- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Hayırlı akşamlar kızlar ben ablama geldim bugün 1 hafta burdayım kilo almadan dönmek amacım
Bügünkü menüm
Saat 11.00 1 dilim ekmek tereyağı ile
1 havuç
Saat17. 00 1 tabak sebze yemeği iki kaşık pilav fasulye
Saat 21.00 1 elma 1 portakal
Arada çay içmiştim yanında 1 lokum
ozaman kaptanımız ona göre ceza verir sana , yapma onları etiketleyelim okusun bu mesajıHım anladım ama ben zor hareketler yapamıyorum sezaryen doğum yaptığım için mekik yapınca kaç gün karnım ağrıyor ip atlama yürüyüş leslie be kendime hareketler sopayla falan yapabilirim
İyi hafta sonları Canlar geçmişi okumaya çalıştım @AKovser isim diyaloglarınıza çok güldüm fatime benim isim hafızam kötüdür ben bile unutmam artık
@Papillon_ niyemi sana diş biledim birinciolman yeterli sebep olsa gerek menülerine baktımda bu haftada birinci mi olacaksın ne
Veeeee belim çok ağrıyor sadece belde değil sırt kısmım bacaklarım eliyruuuuuum
isimsiz965 , gogo2405 , E Elizan-seyma Dahlia_ bu basen çalışma sizin için
@marlin18 bunlar senin için canım (göğüs sıkılaştırma +kol sıkılaştırma+karın+)
@damlalar kalça sıkılaştırma senin için canım
vakti çok az olanlar için 15 dk lık spor
bayanlarda ağırlık kaldırmak erkekler gibi ciddi kas yapmaya neden olur mu ?
Dahlia_ bas buna cezaları,takip işini de devraldım nasılsa rus salatasına ayrı ,patatese ayrı ceza talep ediyorum
Allahım öleyim bensimiti yedin ,schnitzel menü yedin bide üstüne sefam olsun diyip ice tea mi içtin menüdeki patatese ketçap mayonez de döktün mü... Dahlia_ gruptaki herkesin cezasını silelim buna yaptıralım ,o yeahhhhhhhhh sefamız olsun diyelim bu kız şınav çekerkende
Canım ben anlamadım şimdi ben sadece bir gün mü spor yapıyorum anlatsan biraz
fyzanur abla ama simitin yarısı :) kola içecektim ice tea daha masum geldi :) şınavı mekik cezasına çevirme şansımız hiç yok mu abla?? neyse ben hakettim bugün en iyisi susayım
Hım anladım ama ben zor hareketler yapamıyorum sezaryen doğum yaptığım için mekik yapınca kaç gün karnım ağrıyor ip atlama yürüyüş leslie be kendime hareketler sopayla falan yapabilirim
hepimiz yapıyoruz gün geliyor,önemli olan ben zaten batırdım bırakıyorum diyeti dememek ,kaldığın yerden devam etmek :)cezasını yaparsın olur biter :)
makarna var salata dediği şeyde mısır var varda var sen bas cezayı bas haketti oGülmek istediğin zaman Feyzayla beni gör canımm
Çok geçmiş olsun bu arada..
Emeğine sağlık canım :)
Kız mayonez katmamış, diyet salata yapmış, neresine ceza vereyimmm
Ceza işi geceye kaldı artık insafıma göre
Canım, sadece haftada bir gün menü paylaştın, o gün de ceza aldın, hem menü için hem spor yapmadığın için..
O yüzden geçen hafta 1 gün ceza yazıldı tabloda.. Haftanın günleri yazıyor tablonun üstünde, hangi gün menü paylaşsan ona uygun ifadeler yazılacak tabloya..
Var canım :)
Zaten şınav cezamız yok :)
Gece yazıcam inşaAllah tabloyu..
makarna var salata dediği şeyde mısır var varda var sen bas cezayı bas haketti o
makarnalı olanı da varda onun ki hangisiydi bilmiyorumRus salatasında makarna mııı ??
Bizde patates, yumurta, havuc. salatalık falan filan olur.. O yüzden bana masum geliyor mayonezsiz olunca..
bende dizi izliycem hadi görüşürüz :)Ben kaçıyorum biraz, gece gelirim artık :)
tamam
deneme sürecinde olacak herşey lilolar
benim en çok kollarımın genişiğinden şikayetçiyim gerçi komplem kiloluda ne önerirsiniz bana spor olara leslie 3mille 20 dk yapıyom az mı terlemiyom artırmam gerekli mi
Haklısın canım ya valla içim gitti çok özledim ekmekle dolma yemiyi :)suyu artırabilirsen gerisi güzel canım :)
diğer arkadaşlar yazmışlar ama bende yazayım,takımlarda sağlıksız diyet,şok diyet yapmak yasak gülüm . lütfen her öğün sağlıklı bir şeyler yemeye çalış .ve menülerimize suyumuzu ve sporumuzu da ekliyoruz :) sen daha gelişim çağındasın özellikle senin sağlıklı beslenmen gerek.illa aç değilim diyorsan salata ve yoğurt ye,ya da çorba ve salata,aklına hafif ne gelirse artık
5 dilim ekmek çok olmuş tatlım onu yavaş yavaş azaltmaya çalış lütfen .tatlı isteğin aşırı geldiğinde dayanamaacak gibi olursan 1,2 kare bitter ye bence .ama hani şu kakao oranı yüzde 60,80 olanlardan.gerisi güzel :)
öğlen fazla karbonhidrat olmuş ekmek yerine yoğurt felan yesen dengelerdi.ama yinede güzel menün bence :)suyuda artırmaya çalış lütfen ,nekadar diyet yaparsak yapalım su en az 2 litre olmadımı yağların yanması çok zor oluyormuş
Evet canm doydum fazla bile geldi sankiçok az yemissin canım doydun mu ?
Evet canm doydum fazla bile geldi sanki
Gülmek istediğin zaman Feyzayla beni gör canımm
Çok geçmiş olsun bu arada..
Emeğine sağlık canım :)
Kız mayonez katmamış, diyet salata yapmış, neresine ceza vereyimmm
Ceza işi geceye kaldı artık insafıma göre
Canım, sadece haftada bir gün menü paylaştın, o gün de ceza aldın, hem menü için hem spor yapmadığın için..
O yüzden geçen hafta 1 gün ceza yazıldı tabloda.. Haftanın günleri yazıyor tablonun üstünde, hangi gün menü paylaşsan ona uygun ifadeler yazılacak tabloya..
Var canım :)
Zaten şınav cezamız yok :)
Gece yazıcam inşaAllah tabloyu..
Rus salatasında makarna mııı ??
Bizde patates, yumurta, havuc. salatalık falan filan olur.. O yüzden bana masum geliyor mayonezsiz olunca..
Baya kalorili olmuş sporda iyi ama ceza gelir sanırım yinede.Bugün menüm
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Domates bal reçel
Öğlen
schnitzel menü
İce tea
Akşam
1 kase çorba
Salata
1.5 lt su içmeyi başardımm
Basen ve karın egzersizleri yaptım
Tüm gün dışardaydım bugün menüyü ayarlayamadım malesef cezam neyse razıyım :)
Ama öğlenki menüden sonra 10.000 adım yürüdüm belki eritirim diye :)
Kola ve ice tea farklı değil ki şeker dolu ikisidefyzanur abla ama simitin yarısı :) kola içecektim ice tea daha masum geldi :) şınavı mekik cezasına çevirme şansımız hiç yok mu abla?? neyse ben hakettim bugün en iyisi susayım
Leslie 3 mil 45 dk tamamını neden yapmıyorsun.benim en çok kollarımın genişiğinden şikayetçiyim gerçi komplem kiloluda ne önerirsiniz bana spor olara leslie 3mille 20 dk yapıyom az mı terlemiyom artırmam gerekli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?