:)Bide bişey sorcam sana fyzanur ben kilo bildirmmde 86 olarak demistim ama gr bildirmemistm 86.6 yani yani yarn kilo bildirmmde ilk dedegimden düsülecek dimi yada bu aksam duzeltme yapilir mı?yok kız takılıyorum :) yazdığımı alıntılayıp altına yazmışsın ona diyorum ,bende öyleydim ilk başlarda ,zamanla alışıyosun :)
bu akşam değilde sanırım yarın diğer grupların kaptanlarına bildirilip o şekilde listede düzeltme yapılır, yarın bildirimini geçen hafta şu kilodaydım ,bu hafta şu kilodayım diye düzelterek yaz.:)Bide bişey sorcam sana fyzanur ben kilo bildirmmde 86 olarak demistim ama gr bildirmemistm 86.6 yani yani yarn kilo bildirmmde ilk dedegimden düsülecek dimi yada bu aksam duzeltme yapilir mı?
Menümü de paylaşıyım
Sabah çeyrekten biraz daha büyük ekmeğe tost
Öğle çorba salata
Ara 1tk bal
Akşam 1 tbk yeşil mercimek az pırasa
Ara 4-5 yulaflı bisküvi
Son olarak 1ceviz 1bardak süt
Su 2lt ye yakın
Spor olarak ancak öğle aramda yürüyüş yapmaya çalıştım 10-15 dk anca
internetim çok yavaş önceki sayfaları açmıyor,menülere bakamadım kızlar, yarın tartı hepimizi sevindirsin inşallah iyi geceler
İyi geceler canlar
iyi geceler :)İyi geceler
:)Teşekkrederim yazılar cok karsk oluyo pek işin icinden çıkamıyom:)haftaya günlerde artk ćözcem olayı
NOldu cnm ins önemli bisi yokturİyi geceler kızlarbu aralar zor zamanlar geçiriyorum dualarınız benimle olsun
NOldu cnm ins önemli bisi yoktur
merak ettiğim tek bir şey var...madem istediğinde menülerine daha dikkat edebiliyorsun , takımımız ceza alıyor lütfen menülerinize dikkat edin denmesine rağmen bütün hafta neden dikkat etmedin hiç bir menüne.sırf kendin ceza almamak için dikkat ederdim diyorsun,öncesindede takımımız alıyordu ceza,ama ısrarla hergün kötü menü paylaştın. çok üzüldüm bu düşüncene ,yanlış anlama lütfen amacım ne tartışmak ne de gerginlik çıkarmak,sadece üzüldüm ...
Kurallara yeni düzenlemeler gelecek canım rica ediyorum şimdilik bu konuyu kapatalım. Aramızda ufak bir iletişim sorunu oldu ama çözeceğiz.Öncesinde Feyza arkadaşımızın kaptan yardımcısı olduğu duyurulmasını ve böyle bir ceza belirlendiğinin söylenmesini beklerdim. Yeos bu hafta bunu bunu yapmanı istiyorum değil de, böyle bir ceza uygulaması yapıcaz eğer bu şekilde devam edersen haftaya sen hazırlarsın dese daha iyi olurdu. Yoksa benim bu ceza işime gelir, böyle bir cezayı almamak için mecbur daha dikkat ederim. Ama pat diye bundan sonra böyle, sen şunu yapıcaksın denince insan bir kala kalıyor. Herkes ve daha önemlisi kaptanım ve yardımcıları için uygunsa mücbir sebepler bırakılarak bence olabilir, tabi önümüzdeki haftanın performansına göre
Yarın düzeltiriz kuzum sen kilo bildirimini feyzanin dediği gibi yap geçen cuma şu bu cuma şu kilodayim diye.:)Bide bişey sorcam sana fyzanur ben kilo bildirmmde 86 olarak demistim ama gr bildirmemistm 86.6 yani yani yarn kilo bildirmmde ilk dedegimden düsülecek dimi yada bu aksam duzeltme yapilir mı?
İyi geceler kızlarbu aralar zor zamanlar geçiriyorum dualarınız benimle olsun
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun.vala canım bu sene bir hastalıktır üzerimizde annem ameliyat oldu simdi de kardeşim ameliyat olacak
karışmıyorum ben zaten artık,sorun yokburda bir tezatlık yok mu? Zaten cezalar takımdakiler daha dikkat etsin diye konuluyor. Senin ceza koymanın amacı da bu değil mi neyini garipsedin söylediğim şeyin anlamadım.
Eğer böyle bir karar alınıyorsa öncesinde duyurulmalı, sonrasında uygulamayana ceza kesilmeli. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Ki Böyle olmalı. 150dk değil ki 5 dk da bitsin. Bir hafta takipten bahsetmişsin. Ayrıca bu hafta ne kadar ümitsiz olsam da takımı listede kötü etkilediğimi düşünmüyorum. Neyse uzatmanın gereği yok. Yeni Cezalar üretirken biraz daha duyarlı davranırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ne ameliyati cok gecmis olsun canimvala canım bu sene bir hastalıktır üzerimizde annem ameliyat oldu simdi de kardeşim ameliyat olacak
GÜNAYDIN KIZLAR:)Mutluyum mutulusun mutlular :):)Bide bişey sorcam sana fyzanur ben kilo bildirmmde 86 olarak demistim ama gr bildirmemistm 86.6 yani yani yarn kilo bildirmmde ilk dedegimden düsülecek dimi yada bu aksam duzeltme yapilir mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?