Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmus mrn cani hele senin sumiktarina bayiliyorum ya çok iyi iiciyorsun ben 2 lt yi geçemiyorum gerci ooncekine göre çok iyi önceden 3 bardak zor içiyordum
Ben böbrek hastasıyım canım su içmem şart alıştım zaten 3 lt altında içsem kuruyorum sanki :)
Nasılsınız kızçeler maşallah bugün sayfalar birikmiş çok mutlu oldum
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın?
Bugün menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Tahin
Zeytin
Ara
2 kuru incir
Akşam
Makarna
Çorba
Su 2 litre
Spor
6000 adım
Afiyet olsun canım. Yalnız bence çorba ve makarna birlikte yememeye çalış diyetisyenimin bana birini seç yanında et veya sebze ve salata ye derdi

Yakşamlar kızlar
Menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk danaz peynir
Şekersiz çay
2 sigara böreği dırında pişmiş

Öğlen
1 orta tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

2 arada
2 Türk kahvesi

Akşam
Yok
Acıktım şuan bi haşlama yumurta yicem
Spor
1 saat yürüyüş
2 litre su

Bugün yediklerim
SABAH
1Fincan yeşil cay
2dilm kepek ekmekten domatesli beyazpeynirli tost
5zeytin,kırmızı biber,marul
ARA
1Fincan türk kahvesi
ÖĢLE
1Kase çorba,1kase yoğurt pul biberli
AKŞAM
Arnavut ciğer bir kase kadar sogan sote
2lt su ictim 2fincan karsk bitki cayi jilian2mil 5dk kol hareketleri bide 6dk ip atlama

Evet kuzum haklısın işten geldim çok açtım aslında pratik bişi gelmedi aklıma normalde sabah yemeği yapıp giderim bugün yapmadım

Menü güzel akşam niye yemedin kuzım

Çok güzel olmuş gülüm

Evet kuzum haklısın işten geldim çok açtım aslında pratik bişi gelmedi aklıma normalde sabah yemeği yapıp giderim bugün yapmadım
Haklısın canım ben de bazen fırsat bulamıyorum bebekten.. öyle zamanlarda buzlukta köfte tavuk falan bulunduruyorum kolay oluyor hem de karbonhidrat yerine protein oluyor en azından :)

İyi geceler canlarım bayadır giremedim
Bu konuda çok sorumsuz davrandım çok özür dilerim :)
Nasılsınız neler yapıyosunuz?
Mezuniyetim için çok teşekkür ederim şu an gerçekten mutluyum iyi ki sizi tanımışım
Sizin gibi harika dostlarım olduğu için çok şanslıyım

Menün çok güzel olmuş kuzum :)
Çok güzel ve çok çıtırsınız

@AKovser cok saol canm insallah vrricem yari. Basliyorum yiruyuslere. Ama dahiliye sadxe yuruyus olmaz vucut alistiktan sonra yuruyusle veremezsin dedi. Esime spor salonu dedim ilk cikisti bugazini tut dedi. Esimin teyzesi eda uzuldu diyince oda uzulmus. Bana dioki diyetisyene git askim bakalim dicek ona gore bakalim :) yani gerekirse spor salonuna gidrrsin demek istedi hahahah kirk yil dusunsem aklima grlmezdi esimin oraya izin verceginj bakalim cuma diyetisyene gidicem sira alcam. Canim
Yawrukush Burdayim canim burdayim artikin esim dio artik hersein diyetini alicam sana saglihin soz konuusu dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…