cocuk yetistirmek hic kolay bir is degil canim.Herkese merhaba bende bugün okula gittim oğlanın pkul aile birliği başkanı için oy verdik seçildi falan hazır evdeyken okulla ilgili herşeye koşturmaya çalışıuorum
Yarında eşim işe gitmeden okula uğrayıp müdürle görüşecek
Okul kantininde saçma sapan şeyler satılıyor gıda dışında ne ararsan var şimdileri çocuklar kartlara takmış kart oynuyo sınıfta tuhaf tuhaf renkli kartlar . Ben para vermiyorım ama arkadaşları verşyor eve kartlarla geliyor
Bu okullu olmak zormuş. Şimdi şimdi anlıyorum çocuk büyütme olaylarını. Biz daha ilk okul 1. Sınıftayız daha kim bilir neler bekliyor bizi
evet canim ben epey oburum :)Herkese hayırlı akşamlar kizlaaarYawrukush canım bu yediklerim bana yetiyor pek acikmiyorum yani tabi herkesin bünyesi farklıdır nasılsın canım
evet canim ben epey oburum :)
hatta normal bayanlara kiyasla fazlaca yiyen biriyim.
doyuyorsan problem yok.
bende iyiyim canim, hamileyim, hamileligin son aylarindayim.
bebek hazirliklarindayim canim.
senin acikogretim nasil, hergun calisiyor musun?
bir duzen oturtabildin mi?
sen bir duzen kur kendine canim.Yani insanın başında bir öğreten olmadığı için zorlaniyorim ama yinede yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı bebisini inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah çok kıla aldinmi hamilelikte :)
insallah digerlerine de bulasmaz canim..
Askerden haber var mi?
Safaginiz 80 mi oldu canim , masallah :)
Off sütlaç mı bayılırım bende ćok güzel yaparım övünmek gibi olmasın:)) ama sırf diyetteyim diye ayda bir ancak yapıyorum yoksa benim eşimde tatlı hastası 15 kase yapsam 2 günde biter o derece:))onca en sevdipim tatlı sütlaç şansıma evdeki abla meğer harika sütlaçlar yapıyomuş bu hafta yaptı da tüm kaseleri yememek için zor tuttum yarında yapıcak haftasonu annemler geliyor eminim sende harika yapmışsındır iyi eğlenceler size güzel
Cnm annenler varmış mı ankaraya?
Hamarat Gonca en sevdipim tatlı sütlaç şansıma evdeki abla meğer harika sütlaçlar yapıyomuş bu hafta yaptı da tüm kaseleri yememek için zor tuttum yarında yapıcak haftasonu annemler geliyor eminim sende harika yapmışsındır iyi eğlenceler size güzel dertleşmeler
Oohh mis mis yıka ütüle ne tatlı heyecanlat ahhh
Kuzum naber nasılsın iyimisin?
gozunaydin canim, goz acip kapayincaya gececek insallah...İnşaAllah canım..
Sık sık mesaj yazıyor çok şükür, keyfi yerindeymiş öyle diyor yani :)
79 olduk hatta canım :)
sen bir duzen kur kendine canim.
hergun ne olursa olsun su kadar calisacagim de mesela planindan da sarkma.
cok sagolasin, bu hamileligimde fazla aldim kilo:)
ilk hamileligimde 12 kilo ile girmistim doguma.
Suan 1bucuk ay var doguma 12 kilo aldim :)
ellerine saglik marifetli hatun :)Off sütlaç mı bayılırım bende ćok güzel yaparım övünmek gibi olmasın:)) ama sırf diyetteyim diye ayda bir ancak yapıyorum yoksa benim eşimde tatlı hastası 15 kase yapsam 2 günde biter o derece:))
Bende bende :)))ödülün adını bile koydum börek yapıcam el açması kıymalı nezaman dır canım çekiyo:))))gecmis olsun canim, dinlen firsatin varsa..
nazar olmustur canim, seni goruyor insanlar ve muazzam degisiklik var, omrenerek bile baksalar nazar olur.
yarin guzel bir odul yap sen, canin ne istiyorsa ye..
Bir kaç saattir iyiydim canım, şimdi yine halsizim biraz..
gelince yaz Hazalim, belki o sirada sayfaya bakan baskasida olur, takimimiz icin gulum :)@ belindamm iyiyim kuzum geliyorum kimse yok bende yazmadan çıkıyorum sen nasilsin
Valla özgem geliyorum geliyorum kimse yok açıkcası artık girmek istemiyorum@gogo2405 ablacim kankanla bol keyifli vakitler gecir:)
Alya008 nasilsin kuzum?
@KarKralicesi spor yaptin mi guzellik?
@gulpinargul kuzum yuruyus yaptin mi bugun?
Pembis Hayaller sen nasilsin Meliscim?
M M_atruska kuzum senide goremedim bugun?
@belindamm gulum buralarda misin, gel azicik sohbet edelim:)
gozunaydin canim, goz acip kapayincaya gececek insallah...
Yok kuzum valla bazen birileri varda yazıyorum tık yokgelince yaz Hazalim, belki o sirada sayfaya bakan baskasida olur, takimimiz icin gulum :)
eminim hem okulu hem kilolari halledecegine :)Aman cnm al bebise feda olsun :) zaten şimdi düzenmni ayarlamaya çalışıyorum çok şükür herşey yoluna giriyor :)
afiyet olsun canim :)Bende bende :)))ödülün adını bile koydum börek yapıcam el açması kıymalı nezaman dır canım çekiyo:))))
Maşallah kız artık plakalara girmissin günler ne kadar hızlı geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?