Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok az yemissin canım doydun mu ?

Hım anladım ama ben zor hareketler yapamıyorum sezaryen doğum yaptığım için mekik yapınca kaç gün karnım ağrıyor ip atlama yürüyüş leslie be kendime hareketler sopayla falan yapabilirim
ozaman kaptanımız ona göre ceza verir sana , yapma onları etiketleyelim okusun bu mesajı Dahlia_ ...sakın kendine zarar verecek sporları yapma,kendini zorlama

Gülmek istediğin zaman Feyzayla beni gör canımm
Çok geçmiş olsun bu arada..

vakti çok az olanlar için 15 dk lık spor

bayanlarda ağırlık kaldırmak erkekler gibi ciddi kas yapmaya neden olur mu ?

Emeğine sağlık canım :)

Dahlia_ bas buna cezaları,takip işini de devraldım nasılsa rus salatasına ayrı ,patatese ayrı ceza talep ediyorum

Kız mayonez katmamış, diyet salata yapmış, neresine ceza vereyimmm

Ceza işi geceye kaldı artık insafıma göre

Canım ben anlamadım şimdi ben sadece bir gün mü spor yapıyorum anlatsan biraz

Canım, sadece haftada bir gün menü paylaştın, o gün de ceza aldın, hem menü için hem spor yapmadığın için..
O yüzden geçen hafta 1 gün ceza yazıldı tabloda.. Haftanın günleri yazıyor tablonun üstünde, hangi gün menü paylaşsan ona uygun ifadeler yazılacak tabloya..

fyzanur abla ama simitin yarısı :) kola içecektim ice tea daha masum geldi :) şınavı mekik cezasına çevirme şansımız hiç yok mu abla?? neyse ben hakettim bugün en iyisi susayım

Var canım :)
Zaten şınav cezamız yok :)
Gece yazıcam inşaAllah tabloyu..

Hım anladım ama ben zor hareketler yapamıyorum sezaryen doğum yaptığım için mekik yapınca kaç gün karnım ağrıyor ip atlama yürüyüş leslie be kendime hareketler sopayla falan yapabilirim

Söylediğin çok iyi oldu canım, bundan sonra sana uygun egzersiz yazarım canım..

makarna var salata dediği şeyde mısır var varda var sen bas cezayı bas haketti o

tamam
deneme sürecinde olacak herşey lilolar
benim en çok kollarımın genişiğinden şikayetçiyim gerçi komplem kiloluda ne önerirsiniz bana spor olara leslie 3mille 20 dk yapıyom az mı terlemiyom artırmam gerekli mi

Haklısın canım ya valla içim gitti çok özledim ekmekle dolma yemiyi :)

yaşa be Dahlia_ bak ceza almiyorum

Baya kalorili olmuş sporda iyi ama ceza gelir sanırım yinede.
fyzanur abla ama simitin yarısı :) kola içecektim ice tea daha masum geldi :) şınavı mekik cezasına çevirme şansımız hiç yok mu abla?? neyse ben hakettim bugün en iyisi susayım
Kola ve ice tea farklı değil ki şeker dolu ikiside
benim en çok kollarımın genişiğinden şikayetçiyim gerçi komplem kiloluda ne önerirsiniz bana spor olara leslie 3mille 20 dk yapıyom az mı terlemiyom artırmam gerekli mi
Leslie 3 mil 45 dk tamamını neden yapmıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…