Bence kural olması konusunda kimse şikayet etmez bu işle uğraşmak zor @AKovser in demek istediğini şöyle anladım sporunu menüsünü yazamayanlar liste nasıl hazırlasıntakımdakilerin durumu derken ,herkes sırayla yapacak demedim ki, menü kötü,spor yok,menüler eksikse o işe el atımalı bence.mazereti olanları da zorlamıyoruz. vaktin yoksa da diyetini düzgün yap, mazeretin yoksa spor yap ceza alma . her takımda böyle kurallar var hepsine baktım .aylardır 4.bile olamadık sanırım. . çünkü kural yok takımda .ben sadece spor takibi yapıp sana bildiricem yine ,kaptan yardımcılığını başkası alsın lütfen . çünkü ben çok fazla yumuşak davranamıyorum ya da çok anlayışlı olamıyorum kusura bakmayın kızlar .çekiliyorum ben .
@Yawrukush özgecim senin soruna da cevap vereyim.senin bütün menü ve sporların tamdı .ama bir gün bile yapmamış olsaydın sana ceza verilmesi içime sinmezdi,ileriki günlerde yapamazsan diye seni komple muaf tutmuştum:)annende gitti çünkü,ilerde yapamazsan nasıl ceza verelim sana bu halde .
Çok geçmiş olsun canım.. acil şifalarKızlar giremedim kaç gün dur 3 serum yedim grip ama öyle böyle değil yerli yataklı yatıyorum
Mutlu edebildiysem ne mutlu bana :))kusura bakma canim yemek bolumunde biraz sorun cikti bugun gergindim asiri tepki verdim :))Yok canım ben mutlu oldum kafam okadar dolu ki kimseye bakamıyorum kiloydu boydu yaştı senin yaklaşımın hoşuma gitti sadece mutlu oldum :)
Üstte yazdığın şekilde feyzaya cevap vermeni tercih ederdim o yüzden sordum.İş Bebek ev derken çok zorlanıyorum zaten. Sürekli Evimde de değilim. Bu hafta çok bakamadım bile buralara. Çok boş zamanım yok ne yazıkki
Hem eğer bu bir genel kural haline dönecekse öncesinde ikazda bulunulsa, takım kurallarına eklenseydi daha iyi olurdu. Acaba ben mi görmedim diye ilk sayfaya tekrar baktım ama yine göremedim
Geçmiş olsun kuzum oğlun nasıl oldu basladimi antibiyotik tedavisi.Kızlar giremedim kaç gün dur 3 serum yedim grip ama öyle böyle değil yerli yataklı yatıyorum
Seni yardimciliktan azletmiyorum feyzosum kuralları yenileyecegiz zaten senin bahsettiğin kurallarida ekleriz.takımdakilerin durumu derken ,herkes sırayla yapacak demedim ki, menü kötü,spor yok,menüler eksikse o işe el atımalı bence.mazereti olanları da zorlamıyoruz. vaktin yoksa da diyetini düzgün yap, mazeretin yoksa spor yap ceza alma . her takımda böyle kurallar var hepsine baktım .aylardır 4.bile olamadık sanırım. . çünkü kural yok takımda .ben sadece spor takibi yapıp sana bildiricem yine ,kaptan yardımcılığını başkası alsın lütfen . çünkü ben çok fazla yumuşak davranamıyorum ya da çok anlayışlı olamıyorum kusura bakmayın kızlar .çekiliyorum ben .
@Yawrukush özgecim senin soruna da cevap vereyim.senin bütün menü ve sporların tamdı .ama bir gün bile yapmamış olsaydın sana ceza verilmesi içime sinmezdi,ileriki günlerde yapamazsan diye seni komple muaf tutmuştum:)annende gitti çünkü,ilerde yapamazsan nasıl ceza verelim sana bu halde .
Üstte yazdığın şekilde feyzaya cevap vermeni tercih ederdim o yüzden sordum.
Diğer konuda takım kurallarimizda yok ama genel kurallara göre sonuç listelerini hazırlama cezası alabiliriz takımımız pek parlak durumda değil son zamanlarda. Eğer böyle bir ceza alacak olursak sonuç listelerini kaptanın sececegi yüzdesi düşük olan üyeler hazirlayacaklar. Böyle bir durumda kalırsak hiç kimseden bu cevabı almak istemem.
Geçmiş olsun kuzum oğlun nasıl oldu basladimi antibiyotik tedavisi.
Seni yardimciliktan azletmiyorum feyzosum kuralları yenileyecegiz zaten senin bahsettiğin kurallarida ekleriz.
İyi kuzum şükür düzeldi baya ilk günler inlemekten uyuyamıyordu yazıkHazalımmm, nasıl oldu kp ??
Sorun değil ya :)Mutlu edebildiysem ne mutlu bana :))kusura bakma canim yemek bolumunde biraz sorun cikti bugun gergindim asiri tepki verdim :))
Bugünkü menüm
SABAH
1Fincan yeşil çay
2dilim kepek ekmek
4zeytin,2ceviz
Beyaz peynir
Marul,maydanoz
ARA
1Fincan türk kahvesi 2kayısı
ÖĞLE
Çorba,yeşillkli salata
AKŞAM
Kuru fasülye
Beyazlahana turşusu
3ltsu içtm ,lesli 3mill tamamladm,2Fincanda karşk bitki çayı
:)Teşekkrederim yazılar cok karsk oluyo pek işin icinden çıkamıyom:)haftaya günlerde artk ćözcem olayısuper menü :)
merak ettiğim tek bir şey var...madem istediğinde menülerine daha dikkat edebiliyorsun , takımımız ceza alıyor lütfen menülerinize dikkat edin denmesine rağmen bütün hafta neden dikkat etmedin hiç bir menüne.sırf kendin ceza almamak için dikkat ederdim diyorsun,öncesindede takımımız alıyordu ceza,ama ısrarla hergün kötü menü paylaştın. çok üzüldüm bu düşüncene ,yanlış anlama lütfen amacım ne tartışmak ne de gerginlik çıkarmak,sadece üzüldüm ...Öncesinde Feyza arkadaşımızın kaptan yardımcısı olduğu duyurulmasını ve böyle bir ceza belirlendiğinin söylenmesini beklerdim. Yeos bu hafta bunu bunu yapmanı istiyorum değil de, böyle bir ceza uygulaması yapıcaz eğer bu şekilde devam edersen haftaya sen hazırlarsın dese daha iyi olurdu. Yoksa benim bu ceza işime gelir, böyle bir cezayı almamak için mecbur daha dikkat ederim. Ama pat diye bundan sonra böyle, sen şunu yapıcaksın denince insan bir kala kalıyor. Herkes ve daha önemlisi kaptanım ve yardımcıları için uygunsa mücbir sebepler bırakılarak bence olabilir, tabi önümüzdeki haftanın performansına göre
İyi geceler kızlar yarın görüşmek üzre kendinize iyi bakın:)merak ettiğim tek bir şey var...madem istediğinde menülerine daha dikkat edebiliyorsun , takımımız ceza alıyor lütfen menülerinize dikkat edin denmesine rağmen bütün hafta neden dikkat etmedin hiç bir menüne.sırf kendin ceza almamak için dikkat ederdim diyorsun,öncesindede takımımız alıyordu ceza,ama ısrarla hergün kötü menü paylaştın. çok üzüldüm bu düşüncene ,yanlış anlama lütfen amacım ne tartışmak ne de gerginlik çıkarmak,sadece üzüldüm ...
Bence senden kaptan yardimcisi gayet guzel olur.. bize kizmasan nasil spor yapalim:))
Bence kural olması konusunda kimse şikayet etmez bu işle uğraşmak zor @AKovser in demek istediğini şöyle anladım sporunu menüsünü yazamayanlar liste nasıl hazırlasın
Yardımcı kaptanlığa Devam etmeni çok isterim
sağ olun kızlar , kararım kesinÜstte yazdığın şekilde feyzaya cevap vermeni tercih ederdim o yüzden sordum.
Diğer konuda takım kurallarimizda yok ama genel kurallara göre sonuç listelerini hazırlama cezası alabiliriz takımımız pek parlak durumda değil son zamanlarda. Eğer böyle bir ceza alacak olursak sonuç listelerini kaptanın sececegi yüzdesi düşük olan üyeler hazirlayacaklar. Böyle bir durumda kalırsak hiç kimseden bu cevabı almak istemem.
Geçmiş olsun kuzum oğlun nasıl oldu basladimi antibiyotik tedavisi.
Seni yardimciliktan azletmiyorum feyzosum kuralları yenileyecegiz zaten senin bahsettiğin kurallarida ekleriz.
Alıntılamak derken yaa yaptıysamda yanlıslkla olmuştur afedersin anlamıyom ki pek:)
değiştiremedin mi kız daha :)Bu arada kızlar ismimi değiştirmeye çalışıcam yapınca haber vericem
yok kız takılıyorum :) yazdığımı alıntılayıp altına yazmışsın ona diyorum ,bende öyleydim ilk başlarda ,zamanla alışıyosun :)Alıntılamak derken yaa yaptıysamda yanlıslkla olmuştur afedersin anlamıyom ki pek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?