Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel dolu dolu bir menü cnm tebrik ederim

Öğle köydeydim cnm yöresel yemekler sebzeli sağlıklı tesekkur ettim hayırlı olsun bu arada
Teşekkürettim :)
aynen öyle canım bir kere alınıyo başka ihtiyaçta o hesabını bilir ya ultra akıllı benimki geleceğe yönelik planları sağlam yapar oyüzden rahatım bu konularda bende zamanında çok sabrettim hala ediyorumda yani kendide bilir parası olmadığında gezelim tozalım yiyelim içelim diyen tuturan bi kız diğildim Allah tanki oda farkında buyüzden yine çok şükür ben arkadaşımın beğenmediği küçümsediği tektaşı için ağlamıştım ama diyorum ya biçim şekil ederi hiç önmli değil Allah büyük ben bir istedim o altı verdi gözüm yok yani fazlada azada çoğada şükür . :)

Afiyet olsun canım menü spor çok güzel
Sabah 3ttekmek 2kk peynir 1,5yumurta biraz bal tereyağ
Öğle 4-5kuru kayısı
Akşam 1kase çorba, 3köfte, 5yk bulgur pilavı 1 dilim tt ekmek

Su ölçmedim ama 1,5 falandır
Afiyet olsun rakibem nasılsın canım? Suyu artır bence biraz emziriyorsun 1.5 az menü çok güzel
Menüm
Kahvaltı, beyaz peynir kasar peynir 1er dilim dereotu maydanoz yesil biber yesil çay
Öğle; lahana çorbası hamsili ekmek çay
Akşam; yağsız tavuk, salata
2litre su 15dk yürüyüş
Afiyet olsun canım
Canlar, bugün biraz erken kaçıyorum, yorgun hissediyorum kendimi, umarım uyuyabilirim :)
İyi geceler, Allah rahatlık versin hepinize..
İyi geceler canım

Merhaba kizlar cook ozur dilerim ama ben takimdan cikmak istiyorum bazi ozel problemlerimden dolayi ne olur kizmayin oyuncak degil biliyorum .üzgünüm
Canım inşallah en kısa zamanda sorun neyse çözülür

Geçmiş olsun canım ya rabbim yardımcın olsun

Çok güzel kuzum rabbim tamamına erdirsin inşallah

Kızlar kusura bakmayın anca girebildim oglumu hastaneye götürdük baya ateşlendi simdi iyi şükür biraz daha
Menü
Sabah
2 dilim ekmek
Patates kavurması 4 kaşık
Kk peynir

Öğle
4 tane nugget
2 dilim ekmek

Aksam
4 kaşık bulgur pilavı
2 parca küçük haşlanmış et
Bir parca tursu

Su 2lt
Egzersiz cezam olan 50 zıplama gogo2405
Ve 4000 adim

saol abla

menü güzel olmuş canım

çok güzel dolu dolu bir menü olmuş

Meraba kizlar menum:)
Sabah
1 krep
2 dilim kasar
1 lokmacik ekmek ve beyaz peynir

Ara
1 fincan sicak kakao
Ogle
2 parca tavuk eti 1 tabak pirinc tursu cok az
Aksam
3 karnabahar koftesi yoğurt
Su 2 lt spor yuruyuss

canım 1 tabak pirinç pilavı az tursu mu demek istedin öğle için öyleyse pirinç pilavı çok olmuş ?ve tabi birde sıcak kakao şekerli onada ceza gelir sanırım

Son düzenleme:

menü su spor hepsi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…