Teşekkürler canımMenün de sporunda güzel olmuş bence
İyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
Teşekkürler canım iyi diyelim iyi olalım :) yorgunum biraz minnoş geceleri zorluyor çok sık uyaniyorİyi akşamlar canım :)
Çok şükür iyiyim ben, sen nasılsın ?
Evet canım 23 nisan doğumluyum :)Nisan dogumlu musun aramizda 1 tas bile tok o zaman 8-9 ay falan var :))
Teşekkürler canım iyi diyelim iyi olalım :) yorgunum biraz minnoş geceleri zorluyor çok sık uyaniyorşöyle fırsatını bulsam üç gün uyurum:)
İyi akşamlar kızlar heycan dorukta yarın için:)Her annenin arzusu buu :)
takımdakilerin durumu derken ,herkes sırayla yapacak demedim ki, menü kötü,spor yok,menüler eksikse o işe el atımalı bence.mazereti olanları da zorlamıyoruz. vaktin yoksa da diyetini düzgün yap, mazeretin yoksa spor yap ceza alma . her takımda böyle kurallar var hepsine baktım .aylardır 4.bile olamadık sanırım. . çünkü kural yok takımda .ben sadece spor takibi yapıp sana bildiricem yine ,kaptan yardımcılığını başkası alsın lütfen . çünkü ben çok fazla yumuşak davranamıyorum ya da çok anlayışlı olamıyorum kusura bakmayın kızlar .çekiliyorum ben .Aslında güzel ceza ama takımdakilerin durumunu düşünürsek zor olur canım..
Yok yok sen kiyamazsin banaYa beni sakin ruh halimden niye oklavalı ruh haline getiriyorsunn
Olsun canım, başkalarının ufacık, minicik hele de çocuk gibisin demelerinden iyidir
Ayy saol cnm:))Kuru üzüm, folik asit, potasyum, magnezyum, demir, fosfor, lif açısından zengindir. 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 adet meyve yerine tüketilebilir. Kolay taşınabilir olduğundan ara öğünler için iyi bir seçenektir.
Bende temmuz doğumluyum demek 9 ay var aramizda :)Evet canım 23 nisan doğumluyum :)
Bence senden kaptan yardimcisi gayet guzel olur.. bize kizmasan nasil spor yapalim:))takımdakilerin durumu derken ,herkes sırayla yapacak demedim ki, menü kötü,spor yok,menüler eksikse o işe el atımalı bence.mazereti olanları da zorlamıyoruz. vaktin yoksa da diyetini düzgün yap, mazeretin yoksa spor yap ceza alma . her takımda böyle kurallar var hepsine baktım .aylardır 4.bile olamadık sanırım. . çünkü kural yok takımda .ben sadece spor takibi yapıp sana bildiricem yine ,kaptan yardımcılığını başkası alsın lütfen . çünkü ben çok fazla yumuşak davranamıyorum ya da çok anlayışlı olamıyorum kusura bakmayın kızlar .çekiliyorum ben .
Yawrukush özgecim senin soruna da cevap vereyim.senin bütün menü ve sporların tamdı .ama bir gün bile yapmamış olsaydın sana ceza verilmesi içime sinmezdi,ileriki günlerde yapamazsan diye seni komple muaf tutmuştum:)annende gitti çünkü,nasıl ceza verelim sana bu halde .
Bugünkü menümİyi akşamlar kızlar heycan dorukta yarın için:)
Pek sevindin sanki :))) anlayamadımYok yok sen kiyamazsin banasakin ol ve o elindeki oklavayi yavasca yere birak
Ayy saol cnm:))
Bende temmuz doğumluyum demek 9 ay var aramizda :)
Neye sevindim? Dogum ayini sordum sonrada kendi dogum ayimi soyledim hosuna gitmediyse soylemeyebilirdin dogum ayini ve gununuPek sevindin sanki :))) anlayamadım
Sen yanlış anladın beni aksine hoşuma gitti sorman yani yaşdaş olmak güzel sevindim ilgine şaşırdım :)Neye sevindim? Dogum ayini sordum sonrada kendi dogum ayimi soyledim hosuna gitmediyse soylemeyebilirdin dogum ayini ve gununu
Neye sevindim? Dogum ayini sordum sonrada kendi dogum ayimi soyledim hosuna gitmediyse soylemeyebilirdin dogum ayini ve gununu
Sorun yok o zaman yani yaslarimiz yakin boyumuz ayni kilomuz yakinSen yanlış anladın beni aksine hoşuma gitti sorman yani yaşdaş olmak güzel sevindim ilgine şaşırdım :)
Yok canım ben mutlu oldum kafam okadar dolu ki kimseye bakamıyorum kiloydu boydu yaştı senin yaklaşımın hoşuma gitti sadece mutlu oldum :)Sorun yok o zaman yani yaslarimiz yakin boyumuz ayni kilomuz yakinyanlis anlasilmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?