Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hahah kız seni niye yollamak isteyim ,ben öyle sanıyodum evet canım kardeşim konyada okuyor malesef ,çok üzülüyorum uzak kaldığımız için

Selamlar guzeller yeni kalktik sayilir, kahvaltiyi hazirladim.
Akin bu sabah onceki 2 gune nazaran daha iyi gorunuyor.
Ama dunden beri ac simdi insallah bir seyler yedirebilirim.
Kahvaltiyi edelim, geliciimmmm :)
umutLatahzen ve Ebush_354 dun epey egzersiz arastirdim, buldum da kizlar, kahvaltidan sonra paylasayim:)
Adim yarisimiz nasil gidiyor, bugunun 1.si kim olacak bakalim :)))

hahah kız seni niye yollamak isteyim ,ben öyle sanıyodum evet canım kardeşim konyada okuyor malesef ,çok üzülüyorum uzak kaldığımız için

Anladım kuzum.. hayat böyle Can'ım napalım ben de ailemden ayrı okudum aynı anda kardeşim de başka şehirde okuyodu şuna da ayrı sehirlerdeyiz

Tamam kuzum bekliyoruz,. Adım bugün bende yok çok koşturdum bugün yarın a koşturacak hep pazartesi misafirim var bu ara adımlar yok bende telefon her zaman cebimde olmuyo aslında çok hareketliyim ama ben haftaya girerim yarışlara
Slm kızlar nehabersiniz :))

İyiyiz Can'ım sen nasılsın :)

İyiyim canım Teşekkürler sen nasılsın :))

Mesleğiniz nedir ? Hemşire misiniz bi anda öyle bi hisse kapıldım :))
Evet canım hemsireyim
Tebrikler canım güzel motivasyon olmuş

Selamlarrr kızçeler , cadılar , çıtırlar

Menüm
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay

Ara 14.00
Yarım simit

Ara 16.00
Yarım simit
Light ayran
2 ceviz
1 mandalina

Akşam 18.15
200 gr tavuk ızgara (göğüs )
Salata
4 yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 21.00 (daha yapmadım )
1 mandalina
1 bardak tarçınlı süt

Su: 2 lt içtim 3 içicem
Spor : bugün spor adına çok bi şey yapmadım biraz yürüdüm ama işte adım saydım o kadar 22.00 da görücez

İnşallah atlatır kısa sürede canım.
Çok teşekkürler egzersiz için de benim de bir sorum olucaktı sizlere şu mekanik yürüyüş bantları yada bisikletler sizce nasıldır? Yorumlardan baktığım kadarıyla daha çok kalori verdiriyormuş. Mekanik istememdeki amaç yerim yok katlanabilirler o yüzden işim bittiğinde kaldırmak, hem de enerjiden tasarruf..

Sabah
Peynirli omlet
Yarım simit
Domates Salatalık
1 üçgen peynir
1 çk tahin-pekmez karışımı
Şekersiz çay

Öğlen
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek

Ara öğün
1 mandalina

Akşam
Tavuklu salata
Yoğurt

Şimdilik 2lt su

Canım benim evde bisikletim var yatay bisiklet çok yerde kaplamıyo ben memnunum koşu bandı vardı kaynıma verdik birsüre sonra sıkılıyorsun kullanmıyosun benim öyle oldu

cadı kısmını almadım üstüme

Sporun ćok güzel olmuş bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…