Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladım canım :) en iyisini Dahlia_ bilir bakalım ceza var mi yok mu insAllah ceza yemessin
İnşallah genelde yiyiliyo ama kahvenin yanında falan bitterden sıkıntı diğil diye düşünüyorum hem gerekli arada yemeseydim baş ağrımdan zor dururdum

İyi akşamlar canlar..
Bugün hiç gelemedim takıma
Sayfalar birikmiş maşaAllah, şimdi okuyup bitirdim..
Misafirimiz vardı, uğraş dur derken yeni fırsat buldum yazmaya..

Makarna olmamış ki canım Hem de 1 tabak
Bana kalırsa yiyebilirsin kuru üzümü
Ben de yiyordum ara öğünlerde ama tam bilmeden yanlış birşey söylemek istemem.
O yüzden bir bakayım daha detaylı birşeyler bulursam paylaşırım canım..

Kizlar tartıya saatler kala ben hala artidayim
Ne yapsam olmuyor

Ödem varsa maydanoz suyu, kabızlık varsa kivi yemeni öneririm canım..
Onun dışında değişik birşeyler mi yapsan acaba..
Mesela yemek çok yiyorsan biraz azalt bu hafta bakalım faydası olacak mı..

Emeğine sağlık canım..
Hayırlı olsun bu arada

Canım, böyle bir cezayı kimseye veremeyiz, bence de çok ağır olmuş, Yeosa katılıyorum..
Tam rahat olmama rağmen ben bile bazen yetişemiyorum takımı takip etmeye...
Evli, çocuklu, günde 3-5 cümle yazmaya zar zor vakit bulan biri herkesi nasıl takip etsin ki..
Mesela bugün sabahtan beri işim var diye gelemedim, dünün, bugünün menüleri kalmış, hepsine bakmak gerek, tabloya yazmak gerek.. Ben de kolay birşey zannediyordum menü takip etmeyi ama değilmiş.. Farkında bile olmuyorum, bir başlıyorum okumaya bir de bakıyorum ki 1 saate yakındır bilgisayar başındayım..

Zelise gelince, katılımı ne zaman normal olursa ve bu süre 2 hafta boyunca devam ederse o zaman listeye alınabilir zaten.. Bu durumda zor..

Niye özeldenn ?? Herkese ortalık yerde ceza yazıyorum sana özelden mi yazayımmm

bugün perşembe tartı öncesi kaçamak yapan 1 hafta kurtulamaz dilimden ,az yiyin az ( aç mı dursanız ya da tartıya kadar bilemedim şimdi )

Takımdaki herkesi açlıktan öldüreceksin diye korkmuyor değilim

Dahlia_ sen ceza ver ver çabuk ama bende kendime ceza verdim kalktım şimdi spora biri

İstediğin ceza olsunn canımm :)
Sen yap sporunu, ben daha menülere bakmadım, neler yedin kim bilir, böyle söylediğine göree

İnşallah genelde yiyiliyo ama kahvenin yanında falan bitterden sıkıntı diğil diye düşünüyorum hem gerekli arada yemeseydim baş ağrımdan zor dururdum

Menüye bakmadım daha, ne kadar yedin bilmiyorum ama 2-3 kareye izin var canım, hergün olmasa da yiyebilirsiniz..

Kuzum turşu tartıdan önce ödem yapıp artı çıkarabilir
Meraba kizlar menum
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
2kk peynir zeytin
Ara
2 mandalina
Ogle
1 tabak turlu yemegi 2 dilim ekmek
Aksam
1 kase corba
3 kasik bulgur pilavi
Su 2lt
Spor yuruyus
Canım menün güzel keşke bulguru da tartı sonrası yeseydin g

5.takımda kaçamak yapanlara ceza olarak liste hazırlama veriliyor bana da normal geldi orada görünce .ama sizin aklınıza yatmadıysa sorun değil bana da

Nisan dogumlu musun aramizda 1 tas bile tok o zaman 8-9 ay falan var :))

Kuru üzüm, folik asit, potasyum, magnezyum, demir, fosfor, lif açısından zengindir. 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 adet meyve yerine tüketilebilir. Kolay taşınabilir olduğundan ara öğünler için iyi bir seçenektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…