Dahlia_ görüşebildiniz mi ?
Dahlia_ benim cezam ne olacak abla
ödül günleri en geç cumartesi sonra hakkımız bitiyor,bu ödül değil kaçamak olmuş,ceza gelir heraldeDahlia_
çok geçmiş olsun canım.tozdan uzak tut.
en beğendiğim menü bu oldu
menü güzel :) spor olmadığı için ceza gelecek amaDahlia_
ilk menüde bulgur pilavı çok olmuş sanki,acaba kaç kaşıktı ,20 var mı ? gerisi güzel :)
senin menünde en beğendiklerimden
suyun dışında gayet güzel canım:) bitterde en kakaolusundandır inşallah.onlar hem sağlığa yararlı hem diyete uygun :)tabi en fazla 3 kare olursa:)
5 kurabiye, buna da gelir cezaDahlia_
nescafa ikisi bir aradanın içinde krema var,glikoz şurubu var bunlarda şeker demek...yani bol şekerli çay içmiş gibi oldu. belki bilmediğin için fatime bu kez görmezden gelebilir:) Dahlia_ normal kahve iç bebeğim .sütlü türk kahvesi felan iç ,ama katkısız olsun.
gayet güzel
güzel olmuş canım .
aleyküm selam güzellik ,kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın :)
çok az olmuş yediklerin doydun mu , sora birden acıkıp yemeğe saldırırsın biraz daha yeseydin keşke .
graten çok ağır yağlı bir yemek ,üstüne 5 bisküvisuda çok az olmuş . yemeklere ceza gelir heralde Dahlia_
Vazgecilmezkanayan derken nasıl yani
çok teşekkürler canımgeçmiş olsun canım hem bbebisine hem sana
geçmiş olsun canım nasıl oldu oğlun?Oğlan 2 haftadır grip zannediyorum meğer astım alerjisi cıktıı oooffff
teşekkürler kaptanGeçmiş olsun kızlar hepinize bebislere çabucak iyilesirsiniz inşallah.
canımisimsiz965 abla şekersiz olduğu için diyete zararı olmaz diye düşündüm düz mantık bendeki umarım zararı yoktur :)
Uğraştırdım abla seni de araştırmışsın o kadar
teşekkürler canım daha iyiyimPapillon_ ortim geçmiş olsun
1 dilimi geçmez ekmeklerim yemekler ise bir porsiyon kaşık olarak bilmem ki
geçmiş olsun canım üst üste gelmiş hastanıza acil şifalar dilerimSlm canlar nasılsınız kusura bakmayın giremedim uzun süredir eşimin askerlik durumu vardı birden çağırdılar o yanlışlığı düzeltmeye çalıştık kaç gün derken kayınbabam düştü kaburgaları kırıldı gelen giden vs gördğünüz gibi ancak bu saatte girebildim
Dahlia_ fyzanur @Yawrukush canlarım sormuşsunuz Yeni gördüm msjlarınızı nasılsınız özledim valla sizlerle sohbet etmeyi
Günaydın canım hoşgeldin aramıza :)Gunaydinn :)
Sağol kuzum allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım :/
Sorma özgem gerçekten fırastım olmadı gelmeye merakta bıraktığım için özür dilerim5kurabiye diyetini sabote etmis canim sporla telafi etmeye calis.
Birde boyle durumlarda 1tane yiyip baska yememek icin kendini motive et.
Acsan kurabiye yerine saglikli seylerle acligini bastir:)
Afiyet olsun canim sporunda guzel olmus,Allah kavustursun abinle..
Cok guzel olmus canim menunde sporunda:)
Guzel olmus canim spor da menude:)
Guzel olmus canim:)
Karatay diyeti guzel bir diyet canim hayirli olsun simdiden:)
Iyi istirahatler ablam, profil resmin cok guzel, masallah..
Canim benim seni cok merak ettim, hic boyle ugramamazlik yapmazdin..
Esinin askerlik durumunu halletmissiniz gozunuz aydin.
Kayinpederinede cok buyuk gecmis olsun canim,Allah sifa versin cabucak toparlansin insallah..
Sizde mi kaliyorlar gulum?
Allah sanada kolaylik versin..
Sağol kuzum askerin döndü müO kadar mı diyorsun yaniiii
Çok teşekkür ederim canımm...
Senin abin de sağsalim gelsin inşaAllah
Sorun değil canım benim, ne zaman istersen yapabilirsin..
Aleykum selam canım.. Biz de seni özledik..
Çok geçmiş olsunÇabuk düzelir inşaAllah
Sağol feyzamkayınbabana çok geçmiş olsun hazalcım,Allah şifa versin inşallah.yanlışlıkta düzeltilmiş çok şükür:) gözlerim seni aradı hep,ne iyi ettinde geldin :)
Allah razı olsun gülümGeçmiş olsun canim. Rabbim tez zamanda şifasını versin.
Hoşbuldum gülüm allah razı olsun .sanki geçmişte annem ameliyat olacak yazmışsın iyi mi durumu nasıl çok geçmiş olsunHersey ust uste gelmis gecmis olsun canimhosgeldin
çok teşekkürler canım
geçmiş olsun canım nasıl oldu oğlun?
teşekkürler kaptan
canımfyzanur bana söylemişti 2si bir arada içiyorum sanmış. paketli kahvelerde süt yok süt tozu var faydalı bişey değil yani o yüzden pek tavsiye edilmiyor. en güzeli taze sütle içmek bence
teşekkürler canım daha iyiyim
geçmiş olsun canım üst üste gelmiş hastanıza acil şifalar dilerim
Günaydın canım hoşgeldin aramıza :)
Sağol kuzum allah razı olsun
Sorma özgem gerçekten fırastım olmadı gelmeye merakta bıraktığım için özür dilerimüst katımızda kalıyorlar aile apartmanı .ister istemez kalabalık yukarı çıkıyordum.
Sağol kuzum askerin döndü mü
Sağol feyzamSorma bende diyordum gitsemde çatsam şu Kıza stresim gitse
Allah razı olsun gülüm
Hoşbuldum gülüm allah razı olsun .sanki geçmişte annem ameliyat olacak yazmışsın iyi mi durumu nasıl çok geçmiş olsun
Sağol kuzum allah razı olsun
Sorma özgem gerçekten fırastım olmadı gelmeye merakta bıraktığım için özür dilerimüst katımızda kalıyorlar aile apartmanı .ister istemez kalabalık yukarı çıkıyordum.
Sağol kuzum askerin döndü mü
Sağol feyzamSorma bende diyordum gitsemde çatsam şu Kıza stresim gitse
Allah razı olsun gülüm
Hoşbuldum gülüm allah razı olsun .sanki geçmişte annem ameliyat olacak yazmışsın iyi mi durumu nasıl çok geçmiş olsun
Sevindim canım .amin cümlemizden canım evet annem ameliyat oldu şuan daha iyi şükür
Haydi gözün Aydın kuzum çok sevindim sonunda sevenler kavuştu :)Çok şükür döndü canım :)
Edam geçmiş olsun yavrun mu hasta yoksa kaç gündür yoktum okumadımÇok sağolun canlar iyiyiz . herşeye dikkat ediyor özwllkle toza karşı. Tüylü yünlü polatlı herşeyi kaldırdım evi herğün supuruyom siliom. Doğal temizlik ürünü kullanıyorum . kaya tuzu lambası aldım. Nemlendirici gibi gibi. Bayağı yorucu oluyor . klima tetikliyor ama şuan kullanmak zorundayız seneye doğalgaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?