ne uğramıycam ben o yarışmaya katıldım bile deeeeeee gruba yazmayı unutmuşum uyuz oldum hatta ertesi gün farkedipTakıma uğrasan anlarsın da işteee
Yarışma yaptılar adımda onu diyorrr..
çokta saf değilimdir aslında ama bunu kaçırmışım ya ,kız fatime sen biliyomuydun bunlarıDahlia_
Fatimem ne diyor bu Feyza ot diyor maydanoz diyor yılan akrepkız fatime ne anlasın bu fotodan , sen ona yılan koy akrep koy efendime söyleyim ot koy maydanoz koy
ne uğramıycam ben o yarışmaya katıldım bile deeeeeee gruba yazmayı unutmuşum uyuz oldum hatta ertesi gün farkediptelefonumda da kayıtlıdır geçmiş hangi gündü o dur bi..
dün : 4097
pazartesi:8122
Dün alya ile adım yarışması yaptık kendi aramızda o kazandı kuzum kızma hemenbunu da anlamadım niye tebrik ediyosun ,noluyo bu gruba benden gizlimi konuşuyonuz fısfıs ben bişey anlamıyom ama
Evlendiken sonra herşeyi öğreniyosun canımYok ya nerden bilicemm
Cidden hiç anlamadığım mevzuu
Aslında bilmek çok önemli, bilgili olmayı seviyorumm
çok şükür bak hazalım bi ben değilim cahil ,bu evlenecek yakında daha bunları bile öğrenmemişYok ya nerden bilicemm
Cidden hiç anlamadığım mevzuu
Aslında bilmek çok önemli, bilgili olmayı seviyorumm
aaaaaa uykum benim yegane aşkım ondan ayrılamam :)):Tamam tamamm gel öpeyim
Biraz daha az uyusaannn
kız onun adı alya değildi ya sürekli beni düzeltiyodu garip bişeydi ama neydiDün alya ile adım yarışması yaptık kendi aramızda o kazandı kuzum kızma hemen
garip garip derkentöğbe estagfurullah
kız fatime ne anlasın bu fotodan , sen ona yılan koy akrep koy efendime söyleyim ot koy maydanoz koy
Fatimem ne diyor bu Feyza ot diyor maydanoz diyor yılan akrep
Ne yapayım gelmiyor takıma hep gezmede
şiddete hayırrrrrrrrrrrrrrr özellikle bana karşı olanınaaaaaa,sevin beni sevinnnnnnnnn
Ne bileyim dişlerimi sürtüyorum mesela ne ses çıkar sen düşünn
Arada bir aniden horlama gibi ses çıkarıyorum bir anlık
daha neler var kim bilir de iştee kendimi göremiyorumm kii
Dur Fikriyeciğim şimdi onu dövücem takımın ortasındaaa
Takıma gelmeye gelmeye adımıda unutmuşkız onun adı alya değildi ya sürekli beni düzeltiyodu garip bişeydi ama neydiAlya008 neydi kız senin adın
Hayır tatlım eşim o gün hasta ve nazlı bir şekilde eve dönünce yürüyüş yapamadımO şimdi yarışta yenildi ya onu hazmedemiyor galiba ondan benle uğraşıyo bide meydan okuyodu yarışalım diye meydanı yaktım artık okuyamıyo
aleynamıydı valla neydi yaTakıma gelmeye gelmeye adımıda unutmuşyok sana isim misim
şiddete hayırrrrrrrrrrrrrrr özellikle bana karşı olanınaaaaaa,sevin beni sevinnnnnnnnn
Fikriye kız Fikriyekız onun adı alya değildi ya sürekli beni düzeltiyodu garip bişeydi ama neydiAlya008 neydi kız senin adın
Hehe bahaneye koş kuzum ben 15400 adımı evin içinde attım:)))Hayır tatlım eşim o gün hasta ve nazlı bir şekilde eve dönünce yürüyüş yapamadım
Kız biliyorum nasıl bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?