Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosbulduum :) memnun oldum

Bundan sonra oyle yapacagim sadece 1 tane :) teşekkür ederim bugun basladim diyete

ödül günleri en geç cumartesi sonra hakkımız bitiyor,bu ödül değil kaçamak olmuş,ceza gelir heralde @AKovser

Oğlan 2 haftadır grip zannediyorum meğer astım alerjisi cıktıı oooffff
çok geçmiş olsun canım.tozdan uzak tut.

en beğendiğim menü bu oldu

menü güzel :) spor olmadığı için ceza gelecek ama @AKovser

ilk menüde bulgur pilavı çok olmuş sanki,acaba kaç kaşıktı ,20 var mı ? gerisi güzel :)

senin menünde en beğendiklerimden

suyun dışında gayet güzel canım:) bitterde en kakaolusundandır inşallah.onlar hem sağlığa yararlı hem diyete uygun :)tabi en fazla 3 kare olursa:)

1 kurabiyeye 4 tane daha eklendi ( canim cok cekmisti dayanamadim birde ev baskisi
5 kurabiye, buna da gelir ceza @AKovser

nescafa ikisi bir aradanın içinde krema var,glikoz şurubu var bunlarda şeker demek...yani bol şekerli çay içmiş gibi oldu. belki bilmediğin için fatime bu kez görmezden gelebilir:) @AKovser normal kahve iç bebeğim .sütlü türk kahvesi felan iç ,ama katkısız olsun.

gayet güzel

Menüm
Sabah omlet yağsız peynir tam tahıllı ekmek

Öğle kapuska çorba 2 çatal makarna
Ara Türk kahvesi fındık
Akşam tavuk sote salata 1 krep

2 lt su
2 mil Leslie 150 ip atlama
güzel olmuş canım .

aleyküm selam güzellik ,kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın :)
çok az olmuş yediklerin doydun mu , sora birden acıkıp yemeğe saldırırsın biraz daha yeseydin keşke .

graten çok ağır yağlı bir yemek ,üstüne 5 bisküvi suda çok az olmuş . yemeklere ceza gelir heralde @AKovser

Saol canim benim :)

@Papillon_ ortim geçmiş olsun

1 dilimi geçmez ekmeklerim yemekler ise bir porsiyon kaşık olarak bilmem ki

Anladim canim ama yinede AKovserin kacamaklari anlamasi bakimindan miktarlarini yazsan iyi olur en azindan porsiyon diye belirt

Hersey ust uste gelmis gecmis olsun canim hosgeldin

Cok saol canim benim :)

Yok canım 20 degil 10 15 arasi :))
günaydın güzel takımım
Sanada gunaydin takimin kanayan gülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…