bide benimkini gör destan yazıyor
Hehe bizimkinede diyodum horluyosun diye inanmadı ben horlamam dedi Birgün gece üşenmeden videoya çektim kendi bile inanamadı horladığına
kızlar çok ayıp horlayanları sevelim koruyalım ,bende onlardan biriyimKlasik horlayan tepkisi; ben horlamamm
bende seni merak ediyodum canım ya , ayy senin numaranı bana ver bari ,bi kaç gün gelmiycek olsan ben meraktan çatlıycamSelam kizlar nasilsiniz?
Hepinizi cok ozledim, hala bebis gelmedi..
Ama ben gece uyurken, yururken vs epey zorlaniyorum.
Simdi hazirlaniyoruz Akini okula birakacagiz..
Gorusmek uzere:)
Tamam o zaman pardonBen yazdım onu bennn
şu fotoyu değiştirsen olmazmı gözümü alıyor çok sarıAy kuzum benimi bekledin misafirim vardı giremedim dün bi ara girdim sonra uyuya kalmışım
nişan ne oluyoTatlımmmm hoşgeldin nasılsın. valla bende özledim seni. nişanın gelmemiş miydi bebiş nazlı çıktı anlaşılan acele etmiyor ♥ dikkat et kendine gülüm öpüyorum
He tebrik edeyim dedim ama gelmedin yine ettim tabiAy kuzum benimi bekledin misafirim vardı giremedim dün bi ara girdim sonra uyuya kalmışım
Özgem ben kesin doğurmuştur diyodum senin bebiş in yeri rahat gelmek istemiyo :)))nişanı nda gelmişti bu yaramaz düğünü bekliyo galibaSelam kizlar nasilsiniz?
Hepinizi cok ozledim, hala bebis gelmedi..
Ama ben gece uyurken, yururken vs epey zorlaniyorum.
Simdi hazirlaniyoruz Akini okula birakacagiz..
Gorusmek uzere:)
kimin nişanı kimin düğünü ben fransız kaldım ama ,çok dışlanmış hissediyorumÖzgem ben kesin doğurmuştur diyodum senin bebiş in yeri rahat gelmek istemiyo :)))nişanı nda gelmişti bu yaramaz düğünü bekliyo galiba
Kimse eşimin eline su dökemezkızlar çok ayıp horlayanları sevelim koruyalım ,bende onlardan biriyim
bende seni merak ediyodum canım ya , ayy senin numaranı bana ver bari ,bi kaç gün gelmiycek olsan ben meraktan çatlıycam
Nişan doğum belirtisi canım doğumdan önce bebiş geliyorum diye kendini belli eder:)))nişan ne oluyo
kızlar çok ayıp horlayanları sevelim koruyalım ,bende onlardan biriyim
bende seni merak ediyodum canım ya , ayy senin numaranı bana ver bari ,bi kaç gün gelmiycek olsan ben meraktan çatlıycam
bunu da anlamadım niye tebrik ediyosun ,noluyo bu gruba benden gizlimi konuşuyonuz fısfıs ben bişey anlamıyom amaHe tebrik edeyim dedim ama gelmedin yine ettim tabi
Balım bebek gelmeden önce kanama azıcık gelir o iştenişan ne oluyo
Nişan doğum belirtisi canım doğumdan önce bebiş geliyorum diye kendini belli eder:)))
hmmmmmmmBalım bebek gelmeden önce kanama azıcık gelir o işte
Kız bu kadar stres iyi değil artı çıkacaksın Allah korusunbenim iyi gibi
Kız Feyzam sen baya zamane gençlere göre masum saf kalmışsınkimin nişanı kimin düğünü ben fransız kaldım ama ,çok dışlanmış hissediyorum
garip garip derkenSen yine iyi horluyorsun ben garip garip sesler çıkarıyorumYani bizimkiler öyle diyoorrr
Yok onu fatimem ićin koydum orayaşu fotoyu değiştirsen olmazmı gözümü alıyor çok sarı
çokta saf değilimdir aslında ama bunu kaçırmışım ya ,kız fatime sen biliyomuydun bunlarıKız Feyzam sen baya zamane gençlere göre masum saf kalmışsın
bunu da anlamadım niye tebrik ediyosun ,noluyo bu gruba benden gizlimi konuşuyonuz fısfıs ben bişey anlamıyom ama
kız fatime ne anlasın bu fotodan , sen ona yılan koy akrep koy efendime söyleyim ot koy maydanoz koyYok onu fatimem ićin koydum oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?