Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese günaydın kızlar
Yeni hafta hepimize mutluluk,sağlık,huzur ve bol eksiler getirsin inşallah

İnşaAllah canım :)

Cuma kilom;56.3
Bugünkü kilom;56.6
Fark; +300 gr
Bir ileri iki geri gidiyorum kizlar
Moralim bozuldu ya
Hava da kapalı yağmur yağıyor sıkıntı bastı beni.yürüyüşede gidemem bu havada.

Vücudumu şaşırtsammi acaba. Ne yapsam bilemedim. Detoks falan mı. Zaten gr gr veriyorum. Hafta sonu hopp yarısı geri geliyor.

Porsiyonları küçültmeni önerebilirim..
Detoks yapacağına böyle dene bir..

6 saat iyi ozamana anca şunu mu giysem bunu mu giysem ,şöyle mi makyaj yapsam böyle mi yapsam ohoooo anca yetişir

Yok ya pek makyaj heveslisi değilim, yüzüm temiz olsa göz kalemi ve rimel yetiyor bana ama şu sıralar fondöten kullanmak mecburi.. Yanaklarım kıpkırmızı
Zaten bir ton laf edecek ne bu hal diye

Yok ya pek makyaj heveslisi değilim, yüzüm temiz olsa göz kalemi ve rimel yetiyor bana ama şu sıralar fondöten kullanmak mecburi.. Yanaklarım kıpkırmızı
Zaten bir ton laf edecek ne bu hal diye

Eskiden öye diyordu, bir de şimdi sormak lazım
sende ona bi ton laf edersin o sana ederse ,zayıfsa sıskalaşmışsın de ,kilo aldıysa tombullaşmışsın de

İyi günler ben bugün bildirim olacģını yeni gördüm bildirimler geliyo ama cuma biliyodum yarn tartlsam bildirsem olur mu

İyi günler canım..
Önemli değil, esas bildirim günü cuma zaten, ama biz durumumuza bakmak için pazartesi de tartılıyoruz..
Dün söyleyecektim aslında ama siteye giremedim..

İyi günler canım..
Önemli değil, esas bildirim günü cuma zaten, ama biz durumumuza bakmak için pazartesi de tartılıyoruz..
Dün söyleyecektim aslında ama siteye giremedim..
Tamam ozaman cumaya inşallah eksik kilolarla bildirimim olur:)benim86ım gramı da var yazmamştm netini demistm 86.6 ben 1sene buralardaym:)

20yle hooyt 27ye ne diyozzz kiz saka yapıyorum alınmıyosun dimi :))aliniyosan de ablacuuumm

KIZLAR Dahlia_ E FATIMA , AKOVSER, KEVSER ,DEMEYİN ARTIK YA ONUN ADI FATİME kendisi azerbaycanda yaşadığı için bizdeki fatmaya benziyor ismi ama değil FA-Tİ-ME
Ben biliyorum adini @AKovser dimek hosuma gidiyor

Basen göbek herkeste oldugu gibi :))
hayır,ismimle hitap ediyorlar
Benim kizkardesimle aramda 16 yas var adimla hitap ediyoo sen ne diyooosuuun
M Mitsuomi dediğin gibi kızmamış :) ben yine de demesem daha iyi olur gibi :)
De de ben izin veriyorum @fyzanur
Sorma canim anca gelebildimhemende ozlemis beni ortagimmm
Askerim birlikten çıktı sonunda..
Elim ayağım tutmuyor öyle garip bir haldeyim :)
caniiiiimm çok sevindim senin adina :)) biri demişti ya inşallah bu son ayrılığıniz olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…