- 26 Aralık 2016
- 773
- 2.046
- 113
- 28
İnşallah genelde yiyiliyo ama kahvenin yanında falan bitterden sıkıntı diğil diye düşünüyorum hem gerekli arada yemeseydim baş ağrımdan zor dururdumAnladım canım :) en iyisiniDahlia_ bilir bakalım ceza var mi yok mu insAllah ceza yemessin
Menum
Sabah
1 yumurta
Domatespeynir 2 dilim ekmek cay
Ara
1 elma
Ogle
1 tabak
Makarna
1 kase corba
Aksam
1 dilim ekmek
2 kase corba
Su 2 lt
Spor yuruyus
Dahlia_ çekirdeksiz kuru üzum hakkinda ne diyosun canim cayla yiyebilir miyim ara öğünlerde cay cok seviyorum ama yaninda bisey yiyesim geliyo en masum atistirmalik nedir canim_
Kizlar tartıya saatler kala ben hala artidayim
Ne yapsam olmuyor
İsim Pazar Pazartesi Salı Çarşamba isimsiz965 spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı @Papillon_ spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı @sunal menü yok spor yok spor yaptı spor yok E Elizan-seyma spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı @yeos menü yok spor yaptı menü yok spor yok marlin18 spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı M Mitsuomi spor yaptı spor yaptı spor yok spor yaptı fyzanur spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı Yawrukush muaf muaf muaf muaf @damlalar spor yaptı spor yaptı spor yaptı menü yok - @aseeel spor yaptı spor yaptı spor yaptı spor yaptı @zelis90 spor yok menü yok menü yok menü yok
[TD] @LaMiaVita [/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yapt[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[/TR]
[TD] @asya_01 [/TD]
[TD]muaf[/TD]
[TD]muaf[/TD]
[TD]muaf[/TD]
[TD]muaf[/TD]
[/TR]
[TD] @Eminekendir [/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[TD]spor yaptı[/TD]
[/TR]
kızlar 4 gün spor yapmayan kişinin cezası : o hafta pazardan perşembeye kadar spor yapıp yapmayanların kaydını tutacak + sporları eksik olduğu içinDahlia_ in verdiği ek spor cezasını yapacak (menü paylaşımı yoksa sporda yok sayılır ,eğer ki varsa belirtmeniz gerekir )
@yeos menü paylaşımın düzensiz,sporların eksik , ve menülerin çok kötü ... bu hafta pazardan cumaya kadar spor takiplerini senin yapmanı istiyorum . ayrıca sporların eksik olduğu içinde spor cezası istiyorum fatimedenDahlia_
@zelis90 neredeyse hafta boyunca menü paylaşmıyorsun , katılımında çok az haliyle . bu yüzden senin sadece liste dışı yarışmanı talep ediyorum diğer kaptanlara da uyarsaDahlia_ @gogo2405
kızlar kötü menüler sadece sizi değil takımımızı da diğer takımlara karşı kötü etkiliyor . lütfen burda bir takım olduğumuzu unutmayalım. ben çok dikkat edemiyorum ama burda kalmak istiyorum diyen varsa listeye girmeden yarışsın
Dahlia_ @gogo2405
bu konuyu özelde mi tartışsak acaba
abboooo köşeden sinsi sinsi beni izliyomuş bu görüyonuz mu ey dostlar
sende ne çok korkuyosun cezadan kız ufaklık :) ne güzel işte hop hop yukarı zıpla pat pat aşağı inbana da verecek miş bak 2 yudum kahve yüzünden yarım saat koşma
zalimler sizi
bugün perşembe tartı öncesi kaçamak yapan 1 hafta kurtulamaz dilimden ,az yiyin az( aç mı dursanız ya da tartıya kadar bilemedim şimdi )
İnşallah genelde yiyiliyo ama kahvenin yanında falan bitterden sıkıntı diğil diye düşünüyorum hem gerekli arada yemeseydim baş ağrımdan zor dururdum
Bunu bilmiyodumMenüye bakmadım daha, ne kadar yedin bilmiyorum ama 2-3 kareye izin var canım, hergün olmasa da yiyebilirsiniz..
İnşallah genelde yiyiliyo ama kahvenin yanında falan bitterden sıkıntı diğil diye düşünüyorum hem gerekli arada yemeseydim baş ağrımdan zor dururdum
Öğleni çok hafif tuttum canım içim rahat :Menüye bakmadım daha, ne kadar yedin bilmiyorum ama 2-3 kareye izin var canım, hergün olmasa da yiyebilirsiniz..
Kuzum turşu tartıdan önce ödem yapıp artı çıkarabilirYakiamlar kızlar nasılsınız bakıyım :) hayırlı olsun feyza çok haşlama ama bizi korkuyrum senden vallafyzanur
Menüm
Sabah
1 kk peynir
1 dilim tbekmek kızarmış
5 zeytin
1 haşlama yumurta
Öğlen
1 dilim tbekmek kızarmış
1 kase çorba
3,4 tane acı biber turşusu
Ara
Az şekerli Türk kahvesi
2. Ara da
32 gr bitter cıkolata
Akşam
1 tabak az dolulukta yoğurtlu karnıbahar yemeği
1 dilim ekmek
Su 2litre
Spor 1mill leslie
Birde maydonoz ve limon kürünü içerim
Bukadar :)
Canım menün güzel keşke bulguru da tartı sonrası yeseydin gMeraba kizlar menum
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
2kk peynir zeytin
Ara
2 mandalina
Ogle
1 tabak turlu yemegi 2 dilim ekmek
Aksam
1 kase corba
3 kasik bulgur pilavi
Su 2lt
Spor yuruyus
Tuzlu turşu değil canım acı biber turşulu diğil baya acı yaniKuzum turşu tartıdan önce ödem yapıp artı çıkarabilir
Canım menün güzel keşke bulguru da tartı sonrası yeseydin g
Bunu bilmiyodum2 günde bi falan yiyeyim bari
Öğleni çok hafif tuttum canım içim rahat :
Yawrukush kuzum iyiyim şükür 15 tatil bitti ve koşturmadan hiç bişi anlamadım tatilimden sen nasılsın Aras alııştı mı uykuya
Evet dogru canim:)Kuzum turşu tartıdan önce ödem yapıp artı çıkarabilir
Canım menün güzel keşke bulguru da tartı sonrası yeseydin g
Niye ya 4 gun olsun 3 kare bitterHaftada 2 kere fazlasına izin vermiyorum
Olgunum evet ama zaten üç aya 20 olcamKız sen hiç 19 gibi durmuyorsunn :)
22 falan derim yanii :)
Nisan dogumlu musun aramizda 1 tas bile tok o zaman 8-9 ay falan var :))Olgunum evet ama zaten üç aya 20 olcam
5.takımda kaçamak yapanlara ceza olarak liste hazırlama veriliyor bana da normal geldi orada görünce .ama sizin aklınıza yatmadıysa sorun değil bana daİyi akşamlar canlar..
Bugün hiç gelemedim takıma
Sayfalar birikmiş maşaAllah, şimdi okuyup bitirdim..
Misafirimiz vardı, uğraş dur derken yeni fırsat buldum yazmaya..
Makarna olmamış ki canımHem de 1 tabak
Bana kalırsa yiyebilirsin kuru üzümü
Ben de yiyordum ara öğünlerde ama tam bilmeden yanlış birşey söylemek istemem.
O yüzden bir bakayım daha detaylı birşeyler bulursam paylaşırım canım..
Ödem varsa maydanoz suyu, kabızlık varsa kivi yemeni öneririm canım..
Onun dışında değişik birşeyler mi yapsan acaba..
Mesela yemek çok yiyorsan biraz azalt bu hafta bakalım faydası olacak mı..
Emeğine sağlık canım..
Hayırlı olsun bu arada
Canım, böyle bir cezayı kimseye veremeyiz, bence de çok ağır olmuş, Yeosa katılıyorum..
Tam rahat olmama rağmen ben bile bazen yetişemiyorum takımı takip etmeye...
Evli, çocuklu, günde 3-5 cümle yazmaya zar zor vakit bulan biri herkesi nasıl takip etsin ki..
Mesela bugün sabahtan beri işim var diye gelemedim, dünün, bugünün menüleri kalmış, hepsine bakmak gerek, tabloya yazmak gerek.. Ben de kolay birşey zannediyordum menü takip etmeyi ama değilmiş.. Farkında bile olmuyorum, bir başlıyorum okumaya bir de bakıyorum ki 1 saate yakındır bilgisayar başındayım..
Zelise gelince, katılımı ne zaman normal olursa ve bu süre 2 hafta boyunca devam ederse o zaman listeye alınabilir zaten.. Bu durumda zor..
Niye özeldenn ?? Herkese ortalık yerde ceza yazıyorum sana özelden mi yazayımmm
Takımdaki herkesi açlıktan öldüreceksin diye korkmuyor değilim
İstediğin ceza olsunn canımm :)
Sen yap sporunu, ben daha menülere bakmadım, neler yedin kim bilir, böyle söylediğine göree
Evet dogru canim:)
Niye ya 4 gun olsun 3 kare bitter
Olgunum evet ama zaten üç aya 20 olcam
5.takımda kaçamak yapanlara ceza olarak liste hazırlama veriliyor bana da normal geldi orada görünce .ama sizin aklınıza yatmadıysa sorun değil bana da
Nisan dogumlu musun aramizda 1 tas bile tok o zaman 8-9 ay falan var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?