hahah kız seni niye yollamak isteyim ,ben öyle sanıyodumCan'ımcım ben tartıldım şuanki güncel kilom 79.5
Başlangıçtaki net kilom da. 81.3 tü bu arada
Tabloda düzeltmek istersen diye söylemek istedim :)
Kızım yollamak istiyo gibiydin benim vurarım tebii
Can'ım gözün aydıın :) orda mı okuyor kardeşin..
Bu arada geçmiş olsun canım benim..
Ebuşumu ben de çok özledim yasgiremiyo pek bebişle evle uğraşmaktan.. yerim o bebişiiii :)
Gece ben de hiç uyuyamadım yaaa sabaha karşı uyudum öğlende uyandım nerdeyse ve bende saçma sapan rüyalar gördüm uyandım da kurtuldum
hahah kız seni niye yollamak isteyim ,ben öyle sanıyodumevet canım kardeşim konyada okuyor malesef ,çok üzülüyorum uzak kaldığımız için
Selamlar guzeller yeni kalktik sayilir, kahvaltiyi hazirladim.
Akin bu sabah onceki 2 gune nazaran daha iyi gorunuyor.
Ama dunden beri ac simdi insallah bir seyler yedirebilirim.
Kahvaltiyi edelim, geliciimmmm :)
umutLatahzen ve Ebush_354 dun epey egzersiz arastirdim, buldum da kizlar, kahvaltidan sonra paylasayim:)
Adim yarisimiz nasil gidiyor, bugunun 1.si kim olacak bakalim :)))
Slm kızlar nehabersiniz :))
İyiyim canım Teşekkürler sen nasılsın :))Anladım kuzum.. hayat böyle Can'ım napalım ben de ailemden ayrı okudum aynı anda kardeşim de başka şehirde okuyodu şuna da ayrı sehirlerdeyiz
Tamam kuzum bekliyoruz,. Adım bugün bende yok çok koşturdum bugün yarın a koşturacak hep pazartesi misafirim var bu ara adımlar yok bende telefon her zaman cebimde olmuyo aslında çok hareketliyim ama ben haftaya girerim yarışlara
İyiyiz Can'ım sen nasılsın :)
Evet canım hemsireyimMesleğiniz nedir ? Hemşire misiniz bi anda öyle bi hisse kapıldım :))
Tebrikler canım güzel motivasyon olmuşKızlaaar herkese selam öncelikle..
Bugün sabah tartıldım veee çok mutluyum..
Başlangıç kg: 81.3 tü Güncel kg: 79.5.
Kızlar anladım ki kışın su sevmemem de kilo almama sebepmiş 4 gündür her gün 3 lt su içiyorum ve çoook mutluyum
Bu arada ben bile inanamadım bu kadar gittiğine 3 günde ama ödem felan gitti demek ki..
Başarılarımın devamını bekliyorum
İnşallah atlatır kısa sürede canım.Selamlar guzeller yeni kalktik sayilir, kahvaltiyi hazirladim.
Akin bu sabah onceki 2 gune nazaran daha iyi gorunuyor.
Ama dunden beri ac simdi insallah bir seyler yedirebilirim.
Kahvaltiyi edelim, geliciimmmm :)
umutLatahzen ve Ebush_354 dun epey egzersiz arastirdim, buldum da kizlar, kahvaltidan sonra paylasayim:)
Adim yarisimiz nasil gidiyor, bugunun 1.si kim olacak bakalim :)))
Canım benim evde bisikletim var yatay bisiklet çok yerde kaplamıyo ben memnunum koşu bandı vardı kaynıma verdik birsüre sonra sıkılıyorsun kullanmıyosun benim öyle olduİnşallah atlatır kısa sürede canım.
Çok teşekkürler egzersiz için de benim de bir sorum olucaktı sizlere şu mekanik yürüyüş bantları yada bisikletler sizce nasıldır? Yorumlardan baktığım kadarıyla daha çok kalori verdiriyormuş. Mekanik istememdeki amaç yerim yok katlanabilirler o yüzden işim bittiğinde kaldırmak, hem de enerjiden tasarruf..
cadı kısmını almadım üstümeSelamlarrr kızçeler , cadılar , çıtırlar
Menüm
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Ara 14.00
Yarım simit
Ara 16.00
Yarım simit
Light ayran
2 ceviz
1 mandalina
Akşam 18.15
200 gr tavuk ızgara (göğüs )
Salata
4 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 21.00 (daha yapmadım )
1 mandalina
1 bardak tarçınlı süt
Su: 2 lt içtim 3 içicem
Spor : bugün spor adına çok bi şey yapmadım biraz yürüdüm ama işte adım saydım o kadar 22.00 da görücez
Bence onu kesin sana söyledicadı kısmını almadım üstüme
banada öyle geldi ama bir umut işteBence onu kesin sana söyledi
Sporun ćok güzel olmuş bayıldımbugün menüm
sabah 7.30 :
peynir
zeytin
domates
1dilim ekmek
2 çay kaşığı reçel
11.30: et
1dilim ekmek
peynir
domates
14.00: öğlenle aynı
18.00:
biraz et
6 tane lahana sarması
1dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
birazdan : 1 bardak süt
su 5 bardak
spor : yattım
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?