Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saçlarımi kestirdim uzatamiyorum ya onerisi olan var ki nasil cabuk uzar bu saclar
valla canm heveseini kirmak istemem ama bu yapi meselesi . sacin kuru ve ya karmaysa ozellikle cildinde onemli yavas uzar . benim cok yagli heryanim ama buhun sacimj boyiyim yarin dibi cikar o derece . yagli olmasi beslio ve surekli islak birakio . ama benimde cok zeyrek ve ince ama yapacagim bisi yok malsef . amaannn alorsin 2 çıt çıt takarsin :)

Cildim oldukca yagli devamli temizlemem gerekiyor benimde amanciddi cok yagli. Fakat saçlarım kuru ve cansiz. Saclarim kivir kivir epeeey uzundu. Sonra kuafore gittim. Asiri kisa kesti zor toplaniyordu. Sonra cit cita basladim devamli devamli derken saclarim iyice maaf oldu. Sonra uzayanlari da kestirdim. Artik bıraktım kendi haline. Saclarim omuzumun altinda kıvırcıkken ama daha fazla uzamiyor ya millet iki aya rapunzel mubarek

@AKovser bugün nasılsın canım ?

Yawrukush nerdesin canım gelmedin hiç doğummu oldu yoksa ?

gogo2405 abla senide göremedim bugün

@Alya008 sen nerdesin kız ,sen var ben yok ben var sen yok :)
Canim mesajini yeni gordum, dogum olmadi henuz..
Ingilizceden de yardima ihtiyacin varmis, yardim edebilseydim keske kuzum, sen nasilsin?

Iyi aksamlar guzeller:)

Menu
Sahur
Omlet ve ayran

Iftar
Tarhana corbasi, etli bulgur pilavi ve yogurtlu brokoli

Su:1.5 litre
Egzersiz:-
Demetim nasilsin canim?

Ben nöbete gitcem kızlar dün çok yorgundum ve baş ağrısı çektiğim için spora gidemedim. Bugünde gidemiycem tabi ama biraz horlama zıplama yaparım fırsat buldukça.
Gecmis olsun ablacim...

Sen nasil oldun Iremcim?

Hahahahah ben kendi kendime acaip teshis koyarim. Gecen eklem romatizmam vae dedim. Doktor arkadasimla oturduk sus sus diyo olur mu internetten mi baktin diyo.
ya o sprun bendede var eklem agrilari bileklerim diİzim parmaklarim :/ oofff cok kotu agrisi ya eklem agri kesici iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…