rüyalarımda yaptığım sporla gider diye bi heves sarmadı değil bu ara
Dur daha evlenmedimm ne işime yarayacak ki bunlarrr
Ama dediğim gibi bilgili olmaz güzelll
Deli deli konuşmasanaaaaHayırlısıyla olucakkkkkkkk inşaAllah
Gören de 50 yaşında zannedecekk, gerçi şimdi o yaşlarda da evleniyorlarr
Bşaltma şimdi uykuna, uyu uyuuu nasıl kilo vercen sennnn
nasıl biliyon kıza alya diyip duruyon onun adı alya değildiKız biliyorum nasıl bilmem
garip değilmiş ismi ozaman garip olan kiminkiydi , beyin hücrelerim karışmışFikriye kız Fikriye
Evlendiken sonra herşeyi öğreniyosun canım
Ne yapayım gelmiyor takıma hep gezmede
şiddete hayırrrrrrrrrrrrrrr özellikle bana karşı olanınaaaaaa,sevin beni sevinnnnnnnnn
ama bebeğim bak isminin alya olmadığını hatırladım , isim özürlüyüm ben bukadarı bile benim için mucize
Gerçekten öyle tatlım ama yine de sonuçta sen kazandın haticeye değil neticeye bakmak lazımHehe bahaneye koş kuzum ben 15400 adımı evin içinde attım:)))
rüyalarımda yaptığım sporla gider diye bi heves sarmadı değil bu ara
aneeeeemmm artistttt nerde yazdın okudum ben bütün geçmişi ,yoksa atladımmı o mesajı,hepsini okuduydum sıradanee mecburrr
Gezmeler onun sporuuu
Niyeymişşş gayet güzel şiddet uygularım bennnnn
Hem severim hem döverim beni biliyorsunnn
Az önce yazmıştım, okusaydın görürdünn
Dondurmalarda en büyük eğlencesiee mecburrr
Gezmeler onun sporuuu
Niyeymişşş gayet güzel şiddet uygularım bennnnn
Hem severim hem döverim beni biliyorsunnn
Az önce yazmıştım, okusaydın görürdünn
aneeeeemmm artistttt nerde yazdın okudum ben bütün geçmişi ,yoksa atladımmı o mesajı,hepsini okuduydum sıradan
Dondurmalarda en büyük eğlencesi
Hehe favorim dondurma ah olsada çukulatalı sütlü üzerine çukulata sosu ımmm canım çektiDondurmalarda en büyük eğlencesi
hazal yazdı onu , onu okudum da yorum bile attım üstüne ...kendi yazmış gibi konuşuyo bideSensin artistttt
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/page-23647
Bu sayfada, ilk mesajın sonunda
Kız görende kaç yaşında sanacak seni hele dur iş güç sahibi ol ne acelen var
Uyku da kalori yaktırıyorrüyalarımda yaptığım sporla gider diye bi heves sarmadı değil bu ara
Niki o olduğu için öyle yazıyorum yoksa tabi ki adını biliyorum hepinizinnasıl biliyon kıza alya diyip duruyon onun adı alya değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?