canim zaman su gibi akip gececek, bak 2li rakamlara bir dusse diyorduk, simdi neredeyse askerlik bitti bitecek:)
Ha ben yanlış anlamışım canımmmAmin canım .
Kiz her gün değil ki sadece cuma günleri
Herkese günaydın kızlar
Mutlu , huzurlu hafta sonları
Herkese mutlu hafta sonlari kizlaar bn geceden koye geldim miis gibi bir gun geciyor cok guzel ya artik pazar aksami eve donerim bu iki gun sterten uzak cok guzel bir gun olucak insallah
Aynen auscum gün demek tatlı pasta börek demekGünaydın gogom
Gün işi diyetlerin kabusu bence .
Gün değil de ...o günlerdeki aaaa şu kadarcık yesen ne olacak ki diyen sevgili arkadaşlar
Görüşüyor musunuz bizim takımından eskilerle , zeynep falan ?
Haftasonu ya herkes biryerlerde geziyo sanırımKızlaaar herkese selamlar nasılsınız
Sessiz sedaaasız bi topik olduk yahu nirelerdesiniiz
Aynen auscum gün demek tatlı pasta börek demek
Facebook da görüyorum arada Zeynep ve Çiğdem vardı birde
Haftasonu ya herkes biryerlerde geziyo sanırım
Canim yok spor yapamadim. bu ara tek sporum Ela Lale Elele Hep beraber Tımarhaneyemasallah Allah kabul etsin yardimlarinizi canim..
cok sagol kuzum :)
Deryaccim senden tekrar menu gormek ne guzel:)
Spor yapabildin mi?
Tabloya soru isareti koydum gormedigim icin:)
Tekrar hosgeldin canim..
Akşam kaynamış arada yazmamışımSabah
Mihlama
Mor lahana
Maydanoz
Çay şekersiz
Ara:elma
Oglen: yayla çorbası 1.5 kase 1 dilim ekmek mor lahana yeşillik
Ara: Süt
SU: 2lt su
Zeyneple bazen wsappta yazışıyoruz ...Aynen auscum gün demek tatlı pasta börek demek
Facebook da görüyorum arada Zeynep ve Çiğdem vardı birde
Haftasonu ya herkes biryerlerde geziyo sanırım
hoş geldin canım ,1 .sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul ettiğini söyemen gerekiyor, ve oradaki seni tanımamız için oluşturulmuş formu doldurman gerekli :)Kızlar iyi haftasonları beni de takıma alır misiniz. Artık zayıflamak istiyorum
bensiz takımın atdı tuzu yok görüyomusunKızlar kayıplara mı karıstınıızzzzzzz
bu kızda hep ben gelince geliyorSlm kızlar nehabersiniz
her cuma lahmacun yiyormuş sen yine saydır onaHaklısın, şükrediyorum bu halimize.. İnşaAllah dediğin gibi olur çabuk geçer..
Biraz daha sabretsem bitecek :))
Ha ben yanlış anlamışım canımmm
diyet yapan garibin günle ne işi olur ablacım,en büyük düşmanımız günGünaydın demeden alintilari yazdım. Mutlu hafta sonları herkese. Yarın gün bende o yüzden bugün baya işim var pazara falan gidip gelicem ikramliklarimi yapıcam Neyse ki fazla çeşit yapmıyoruz lahmacun istiyoruz dışardan. Kendi yaptıklarımı yemesem olmaz ama kaçamak yapmak istemiyorum o yüzden ucundan azcık alıp yiyormuş gibi yapmayı planlıyorum zaten servis isleride var kolayca idare ederim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?