iyi akşamlar kızlar menüler mis görünüyo bende paylaşcam birazdan sizler kadar egzersiz yok ilaveler olcak artıkBugün menüm
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Domates bal reçel
Öğlen
schnitzel menü
İce tea
Akşam
1 kase çorba
Salata
1.5 lt su içmeyi başardımm
Basen ve karın egzersizleri yaptım
Tüm gün dışardaydım bugün menüyü ayarlayamadım malesef cezam neyse razıyım :)
Ama öğlenki menüden sonra 10.000 adım yürüdüm belki eritirim diye :)
Allahım öleyim benBugün menüm
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Domates bal reçel
Öğlen
schnitzel menü
İce tea
Akşam
1 kase çorba
Salata
1.5 lt su içmeyi başardımm
Basen ve karın egzersizleri yaptım
Tüm gün dışardaydım bugün menüyü ayarlayamadım malesef cezam neyse razıyım :)
Ama öğlenki menüden sonra 10.000 adım yürüdüm belki eritirim diye :)
önemli değil gülüm yeterki yap ta :)fyzanur tamamdır hemen bakıyorum teşekkür ederim feyza ablam uğraşıyorsunuz o kadar bizler için :)
sabah öğle yeşil çay az terayağlı yumurta beyaz peynir,zeytin,bal,ceviz marul,maydonoz iki dilim kepek ekmek ara 4 kepekli galete ,soda,1 portakal akşam 6 kaşık bulgur,1 kase yoğurt gün içerisinde 2.5ltsu içtim,20dk leslie,2 fincanda ıhlamur çayı geç kalktığım için 1öğünüm eksikiyi akşamlar kızlar menüler mis görünüyo bende paylaşcam birazdan sizler kadar egzersiz yok ilaveler olcak artık
Hosbulduum :))Eminekendir canım benim hoşgeldin gruba
Canım ben anlamadım şimdi ben sadece bir gün mü spor yapıyorum anlatsan birazTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @isimsiz965 @Papillon_ ÖDÜL 100 İA 50 S @sunal ÖDÜL 15 dk y 15 dk y. 50 M @Kiloluyum-napim ÖDÜL ÖDÜL MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF @yeos - 10 dk y. 100 İA 150 İA 15 dk y 150 DK 100 JJ 100 JJ 150 DK @marlin18 ÖDÜL @Kyohei14 ÖDÜL 100JJ - - 150 DK 15 dk y. 50 M fyzanur 15 dk y 100 JJ 100 JJ @asya_01 10 dk y - - - - - - @Yawrukush ÖDÜL 10 dk y 10 dk y 10 dk y @damlalar - ÖDÜL 15 dk y 150 İA 100 DK 100 JJ - 150 DK Z zelis90 - - - - - 50 M 100 JJ -
Peki bundan sonra dikkat edeceğim :)) aslinda hic az yemedim ben bugun ogle yemegini 4 gibi yedim cunku sabah kahvaltisini 10 da yaptim izgara tavuk vardi doyana kadar yedigim icin aksamda yemedim saat 8 gibide yesil cay icip kapattim su 2 litre ictim ve 3 mil leslie yaptimsuyu artırabilirsen gerisi güzel canım :)
diğer arkadaşlar yazmışlar ama bende yazayım,takımlarda sağlıksız diyet,şok diyet yapmak yasak gülüm . lütfen her öğün sağlıklı bir şeyler yemeye çalış .ve menülerimize suyumuzu ve sporumuzu da ekliyoruz :) sen daha gelişim çağındasın özellikle senin sağlıklı beslenmen gerek.illa aç değilim diyorsan salata ve yoğurt ye,ya da çorba ve salata,aklına hafif ne gelirse artık
5 dilim ekmek çok olmuş tatlım onu yavaş yavaş azaltmaya çalış lütfen .tatlı isteğin aşırı geldiğinde dayanamaacak gibi olursan 1,2 kare bitter ye bence .ama hani şu kakao oranı yüzde 60,80 olanlardan.gerisi güzel :)
öğlen fazla karbonhidrat olmuş ekmek yerine yoğurt felan yesen dengelerdi.ama yinede güzel menün bence :)suyuda artırmaya çalış lütfen ,nekadar diyet yaparsak yapalım su en az 2 litre olmadımı yağların yanması çok zor oluyormuş
Peki bundan sonra dikkat edeceğim :)) aslinda hic az yemedim ben bugun ogle yemegini 4 gibi yedim cunku sabah kahvaltisini 10 da yaptim izgara tavuk vardi doyana kadar yedigim icin aksamda yemedim saat 8 gibide yesil cay icip kapattim su 2 litre ictim ve 3 mil leslie yaptimsuyu artırabilirsen gerisi güzel canım :)
diğer arkadaşlar yazmışlar ama bende yazayım,takımlarda sağlıksız diyet,şok diyet yapmak yasak gülüm . lütfen her öğün sağlıklı bir şeyler yemeye çalış .ve menülerimize suyumuzu ve sporumuzu da ekliyoruz :) sen daha gelişim çağındasın özellikle senin sağlıklı beslenmen gerek.illa aç değilim diyorsan salata ve yoğurt ye,ya da çorba ve salata,aklına hafif ne gelirse artık
5 dilim ekmek çok olmuş tatlım onu yavaş yavaş azaltmaya çalış lütfen .tatlı isteğin aşırı geldiğinde dayanamaacak gibi olursan 1,2 kare bitter ye bence .ama hani şu kakao oranı yüzde 60,80 olanlardan.gerisi güzel :)
öğlen fazla karbonhidrat olmuş ekmek yerine yoğurt felan yesen dengelerdi.ama yinede güzel menün bence :)suyuda artırmaya çalış lütfen ,nekadar diyet yaparsak yapalım su en az 2 litre olmadımı yağların yanması çok zor oluyormuş
Allahım öleyim bensimiti yedin ,schnitzel menü yedin bide üstüne sefam olsun diyip ice tea mi içtin menüdeki patatese ketçap mayonez de döktün mü... @AKovser gruptaki herkesin cezasını silelim buna yaptıralım ,o yeahhhhhhhhh sefamız olsun diyelim bu kız şınav çekerkende
menün güzel olmuş canım :) öğünlerini alt alta yazarsan okuması daha rahat oluyor :)sabah öğle yeşil çay az terayağlı yumurta beyaz peynir,zeytin,bal,ceviz marul,maydonoz iki dilim kepek ekmek ara 4 kepekli galete ,soda,1 portakal akşam 6 kaşık bulgur,1 kase yoğurt gün içerisinde 2.5ltsu içtim,20dk leslie,2 fincanda ıhlamur çayı geç kalktığım için 1öğünüm eksik
şınav felan yok bebeğim , ceza verme işi @AKovser de.ben takibini yapıcam sadece .o ne ceza verirse artık. tek simit olsa hiç ses etmezdim ekmek yerine sayardım ,üst üste gelince bir anda yüklenmişsin ondan dedim onu.içeceğe gelince gerçek çay,ayran felan tercih etsen daha iyi olur. bu kola soğuk çay çok kalorili bitanem :)kaçamak günlerinde içersin çok seviyorsanfyzanur abla ama simitin yarısı :) kola içecektim ice tea daha masum geldi :) şınavı mekik cezasına çevirme şansımız hiç yok mu abla?? neyse ben hakettim bugün en iyisi susayım
listeye göre çarşamba günü kaçamak yapmışsın. onun cezasını ertesi gün yapıcaksın.sanırım mekik ve jumping jack vermişti. ve o yine o günün kendi sporunuda yapıp bitirceksin. bukadar :)Canım ben anlamadım şimdi ben sadece bir gün mü spor yapıyorum anlatsan biraz
işte doydun ama tek öğün yedin de doydun. internette diyetisyenlerin yazısını okursan metabolizmanın sağlıklı ve hızlı çalışması için az az ve sık sık yemen gerekliymiş.sporun çok güzel olmuş :)suyunda gayet iyiPeki bundan sonra dikkat edeceğim :)) aslinda hic az yemedim ben bugun ogle yemegini 4 gibi yedim cunku sabah kahvaltisini 10 da yaptim izgara tavuk vardi doyana kadar yedigim icin aksamda yemedim saat 8 gibide yesil cay icip kapattim su 2 litre ictim ve 3 mil leslie yaptim
tamammenün güzel olmuş canım :) öğünlerini alt alta yazarsan okuması daha rahat oluyor :)
:)menün güzel olmuş canım :) öğünlerini alt alta yazarsan okuması daha rahat oluyor :)
hepimiz yapıyoruz gün geliyor,önemli olan ben zaten batırdım bırakıyorum diyeti dememek ,kaldığın yerden devam etmek :)cezasını yaparsın olur biter :)
Hım anladım ama ben zor hareketler yapamıyorum sezaryen doğum yaptığım için mekik yapınca kaç gün karnım ağrıyor ip atlama yürüyüş leslie be kendime hareketler sopayla falan yapabilirimlisteye göre çarşamba günü kaçamak yapmışsın. onun cezasını ertesi gün yapıcaksın.sanırım mekik ve jumping jack vermişti. ve o yine o günün kendi sporunuda yapıp bitirceksin. bukadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?