- 25 Ağustos 2016
- 426
- 1.177
- 113
Mecbur olmam gerekiyo
Bide burdaki arkadaslarimla beraber gaza gelirsem daha da guzel olcak adapte şart :))
Benim moralim yerlerde yediklerime pzt salı dikkat ettim ama bugün az dikkat ettim saçlarım dökülüyor elimde egzama var d vitaminim çok düşük demir eksikliği göz tansiyonu yüksek lisans yapıyorum tez dönemindeyim bir yandan o bir yandan kpss ye çalışmak istemek ama çalışamamak şu anda boşlukta gibiyim gerçekten uykum çok düzensiz bi türlü düzene sokamadım ne kadar yürüyüş yapmalıyım günlük yürüyüş bandında bilmiyorum evde yürüyüş bandım var ama ne kadar kullanmam gerek bilemiyorum nasıl beslenirsem bana fayda eder bilemiyorum gelecek haftalarda bi dahiliye uzmanına gidip diyetisyene yönlendirmesini mi istesem yoksa netten bi online diyetisyenlerden birine mi başvursam bilemiyorum... Yarın 3 günlük menümü paylaşsam olur mu? Şimdi uyuyacağım...Yawrukush
Herkese sevgilerimle
Eki Görüntüle 1903448
Iyi geceler herkese
Dur bakalım cumaya az kaldı, inşaAllah güzel kilolar verilmiştir sen de görünce gaza gelirsin
iyi geceler canim benim
Evet ben de merak ediyorum :) insallah guzel kilo farklari gelir de ben de gaza gelirim iyice
Kizlar okuldan geldik, Akin bugun yine ogretmenini cok uzmus
Haliyle bende cok uzuldum bu duruma.
Simdi onu yatirdim birazcik dalsin bakalim, sonra ben yemegi hazirlayacagim.
Tekrardan iyi geceler...
senden de canim, icini ferah tut.şu dönemde verdiğin moral benim için okadar öenmliki Allah razı olsun senden ,biraz olsun rahatladım
tesekkur ederiz canim :)@gogo2405 nasılsın canım , nasıl gidiyor ?
Bende gıdım gıdım bu sefer
4.takım üyeleri hepinize selam olsun , bol eksili tartılarınız olsun
estagfirullah canim, ah birde tam yapabilsem her seyi :)Hiç sorun değil özgem. bu hamile halinle uğraşıyorsun o kadar valla hakkını helal et
tum katilan citirlara tesekkurler...*** YARIŞMA SONUCU ***
@Saadetim33 - 10.000 adım
@belindamm - 9.300 adım
@Burcak41 - 16.774 adım
@haeshin - 15.700 adım
umutLatahzen - 9.035 adım
ceza mi hemennnnn :)Kaçamaklar Kaçamaklar özgemmmmm şu kıza ceza verir misin lütfen
Su ve spor güzel olmuş ama gülüm
Tabi ilk günler olur böyle alışınca artık senin canın istemez
tebrikler canlar :)...Takim ici ilk 3...
1. sira
@Burcak41 arkadasimiza ait
2. sirada onu takip eden @haeshin yeraliyor
3.'lük
@Saadetim33 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @belindamm ı da
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
cok degilmis neyseki SIbelim, sanada degisiklik aslinda bakma sen.Sağol canim. Allah sana da nasip etsin. Calisiyor musun? Ev hanimi misin ?
Ozgem kv 10 kasimda donecek. Ben o zamana kadar hergün gidicem mecbur. Sabah hazirliklarini yapiyorum mutfaktayim. Ascibasi memo:)))
Yakînmıs tarihleri . Yaramaz bebeler 2014 bebeleri
Abla sorma ya mazgallatin altindan 1 büyük poset ça mur cikardim. Meger gider boru su tikanmis. Çamur dolmus içine edicem takip giristim .
Kiz beni niye etiketlemedin :)) lahana ve manti biraz cezalik geldi bana kuzum.
Bencede spirali bi arastir canim. Boyle normal degil ayda 2 3 defa regl olman.
Dinlendim kuzum sen de dinlensen ne ii olur.
Iim canm benim. Kosturmaca icerisindeyim.
tebrikler canlar.
100squat yetmez 200de ip atlama cezasi gelecek canim :)kız dün caliscam diyodun sankim bugün vaz mı gectin..
@Saadetim33Dahlia_
Kızlar bu arada ben kendi cezamı verdim
100 squat yaptim az önce..
Sagol Fatimem insallah, iyi geceler :)Üzülme canım benim, geçecek elbet..
Büyüdükce daha uslu olur inşaAllah..
Kolay gelsin canım..
yuruyus de yapmissin canim ne guzel :)Menüm
Sabah
Domates
Salaalık
Öğlen yemek yemedim, yani aç değildim zorla yemek istemedim..
Ara
1 nar
Akşam
Fırında tavuk
Domates
Salatalık
Su 1.5 litre
5 fincan çay
Spor - 40 dk kadar yürüyüş..
canim benim su siralar zorlu birdonemden geciyorsun.Benim moralim yerlerde yediklerime pzt salı dikkat ettim ama bugün az dikkat ettim saçlarım dökülüyor elimde egzama var d vitaminim çok düşük demir eksikliği göz tansiyonu yüksek lisans yapıyorum tez dönemindeyim bir yandan o bir yandan kpss ye çalışmak istemek ama çalışamamak şu anda boşlukta gibiyim gerçekten uykum çok düzensiz bi türlü düzene sokamadım ne kadar yürüyüş yapmalıyım günlük yürüyüş bandında bilmiyorum evde yürüyüş bandım var ama ne kadar kullanmam gerek bilemiyorum nasıl beslenirsem bana fayda eder bilemiyorum gelecek haftalarda bi dahiliye uzmanına gidip diyetisyene yönlendirmesini mi istesem yoksa netten bi online diyetisyenlerden birine mi başvursam bilemiyorum... Yarın 3 günlük menümü paylaşsam olur mu? Şimdi uyuyacağım...Yawrukush
Herkese sevgilerimle
yuruyus de yapmissin canim ne guzel :)
**DUYURU**
Kizlar cuma zayiflama yarismasi uyelerimiz olarak aslinda hepimizin sIkca yasadigi bir problemi, sagolsun arkadaslar dusunup bir topik actilar
Saglikli yemek tarifleri..
Hepimiz ara sira aksama ne yemek yapsak, sabah nasil kahvalti etsek vs diye dusunuyoruz.
Artik her gun bu topigi ziyaret edebilir, yeni yeni diyetlerimize uygun yemek tarifleri bulabilirsiniz.
Ve dilerseniz sizlerde saglikli yemek tariflerinizi paylasabilirsiniz.
Yeni topigimiz hayirli olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
kiz ben 6 sneedir yiyom iciom yatiomkız dün caliscam diyodun sankim bugün vaz mı gectin..
@Saadetim33Dahlia_
Kızlar bu arada ben kendi cezamı verdim
100 squat yaptim az önce..
senden de canim, icini ferah tut.
herkes hata yapar bu hayatta hem de defalarca..
muhim olan seni hatalarinla da sevecek, kabullenecek insanlar biriktirmek.
gerisi faso fiso...
tesekkur ederiz canim :)
estagfirullah canim, ah birde tam yapabilsem her seyi :)
tum katilan citirlara tesekkurler...
ceza mi hemennnnn :)
tebrikler canlar :)
cok degilmis neyseki SIbelim, sanada degisiklik aslinda bakma sen.
yoruluyorsun elbet ama gecici bir sureligine gulum :)
100squat yetmez 200de ip atlama cezasi gelecek canim :)
kiz ben 6 sneedir yiyom iciom yatiomcalisirsamki ole heryerde calismam. calsirsam ewladim icin . o benm eksik kaldigim hic biside eksik kalmasin die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?