Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence kural olması konusunda kimse şikayet etmez bu işle uğraşmak zor @AKovser in demek istediğini şöyle anladım sporunu menüsünü yazamayanlar liste nasıl hazırlasın
Yardımcı kaptanlığa Devam etmeni çok isterim

Yok canım ben mutlu oldum kafam okadar dolu ki kimseye bakamıyorum kiloydu boydu yaştı senin yaklaşımın hoşuma gitti sadece mutlu oldum :)
Mutlu edebildiysem ne mutlu bana :))kusura bakma canim yemek bolumunde biraz sorun cikti bugun gergindim asiri tepki verdim :))

Üstte yazdığın şekilde feyzaya cevap vermeni tercih ederdim o yüzden sordum.
Diğer konuda takım kurallarimizda yok ama genel kurallara göre sonuç listelerini hazırlama cezası alabiliriz takımımız pek parlak durumda değil son zamanlarda. Eğer böyle bir ceza alacak olursak sonuç listelerini kaptanın sececegi yüzdesi düşük olan üyeler hazirlayacaklar. Böyle bir durumda kalırsak hiç kimseden bu cevabı almak istemem.
Kızlar giremedim kaç gün dur 3 serum yedim grip ama öyle böyle değil yerli yataklı yatıyorum
Geçmiş olsun kuzum oğlun nasıl oldu basladimi antibiyotik tedavisi.
Seni yardimciliktan azletmiyorum feyzosum kuralları yenileyecegiz zaten senin bahsettiğin kurallarida ekleriz.

Öncesinde Feyza arkadaşımızın kaptan yardımcısı olduğu duyurulmasını ve böyle bir ceza belirlendiğinin söylenmesini beklerdim. Yeos bu hafta bunu bunu yapmanı istiyorum değil de, böyle bir ceza uygulaması yapıcaz eğer bu şekilde devam edersen haftaya sen hazırlarsın dese daha iyi olurdu. Yoksa benim bu ceza işime gelir, böyle bir cezayı almamak için mecbur daha dikkat ederim. Ama pat diye bundan sonra böyle, sen şunu yapıcaksın denince insan bir kala kalıyor. Herkes ve daha önemlisi kaptanım ve yardımcıları için uygunsa mücbir sebepler bırakılarak bence olabilir, tabi önümüzdeki haftanın performansına göre

Menümü de paylaşıyım

Sabah çeyrekten biraz daha büyük ekmeğe tost
Öğle çorba salata
Ara 1tk bal
Akşam 1 tbk yeşil mercimek az pırasa
Ara 4-5 yulaflı bisküvi
Son olarak 1ceviz 1bardak süt
Su 2lt ye yakın
Spor olarak ancak öğle aramda yürüyüş yapmaya çalıştım 10-15 dk anca

super menü :)

merak ettiğim tek bir şey var...madem istediğinde menülerine daha dikkat edebiliyorsun , takımımız ceza alıyor lütfen menülerinize dikkat edin denmesine rağmen bütün hafta neden dikkat etmedin hiç bir menüne.sırf kendin ceza almamak için dikkat ederdim diyorsun,öncesindede takımımız alıyordu ceza,ama ısrarla hergün kötü menü paylaştın. çok üzüldüm bu düşüncene ,yanlış anlama lütfen amacım ne tartışmak ne de gerginlik çıkarmak,sadece üzüldüm ...

İyi geceler kızlar yarın görüşmek üzre kendinize iyi bakın:)

Bence senden kaptan yardimcisi gayet guzel olur.. bize kizmasan nasil spor yapalim:))

sağ olun kızlar , kararım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…