Uyku düzenini oturtman lazım canım . Uykusuzluk kilona etki eder. Ayrıca öğlene kadar yatilir mi kız? Çok uyursan Allah rısķıñı keser derdi annem:)) akşam saatinde bi papatya ya da Melisa çayı iç rahatlatır seni hem de rahat uyumaya yardimci olur canim.moral verici güzel mesajlarınız için hepinize de ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum... sizler bu mesajları 9 gün önce yazmışsınız bana ancak ben şimdi okuyabildim kusuruma bakmayın... zamanla geçiyor gibi içimdeki üzüntü...
kesinlikle çok haklısın canım ben kalori arttırmak niyetiyle değil de duygusal açlık nedeniyle yedim sanırım ya da sık sık gözlerimin kararması oluyordu o geçsin diye de yemiş olabilirim ama abartılıydı haklısın şimdi daha iyi hissediyorum bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım inşALLAH
onun etkisi de var elbette bi de benim zaman zaman yaşadığım yapmam gereken çok şeyin olması ama benim hiçbir şey yapmıyor olma düşüncesi canımı sıkıyor öyle bir hal aldım ki gece yarılarına kadar uyumuyor öğlenlere kadar uyuyorum bunu aşsam her şey yoluna girecek ama bi türlü uykumu düzene oturtamadım yurtta kalmıştım ben üniversitedeyken orda geç yatıp geç kalkmaya alıştığı için bünyem sanırım bi türlü sağlıklı uyku düzenine geçiş yapamadım...
Yawrukush biliyorum çok aktif değilim ama elimden geldiğince daha çok buralarda olmaya çalışacağım...
Bitirdim özgem 5 sene turizm okudum. Brnim diplomami burda cevirmem için 2 sene daha okumam gerekiyor. Ben bunu yapmadım. Simdi 2 senedir evde olduğum için devlet tarafından bazı eğitimler sunuluyor bana . Ben de bunu degerlendirmek istiyorum. Aklımda çocuk bakiciligi vardı yani kreş lerde oyun alanlarında çalışmak gibi. Burda çok ihtiyaç var ve iyi para var o meslekte ama su anda bi formasyon sunulmadi . Bir de bana sunulan fırsat şu anda mutfak üzerine sertifika almam için cagirdilar . 19 unda yarım günlüğüne görüşmem var bununla ilgili. Bi yandan da bu çocuk bakiciligi için online eğitim veren siteler var. Ordan serifikani 1 veya 2 sene içinde eğitim sunarak veriyorlar.harika :)
canim eminim dahada duzene gireceksin.
kilo vermek uzun bir surec, arada inisler, zorlu zamanlar oluyor.
egzersiz yapamamissin 2 gundur bugun yuruyusle acigi kaparsin :)
cok guzel kuzum :)
canim sen universiteyi bitirmis miydin?
meslek sertifikasi alabilecegin gibi , bir bolumde okuyabilirsin.
aklinda nasil bir sey var sibelim?
ahh asure ahhh :)
ablam asure, arabasinin hamuru ,yaprak derken azicik karbonhidratli birgun olmus :)
olur gulum yuruyuslerini sayariz.
bundan sonrada umarim ceza ihtiyacin olmaz ama olursa yuruyus yazarim sana Pinarcim...
Yaktin beni aşure :))TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Abesle_istigal ODUL - - haeshin ODUL ??? 300JJ 300JJ - gogo2405 ODUL 15DK Y 100M - tiffany20 - - - pembehayaller - - - 200IA - AKovser ---- ---- ---- ---- - - KarKralicesi ODUL - belindamm ODUL 300JJ 250JJ - Alya008 10DK DANS - marlin18 MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF - Saadetim33 ODUL 15 DK YURUYUS - bnnu - - - - - - - gulpinargul ODUL - - 10DK Y 10DK Y -
[/td][/td][/td][/td]
Sensin Günaydın supermis :)Gunaydin canlar mutlu, huzurlu bir gun diliyorum.
Cumaya son 1, heyecan dorukta.
Bugun hafif egzersizler yapalim, suyumuzu icmeyi unutmayalim, aksam yemegimizi gec saate birakmayalim.
Basgul insallah yuzumuzu guldursun.
Eki Görüntüle 1897035
Eki Görüntüle 1897036 Eki Görüntüle 1897037
Günaydın..
Menümü unutmuşum dün..
Öğlene kadar birşey yiyemedim
Öğlen
1 kase aşure
Bizde aşıure sizinki gibi yapılmıyor, tuzu, şekeri hiç olmaz..
Bir kaç çeşit fasulye, nohut, buğday, mısır, mercimek ve türkçesini bilmediğim bir kaç tane daha bakliyat oluyor o kadar..
ara
3 küçük salatalık
Akşam
1 kase çorba
et patates yemeği (3-4 çatal)
1 dilim ekmek
domates
salatalık
5-6 fincan çay
1 litre su
Hicbir aşure masum değildir nihahahahhaa :)