Kullanıcı Adı : MrtHatice
İsim (İsteğe Bağlı ): Hatice
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 172
Kilonuz: 86
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan itibaren hiç zayıf olduğum bir anı hatırlamıyorum, her dönemde kiloluydum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?: Hamilelik düşünüyorum gerçekleşene kadar ideal kiloma yaklaşmak istiyorum ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek için kilo vermek istiyorum.
Kullanıcı Adı : ayskrster
İsim (İsteğe Bağlı ): Ayşe
Mesleginiz: Ebe
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 7.5 aylık
Yaşadığınız şehir: Aydın/Söke
Boyunuz :170
Kilonuz: 71
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Gebelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Astım hastasıyım kilo alınca nefesim daha sık tıkanıyor ve estetik durmuyorum.
Muevete
H Heart of Gold
@MrtHatice
Canlar, her gün akşam menü yazmak zorunludur, kurallarda okumuştunuz zaten..
Menü ve spor tablomuzdan anlamadığınız birşey olursa sorabilirsiniz..
Hay Allah gecmis olsuntekrardan canim insallah agiz sagligina kavusursun gulum.Yok Özgem ya curuktu kanal tedavisi ile kurtaririz dışı dediler yemek yerken kırıldı nasil oldu bende anlamadım
Benimde hedefim 55 asyam haydi insallah beraberce verelim.Ay Özgem sonunda kırdım şeytanın bacağını yaaa.hedefim 55 artık. Eşimle sohbet ederken öyle laflafi açtı sakasina 55 e de inerim dedim bir kahkaha attı özge ev inledi eylülde 55 e düşünce görürsün dedim 3 ay da ben veriyorum 55 e inemezsin dedi kız ölsem dönmem daha.ama çok zoruma gitti yaa burnumun direği sizladi ne kiloy mus arkadaş dedim ya
Ahh ahh cezalarin en buyuklerini hakettim ben acima sakin bana Fatimem bas cezalariHoşgeldin canım aramıza :)
Güzel olmuş canım :)
Aleykum selam..
Az yiyorsun dikkat et kendine canım..
Aleykum selam canım..
Davetlerde kolaylık dilerim :)
Canim insallah en kisa zamanda sagligina kavusursun.@AKovser evet şuanda oturup kalkerkende korkuyorum yine birşey olacak diye yavaş yavaş yürürüm yarım saat zorlamadan sabitim bugün de aslında bunada şükür çok kaçamak yaptım geçen hafta
Yawrukush iyim şimdi çok şükür allahım bel ağrısı neymiş mahvetti beni
Kaptanımız değişmiş hayırlı olsun çatlıyorum geçmişte neler konuşulmuş diye maalesef fırsatım olmuyor işyerinde yoğunluktan giremiyorum evde çocuklardan
Menüm
Sabah 3 çatal yumurta bir çatal peynir
Öğle patatesli tavuk salata
Ara 3 bisküvi Türk kahvesi
Akşam 3 köfte salata
2 lt su
Ahh ahh benim yediklerimin yaninda bulgur pilavi ne kiBugünkü menüm
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği
yumurta
peynir
zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez
Öğle
1 kase çorba
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Ara 1 elma
10 badem
Akşam
İşte burda işler karıştı
4 köfte
Haşlanmış sebze
Kocca bir tabak bulgur pilavı
Ya ben bugün bulgur pilavını fazla kaçırdımmmmTutamadım kendimi nefsime yenildim çok mutsuzum şu an çok pişmanım şimdi kaç gün bunu telafi etmeye geçecek @AKovser bana okkalı bir ceza ver kaptan hakettim
Ellerine saglik kaptanim...TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @isimsiz965 ÖDÜL 50 M - - - - @Papillon_ ÖDÜL 15 dk y. 100 İA - - - - @sunal - - - - - @Elizan-seyma ÖDÜL 150 JJ 150 İA - - - - @yeos ÖDÜL 100 JJ - - - - - - @Kyohei14 ÖDÜL 100 İA 150 JJ - - - - Yawrukush ÖDÜL 10 dk y. - - - - @damlalar - - MUAF - - - - L LaMiaVita 50 İA ÖDÜL - - - - @aseeel 15 dk y. - - - - @tahataprens1990 ÖDÜL - - - - @Saadetim33 - - - - - - @MrtHatice - - - - - - - @Heart of Gold - - - - - - - @asya_01 - - - - - -
[TR]
[TD] @Ayskrster [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]10 dk y. 15 dk y.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
Menu cok guzel kuzum:)Dün menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Peynir
Menemen
Zeytin
Öğlen
Kivi
Yarım elma
Akşam
Et
Pilav
Su 2 litre
Spor yapamadım
Allah kabul etsin canim..Bugün menüm
Sahur
Haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
İftar
Çorba
Ayran
1 fındık lahmacun
Ara 1 kivi
Su 2 litre
Spor
6000 adım
Anladim canim o halde guzel guzel kilo vermeler diliyorum sana umarim kisa surede hedefine ulasirsin..Kitabın içeriği şöyle genel olarak 6 öğün var ancak karbonhidrat ve yağ tüketimi minimuma iniyor buna karşılıksebze ve protein ağırlıklı besleniyorsunuz. Şu sürekli etrafta dolanan yok maydanoz dereotu ananas vs yağ yakar yok yeşilçay bilmem ne ödem atar yok tarçın tok tutar türünden hepsini toparlamış ve 28 günlük bir menü oluşturmuş bir tanıdığım 28 günde 12 civarı kilo vermiş ve sadece yağlardan olduğu için bayağı incelmiş ben de 15. günümdeyim ancak daha hala 2 kilo verebildim aranızda benim gibi olan var mı diye merak ettim. Kitapta zaten 3. hafta kilo verileceği yazıyor ama işte gene de merak ettim. Kitap ayrıca moda önerilerinden yapılması gereken spor ve hareketlere kadar her konuda sizi bilgilendiriyor.
Menun gayet guzel canim.Menüm; sabah 1,5 yumurta 1kk beyaz peynir 10 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1elma
Akşam 1kase çorba 3yk pazı kavurma 1 parça fırında tavuk yanında 4 dilim patates 1 dilim ekmek
Su 2 lt yakın
Cok guzel olmus canim:)Bugünkü yediklerm
SABAH
1Fincan yeşil çay
1haşlanmış yumurta
5 zeytin 3ceviz
Beyaz peynir,biraz süzme
Marul maydanoz
1dilim kepek ekmek
OĞLE
4köfte ,yeşilkli salata
1kase çorba
1dilim kepek ekmek
ARA
1bardak tarcnlı süt 2grisini
AKŞAM
5Kaşk prasa 1kase çorba
2lt su içtim 1saat yürüyş 15 dk cezamda icinde:)
Menu spor guzel olmus gulum..Hayırlı geceler kızlar
Menüm
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 şekersiz çay
2 sigara böreği fırında pişmiş
Öğlen
5 sarma
1 biber dolması
1 kase çorba
2 dilim ekmek
Yoğurt
Akşam
1 orta tabak fırında patates tavuk yemeği
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Ara Türk kahvesi şekersiz
Yawrukush yok ablacım ya benim yoğunluğum bitermi sen nasılsın
@AKovser bu arada bu haftanın birinci benim galiba fatımam
Cok guzel puan almissin canim benim masallah sana..Yok abla daha okumuyorum :) sağlık meslek mezunuyum kpss'ye hazırlandım 86 aldım şimdi atama bekliyorum kadro açana kadar da YGS ye hazırlanıyorum aileme yük olmak istemedim o yüzden üniversite için bir sene beklemeyi tercih ettim :)
Az yemissin canim, ac kalkma masadan..Bugün menüm
Öğlen
2 bardak şekersiz çay
3 tane nugget , bal,
Peynir reçel
*türk kahvesi
Akşam
1 kase çorba
4 yk tavuklu pilav
Salata
2 lt su
10000 adım
50 mekik
Cok guzel olmus canim..hayır ilk kez katılıyorum
evet okudum ama akşamları internete bakma şansım yok maalesef sabahları bir önceki günün menüsünü versem olur mu?
20 Şubat P.tesi menüm
aç karnına 1 tk çörek otu yağı, 1 tatlı kaşığı elma sirkeli su
Kahvaltı : 5 adet çiğ fındık , 1 adet mandalina, 1 adet haşlanmış yumurta, 5 adet yeşil zeytin, 2 yk lor peyniri (Yağsız-Tuzsuz) 1 adet domates , 1 adet yeşil biber , yeşillik
öğle: 6 yk zeytinyağlı fasulye, 1 kase salata
ara: 4 hurma , şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 porsiyon zeytinyağlı kabak yemeği, 1 orta boy kase salata ve 2 su bardağı kefir
ara: 1 fincan sütlü kahve
Spor: Leslie 3 mil
Su: 3 lt
Anladim canim diyetisyenin dogrusunu bilir.Yawrukush çok teşekkür ederim. kendi tercihim değil, diyetisyen kontrolünde bir listem var. özellikle hurmayı bağırsaklarımı çalıştırması ve tatlı ihtiyacımı azaltması için veriyor.. normalde daha fazla hurma var ama bu bana yeterli geliyor.
Anladim canim diyetisyenin dogrusunu bilir.
Biz tanismis miydik?
2cocuklu anne olunca hafiza falan kalmiyor:)
Ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim,2 oglum var,2 ay once dogum yaptim..
Beden egitimi ogretmeniyim ama 4 yildir tescilli anne ve ev hanimiyim:))
Degisiklik iyidir Tugbacim, hem bu sayede vucudun sasirir, metabolizman hizlanir, cabucak kilo verirsin.sürekli değişiyor zaten listem, o yüzden iyi oluyor. standart listeleri sevmiyorum.
bire bir tanışmadık :) memnun oldum ben de Tuğba. Allah bağışlasın, ne güzel 30 a gelmeden 2 evlat sahibi olmuşsun ne kadar erken o kadar iyi, inşallah ben de kızıma bir kardeş istiyorum o yüzden bu yola girdim. yaşım da ilerliyor çünkü.
33 yaşındayım, ben de 657 liyim çok şükür.
Hoşbuldum :)) hic sorun degilAramıza hoşgeldin ayşe abla :) biraz geç oldu kusurumabakma internete her zaman giremiyorum sıkıntı oluyor
Degisiklik iyidir Tugbacim, hem bu sayede vucudun sasirir, metabolizman hizlanir, cabucak kilo verirsin.
Ben 21 yasinda evlendim, aslinda hep bir hayalim vardi 30a gelmeden 3cocuk, 34-35lerde de 4 cocuk annesi olmak..
Ama ilk oglum bizi okadar zorladi ve hala yoruyor ki cani sagolsun, hayalim hayal oldu:)
Saglik olsun, hepsinin omru bahti acik olsun.
Sizin icinde en hayirli zamanda kiziniza tatli bir kardes gelsin dilerim:)Darisi tum evlat isteyenlere...
Günaydın kizlar bugünun menüsü
Sabah 2 dilim kasar peynir 1 dilim ekmek, marul
öglen 1 kase tarhana corbasi ve yarim porsiyon firinlanmis sebzeli tavuk
Ara öğün greyfurt
Aksam (malum küçük çocuğum var yemegi biraz bol yapip aksama da yetistirme derdindeyim ) oglen yaptgim sebzeli tavuk ve zencefilli zerdeçalli yogurt. Gun icerisinde bol su.
Menun cok guzel olmus canim spor yok mu?Günaydın kizlar bugünun menüsü
Sabah 2 dilim kasar peynir 1 dilim ekmek, marul
öglen 1 kase tarhana corbasi ve yarim porsiyon firinlanmis sebzeli tavuk
Ara öğün greyfurt
Aksam (malum küçük çocuğum var yemegi biraz bol yapip aksama da yetistirme derdindeyim ) oglen yaptgim sebzeli tavuk ve zencefilli zerdeçalli yogurt. Gun icerisinde bol su.
Elbette verecegiz kilolari..inşaAllah sağlıklı şekilde kilo vermem ilerler. kalabalık aileleri seviyorum ben de. güzel bir hayalmiş ama bana uzak ve zor çalışan bir anne olarak.
Amin amin sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur.kısmetimizde varsa olur. teşekkürler.
Hayur ilk defa katiliyorum bebek olunca malum gun icerisinde firsat buldugum ilk an menu paylasimi yapiyorum. Egzersizleri yazmayi unutmus olabilirimmmmhayır ilk kez katılıyorum
evet okudum ama akşamları internete bakma şansım yok maalesef sabahları bir önceki günün menüsünü versem olur mu?
20 Şubat P.tesi menüm
aç karnına 1 tk çörek otu yağı, 1 tatlı kaşığı elma sirkeli su
Kahvaltı : 5 adet çiğ fındık , 1 adet mandalina, 1 adet haşlanmış yumurta, 5 adet yeşil zeytin, 2 yk lor peyniri (Yağsız-Tuzsuz) 1 adet domates , 1 adet yeşil biber , yeşillik
öğle: 6 yk zeytinyağlı fasulye, 1 kase salata
ara: 4 hurma , şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 porsiyon zeytinyağlı kabak yemeği, 1 orta boy kase salata ve 2 su bardağı kefir
ara: 1 fincan sütlü kahve
Spor: Leslie 3 mil
Su: 3 lt
Spor var da yazmayi unutuyorum diyete o kadar adapte olmusum ki onu yazmak aklima gelmiyor zaten 7.5 aylik bebek her an bana spro gibi ama 20 defa sq yapiyorum bi de plates. Armut seklinde vucudum var daha cok alt bolgeyi calistirmaya calisiyorumMenun cok guzel olmus canim spor yok mu?
Elbette verecegiz kilolari..
Calisan anne icin hayat cok zor haklisin.
Gunun guzel gecsin arkadasim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?