Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında güzel ceza ama takımdakilerin durumunu düşünürsek zor olur canım..
takımdakilerin durumu derken ,herkes sırayla yapacak demedim ki, menü kötü,spor yok,menüler eksikse o işe el atımalı bence.mazereti olanları da zorlamıyoruz. vaktin yoksa da diyetini düzgün yap, mazeretin yoksa spor yap ceza alma . her takımda böyle kurallar var hepsine baktım .aylardır 4.bile olamadık sanırım. . çünkü kural yok takımda .ben sadece spor takibi yapıp sana bildiricem yine ,kaptan yardımcılığını başkası alsın lütfen . çünkü ben çok fazla yumuşak davranamıyorum ya da çok anlayışlı olamıyorum kusura bakmayın kızlar .çekiliyorum ben .

Yawrukush özgecim senin soruna da cevap vereyim.senin bütün menü ve sporların tamdı .ama bir gün bile yapmamış olsaydın sana ceza verilmesi içime sinmezdi,ileriki günlerde yapamazsan diye seni komple muaf tutmuştum:)annende gitti çünkü,ilerde yapamazsan nasıl ceza verelim sana bu halde .

Ya beni sakin ruh halimden niye oklavalı ruh haline getiriyorsunn

Olsun canım, başkalarının ufacık, minicik hele de çocuk gibisin demelerinden iyidir
Yok yok sen kiyamazsin bana sakin ol ve o elindeki oklavayi yavasca yere birak

Ayy saol cnm:))
Evet canım 23 nisan doğumluyum :)
Bende temmuz doğumluyum demek 9 ay var aramizda :)

Bence senden kaptan yardimcisi gayet guzel olur.. bize kizmasan nasil spor yapalim:))

İyi akşamlar kızlar heycan dorukta yarın için:)
Bugünkü menüm
SABAH
1Fincan yeşil çay
2dilim kepek ekmek
4zeytin,2ceviz
Beyaz peynir
Marul,maydanoz
ARA
1Fincan türk kahvesi 2kayısı
ÖĞLE
Çorba,yeşillkli salata
AKŞAM
Kuru fasülye
Beyazlahana turşusu
3ltsu içtm ,lesli 3mill tamamladm,2Fincanda karşk bitki çayı

Neye sevindim? Dogum ayini sordum sonrada kendi dogum ayimi soyledim hosuna gitmediyse soylemeyebilirdin dogum ayini ve gununu
Sen yanlış anladın beni aksine hoşuma gitti sorman yani yaşdaş olmak güzel sevindim ilgine şaşırdım :)
Neye sevindim? Dogum ayini sordum sonrada kendi dogum ayimi soyledim hosuna gitmediyse soylemeyebilirdin dogum ayini ve gununu

Sorun yok o zaman yani yaslarimiz yakin boyumuz ayni kilomuz yakin yanlis anlasilmak istemem
Yok canım ben mutlu oldum kafam okadar dolu ki kimseye bakamıyorum kiloydu boydu yaştı senin yaklaşımın hoşuma gitti sadece mutlu oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…