Amin canımustune kasinti ilaci icmis kasinmaya baslayin ca hepten kotu olmus ama iyimis simdi sukur . sagir dilsiz kaynanam . allahim yardim etsin
Özelden yazayım numaramıkizlar birinizin nosunumu alsam cuma internetim bitebilir msj atarim . hemende yapamicam sanirim napalim kaptan napalim yoksa smdiden solimmi kgmimi @AKovser
kim ne indirdi ?Hihiii indirdiiiii
yaz canimAmin canım
Özelden yazayım numaramı
Bogazim indirdiii. Sisti yani :)kim ne indirdi ?
bogazinmi indi hmmm gecti yani sisligiBogazim indirdiii. Sisti yani :)
Hayir hayir biz bogazimiz sistiginde indirdi deriz bogazlarim sisti gece ustumu actim herhaldebogazinmi indi hmmm gecti yani sisligi
kiz bogaz ustu acik kalinca sistigini sende duydumHayir hayir biz bogazimiz sistiginde indirdi deriz bogazlarim sisti gece ustumu actim herhalde
valla canm heveseini kirmak istemem ama bu yapi meselesi . sacin kuru ve ya karmaysa ozellikle cildinde onemli yavas uzar . benim cok yagli heryanim ama buhun sacimj boyiyim yarin dibi cikar o derece . yagli olmasi beslio ve surekli islak birakio . ama benimde cok zeyrek ve ince ama yapacagim bisi yok malsef . amaannn alorsin 2 çıt çıt takarsin :)Saçlarımi kestirdim uzatamiyorum ya onerisi olan var ki nasil cabuk uzar bu saclar
Hahahahah ben kendi kendime acaip teshis koyarim. Gecen eklem romatizmam vae dedim. Doktor arkadasimla oturduk sus sus diyo olur mu internetten mi baktin diyo.kiz bogaz ustu acik kalinca sistigini sende duydumbence ya soguk ictin yada enfeksiyon baslangici
Hahahahah ben kendi kendime acaip teshis koyarim. Gecen eklem romatizmam vae dedim. Doktor arkadasimla oturduk sus sus diyo olur mu internetten mi baktin diyo.kiz bogaz ustu acik kalinca sistigini sende duydumbence ya soguk ictin yada enfeksiyon baslangici
Cildim oldukca yagli devamli temizlemem gerekiyor benimde amanciddi cok yagli. Fakat saçlarım kuru ve cansiz. Saclarim kivir kivir epeeey uzundu. Sonra kuafore gittim. Asiri kisa kesti zor toplaniyordu. Sonra cit cita basladim devamli devamli derken saclarim iyice maaf oldu. Sonra uzayanlari da kestirdim. Artik bıraktım kendi haline. Saclarim omuzumun altinda kıvırcıkken ama daha fazla uzamiyor ya millet iki aya rapunzel mubarekvalla canm heveseini kirmak istemem ama bu yapi meselesi . sacin kuru ve ya karmaysa ozellikle cildinde onemli yavas uzar . benim cok yagli heryanim ama buhun sacimj boyiyim yarin dibi cikar o derece . yagli olmasi beslio ve surekli islak birakio . ama benimde cok zeyrek ve ince ama yapacagim bisi yok malsef . amaannn alorsin 2 çıt çıt takarsin :)
Edacim cok buyuk gecmis olsun canim...kizlar kaynanam kalp krizi gibi birsey geciriyor lutfen dua edin
Canim mesajini yeni gordum, dogum olmadi henuz..
Demetim nasilsin canim?Iyi aksamlar guzeller:)
Menu
Sahur
Omlet ve ayran
Iftar
Tarhana corbasi, etli bulgur pilavi ve yogurtlu brokoli
Su:1.5 litre
Egzersiz:-
Gecmis olsun ablacim...Ben nöbete gitcem kızlar dün çok yorgundum ve baş ağrısı çektiğim için spora gidemedim. Bugünde gidemiycem tabi ama biraz horlama zıplama yaparım fırsat buldukça.
Sen nasil oldun Iremcim?ya akşamda cok hafif yedim yemek ekmeksiz falan.
hafif midem kazınır oldu cayın yanında 1avuc bari fındık yiyeyim dedim
ballı süt içemiyorumki ben midem bulanıyor
balı ayrı sütü ayrı yapıyorum
hasta olmakla olmamak arası gidip geliom
grip soguk algınlıgı ikiside var.
gerci şimdi bi abi atom cayı getirdi. ondan içiyorum.
ya o sprun bendede var eklem agrilari bileklerim diİzim parmaklarim :/ oofff cok kotu agrisi ya eklem agri kesici iciyorumHahahahah ben kendi kendime acaip teshis koyarim. Gecen eklem romatizmam vae dedim. Doktor arkadasimla oturduk sus sus diyo olur mu internetten mi baktin diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?