Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Duygulandım
Çok özledim takımın eski halini..

cok guzel yazmissin canim parmaklarina saglik usenmeden cvp vermissin . hakkini helal et. ben suan kitap okusam kesin dicek annem napyo die okdar iletimi kuvvetli degil daha subatta 2.bucuk olucak . herkes cok baski yapiyor ogret falan die beni sinirlendiriolar. zaten cocuk benimle iletisimi daha guclu degil babasina anne dio herkese anne dio daha anne kime denir tam bilmio ken ben nasil tuvaleti ogreteim demi ama anlamioki. bence sosyal cocukla asosyel cocuk arasinda fark var. drdigin gibi muzikli tuvalet hjediye aldilar oyuncak etti . zorlamicam bende 2bucukta drnicem ve yaz olmasi lazim o is icin . yaz olmasa bile evin dogalgazli falan olmasi lazim :/ bezi ve altinin degismesini hic sevmiyor tam bi savas haline gelio degstrmek hele hele buyugunu yaptysa aman allahim .. sen ne guzel anlatioken donliomus annem ne diyor die . benimki onuda yapmio kafasina gore takilio. hic dikkatini vermior kafa baska yerde . kucukkende oleydi

hayirlisi olsun canim, bir ders alacagim bu donem, eger halledebilecegime inanirsam okul bitince ek sinavlari falan alabilirm.
cocuklarda buyur Allahin izniyle.
senin okulun ne durumda?
brn daha sinava bilem girmedim canim ocakta son 1 aya kala calisicam. kalin bi saru kitapcigi aldim daha once cikan sorular die bi kitap . cunku unutkanlik var bende unutuorum . kafa dolubelkide ondan . bu yaşa zor geldik hayat yordu cok . kafa kalmadi daha

*** YARIŞMA ***

Canlar haftasonu adım yarışması yapıyoruz..
Akşam saat 22-ye kadar kaç adım attığınızı beni etiketleyerek yazınız..

Biliyorsunuz Özgenin son haftası, üzerimizde bu kadar emeği olana insana bu hafta derece hediyemiz olsun :)
O yüzden yarışmalara eksiksiz katılalım, elimizden geldiğinin fazlasını yapalım :)
Kaçamaksız, bol sporlu bir hafta geçirelim..

Kolay gelsin canlarım

aminnnn insallah :) hava guzel olursa neden olmasin bi yuruyus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…