Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A aseeel tatlım gonca ablada demiş neden tamamını yapmıyorsun leslie nin ? zorlanmıyosun anladığım kadarıyla tamamını yap bence.ve mola vermeden tek seferde yapmak gerekliymiş sen mola veriyorsan ondan terlemiyorsundur belki.

Anladim cok teşekkür ederim bundan sonra az az sık sık o zaman:))

Dünkü menüm

Öğlen
Balık
3 dilim haşlanmış patates
domates
çeyrek dilim ekmek

Ara
2 kivi

Akşam
Çorba
Yoğurt

3.5 litre su
3 kupa yeşilçay
1 fincan çay

Rahatsızdım hem regl, hem alerji o yüzden spor yapamadım, bugün inşaAllah telafi edebilirim..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ÖDÜL 50 S----
Papillon_ ÖDÜL -----
S sunal ÖDÜL 50 M-----
E Elizan-seyma ----
yeos 200 DKÖDÜL 150 İA-----
marlin18 ÖDÜL ----
@Kyohei14ÖDÜL 200 İA 50 S-----
fyzanur ÖDÜL ----
Yawrukush ------
D damlalar 15 dk yÖDÜL ----
A aseeel - ----
Z zelis90 --10 dk y. 10 dk y.----

[TD] L LaMiaVita [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]ÖDÜL [/TD]

[TD]150 İA [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TD] asya_01 [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]10 dk y. 10 dk y.[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TD] Eminekendir [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD] [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

Günaydınlar bugün gunduzdeyim ancak gelebildim
Kilom cumayla aynı 69.5 regl olsam düşecek ama hala ses yok. Neyse geçen hafta evde leslie ve yürüyüş jj falan yapmaya çalıştım. Dün spor salonuna gitmeye başladım tekrar. Gidemediğim zamanlar baya olmuştu uyeligime onuda eklediler 3 ay. Ağustosa kadar devam. Menulerimide düzeltmeye çalışıyorum ilk hedefim izne ayrıldığım kiloya dönmek.

Cuma kilom;56.3
Bugünkü kilom;56.6
Fark; +300 gr
Bir ileri iki geri gidiyorum kizlar
Moralim bozuldu ya
Hava da kapalı yağmur yağıyor sıkıntı bastı beni.yürüyüşede gidemem bu havada.

Vücudumu şaşırtsammi acaba. Ne yapsam bilemedim. Detoks falan mı. Zaten gr gr veriyorum. Hafta sonu hopp yarısı geri geliyor.

Günaydın ablacım :)
İnşaAllah en kısa zamanda dönersin kilona..
Resmine de maşaAllah
Dünden beri yazıcam diyorum hep kaldıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…