İyi geceler kızlar :)
1 dilimi geçmez ekmeklerim yemekler ise bir porsiyon kaşık olarak bilmem kisabah kaç dilim ekmek yedin canım ? Yemeklerin miktarlarını da yazmamışsın canım
Allah yardımcın olsun canım :/Slm canlar nasılsınız kusura bakmayın giremedim uzun süredir eşimin askerlik durumu vardı birden çağırdılar o yanlışlığı düzeltmeye çalıştık kaç gün derken kayınbabam düştü kaburgaları kırıldı gelen giden vs gördğünüz gibi ancak bu saatte girebildim
Dahlia_ fyzanur Yawrukush canlarım sormuşsunuz Yeni gördüm msjlarınızı nasılsınız özledim valla sizlerle sohbet etmeyi
Emegine saglik Fatimem:)**HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ**
Kizlar artik her hafta vucudumuzdaki tum kaslarimizi calistirmaya, gelistirmeye ve sIkILasmamiza katki saglamasi icin bolgesel egzersizler paylasacagim,
Karin, bacak, kalca, gogus ve kol kaslarinizi calistirack olan bu egzersizler, kas kitlenizin artmasini saglayacak ve daha kolay kilo vereceksiniz.
Hergun toplam 10 dakikanizi almayacaklar, emin olabilirsiniz.
Kendi egzersizinize ek olarak lutfen haftada 5-6 kez yapmaya gayret ediniz.
Saglik sorunu olan uyelerimizi tenzih ediyorum..
Bu mesaji favorilerinize ekleyin, mesajin sag altinda favorilerime ekle yazisini gorebilirsiniz, daha sonra kendi profilinize girip favorilerinizden istediginiz her zaman acip yapabilirsiniz bu egzersizleri.
Hatta kendinize egzersiz arsivi olusturmus olursunuz bu sayede :)
1.Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin, her iki yanımız için 30ar kez yapıyoruz, toplam 60 kez hareketi tekrarliyoruz.
2.Bu egzersizimiz ic bacak icin, ic bacaktaki fazlalıklar ve sarkmalar icin. Her bacak için 50 kez, toplam 100kez hareketi tekrarliyoruz.
3.Ucuncu egzersizimiz simit bolgesi icin. Her iki yanımız icin 30ar kez yapıyoruz, toplam 60 kez hareketi tekrarlıyoruz.
4.Son egzersizimizde kol kaslarimiz icin..
Kolay gelsin , bol ter atmalar :)
Aramiza hosgeldin canim ben Ozge,28 yasindayim, evliyim,2 oglum var:)Herkese iyi günler :) Ne yalan söyleyeyim sabah bildirimi görünce çok sevindim bu sefer son olacağına dair umudum arttıDahlia_ size çok teşekkür ederim çağırdığınız için :) Daha önce diyete bir çok kez başladım ama destek bulamayıp motivasyon eksikliğinden diyetlerim her seferinde bozuldu . Dört gün önce yeniden diyete başladım ve bu sabah baskülde 66'yı görünce havalara uçtum. Güzel motivasyon oldu benim için. Umarım burda hep birlikte hedeflerimize ulaşırız :)
Tebrikler kizlar:)
Oyy masallah senin kuzuna:)Dahlia_ 200 dk mı yok yok şöyle 70 lere ineyim anca
Sesim çıkmıyor diye diyete ve spora zeval verdim sanmayın kanıtlı spor etkinliğim
Eki Görüntüle 1945448 minik kuzumun benimle ilgilenen Yok mu duruşu
Rakip eşleşmesi
Canim azimle verirsin insallah kilolarini:)Hoşbuldum :) Hepsini okudum kabul ediyorum, katılım formunu da hazırladım umarım açıklayıcı olmuşturDahlia_
Ben 19 yaşındayım. Bekarım. Sakarya'da yaşıyorum. Boyum 1.64 cm. Kilom bugün itibariyle 66 :) hedefim 53 kilo. Daha önce hiç 60 kilonun altına inmeyi başaramadım. Şimdi sizlerin de desteğiyle başarabileceğime inanıyorum . Bundan 5 sene önce doktora gittiğimde tiroid rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Metabolizmam çok yavaş çalışıyormuş. Hap kullanmam gerekiyordu ama ben akıllılık! edip kullanmadım. Sonraki yıllarda gittikçe kilo almaya başladım. Bir ara 65te sabitlemeyi başarmıştım. Ama geçen gün 68 i görünce yıkıldım. Ciddi anlamda birşeyler yapmam gerektiğini anladım. İnternete saldırdım hemen. Ve sonuç burdayım :) Artık kendimle barışmak istiyorum. Birisi fotoğraf çekerken nasıl poz verirsem kusurlarımı kapatırım hesaplamaları yapmaktan yoruldum. Aynaları es geçmekten, birilerinin laf dokundurmalarından , alışverişte XL bedeni aramaktan bıktım. Bu bizim hayatımız ve neden geri kazanmayalım ki. Hayatımın geri kalanını böyle geçirmek istemiyorum. Geçen gün başıma gelen bir olayda çok üzüldüm. Artık bu konunun beni üzmesine izin vermek istemiyorum. İpleri elime almak istiyorum. Kendime bir program yaptım . Düzenli aralıklarla yemek yiyorum. Her gün yarım saatimi spora ayırıyorum. Haplarımı da kullanmaya başladım. Şekeri ve ekmeği kestim (sadece kahvaltıda bir dilim şeklinde) . Geceleri çok geç yatıyorum. Liseden kalan bir alışkanlık. Sanırım bana kilo aldıran da geceleri yemem. Şimdi akşam 7 den sonra meyve ve yoğurt harici birşey yemiyorum. Programım bu. Neyi doğru neyi yanlış yaptığım konusunda pek bir fikrim yok. Eğer yanlışlarımı söyleyip uyarırsanız çok memnun olurum :)
Canim kussada buyuk gelisir sen korkma,buyuk oglum Akinda her memeden sonra agiz dolusu kusardi.Özge hala çok kusuyor ya görsen elbise dayanmıyor kilo alması yavasladi canım çok sıkkın biliyorsunuz beni kahretsin can sıkıntısı oluncada yemeğe sariyorum yusyuvarlak oldum ya.iyice kötü hissediyorumregl olmuşsun bak Özgem çok şükür odemini atmaya başlarsın. Bizimkide hiç uyku düzeni yok ilk baslara göre iyi ama sanırım bu kusma onuda huzursuz ediyor.
Canim benim bir tanesin dualarin icin tesekkur ederim sende benim dualarimdasin..Yawrukush özgecim 2 minik bebekle Allah kolaylık versin inşallah ,dua ederken sende dualarımdasın hep ,elden başka bir şey gelmiyor,yanında olsam bende yardım etmeye çalışırdım yemek bebek felan ,çok üzülüyorum haline . üstüne bebekler birde hiperaktif olunca tahmin bile edemiyorum
Ahh gelemedim ahhhh:))hepimizin hakkında hayırlısı olsun gülüm . dertler demişken özgem naptıki gelemedi yine ,bayağı yorgun düştü demekki yoksa gelirdiYawrukush
Canim sende cok disli bir rakipsin gozum korktu simdiden:)Bu hafta ki rakibimYawrukush olmuş. Biraz güçlü bir rakip benim için. Bu hafta isim zor
Özgem çok geçmiş olsun canım. Allah yardım etsin. Benimki büyük olduğu halde bazen bende çıldırma derecesine geliyorum. Çocuk büyütmek zor iş
Canim aramiza hosgeldin ben Ozge,28 yasindayim evliyim,2oglum var:)Kullanıcı Adı : Eminekendir
İsim (İsteğe Bağlı ): Emine
Yaşınız : 17
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Mersin
Boyunuz : 1.72
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 3 ay once tartiya cıkıp hic görmediğim bir rakami gormemle kilo aldigimi anladim.Cok şaşırmıştım. 8 kilo verdim ama 5 kilosunu yine aldım.Bir suru diyet denedim al ver al ver psikolojimi mahvettim takinti haline getirdim hastalik oldu artik kendimden nefret etmeye basladim her yemek yememde kendi suclamaktan sıkıldım tek başıma kilo vermek istemiyorum . Bu grup bana iyi gelecek inşallah.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlığım icin ideal kiloda degilim ve hoş durmuyor fiziğimin güzel olmasını istiyorum her genç kız gibi aynaya baktigimda kendimi beğenmek istiyorum.
Baseeeeeeeeennnn:))kızlar herkes en çok sorunlu olduğu bölgesini yazabilir mi ?Dahlia_ kaptan yardımcımızla görev paylaşımı yaptık yapılacak sporlar videosunu her hafta ben paylaşıcam ve takip edicem , herkesin en çok sorunlu olduğu bölgelerle ilgili paylaşım yapmak istiyorum . (basen,göbek,bacak neyse artık ...)
spor yapmak takımımızın kuralı bilmeyenlere duyurulur,ve mazeretsiz olarak hiç bir menüsünde hiç bir zaman spor yapmayanlar ve buna ısrarla devam edenler için kaptan ve kaptan yardımcımızla özellikle görüşücem ve sonuçları olacak...(bir gün 2 gün yapamayanları kast etmiyorum lütfen dikkat edin ısrarla yapmayanlardan bahsediyorum)
(sağlık problemi olup spor yapamayanlar istisnadır )
yeos
Papillon_
D damlalar
marlin18
E Elizan-seyma
@LaMiaVita
gogo2405
@aseeel
M Mitsuomi
Dahlia_
isimsiz965
@sunal
@Eminekendir
@LaMiaVita
Ablam emegine saglik:)4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
4. TAKIM KURALLARI:
1. Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır. 3 gün (üst üste yada o hafta içerisinde) menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar 1 sarı kart, 3 sarı kart alan arkadaşlar ise deneme süresindeyse 2 hafta listeye girmesi ertelenecek, eğer listede ise listeden çıkarılacak (izinli yada diskalifiye olarak). Bir hafta boyunca eksiksiz ve cezasız menü veren üyenin 1 sarı kartı silinecektir.
2. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.
3. Yapılan kaçamaklara göre, menü listesinde telafi amaçlı egzersizler verilecektir.
4. Şok diyetler ve detoks uygulamaları kesinlikle yasaktır.
5. Her yeni üyenin listeye alınması için 2 cuma deneme süremiz vardır. Bu süre içerisinde paylaşımınız dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.
6.Kilo bildirimleri cuma günü en gec 12:00'a kadar yapılmalıdır. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
7. Her cuma kilo bildirimi şu şekilde yapılmalıdır.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
8.Her gün mutlaka en az 15 dk spor yapmaya gayret gösterilecektir. (Bunu takım kuralı olduğu için değil,kendi sağlımız için yapmalıyız.)
9. Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır, yeni üye listeye girdikten itibaren 2 ay boyunca izin alamaz.
10. Takımdaki herkes takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
11. Yeni katılan üyelerin alttaki formu doldurmaları gerekmektedir.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
DARALMA TABLOSU :)
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Papillon_ 30 168 91 86.1 70 2 Yawrukush 28 172 69.5 64.8 55 3 isimsiz965 20 158 64.3 63.3 55 4 sunal 42 157 85 83 60 5 kiloluyum-napim 19 162 68 64.8 55 6 yeos 29 179 90 86 79 7 marlin18 33 157 59 56.3 50 8 kyohei14 20 162 67.6 66.5 54 9 Damlalar -- -- 92.7 89.4 68 10 gogo2405 40 167 77.5 69.5 62 11 fyzanur 27 159 79.6 76.1 49 12 LaMiaVita 19 164 66 66 53 13 aseeel 34 155 86 86 55 14 Eminekendir 17 172 75 75 60
Harikasin Feyzos tesekkur ederiz:)vakti çok az olanlar için 15 dk lık spor
Ayy haydi gozunaydin canim benim Allah kavustursun:))Askerim birlikten çıktı sonunda..
Elim ayağım tutmuyor öyle garip bir haldeyim :)
Canim sanada kuzunada gecmis olsun..Nasılsınız kızlar? Çok katılamadım bebiş diş çıkarıyor yine, benim de burnum akıyor halsizim hasta olmasam bari..Herkesi iyidir umarım
Cuma : 86.1
Pazartesi : 86.5
Cuma hedef : 85.8
Hay Allah nasil simdi oglun Edacim?Oğlan 2 haftadır grip zannediyorum meğer astım alerjisi cıktıı oooffff
Ohh tatli tatli telaslar, gulum gordun mu askerini?Bugün beni affedin, daha gelmeden iş açtı başıma :)
Pastayla uğraşıyorum hala, biraz tatlı falan yapılacak, yarın bizimkiler giderken götürecekler..
Uyuyana kadar uğraşırım artık :)
Sagol canim benim, bugun daha iyiceyiz..Bu hafta ki rakibim baya dişli çıktı
Geçmiş olsun canım.
Menu guzel olmus rakibim:))
5kurabiye diyetini sabote etmis canim sporla telafi etmeye calis.1 kurabiyeye 4 tane daha eklendi( canim cok cekmisti dayanamadim birde ev baskisi
Afiyet olsun canim sporunda guzel olmus,Allah kavustursun abinle..Bugünkü menüm
Sabah
1dilim ekmek
Peynir,salam ,bal reçel
Domates, haşlama yumurta
Ara - meyve tabağı
*2 saat sonra nescafe(2'si birarada)içtim
Akşam
1 kase çorba
Fırında köfte(2), patetes(2),biber(1)
Salata
2 lt su içtim
5000 adım yürüyüş yaptım
Slim in 6 (start it up) 'ya başladım
Evde yatılı misafir var fazla giremiyorum kusura bakmayın lütfen
Dahlia_ fatime abla gözünaydın :) benimde abim asker insan dört gözle bekliyor valla :)
Cok guzel olmus canim menunde sporunda:)SABAH
1Fincan yeşil çay
2dilim kepek ekmek
2adet ceviz
Beyaz peynir,zeytin
Marul,maydanoz,kırmızı biber
ARA
1Fincan türk kahvesi ,2adet kayısı
ÖGLE
Tarhana corbası,salata
1Dilm kepek ekmek
Ara
Elma,ayran,2galete
AKSAM
6kasık lahana,salata,bir dilim kepek ekmek
Gün içerisinde 2.5lt su ictim 30dklesli 10dk ön ve araka kol çalşması,2 fincan karşk bitki çayı bide:)
Guzel olmus canim spor da menude:)Menüm
Sabah omlet yağsız peynir tam tahıllı ekmek
Öğle kapuska çorba 2 çatal makarna
Ara Türk kahvesi fındık
Akşam tavuk sote salata 1 krep
2 lt su
2 mil Leslie 150 ip atlama
Guzel olmus canim:)Selam canlar nasılsınız iyisiniZdir umarım :)
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1kk peynir
Şekersiz çay
1dilim ekmek
Öğlen
1 dilim ekmek
Paça corbasına bandım okadar
Bitirmedim
Akşam
4 kaşık çorba
4 kaşık pilav
Fırında patates ve tavuk yemeğinden çok az yedim yemekleri ben yaptığım için canım istemedi cok
Çok az salata
Spor 1 mill leslie
Su 2 litre
Karatay diyeti guzel bir diyet canim hayirli olsun simdiden:)Kizlar ben karaty diyetine bi goz attim bana cok mantikli geldi ben diger diyetleri , diyeti birakinca yasam tarzima adapte edemedigim icin verdigim kilolari hep geri almis biriyim bu diyet tam bana gore ve bana gore son derece mantıklı
Iyi istirahatler ablam, profil resmin cok guzel, masallah..İyi geceler kızlar. Biraz kitabımı okuyup yaticam yarın mesai var.
Canim benim seni cok merak ettim, hic boyle ugramamazlik yapmazdin..Slm canlar nasılsınız kusura bakmayın giremedim uzun süredir eşimin askerlik durumu vardı birden çağırdılar o yanlışlığı düzeltmeye çalıştık kaç gün derken kayınbabam düştü kaburgaları kırıldı gelen giden vs gördğünüz gibi ancak bu saatte girebildim
Dahlia_ fyzanur Yawrukush canlarım sormuşsunuz Yeni gördüm msjlarınızı nasılsınız özledim valla sizlerle sohbet etmeyi
Sağolasın canım.5kurabiye diyetini sabote etmis canim sporla telafi etmeye calis.
Birde boyle durumlarda 1tane yiyip baska yememek icin kendini motive et.
Acsan kurabiye yerine saglikli seylerle acligini bastir:)
Afiyet olsun canim sporunda guzel olmus,Allah kavustursun abinle..
Cok guzel olmus canim menunde sporunda:)
Guzel olmus canim spor da menude:)
Guzel olmus canim:)
Karatay diyeti guzel bir diyet canim hayirli olsun simdiden:)
Iyi istirahatler ablam, profil resmin cok guzel, masallah..
Canim benim seni cok merak ettim, hic boyle ugramamazlik yapmazdin..
Esinin askerlik durumunu halletmissiniz gozunuz aydin.
Kayinpederinede cok buyuk gecmis olsun canim,Allah sifa versin cabucak toparlansin insallah..
Sizde mi kaliyorlar gulum?
Allah sanada kolaylik versin..
Günaydın canımGunaydin guzel takim arkadaslarim gununuz aydin, saglikli, mutlu ve enerjik olsun.❤
Dahlia_ Fatimem insallah nisanlinla kavusmussunuzdur.Guzel haberlerini bekliyoruz gulum
Gunaydin guzel takim arkadaslarim gununuz aydin, saglikli, mutlu ve enerjik olsun.❤
Dahlia_ Fatimem insallah nisanlinla kavusmussunuzdur.Guzel haberlerini bekliyoruz gulum
Ugras ugras bekleye bekleye bizim basimizin etini yiyodunyorulmana deger artik canımm :))ellerine saglik
Bugünkü menüm
Sabah
1dilim ekmek
Peynir,salam ,bal reçel
Domates, haşlama yumurta
Ara - meyve tabağı
*2 saat sonra nescafe(2'si birarada)içtim
Akşam
1 kase çorba
Fırında köfte(2), patetes(2),biber(1)
Salata
2 lt su içtim
5000 adım yürüyüş yaptım
Slim in 6 (start it up) 'ya başladım
Evde yatılı misafir var fazla giremiyorum kusura bakmayın lütfen
Dahlia_ fatime abla gözünaydın :) benimde abim asker insan dört gözle bekliyor valla :)
Dahlia_ abla ben cezamı görmemişim bir saat önce geçmişi okuyunca farkettim hemen yaptım . Akşam yaptığım için sayılır mı yoksa yarın gündüz yapayım mı
Slm canlar nasılsınız kusura bakmayın giremedim uzun süredir eşimin askerlik durumu vardı birden çağırdılar o yanlışlığı düzeltmeye çalıştık kaç gün derken kayınbabam düştü kaburgaları kırıldı gelen giden vs gördğünüz gibi ancak bu saatte girebildim
kayınbabana çok geçmiş olsun hazalcım,Allah şifa versin inşallah.yanlışlıkta düzeltilmiş çok şükür:) gözlerim seni aradı hep,ne iyi ettinde geldin :)Slm canlar nasılsınız kusura bakmayın giremedim uzun süredir eşimin askerlik durumu vardı birden çağırdılar o yanlışlığı düzeltmeye çalıştık kaç gün derken kayınbabam düştü kaburgaları kırıldı gelen giden vs gördğünüz gibi ancak bu saatte girebildim
Sanada gunaydin günaydın canımGünaydın canlar :)
Geçmiş olsun canim. Rabbim tez zamanda şifasını versin.Slm canlar nasılsınız kusura bakmayın giremedim uzun süredir eşimin askerlik durumu vardı birden çağırdılar o yanlışlığı düzeltmeye çalıştık kaç gün derken kayınbabam düştü kaburgaları kırıldı gelen giden vs gördğünüz gibi ancak bu saatte girebildim
O kadar mı diyorsun yaniiii
Çok teşekkür ederim canımm...
Senin abin de sağsalim gelsin inşaAllah
Sorun değil canım benim, ne zaman istersen yapabilirsin..
Aleykum selam canım.. Biz de seni özledik..
Çok geçmiş olsunÇabuk düzelir inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?