Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama ben Karatay diyeti yapiyorum onda daha farkli ondan bu sekilde dolu

Ama ben Karatay diyeti yapiyorum onda daha farkli ondan bu sekilde dolu
Sen netten biraz araştır canım bu diyeti
Yanlışların çok fazla

kızlarrrr dün çok fena bir akşamdı benim için....

sabah; kepekli tost ekmeğine bpeynir domatesli tost, 1 yumurta
ara sade kahve 1 kare bitter
öğle; az çorba, mantar,
ve akşam misafirlikteydik. az ıspanak, az fasulye, salata
ama sonraaaaa akşam gözleme, pasta, kuruyemiş, patlamış mısır ufff birsürü şey vardı. ben de hepsinden az az da olsa yedim maalesef

su 2lt yi aşkın

İsimPazarPazartesiSalıÇarşamba
isimsiz965 spor yaptı spor yaptıspor yaptıspor yaptı
Papillon_ spor yaptıspor yaptıspor yaptıspor yaptı
S sunal menü yokspor yokspor yaptıspor yok
E Elizan-seyma spor yaptı spor yaptıspor yaptıspor yaptı
yeos menü yokspor yaptımenü yokspor yok
marlin18 spor yaptıspor yaptı spor yaptıspor yaptı
@Kyohei14spor yaptıspor yaptıspor yokspor yaptı
fyzanur spor yaptıspor yaptıspor yaptıspor yaptı
Yawrukush muaf muafmuafmuaf
D damlalar spor yaptıspor yaptıspor yaptımenü yok-
A aseeel spor yaptıspor yaptıspor yaptıspor yaptı
Z zelis90 spor yokmenü yokmenü yokmenü yok

[TD] L LaMiaVita [/TD]

[TD]spor yaptı[/TD]

[TD]spor yapt[/TD]

[TD]spor yaptı[/TD]

[TD]spor yaptı[/TD]

[/TR]

[TD] asya_01 [/TD]

[TD]muaf[/TD]

[TD]muaf[/TD]

[TD]muaf[/TD]

[TD]muaf[/TD]

[/TR]

[TD] Eminekendir [/TD]

[TD]spor yaptı[/TD]

[TD]spor yaptı[/TD]

[TD]spor yaptı[/TD]

[TD]spor yaptı[/TD]

[/TR]

kızlar 4 gün spor yapmayan kişinin cezası : o hafta pazardan perşembeye kadar spor yapıp yapmayanların kaydını tutacak + sporları eksik olduğu için @AKovser in verdiği ek spor cezasını yapacak (menü paylaşımı yoksa sporda yok sayılır ,eğer ki varsa belirtmeniz gerekir )

yeos menü paylaşımın düzensiz,sporların eksik , ve menülerin çok kötü ... bu hafta pazardan cumaya kadar spor takiplerini senin yapmanı istiyorum . ayrıca sporların eksik olduğu içinde spor cezası istiyorum fatimeden @AKovser

Z zelis90 neredeyse hafta boyunca menü paylaşmıyorsun , katılımında çok az haliyle . bu yüzden senin sadece liste dışı yarışmanı talep ediyorum diğer kaptanlara da uyarsa @AKovser gogo2405

kızlar kötü menüler sadece sizi değil takımımızı da diğer takımlara karşı kötü etkiliyor . lütfen burda bir takım olduğumuzu unutmayalım. ben çok dikkat edemiyorum ama burda kalmak istiyorum diyen varsa listeye girmeden yarışsın

@AKovser gogo2405

Kizlar tartıya saatler kala ben hala artidayim
Ne yapsam olmuyor
sporların tam ,menülerin kaçamaksız ,sen artı çıksanda ben sana tek kelime etmem . çünkü gerçekten çabalıyorsun . acaba metabolizman mı çok yavaşladı , bir diyetisyene görünsen danışsan keşke .

Kescem kescemmmm hiççç merak etme sennn
2 yudum kahve için de yarım saat koşacaksınn
bu konuyu özelde mi tartışsak acaba

Rakibibimin bil cezalı bir menüsü olmus iki gün kaldı geçcem seni:):):)
abboooo köşeden sinsi sinsi beni izliyomuş bu görüyonuz mu ey dostlar

Aması ceza mı abla
sende ne çok korkuyosun cezadan kız ufaklık :) ne güzel işte hop hop yukarı zıpla pat pat aşağı in bana da verecek miş bak 2 yudum kahve yüzünden yarım saat koşma
zalimler sizi

Kızlar yarın diyetisyene gidicem yağlarıma baktırcam bakalım nasıl durumum bide doktorla devam edeyim diyorum çünkü kilo vermem durdu bakalım bu doktor ne diycek pek inanasım gelmiyo bu doktorlara çünkü çok fazla menü veriyolar ama bir kaç kişi öok memnun bakalım bende bi gideyim :))

Eklentiler

• IMG_9614.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 31
Bende anlamadım canım. Ama moralim bozuldu. Canım ben Almanya da yaşıyorum. Burdaki lerin yemek düzeni bizden çok farklı. Diyetisyenin ise yarayacağını sanmam.
Vücutum kendini korumaya aldı galiba.

Bende anlamadım canım. Ama moralim bozuldu. Canım ben Almanya da yaşıyorum. Burdaki lerin yemek düzeni bizden çok farklı. Diyetisyenin ise yarayacağını sanmam.
Vücutum kendini korumaya aldı galiba.
korumaya alınca yapılan özel sağlıklı diyetler vardı .bende bakıyım bulursam paylaşırım canım,üzülme elbet hızlanır metabolizman

Emeğine sağlık kuzum çok güzel tablo çıkarmışsın. Deneme süresi en az iki hafta süreyi kaptan ve yardımcıları olarak uzatmak bizim elimizde ben yoğunluk yüzünden eskisi kadar ilgilenemiyorum takımla o yüzden sizler ne derseniz ona göre ilerliyoruz.

üzgünüm hayatım, isteğini yerine getiremycem gogo2405 @AKovser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…