Bide bu aralar fitbeck diye bir ürün ćok geziyo facebookda kadınlar paylaşım yapıyor önceki fotolarıyla sonraki fotolarını koyuyorlar gerçi benim pek inanasım gelmiyor böyle şeylerekızlar facebookta 40 kilo nasıl gider diye bir sayfa var çok iyi çok motive edici ,bi göz atın isterseniz .kadının değişimi müthiş. videolarını felan atmış .
fotoğraf değil canım ,kadın şişman halinde video çekerek zayıflamaya başlamış ve hala devam ediyor.sürekli yaptığı sporu hergün yediklerini atıyor. videoda görüyosun değişimiBide bu aralar fitbeck diye bir ürün ćok geziyo facebookda kadınlar paylaşım yapıyor önceki fotolarıyla sonraki fotolarını koyuyorlar gerçi benim pek inanasım gelmiyor böyle şeylere
Bir göz atim bakalım:))fotoğraf değil canım ,kadın şişman halinde video çekerek zayıflamaya başlamış ve hala devam ediyor.sürekli yaptığı sporu hergün yediklerini atıyor. videoda görüyosun değişimi
Canım sol kolu falan uyuşuyor mu nerden anladınkizlar kaynanam kalp krizi gibi birsey geciriyor lutfen dua edin
Göğüste tam yeri belli olmayan sıkışma hissikizlar kaynanam kalp krizi gibi birsey geciriyor lutfen dua edin
kizlar kaynanam kalp krizi gibi birsey geciriyor lutfen dua edin
canim kizinin agri kesicisini icmis gogusunu kucultmustu gorumcem . gorumcem git sen agri kesiciden ver ona icsin die . birden morarmis nefes alamamis . esim gittiginde annem resmen ölmüstu dedi . simdi iyimis hastanedeler .Göğüste tam yeri belli olmayan sıkışma hissi
-Sol kola ve çeneye doğru yayılan ağrı
-Hareket edince artan ağrı
-Ağrıyla birlikte soğuk soğukhalsizlik
Herhangi bitin
-Mide bulantısı
-Nefes darlığı
-Öksürük,
-Baş dönmesi
-Bayılma
-Kusma,
-Soğuk terleme,
-Çarpıntı,
-Aşırı halsizlik
Herhangi biri var mo
kendi evinde canim. benim yanimda degil esimi aradi gorumcem ciglik cigliga . ayyy cok kotu oldum o ses tonunu duyuncaCanım sol kolu falan uyuşuyor mu nerden anladın
O kadar görüyoruz tvler de vs bilinçsiz ilaç yüzünden hastanelik olanları.rabbim acil şifalar versin sizde oldu sandımcanim kizinin agri kesicisini icmis gogusunu kucultmustu gorumcem . gorumcem git sen agri kesiciden ver ona icsin die . birden morarmis nefes alamamis . esim gittiginde annem resmen ölmüstu dedi . simdi iyimis hastanedeler .
Hoplama yazmamismiyim ben bende horlarim spormus demek iyiymişhorlama spordan sayiliyormu yaa benim esim butun gece spor yapiomus meger
Ben biraz eksi ama artidayim halaKilolarınız ne durumda canlarr ??
Stres başladı bende yinee
Güzel sonuçlar alsak keşkee
Instagramdada var aynı kadın 40kilonasilgiderkızlar facebookta 40 kilo nasıl gider diye bir sayfa var çok iyi çok motive edici ,bi göz atın isterseniz .kadının değişimi müthiş. videolarını felan atmış .
Geçmiş olsun canımkizlar kaynanam kalp krizi gibi birsey geciriyor lutfen dua edin
Hee ilaç alerjisi olmuş bilinçsiz ilaç kullanmak zararlıcanim kizinin agri kesicisini icmis gogusunu kucultmustu gorumcem . gorumcem git sen agri kesiciden ver ona icsin die . birden morarmis nefes alamamis . esim gittiginde annem resmen ölmüstu dedi . simdi iyimis hastanedeler .
ustune kasinti ilaci icmis kasinmaya baslayin ca hepten kotu olmus ama iyimis simdi sukur . sagir dilsiz kaynanam . allahim yardim etsinHoplama yazmamismiyim ben bende horlarim spormus demek iyiymiş
Ben biraz eksi ama artidayim hala
Instagramdada var aynı kadın 40kilonasilgider
Geçmiş olsun canım
Hee ilaç alerjisi olmuş bilinçsiz ilaç kullanmak zararlı
spor cok guzelBugün ki menüm
Sahur
Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim tavuk
1 dilim ekmek
Iftar
1 lahmacun
Çorba
Salata
Su 2 litre
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
benm facrm yok herkese acikmikızlar facebookta 40 kilo nasıl gider diye bir sayfa var çok iyi çok motive edici ,bi göz atın isterseniz .kadının değişimi müthiş. videolarını felan atmış .
ben eksideyim canim benden yana bi skinti yok sukurDahlia_
Hihiii indirdiiiiineyyyy boğazına ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?