kaşarlı tost ve kıymalı makarna tek batan ben değilimBugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Kaşarlı tost
Ara :türk kahvesi
Öģlen
1 mandalina
Akşam
1tabak kıymalı makarna
Su:12bardak
Spor:100ia
100 mekik
30+30 bacak hareketi
30 dakika bisiklet
Yawrukush @saadetim33
bensiz takımın atdı tuzu yok görüyomusunben gittim diye herkes gitmiş
Pembis Hayaller tebrik ederim 2.olmuşsun canım :) böyle devam et :)
Hehebu kızda hep ben gelince geliyor
menkaşarlı tost ve kıymalı makarna tek batan ben değilim
Bol bol uyu özgecim 1 ay sonra o uyku eline geçmez :)))afiyet olsunSelam guzeller, nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?
Biz yeni uyandik gecmisi okudum, alintiladim, simdi kahvalti hazirlayacagim
Bu arada Akin erken uyandi sabah, esimide uyandirdi, ben inatla uyumaya devam ettim
Sonuc Ozge 1 saat daha fazladan uyur
Cayi demlemisler baba ogul, ama kahvalti yok ortada, hemen hazirliyimm.
Seviyorum sizleri, geliciiimmm kahvaltidan sonra..
Fekat film izleyecegiz kahvalti sirasinda gelisim azicik gec olabilurrrrr..
kaşarlı tost serbest mi valla mımen
Neden diyetisyenlerde veriyor kahvaltıya tostu menüler de kıskandınmı sende ye
Canım tam buğday ekmeğiyle yap ama yağsız kaşar peynirini ince koy içine yada daha az kalorili olsun istiyosan kaşar yerine üçgen peynir de kullana bilirsinkaşarlı tost serbest mi valla mıbende yarın yiyim ozaman yinede sorayımda özgeciğime sorun olmasın Yawrukush
benim aklıma gelen tostu bi bilsenCanım zaten kahvaltıda iki dilim ekmek yiyosun peynir de yiyosun onun yerine birleştirip tost yiyosun
Hehe hayallerin suyamı düştü kıyamam ozaman canım margarin yerine tereyağı kullan buğday ekmeğinin tostuda güzel oluyobenim aklıma gelen tostu bi bilsenhayallerim yıkıldı şuan ne diye öyle düşüdüysem iyice saçmaladım okul kantinlerindeki tostu düşünmüştüm bir an
sus daha fazla acıktırma beni şimdi gidip tost yapacam bakHehe hayallerin suyamı düştü kıyamam ozaman canım margarin yerine tereyağı kullan buğday ekmeğinin tostuda güzel oluyo
İyidir canım sen ne yapıyorsun :)))şu profildeki resmi değiştirsen insanın görünce canı bişeyler istiyo:)))napaysiniz canlar :)
Yuh feyza menün yemeklerle dolmuş hâlâ açım diyo biri bu kızı durdursunsus daha fazla acıktırma beni şimdi gidip tost yapacam bakvalla hala çok açım okadar yemeğe rağmen ya da midem ağrıyor anlayamadım
midem ağrıyo ,ozaman öneri ver,su içiyorum iki saattir geçmiyorYuh feyza menün yemeklerle dolmuş hâlâ açım diyo biri bu kızı durdursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?