Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dahlia_ görüşebildiniz mi ?

Evvettt
Bir 10 gün daha bulamam herhalde, maşaAllah çok tanıdıkları, akrabaları var, geleni gideni hiç eksik olmuyor..

Dahlia_ benim cezam ne olacak abla

Canım benim kusura bakmayın, tabloyu günlük hazırlicam cezaları yazıcam demiştim ama dün çok yoğundum, gece de baş ağrısı falan derken yerimden kalkamıyordum.. O yüzden hem dünün hem de bugünün tablosunu akşam hazırlicam..

Kimseyi gözden kaçırmayayım diye her cezada beni etiketlemişşş.. Canım benim ya
Cezalar akşama kaldı artık, gözümü zor açıyorum şu an, ara sıra bakıp kaçıyorum takıma ama uzun süre duramıyorum..

geçmiş olsun canım hem bbebisine hem sana
çok teşekkürler canım
Oğlan 2 haftadır grip zannediyorum meğer astım alerjisi cıktıı oooffff
geçmiş olsun canım nasıl oldu oğlun?
Geçmiş olsun kızlar hepinize bebislere çabucak iyilesirsiniz inşallah.
teşekkürler kaptan
isimsiz965 abla şekersiz olduğu için diyete zararı olmaz diye düşündüm düz mantık bendeki umarım zararı yoktur :)

Uğraştırdım abla seni de araştırmışsın o kadar
canım fyzanur bana söylemişti 2si bir arada içiyorum sanmış. paketli kahvelerde süt yok süt tozu var faydalı bişey değil yani o yüzden pek tavsiye edilmiyor. en güzeli taze sütle içmek bence
Papillon_ ortim geçmiş olsun

1 dilimi geçmez ekmeklerim yemekler ise bir porsiyon kaşık olarak bilmem ki
teşekkürler canım daha iyiyim
geçmiş olsun canım üst üste gelmiş hastanıza acil şifalar dilerim
Günaydın canım hoşgeldin aramıza :)

yeos u hiç göremedim kaç gündür kampa mı çekildi ne :) Bende aynıyım sporda yapıyorum üzerine ama çok şiş hissediyorum pazartesi tartıya çıkmadım korkudan bol bol yeşilçay içeyim (mak. 3 bardak içilebiliyormuş) En azından spora başlamış oldum belimin ağrısı dün hafiflemişti aksatmadım inş bu akşamda yapacağım artık yeteeeer kilolu olmaktan bıktım

Allah yardımcın olsun canım :/
Sağol kuzum allah razı olsun

Sorma özgem gerçekten fırastım olmadı gelmeye merakta bıraktığım için özür dilerim üst katımızda kalıyorlar aile apartmanı .ister istemez kalabalık yukarı çıkıyordum.

Sağol kuzum askerin döndü mü

kayınbabana çok geçmiş olsun hazalcım,Allah şifa versin inşallah.yanlışlıkta düzeltilmiş çok şükür:) gözlerim seni aradı hep,ne iyi ettinde geldin :)
Sağol feyzam Sorma bende diyordum gitsemde çatsam şu Kıza stresim gitse

Geçmiş olsun canim. Rabbim tez zamanda şifasını versin.
Allah razı olsun gülüm

Hersey ust uste gelmis gecmis olsun canim hosgeldin
Hoşbuldum gülüm allah razı olsun .sanki geçmişte annem ameliyat olacak yazmışsın iyi mi durumu nasıl çok geçmiş olsun

önemli deil canım

amin cümlemizden canım evet annem ameliyat oldu şuan daha iyi şükür

benimde ayni canım ya şişkinlik var

Menü mu yazıyım kızlar :)

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
yarim kk peynir
4 kaşık yumurtasız menemen

Öğle
4kaşık kısır (bulguru az yeşilliği coktu)
1 bardak az şekerli cay

aksam
3 kaşık pilav
6 kaşık nohut
2 kaşık yoğurt

su
2.5 ve ya 3 lt yaparım su ana kadar 2 lt oldu
2 bardak yeşil çay

egzersiz 2000 adim
100 tane karin ve bacak egzersizi
Ekstra spor yaparsam yazarım :)

Çok şükür döndü canım :)

Çok sağolun canlar iyiyiz . herşeye dikkat ediyor özwllkle toza karşı. Tüylü yünlü polatlı herşeyi kaldırdım evi herğün supuruyom siliom. Doğal temizlik ürünü kullanıyorum . kaya tuzu lambası aldım. Nemlendirici gibi gibi. Bayağı yorucu oluyor . klima tetikliyor ama şuan kullanmak zorundayız seneye doğalgaz inşallah

Allah kabul etsin kuzum

Edam geçmiş olsun yavrun mu hasta yoksa kaç gündür yoktum okumadım

Allah kabul etsin Feyzam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…