Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yediklerime daha dikkat ediyorum gülüm düştü biraz biraz.burnum kanadı dün bu yaşıma kadar hatırlamam hiç kanadığını şaşırdım ama baya kanadı.sen nasılsın?
 
Yawrukush iyi değilim hiç iyi değilim 2 yıldır ilk defa yanımda uyumadi bombostu yatağı bnde sabaha kadar uyuyamadim ağladım ağladım bu çok haksızlık o baska yerde uyuyamazdiki ama şimdi toprakta sabah mutlaka uyandirirdi gelirdi yanıma yalardi yüzümü ama şimdi yok çok canım yanıyor onsuz ne yapacağım nasıl alisacagim bilmiyorum bni bugünlük yok sayın bilmiyorum yarın iyi olursam gelirim
 
Canım doğumuna çok az kalmış senin normalmi sezeryanmı olucaksın:))
hiç bilmiyorum canım dr daha bişey demedi şeker hastasıyım normal yaptırabilecek mi bilmiyorum ama bana kalsa normal isterim tabi herşeyin doğalı daha iyidir ama ters durum olursada naparlar bilmem.
 
Canım bu kadar üzme kendini alısmışsın zor tabi kaybetmek üzücü ama kendini harab etme başka bir kedi bulup yerini doldurabilirsin hem okadar aç hayvan varki hem sevabına girersin hemde bir hayvanı açlıktan kurtarırsın
 
Gecikmiş bir günaydın kızlar geç kalktık kahvaltı kahve keyfi biraz kitap okudum.
Bikaç gündür fazla gelemedim haklısın özgem nöbet çıkışı falan olunca günün yarısı yatarak geçti dün bugün pek bişey yapasım yok bakalım günün kalanı nasıl geçecek.
Dün menumude yazmamışım
Öğlen kahvaltı yumurta peynir zeytin tereyağlı ekmek 2 dilim çay

Sade kahve 3 hurma

Akşam 1 kepçe çorba 1 tabak mercimekli bulgur pilavı salata

Bir mandalina

Su 2 lt
Spor 5700 adım
 
aaa canım yanlış yazmışım 18 yazıcaktım 8 yazılmamış bağzen net donuyo azönce de 2 bardak içtim 20 bardak su içtim canım ben şu kuşuyum 1 bardakla mümkün değil kalamam:))
Çok güzel canım. Bol su içmek kadar güzeli yok.
Evet ya okadar üzüyoki bu haberler beni bence idam ćıksın bu kahrolası insanlara yaşamayabile hakları yok bu cani insanların(
İdam çıksa nolcak ki gülüm 1 2 sini asacaklar sonra da işine gelmeyen insanları idam edecekler . Ayrıca idam hafif kalır. Böyle kafasını tuğlaylà beyni patlayana kadar vurcan. Ya da recm. Ben bir İran filmi izlemiştim Süreyya yi taşlama diye. Orda masum günah siz bir kadını recm ettiler ama beyninden kanlar fiskirdi. Ha bunlara da aynısını yapacan.
Menün süper canım ama kahvaltılarını artır biraz bişeyler ye özellikle sabah metebolizma ićin önemli
Bi yumurtam eksik kuzum haklısın.
Herkesi tebrik ediyorum.
Menüm

Sabah
Sirkeli su
5 küçük salatalık

Öğlen
Bozbaş
domates

Ara
2 fincan çay
1 dilim kek
1 tane kadar nar

Akşam
2 kaşık pilav
Kıyma kavurma
Domates
Yoğurt

Su 1 litre, içicem daha
Çok şükür sabah bi şeyler yemişsin.
Son zmanlarin özgem tabi çabuk yorulursun. Zatrn tüm gün kosturmaca halindesin. Akin uyudu kaç sen de uyu dinlenirsin.
Dün gece uyuyamadım agrimdan özgem. Eşim ilaç getirdi oyke sızmışim. Simdi bi de kv kb Türkiye ye gitti. Dükkanda ki sabah hazirliklarina yardıma gidicem her gün. Bugün gittim 12 ydi geldik oglanla. Onu uyuttum ben de uyumuşum . İyi geldi . Bir de sıcak bir duş aldım. Daha ii gibiyim.

yediklerime daha dikkat ediyorum gülüm düştü biraz biraz.burnum kanadı dün bu yaşıma kadar hatırlamam hiç kanadığını şaşırdım ama baya kanadı.sen nasılsın?
Dr unu aradın mi?

Çok alışmışsin belli ki . İnsanın sevdiği bir varlığı kaybetmesi ne kötü...
 
dr um devlette ya gülüm telden ulaşmam mümkün değil.anca kontrole gittiğimde söyleyebilirim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…