Herkese günaydın kızlar
Yeni hafta hepimize mutluluk,sağlık,huzur ve bol eksiler getirsin inşallah
Cuma kilom;56.3
Bugünkü kilom;56.6
Fark; +300 gr
Bir ileri iki geri gidiyorum kizlar
Moralim bozuldu ya
Hava da kapalı yağmur yağıyor sıkıntı bastı beni.yürüyüşede gidemem bu havada.
Vücudumu şaşırtsammi acaba. Ne yapsam bilemedim. Detoks falan mı. Zaten gr gr veriyorum. Hafta sonu hopp yarısı geri geliyor.
geldimi yoksa yolda mı ,hadi gözün aydın fatimem çok çok sevindimAskerim birlikten çıktı sonunda..
Elim ayağım tutmuyor öyle garip bir haldeyim :)
Allah kavuştursun canım hayırlısıyla.Askerim birlikten çıktı sonunda..
geldimi yoksa yolda mı ,hadi gözün aydın fatimem çok çok sevindim
Allah kavuştursun canım hayırlısıyla.
Hasret bitiyor sonunda. Senin adına çok sevindim
6 saat iyi ozamana anca şunu mu giysem bunu mu giysem ,şöyle mi makyaj yapsam böyle mi yapsam ohoooo anca yetişirYok canım daha yolda, 5-6 saatlik yolu var..
Çok teşekkür ederim Feyzammm
sen her halinle güzelsindir onun için :)
Benim en az 5 kilo ödem atmam gerek zayıf görünmem içinn
Bu yüzü de hiç bir süs kurtarmazzz
6 saat iyi ozamana anca şunu mu giysem bunu mu giysem ,şöyle mi makyaj yapsam böyle mi yapsam ohoooo anca yetişir
sen her halinle güzelsindir onun için :)
Yok ya pek makyaj heveslisi değilim, yüzüm temiz olsa göz kalemi ve rimel yetiyor bana ama şu sıralar fondöten kullanmak mecburi.. Yanaklarım kıpkırmızı
Zaten bir ton laf edecek ne bu hal diye
sende ona bi ton laf edersin o sana ederse ,zayıfsa sıskalaşmışsın de ,kilo aldıysa tombullaşmışsın deEskiden öye diyordu, bir de şimdi sormak lazım
sende ona bi ton laf edersin o sana ederse ,zayıfsa sıskalaşmışsın de ,kilo aldıysa tombullaşmışsın de
İyi günler ben bugün bildirim olacģını yeni gördüm bildirimler geliyo ama cuma biliyodumGünaydın canlar...
Bugün tartılmayı unutmayın...
Kilolarınızı bekliyorum :)
İyi günler ben bugün bildirim olacģını yeni gördüm bildirimler geliyo ama cuma biliyodumyarn tartlsam bildirsem olur mu
Tamam ozaman cumaya inşallah eksik kilolarla bildirimim olur:)benim86ım gramı da var yazmamştm netini demistm 86.6 ben 1sene buralardaym:)İyi günler canım..
Önemli değil, esas bildirim günü cuma zaten, ama biz durumumuza bakmak için pazartesi de tartılıyoruz..
Dün söyleyecektim aslında ama siteye giremedim..
haahh:)buharlaştırdın çocuğu:))O kiloma değil ama yüzüme laf edecek2 tane sivilce görse hemen olağanüstü birşey varmış gibi yüzüne noldu diyor
60 kilo gitti 30 olarak dönecek
maşşallah kuzuma ,ama çok sıcak basar alerjin artar çok yüklenmişsin sanki
dur daha halledeceğim bir şey daha var senle ilgili şu alıntıları yapıyım da
20 demek kazık kadar olmuşsun demekkk höyttt kendine gel
kurabiye ödül hakkınmıydı ? menün güzel olmuş :)
abla uyku ünitelerindeki teknikerlerin çalışma saatlerini biliyormusun ?horlama uyku bozukluğu gibi durumlarla ilgilenen teknikerlerin
hangi bölümü istiyorsun canım :)
hiç bir sorun yok istediğini söyle :)
elime düşme sen ki düşmen yakın gibi bir hias var içimde
güzel her şey :)
aramıza hoş geldin canım :)
Ben biliyorum adini @AKovser dimek hosuma gidiyorKIZLARDahlia_ E FATIMA , AKOVSER, KEVSER ,DEMEYİN ARTIK YA ONUN ADI FATİME kendisi azerbaycanda yaşadığı için bizdeki fatmaya benziyor ismi ama değil FA-Tİ-ME
Basen göbek herkeste oldugu gibi :))kızlar herkes en çok sorunlu olduğu bölgesini yazabilir mi ?Dahlia_ kaptan yardımcımızla görev paylaşımı yaptık yapılacak sporlar videosunu her hafta ben paylaşıcam ve takip edicem , herkesin en çok sorunlu olduğu bölgelerle ilgili paylaşım yapmak istiyorum . (basen,göbek,bacak neyse artık ...)
spor yapmak takımımızın kuralı bilmeyenlere duyurulur,ve mazeretsiz olarak hiç bir menüsünde hiç bir zaman spor yapmayanlar ve buna ısrarla devam edenler için kaptan ve kaptan yardımcımızla özellikle görüşücem ve sonuçları olacak...(bir gün 2 gün yapamayanları kast etmiyorum lütfen dikkat edin ısrarla yapmayanlardan bahsediyorum)
(sağlık problemi olup spor yapamayanlar istisnadır )
@yeos
@Papillon_
@damlalar
marlin18
@Kiloluyum-napim
@LaMiaVita
gogo2405
A aseeel
M Mitsuomi
Dahlia_
@isimsiz965
@sunal
@Eminekendir
@LaMiaVita
Benim kizkardesimle aramda 16 yas var adimla hitap ediyoo sen ne diyooosuuunhayır,ismimle hitap ediyorlar
De de ben izin veriyorum @fyzanur
Sorma canim anca gelebildim
caniiiiimm çok sevindim senin adina :)) biri demişti ya inşallah bu son ayrılığıniz olur:))Askerim birlikten çıktı sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?