20yle hooyt 27ye ne diyozzz kiz saka yapıyorum alınmıyosun dimi :))aliniyosan de ablacuuumm
Ben biliyorum adiniDahlia_ dimek hosuma gidiyor
Basen göbek herkeste oldugu gibi :))
Benim kizkardesimle aramda 16 yas var adimla hitap ediyoo sen ne diyooosuuun
De de ben izin veriyorum @fyzanur
Sorma canim anca gelebildimhemende ozlemis beni ortagimmm
caniiiiimm çok sevindim senin adina :)) biri demişti ya inşallah bu son ayrılığıniz olur:))
Günaydın herkesee :)Günaydın canlar...
Bugün tartılmayı unutmayın...
Kilolarınızı bekliyorum :)
Hafi gözün aydın kazasız gelsin inşallahAskerim birlikten çıktı sonunda..
Elim ayağım tutmuyor öyle garip bir haldeyim :)
Bugünlük tartilma kuzum cuma tartı günü normalde. Pazartesileri durumumuzu görelim diye tartiliyoruzGünaydın herkesee :)
Ben diyete daha dün başladım bugün tartılmama gerek var mı
Nasıl istersen canım teyze bile diyebilirsin.Birde şey ben 17 yaşındayım yaşça hepinizden küçüğüm sanırım abla desem sorun olur mu size nasıl hitap etmeliyim
Birde şey ben 17 yaşındayım yaşça hepinizden küçüğüm sanırım abla desem sorun olur mu size nasıl hitap etmeliyim
Gözün aydın fatimeDahlia_ :)
Canimsinn :))Çok teşekkür ederim canım ortağımm ♡
İnşaAllah ♡
Sesin çıkmıyor sakin buralarr :)))
Ayy niye söylemedin varya ne ayıp yaakusura bakma
İnşallah canım. Fotoğraf yazdan kalma 67 kiloydumGünaydın ablacım :)
İnşaAllah en kısa zamanda dönersin kilona..
Resmine de maşaAllah
Dünden beri yazıcam diyorum hep kaldıı...
ya işte anne olunca böyle oluyormuş bir yılda bütün söylemler değişti sanki on yıl yaşlandım :)
Gel kurtar beni diyecektim ama sen de onların tarafında olurdunnn :)))
Sana teyze diyen 10 yaşında olmalııı
canım sorunlu olmayan bölgemi sorsan kısaca yok derdim ama sorunlu yer sorunca neremi yazsam bilemedimkızlar herkes en çok sorunlu olduğu bölgesini yazabilir mi ?Dahlia_ kaptan yardımcımızla görev paylaşımı yaptık yapılacak sporlar videosunu her hafta ben paylaşıcam ve takip edicem , herkesin en çok sorunlu olduğu bölgelerle ilgili paylaşım yapmak istiyorum . (basen,göbek,bacak neyse artık ...)
spor yapmak takımımızın kuralı bilmeyenlere duyurulur,ve mazeretsiz olarak hiç bir menüsünde hiç bir zaman spor yapmayanlar ve buna ısrarla devam edenler için kaptan ve kaptan yardımcımızla özellikle görüşücem ve sonuçları olacak...(bir gün 2 gün yapamayanları kast etmiyorum lütfen dikkat edin ısrarla yapmayanlardan bahsediyorum)
(sağlık problemi olup spor yapamayanlar istisnadır )
@yeos
Papillon_
@damlalar
@marlin18
E Elizan-seyma
@LaMiaVita
gogo2405
@aseeel
M Mitsuomi
Dahlia_
isimsiz965
@sunal
Eminekendir
@LaMiaVita
Nasılsınız kızlar? Çok katılamadım bebiş diş çıkarıyor yine, benim de burnum akıyor halsizim hasta olmasam bari..Herkesi iyidir umarım
Cuma : 86.1
Pazartesi : 86.5
Cuma hedef : 85.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?