapmis gibi sevindim :))

Selamlar canlar.

Menüm

Sabah sütlü kahve ve 1 kuruvasan

Ogle 3 falafel bol salata

Ara 3 dlm kepekli bisküvi

Akşam 1 kase yogurt ve 1 dlm tbe

3 lt su. 30 dk yürüyüş.
Kuruvasan mmm boyoz gibi fransada herkes kuruvasan yiyo sabah de mi:) biz de yemistik hatta tr de hic yemedim orda bi yedim o kadarla kaldi:)

ohhh sefan olsun canim, sabah yuruyusunu kendim yapmis gibi sevindim :))
Oyle valla kizlari krese biraktim saat 8 di 9 a kadar yurudum sonra gittim markete biseyler aldim cumaya odul aldim kendime hatta:)) sonra geldim kostur kostur evi topladim yemek yaptim dus aldim okula gittim. Okuldan da biraz erken geliyorum bugun esimden 1.5 saat falan once. Geldim anlamasin yurudugumu diye evi supurdum. Baligi hazirladim firina koydum corba yaptim. Camasir topladim katladim yeni attim makineye. Gardrobumu düzenlenlemem lazim bak simdi aklima geldi ya uff hic sevmedigim is.

Ozgem ne kadar zevkli anlatmissin ozellikle veki toplantisi kacamagi ve cocuklar uyudugu andan sonraki bayilarak uyuma anina coook bayildim :))

Yok canim ya soktum yikadim herseyi koltuklar iskelet suan yarin kururmu bilmem
Evide elden gecirdim derken pestil oldum
Meliste anneiiii diye pesimde
Wallahi esim anladi sanirim
Erken geldi baktim yardim ediyor falan ama neye yarar
Kurur kuzum daha havalar o kadar soğuk değil. Bak ne güzel gönlünü almaya çalışmış ne yapalım onları da öyle kabul edecegiz

Kiyamam sana canim, yuruyusu saklayayim diye neler yapmissin :)
cok yorulmussun, dahada isin var, kolay gelsin..

Ozgem ne kadar zevkli anlatmissin ozellikle veki toplantisi kacamagi ve cocuklar uyudugu andan sonraki bayilarak uyuma anina coook bayildim :))
:))

Canım benim hep olumlu düşün olumlu olsun herşey.. eşin inanıyorumki düzelecek. Zaten seni seven biri bebeğinizle beraber güzel günleriniz olucak inşallah

Tecrubelisin tatlım eksikleri güzelce tamamlarsın. Heyecanın ne güzel

Canım benim hep olumlu düşün olumlu olsun herşey.. eşin inanıyorumki düzelecek. Zaten seni seven biri bebeğinizle beraber güzel günleriniz olucak inşallah
insallah Senayim, olumlu dusunmekten baska yapacak birsey yok kuzum..

Canım kendimi çok tok hissediyordum bilerek bisey yemedim yumurtayla pek aram yok ya maalesef ama yinede yemeye calisirim :) Yawrukush
tamam canim ac kalmadigin surece sorun yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…