Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok kız takılıyorum :) yazdığımı alıntılayıp altına yazmışsın ona diyorum ,bende öyleydim ilk başlarda ,zamanla alışıyosun :)
:)Bide bişey sorcam sana fyzanur ben kilo bildirmmde 86 olarak demistim ama gr bildirmemistm 86.6 yani yani yarn kilo bildirmmde ilk dedegimden düsülecek dimi yada bu aksam duzeltme yapilir mı?

:)Bide bişey sorcam sana fyzanur ben kilo bildirmmde 86 olarak demistim ama gr bildirmemistm 86.6 yani yani yarn kilo bildirmmde ilk dedegimden düsülecek dimi yada bu aksam duzeltme yapilir mı?
bu akşam değilde sanırım yarın diğer grupların kaptanlarına bildirilip o şekilde listede düzeltme yapılır, yarın bildirimini geçen hafta şu kilodaydım ,bu hafta şu kilodayım diye düzelterek yaz.

gogo2405 @AKovser

menü düzelmeye başlamış ne güzel :)

burda bir tezatlık yok mu? Zaten cezalar takımdakiler daha dikkat etsin diye konuluyor. Senin ceza koymanın amacı da bu değil mi neyini garipsedin söylediğim şeyin anlamadım.
Eğer böyle bir karar alınıyorsa öncesinde duyurulmalı, sonrasında uygulamayana ceza kesilmeli. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Ki Böyle olmalı. 150dk değil ki 5 dk da bitsin. Bir hafta takipten bahsetmişsin. Ayrıca bu hafta ne kadar ümitsiz olsam da takımı listede kötü etkilediğimi düşünmüyorum. Neyse uzatmanın gereği yok. Yeni Cezalar üretirken biraz daha duyarlı davranırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kurallara yeni düzenlemeler gelecek canım rica ediyorum şimdilik bu konuyu kapatalım. Aramızda ufak bir iletişim sorunu oldu ama çözeceğiz.
Yarın düzeltiriz kuzum sen kilo bildirimini feyzanin dediği gibi yap geçen cuma şu bu cuma şu kilodayim diye.
İyi geceler kızlar bu aralar zor zamanlar geçiriyorum dualarınız benimle olsun

vala canım bu sene bir hastalıktır üzerimizde annem ameliyat oldu simdi de kardeşim ameliyat olacak
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun.

karışmıyorum ben zaten artık,sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…