Ama ben Karatay diyeti yapiyorum onda daha farkli ondan bu sekilde dolu
Menum
Sabah
10 zeytin
2 domates
1 salatalik
3 yaprak marul
1 tane havuc
10 tane fistik
Ara elma
Ogle
Lahana haslamasi
Yoğurt
Aksam
Biber dolmasi 2 tane
Cacik tuzsuz
Birde 2 tane pogaca yedim ama sonrasina piman olup 3 mil leslie ve 100 mekik cektim
Suyum 3,5 litre
Sabak 3 mil leslie aksam 3 mil leslie
15 dk yürüyüş
200 DK cezami yaptim
Ve 100 mekik
Sen netten biraz araştır canım bu diyetiAma ben Karatay diyeti yapiyorum onda daha farkli ondan bu sekilde dolu
Günaydın kızlar
GünaydınlarHerkese günaydın
Mutlu sabahlar
Maydanoz kaynat yarım limon sık ilikken iç ödem attırır.Kizlar tartıya saatler kala ben hala artidayim
Ne yapsam olmuyor
İsim | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | |
| spor yaptı | spor yaptı | spor yaptı | spor yaptı | |
S sunal | menü yok | spor yok | spor yaptı | spor yok | |
E Elizan-seyma | spor yaptı | spor yaptı | spor yaptı | spor yaptı | |
| menü yok | spor yaptı | menü yok | spor yok | |
@Kyohei14 | spor yaptı | spor yaptı | spor yok | spor yaptı | |
| muaf | muaf | muaf | muaf | |
D damlalar | spor yaptı | spor yaptı | spor yaptı | menü yok | - |
A aseeel | spor yaptı | spor yaptı | spor yaptı | spor yaptı | |
Z zelis90 | spor yok | menü yok | menü yok | menü yok |
sporların tam ,menülerin kaçamaksız ,sen artı çıksanda ben sana tek kelime etmem . çünkü gerçekten çabalıyorsun . acaba metabolizman mı çok yavaşladı , bir diyetisyene görünsen danışsan keşke .Kizlar tartıya saatler kala ben hala artidayim
Ne yapsam olmuyor
bu konuyu özelde mi tartışsak acabaKescem kescemmmm hiççç merak etme sennn
2 yudum kahve için de yarım saat koşacaksınn
abboooo köşeden sinsi sinsi beni izliyomuş bu görüyonuz mu ey dostlarRakibibimin bil cezalı bir menüsü olmus iki gün kaldı geçcem seni:):):)
sende ne çok korkuyosun cezadan kız ufaklık :) ne güzel işte hop hop yukarı zıpla pat pat aşağı inAması ceza mı abla
zalimler sizi
İsim Pazar Pazartesi Salı Çarşamba isimsiz965 spor yaptı Papillon_ spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı S sunal menü yok spor yok spor yaptı spor yok E Elizan-seyma spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı yeos menü yok spor yaptı menü yok spor yok marlin18 spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı @Kyohei14 spor yaptı spor yaptı spor yok spor yaptı fyzanur spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı Yawrukush muaf muaf muaf muaf D damlalar spor yaptı spor yaptı spor yaptı menü yok - A aseeel spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı Z zelis90 spor yok menü yok menü yok menü yok
İsim Pazar Pazartesi Salı Çarşamba isimsiz965 spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı Papillon_ spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı S sunal menü yok spor yok spor yaptı spor yok E Elizan-seyma spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı yeos menü yok spor yaptı menü yok spor yok marlin18 spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı @Kyohei14 spor yaptı spor yaptı spor yok spor yaptı fyzanur spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı Yawrukush muaf muaf muaf muaf D damlalar spor yaptı spor yaptı spor yaptı menü yok -
[TD] L LaMiaVita [/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yapt[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD] spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[/TR]
[TD] L LaMiaVita [/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yapt[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[/TR]
[TD]asya_01 [/TD]
[TD]muaf[/TD]
[TD]muaf[/TD]
[TD]muaf[/TD]
[TD]muaf[/TD]
[/TR]
[TD]Eminekendir [/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[/TR]
Bende anlamadım canım. Ama moralim bozuldu. Canım ben Almanya da yaşıyorum. Burdaki lerin yemek düzeni bizden çok farklı. Diyetisyenin ise yarayacağını sanmam.sporların tam ,menülerin kaçamaksız ,sen artı çıksanda ben sana tek kelime etmem . çünkü gerçekten çabalıyorsun . acaba metabolizman mı çok yavaşladı , bir diyetisyene görünsen danışsan keşke .
korumaya alınca yapılan özel sağlıklı diyetler vardı .bende bakıyım bulursam paylaşırım canım,üzülme elbet hızlanır metabolizmanBende anlamadım canım. Ama moralim bozuldu. Canım ben Almanya da yaşıyorum. Burdaki lerin yemek düzeni bizden çok farklı. Diyetisyenin ise yarayacağını sanmam.
Vücutum kendini korumaya aldı galiba.
Emeğine sağlık kuzum çok güzel tablo çıkarmışsın. Deneme süresi en az iki hafta süreyi kaptan ve yardımcıları olarak uzatmak bizim elimizde ben yoğunluk yüzünden eskisi kadar ilgilenemiyorum takımla o yüzden sizler ne derseniz ona göre ilerliyoruz.kızlar 4 gün spor yapmayan kişinin cezası : o hafta pazardan perşembeye kadar spor yapıp yapmayanların kaydını tutacak + sporları eksik olduğu için @AKovser in verdiği ek spor cezasını yapacak (menü paylaşımı yoksa sporda yok sayılır ,eğer ki varsa belirtmeniz gerekir )
yeos menü paylaşımın düzensiz,sporların eksik , ve menülerin çok kötü ... bu hafta pazardan cumaya kadar spor takiplerini senin yapmanı istiyorum . ayrıca sporların eksik olduğu içinde spor cezası istiyorum fatimeden @AKovser
Z zelis90 neredeyse hafta boyunca menü paylaşmıyorsun , katılımında çok az haliyle . bu yüzden senin sadece liste dışı yarışmanı talep ediyorum diğer kaptanlara da uyarsa @AKovsergogo2405
kızlar kötü menüler sadece sizi değil takımımızı da diğer takımlara karşı kötü etkiliyor . lütfen burda bir takım olduğumuzu unutmayalım. ben çok dikkat edemiyorum ama burda kalmak istiyorum diyen varsa listeye girmeden yarışsın
@AKovsergogo2405
kızlar 4 gün spor yapmayan kişinin cezası : o hafta pazardan perşembeye kadar spor yapıp yapmayanların kaydını tutacak + sporları eksik olduğu için @AKovser in verdiği ek spor cezasını yapacak (menü paylaşımı yoksa sporda yok sayılır ,eğer ki varsa belirtmeniz gerekir )
yeos menü paylaşımın düzensiz,sporların eksik , ve menülerin çok kötü ... bu hafta pazardan cumaya kadar spor takiplerini senin yapmanı istiyorum . ayrıca sporların eksik olduğu içinde spor cezası istiyorum fatimeden @AKovser
Z zelis90 neredeyse hafta boyunca menü paylaşmıyorsun , katılımında çok az haliyle . bu yüzden senin sadece liste dışı yarışmanı talep ediyorum diğer kaptanlara da uyarsa @AKovsergogo2405
kızlar kötü menüler sadece sizi değil takımımızı da diğer takımlara karşı kötü etkiliyor . lütfen burda bir takım olduğumuzu unutmayalım. ben çok dikkat edemiyorum ama burda kalmak istiyorum diyen varsa listeye girmeden yarışsın
@AKovsergogo2405
Feyzacığım çok teşekkürler liste için de bir sürü uğraşmışsın canım. Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?