canım kol için şu hareketleri öneririm(arka kol ve ön kol)benim en çok kollarımın genişiğinden şikayetçiyim gerçi komplem kiloluda ne önerirsiniz bana spor olara leslie 3mille 20 dk yapıyom az mı terlemiyom artırmam gerekli mi
oluyor arada öyle :):):)Haklısın canım ya valla içim gitti çok özledim ekmekle dolma yemiyi :)
Teşekkürederimcanım kol için şu hareketleri öneririm(arka kol ve ön kol)
Anladim cok teşekkür ederim bundan sonra az az sık sık o zaman:))işte doydun ama tek öğün yedin de doydun. internette diyetisyenlerin yazısını okursan metabolizmanın sağlıklı ve hızlı çalışması için az az ve sık sık yemen gerekliymiş.sporun çok güzel olmuş :)suyunda gayet iyi
Dahlia_ canım ben yarin bildirim yapmicam evimde yokum bu hafta cumaya kadar evime gideceğim cuma günü kodaman kilo bildiririmi yaparım olur mu ?
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| ÖDÜL | - | - | - | - | ||
| ÖDÜL | - | - | - | - | - | |
S sunal | ÖDÜL 50 M | - | - | - | - | - | |
E Elizan-seyma | - | - | - | - | |||
| ÖDÜL 150 İA | - | - | - | - | - | |
@Kyohei14 | ÖDÜL 200 İA | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
D damlalar | ÖDÜL | - | - | - | - | ||
A aseeel | - | - | - | - | - | ||
Z zelis90 | - | - | 10 dk y. 10 dk y. | - | - | - | - |
Günaydın canlar :)
Dahlia_ canım ben evimde değilim halamdada tartı yok bildirim yapmasam olurmu kilo bildirimi sadece bugünün
Günaydınlar bugün gunduzdeyim ancak gelebildim
Kilom cumayla aynı 69.5 regl olsam düşecek ama hala ses yok. Neyse geçen hafta evde leslie ve yürüyüş jj falan yapmaya çalıştım. Dün spor salonuna gitmeye başladım tekrar. Gidemediğim zamanlar baya olmuştu uyeligime onuda eklediler 3 ay. Ağustosa kadar devam. Menulerimide düzeltmeye çalışıyorum ilk hedefim izne ayrıldığım kiloya dönmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?