Geçen haftataGÜNAYDIN KIZLAR:)Mutluyum mutulusun mutlular :)
O yok ya yapamadım feyzoş sinir oluyorum zaten telefondan girmekte ayrı bi sinir reklamlardan gına geldi :-/değiştiremedin mi kız daha :)
Herkese hayırlı cumalar ilk söyliycektim unutmuşum:)Geçen haftata
86.6
Bu hafta
85.2
Fark
1.5
:)Ayy canlar çok mutlu başladı gün öylede devam eder inşallh sizler icinde aynı şekilde tabi
Çok güzel vermişsin canım :)Herkese hayırlı cumalar ilk söyliycektim unutmuşum:)
TebriklerGeçen haftata
86.6
Bu hafta
85.2
Fark
1.5
:)Ayy canlar çok mutlu başladı gün öylede devam eder inşallh sizler icinde aynı şekilde tabi
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarimiz var onları okuyup kabul edersen ve ilk sayfadaki formu doldurursan beraber kilo verip forma gireriz.Merhabalar adım Ayşegül bu grupta sizlerle beraber bende kilo vermek istiyorum aranıza alır mısınız
TebriklerSelamun aleyküm kızlar hayırlı cumalar tartıda bol bol eksi çıkın inşallah giyiverin 36 bedenleri tez zamanda
Geçen hafta : 64.800
Bu hafta : 64.200
Fark : 600 gr
Ben veremiycem diye zannederken güzel bir sonuç aldım :) çünkü baya bi gitti nerdeyse dört kilo vucudum alıştı zannettim :)y
Bu arada kızlar ismimi değiştirdim artık elizan-seyma kiloluyum-napim değilDahlia_ gogo2405 fyzanur
Kızlar giremedim kaç gün dur 3 serum yedim grip ama öyle böyle değil yerli yataklı yatıyorum
takımdakilerin durumu derken ,herkes sırayla yapacak demedim ki, menü kötü,spor yok,menüler eksikse o işe el atımalı bence.mazereti olanları da zorlamıyoruz. vaktin yoksa da diyetini düzgün yap, mazeretin yoksa spor yap ceza alma . her takımda böyle kurallar var hepsine baktım .aylardır 4.bile olamadık sanırım. . çünkü kural yok takımda .ben sadece spor takibi yapıp sana bildiricem yine ,kaptan yardımcılığını başkası alsın lütfen . çünkü ben çok fazla yumuşak davranamıyorum ya da çok anlayışlı olamıyorum kusura bakmayın kızlar .çekiliyorum ben .
Yawrukush özgecim senin soruna da cevap vereyim.senin bütün menü ve sporların tamdı .ama bir gün bile yapmamış olsaydın sana ceza verilmesi içime sinmezdi,ileriki günlerde yapamazsan diye seni komple muaf tutmuştum:)annende gitti çünkü,ilerde yapamazsan nasıl ceza verelim sana bu halde .
İyi geceler kızlarbu aralar zor zamanlar geçiriyorum dualarınız benimle olsun
Geçen haftata
86.6
Bu hafta
85.2
Fark
1.5
Selamun aleyküm kızlar hayırlı cumalar tartıda bol bol eksi çıkın inşallah giyiverin 36 bedenleri tez zamanda
Geçen hafta : 64.800
Bu hafta : 64.200
Fark : 600 gr
Ben veremiycem diye zannederken güzel bir sonuç aldım :) çünkü baya bi gitti nerdeyse dört kilo vucudum alıştı zannettim :)y
Bu arada kızlar ismimi değiştirdim artık elizan-seyma kiloluyum-napim değilDahlia_ gogo2405 fyzanur
Giden sadece 100gr
Buna da şükür. Kaç gündür artidaydim
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| ÖDÜL | 10 dk y. | |||||
| ÖDÜL | | - | ||||
S sunal | ÖDÜL 50 M | 10 dk y. 10 dk y. | -- | 50 DK | - | ||
E Elizan-seyma | 100 JJ | - | |||||
| ÖDÜL 150 İA | - | 100 JJ | - | - | ||
| ÖDÜL | 100 JJ | |||||
@Kyohei14 | ÖDÜL 200 İA | - | - | ||||
| ÖDÜL | - | - | ||||
| ÖDÜL | 15 dk y. 15 dk y. | - | - | |||
D damlalar | ÖDÜL | 100 DK 50 M | 150 İA 50 S | ||||
A aseeel | - | 150 DK | |||||
Z zelis90 | - | - | 10 dk y. 10 dk y. | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?