Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah kahvaltısına yumurta eklerseniz daha tok tutar. bana az gibi geldi menünüz.
Ah ah bi firsat bulabilsem cogu zaman kahvalti yapmak luks oluyor bebegım sabahlari kesinlikle izin vermiyor. Cogu zaman gevrekle geçiştiriyorum onun icin bugun ki kahvaltim kral kahvaltisi gibi geldi bana

Tabiri caizse ölsem dönmem Özgem.65 falan olur ama 55 e kadar veremezsin imkansız diyor ben verimde imkansizi görsün o zaman.

günaydın hanımlar... yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişler. inş birlikte zayıflıycaz. buranın kilo vermek için diyetisyenden daha etkili olduğunu düşünüyorum..

hafta sonu bebeğim oynasın diye yumuşak toplardan aldık. onun da çok hoşuna gitti ama ondan çok biz oynadık babasıyla. evin içinde voleybol oynadık. bir de eşim resmen beni sınadı bir o yana bir bu yana koşturdu, terletti beni. spor olmuş oldu, iyi geldi

Ah ah bi firsat bulabilsem cogu zaman kahvalti yapmak luks oluyor bebegım sabahlari kesinlikle izin vermiyor. Cogu zaman gevrekle geçiştiriyorum onun icin bugun ki kahvaltim kral kahvaltisi gibi geldi bana

kolay gelsin o zaman evet 7,5 aylık bebeğiniz varmış MaşaAllah Allah bağışlasın. aslında onun yumurtasından bile yiyebilirsiniz beyazını yeseniz o bile kardır.

:) neyse cuma unutma bari
Heheh yok o kadar değil :)
birşey demeye geren farkındasın zaten canım suyu bol ic canım ve spor yap
Evet canım ya oldu bir kere
Dün menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Peynir
Menemen
Zeytin
Öğlen
Kivi
Yarım elma
Akşam
Et
Pilav
Su 2 litre
Spor yapamadım
Menün süper canım
Bugün menüm
Sahur
Haşlanmış yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
İftar
Çorba
Ayran
1 fındık lahmacun
Ara 1 kivi
Su 2 litre
Spor
6000 adım
Allah kabul etsin
Menüm; sabah 1,5 yumurta 1kk beyaz peynir 10 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1elma
Akşam 1kase çorba 3yk pazı kavurma 1 parça fırında tavuk yanında 4 dilim patates 1 dilim ekmek
Su 2 lt yakın
Afiyet olsun canım çok güzel
Cokk zoruma gitti sonuna kadar devam edicem inşallah resmen burnumun direği sizladi çünkü
Haklısın canım çok düşüncesiz olabiliyorlar bazen ne yazık ki
Çok güzel olmuş canım
Bugün menüm

Öğlen
2 bardak şekersiz çay
3 tane nugget , bal,
Peynir reçel

*türk kahvesi

Akşam
1 kase çorba
4 yk tavuklu pilav
Salata

2 lt su
10000 adım
50 mekik
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel
Diyetisyene mi gidiyorsun canım listen öyle gibi. Çok güzel olmuş afiyet olsun spor da harika
Canlar hepinize gunaydin, mutlu ve enerjik bir gun diliyorum.
Günaydın canımmm
Afiyet olsun canım çok güzel

Pazartesi menüm: 1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Ara: tarçınlı süt
Kuru kayısı

Öğle:çorba
Yumurtalı ıspanak
1 dilim ekmek
Salata

Ara öğün:tarçınlı süt
1 elma
Akşam:1 dilim ekmek
Çorba
1 portakal
Su:2 lt
Spor:sabah:leslie 1 mile
Akşam:1 saat yürüyüş

Her zamanki gibi çok güzel :)

Öyle canım :))

Dahlia_ canım ben pazar için neden 5p mekik cezası aldım :)

4 nugget için :)
Nugget konusunda daha dikkatli olun canım, kendiniz yapıyorsanız yine biraz iyi ama hazır alınıyorsa

Bugün menüm

Öğlen
2 bardak şekersiz çay
3 tane nugget , bal,
Peynir reçel

*türk kahvesi

Akşam
1 kase çorba
4 yk tavuklu pilav
Salata

2 lt su
10000 adım
50 mekik

Güzel olmuş canım ama nugget konusunda sen de dikkatli ol :)

Anladım canım..
Tabi ki, ne zaman müsait oluyorsan o zaman yaz, hiç sorun değil..
Menü de çok güzel :) Hurmayı tek sayıda tüketmeni öneririm, güzel bir yazı vardı onunla ilgili bulursam paylaşırım :)

Sağol canım benim :)

Öyle yarım dilim, minik falan yazmakla kurtulamazsınn

Hayur ilk defa katiliyorum bebek olunca malum gun icerisinde firsat buldugum ilk an menu paylasimi yapiyorum. Egzersizleri yazmayi unutmus olabilirimmmm

Tamam canım..
Allah kolaylık versin minikle :)

Sana bundan sonra topla oynama cezası mı yazsamm

Sana özel hatırlatma yapacağım bundan sonra ablamm
Napmışsın hem döner, hem pide üstüne bir de çikolata soss

tatlim cocugu birakiom geliom evi topluom derken anca iste zamn nasil gecio hic anlamiorum. Kilo almadim. Bugun dahiliyeye gittim insulin direncin var dedi. Kilo vermen zor olur dedi. Versende geri alirsin spor egzersiz yap dedi diyetisyene yonlendrdi falan falan iste canm

Meraba millet:))

Heralde 3 kisiydi yeni katilan hosgeldiniz kizlar gruba hep birlikte fit olmalar diliyorum :)) bende 20 yasinda 162 boy ve 66 kgyim zayiflamaya coook ihtiyacim var birbirimizi motive edip zayiflariz inşallah :))

Dahlia_ im canum kaptaggniimmm dunki menumu yazim:)

Sabah
2 kk peynir
1 sahanda yumurta
2 dilim ekmek
Cay
Ara
2 kare bitter
Ogle
Srbze yemegi 1 tabak
Bulgur orta tabak
Ara
Yarim elma yarim portakal
Aksam
1 kase corba 3 parca haslama et
Su 2 lt
Spor dipten banyo wc temizligi 3 saatimi aldi ortalama

canim
Canim cocuk yavas yavas konusuyor hayvan seslerini falan calisitoruz hepsini cikariyor iyiyiz sukur. Benmde insulin direncim vatmis kiz ondan kg vermem takiliyor mus diyetisyene gun alicam

canim

Canim cocuk yavas yavas konusuyor hayvan seslerini falan calisitoruz hepsini cikariyor iyiyiz sukur. Benmde insulin direncim vatmis kiz ondan kg vermem takiliyor mus diyetisyene gun alicam

Olsun canım hiç sıkma canını, sen ne güzel kalori sayarak kilo veriyordun.. Demek ki verebiliyorsun..
Yine aynı şekilde verirsin inşaAllah.. Diyetisyen ne diyecek bakalım.
Başka bir sorun çıkmadı dimi ?

Çok şükür, ilerleme varsa yakında iyi konuşacak inşaAllah..

Güzel olmuş da temizliği spordan saymıyoruz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…