Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uyku düzenini oturtman lazım canım . Uykusuzluk kilona etki eder. Ayrıca öğlene kadar yatilir mi kız? Çok uyursan Allah rısķıñı keser derdi annem:)) akşam saatinde bi papatya ya da Melisa çayı iç rahatlatır seni hem de rahat uyumaya yardimci olur canim.
Bitirdim özgem 5 sene turizm okudum. Brnim diplomami burda cevirmem için 2 sene daha okumam gerekiyor. Ben bunu yapmadım. Simdi 2 senedir evde olduğum için devlet tarafından bazı eğitimler sunuluyor bana . Ben de bunu degerlendirmek istiyorum. Aklımda çocuk bakiciligi vardı yani kreş lerde oyun alanlarında çalışmak gibi. Burda çok ihtiyaç var ve iyi para var o meslekte ama su anda bi formasyon sunulmadi . Bir de bana sunulan fırsat şu anda mutfak üzerine sertifika almam için cagirdilar . 19 unda yarım günlüğüne görüşmem var bununla ilgili. Bi yandan da bu çocuk bakiciligi için online eğitim veren siteler var. Ordan serifikani 1 veya 2 sene içinde eğitim sunarak veriyorlar.
Yaktin beni aşure :))
Sensin Günaydın supermis :)

Hicbir aşure masum değildir nihahahahhaa :)

Ay unuttum soylemeyi
Ben zaten refikliyim kaptanim
3gundur bende misafirr
Yarini etkilermi bilmiyorum

Selam guzeller, nasilsiniz?
Bugun annemler Alanyadan Ankaraya donuyorlar, Ankarada bir kac gun internetleri olmayacak.
O yuzden kamera actik, simdi Akin onlarla konusuyor ben ortaligi toplayip, okula hazirlaniyorum, beslenme vs.
Okuldan donunce gelecegim, opuyorum simdilik :)

Görüşürüz canım kolay gelsin :)))

Sende gelmesen canım takıma kimsenin geliceği yok :))

Kolay gelsin özgem.
Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın :)))
Iim canım sağolasın. Oglan yemeğini yedi ben de maydanozlu suyumu içtim. Birazdan bznyo yaptırıp uyutucam. Bi ugrayayim dedim bu arada. Senin kız nasıl?

Merhaba canım. Sporun gayet güzel. Sadece ekmek ve makarnaya aynı öğünde tuketmemeni öneririm. Oldu da doymadin ekmek yerine salata veya bol yoğurt yiyebilirsin.

Iim canım sağolasın. Oglan yemeğini yedi ben de maydanozlu suyumu içtim. Birazdan bznyo yaptırıp uyutucam. Bi ugrayayim dedim bu arada. Senin kız
Benim kız iyi çok şükür canım yeni uyuttum şimdi yeşil çay yapıp içicem o uyuduktan sonra ancak keyfime bakıp rahat bir nefes alıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…