Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamun aleyküm kızlar hayırlı cumalar tartıda bol bol eksi çıkın inşallah giyiverin 36 bedenleri tez zamanda

Geçen hafta : 64.800
Bu hafta : 64.200
Fark : 600 gr
Ben veremiycem diye zannederken güzel bir sonuç aldım :) çünkü baya bi gitti nerdeyse dört kilo vucudum alıştı zannettim :)y

Bu arada kızlar ismimi değiştirdim artık elizan-seyma kiloluyum-napim değil Dahlia_ gogo2405 fyzanur

Geçen haftata
86.6
Bu hafta
85.2
Fark
1.5
:)Ayy canlar çok mutlu başladı gün öylede devam eder inşallh sizler icinde aynı şekilde tabi
Tebrikler
Merhabalar adım Ayşegül bu grupta sizlerle beraber bende kilo vermek istiyorum aranıza alır mısınız
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarimiz var onları okuyup kabul edersen ve ilk sayfadaki formu doldurursan beraber kilo verip forma gireriz.
Tebrikler

Kızlar giremedim kaç gün dur 3 serum yedim grip ama öyle böyle değil yerli yataklı yatıyorum

Çok geçmiş olsun canım..
Allah acil şifa versin..

Anlıyorum ben seni canım..
Ama bunları pat diye yapmayalım, yani bu hafta kararlaştıralım, sonra kurallarımıza ekleriz herkes görür ona göre hareket eder..

İyi geceler kızlar bu aralar zor zamanlar geçiriyorum dualarınız benimle olsun

Allah yardımcın olsun canım..
Ne sıkıntın varsa en kısa zamanda geçer inşaAllah..
Kardeşine de Allah şifa versin, ne ameliyatı olacak ?

Geçen haftata
86.6
Bu hafta
85.2
Fark
1.5
:)Ayy canlar çok mutlu başladı gün öylede devam eder inşallh sizler icinde aynı şekilde tabi

Tebrikler canım

Aleykum selam :)
Tebrikler canım :)

Tebrik ederim, ne yalan söyleyeyim beklemiyordum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
isimsiz965 ÖDÜL 50 S 10 dk y.
Papillon_ ÖDÜL -
S sunal ÖDÜL 50 M10 dk y. 10 dk y.-- 50 DK -
E Elizan-seyma 100 JJ -
yeos 200 DKÖDÜL 150 İA-100 JJ --
marlin18 ÖDÜL 100 JJ
@Kyohei14ÖDÜL 200 İA 50 S --
fyzanur ÖDÜL --
Yawrukush ÖDÜL 15 dk y. 15 dk y.--
D damlalar 15 dk yÖDÜL 100 DK 50 M150 İA 50 S
A aseeel - 150 DK
Z zelis90 --10 dk y. 10 dk y.----

[TD] L LaMiaVita [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]ÖDÜL [/TD]

[TD]150 İA [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD] [/TD]

[/TR]

[TD] asya_01 [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]10 dk y. 10 dk y.[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TD] Eminekendir [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD] [/TD]

[TD] 200 DK[/TD]

[TD] [/TD]

[TD]100 M [/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…