Sarmalar umarım daha çok et vardır içinde . Onun dışında menün güzelKızlar menüm;
Sabah kepekli tost ekmeğine bpeynir domatesli tost
Ara sade Türk kahvesi
Ara 1 avuç beyaz leblebi
Öğle 1kase çorba yarım pors ıspanak 2kaşık yoğurt 1dilimekmek
Ara 1elma
Akşam 1kase çorba 9 pazı dolması (dolmalar çık büyük değildi) yoğurt 2dilim ekmek
Yatmadan 1bardak süt içerim
Su 2lt
Spor 15 dk yürüyüşcük
Güzel olmuş kuzumBugünkü menüm
Sabah
1 bardak süt
Bir kaç tane kurukayısı
Öğlen
1 dilim kızarmış ekmek
Haşlama yumurta
Peynir, bal, yeşil zeytin
1 bardak çay
Akşam
3-4 dilim haşlama patates
2 bardak çay
Peynir, zeytin
1 tane soğan halkası
2 lt su
50 mekik, 50 İA
3000 adım yürüyüş
@AKovser fatime abla günlük spor yarışları yapıyorduk ya bi ara çok iyi oluyordu o. Tekrardan başlama şansımız var mı??
Biliyorum canımaksam makarna olmamış :)
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar kızlar :) nasılız?
71 direncini kıramiyorum ya sinirim bozuldu 70 lerden gına geldi ya. Acaba insülin direcim mi var doktora mi gitsem? Emziriyorum ustelik cok hareketliyim ekmek de yok nasil oluyor da 70 in altina düşmüyorum...
2 haftadır direniyor bu 3. Haftam ve bu hafta 69 lari görürüm diye cok umutluydumtahlil yaptırmakta fayda var. vücut bazen belli zamanlarda direniyor. mesela uzun zamandır yemediğiniz bir şey yiyip şaşırtabilirsiniz. ya da farklı egzersizler uygulayabilirsiniz.
2 haftadır direniyor bu 3. Haftam ve bu hafta 69 lari görürüm diye cok umutluydumkacirmiyorum da pasta börek yok surekli bebekten dolayi hareket halindeyim onumuzde ki hafta doktor yolu görünüyor bana (
Spor da yapmaya çalışıyorum ama malesef cok aktif degil 15 dk ka plates yapiyorum bebekle ilgileniyorum ( yapışık geziyoruz) sonra 15 dakika daha aksam babasi gelince 20 tane sq yapmaya çalışıyorum insallah benim de bu hafta kilolarimin direnci kırılır. Inceldiğimi hissediyorum basen den 1.5 cm belden 2 cm inceldim ama kilo ayni motivasyonum düşüyor o kiloyu goruncebenim de 3 hafta direndi ve şu an pat pat gidiyor. diyetisyene gidiyorum gerçi ben bağırsak problemim oldu onunla ilgili takviye alınca düzene girdi. ama ben pes etmedim bırakmadım. ve spor yapmaya başladım. belki de spor yapmayınca bağırsaklarım çalışmadı ve durdu kilo vermem.
Spor da yapmaya çalışıyorum ama malesef cok aktif degil 15 dk ka plates yapiyorum bebekle ilgileniyorum ( yapışık geziyoruz) sonra 15 dakika daha aksam babasi gelince 20 tane sq yapmaya çalışıyorum insallah benim de bu hafta kilolarimin direnci kırılır. Inceldiğimi hissediyorum basen den 1.5 cm belden 2 cm inceldim ama kilo ayni motivasyonum düşüyor o kiloyu gorunce
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Mezuniyetin için tebrikler canim insallah bir daha hiç kilo problemi yaşamazsınİyi geceler canlarım bayadır giremedim
Bu konuda çok sorumsuz davrandım çok özür dilerim :)
Nasılsınız neler yapıyosunuz?
Mezuniyetim için çok teşekkür ederim şu an gerçekten mutluyum iyi ki sizi tanımışım
Sizin gibi harika dostlarım olduğu için çok şanslıyım
Ne ezberi yapıyorsun canım?Bilmem ki ya okadar çok yoruluyorumki ezber yapmaktan yemek yemeğe eriniyorum yani kahveleride başkaları yaptı yani okadar fena durum kahvaltı zaten kurs önüme geliyo bi öğlen bi tabaha hazırlanöış fasulyeyi koydum bitirdi beni ezberler
Günaydın canım sağol sen nasılsın?Hayırlı sabahlar kızlar :) nasılız?
Menün ve sporun harika canım tebriklerGünaydın kızlar güneşli bir güne başladık hayırlı işler çalışanlara, öğrencilere iyi dersler, ev hanımlarına da kolaylıklar dilerim.
21 Şubat Salı günü menüm
aç karnına 1 tk çörek otu yağı, elma sirkeli su
kahvaltı: 5 adet Çiğ Fındık, 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 1 Adet Kivi, 1 çay bardağı Kefir (Tam Yağlı) , 2 yk Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) ,1 Adet Domates ,2 Adet Yeşil Biber , 5 Adet Yeşil Zeytin
öğlen; 6 yk zeytinyağlı fasulye, 1 orta boy kase salata
ara: türk kahvesi şekersiz, 3 hurma
akşam; 2 ceviz, 1 orta boy kase salata ( 2 yk zeytinyağlı), 2 yk lor peyniri ve 2 su bardağı kefir
su: 2,5 lt
spor: leslie 3 mil
Kahvaltını guclendir canım ekmek istemiyorsan çiğ kuruyemıs yeşillik veya bir meyve ekle muz mesela kahvaltı güçlü olursa daha az acikirsinGunaydin canlar günümüz guzel gecsin insallah
Menüm
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim beyaz beynir
Ara öğün maden suyu ve yogurt
Öğle 1 kase sehriye corbasi bir tane biber dolması
Ara öğün yine greyfurt ve 1 elma
Akşam 1 biber dolmasi ve yogurt
(Bu arada aşırı acıkıyorum)
3 litre su yarim saat plates ve 20 adet sq
Günaydın canımmm nasılsın?günaydın kızlarrr
Ben de emziriyorum ve çok yavaş veriyorum canım insülin direnci çok yüksek hamilelikte de gebelik sekeri çıktı bu yüzden bir tahlil yaptirmanda fayda var belki öyle bir şeydir71 direncini kıramiyorum ya sinirim bozuldu 70 lerden gına geldi ya. Acaba insülin direcim mi var doktora mi gitsem? Emziriyorum ustelik cok hareketliyim ekmek de yok nasil oluyor da 70 in altina düşmüyorum...
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Mezuniyetin için tebrikler canim insallah bir daha hiç kilo problemi yaşamazsın
Ne ezberi yapıyorsun canım?
Günaydın canım sağol sen nasılsın?
Menün ve sporun harika canım tebrikler
Kahvaltını guclendir canım ekmek istemiyorsan çiğ kuruyemıs yeşillik veya bir meyve ekle muz mesela kahvaltı güçlü olursa daha az acikirsin
Günaydın canımmm nasılsın?
Ben de emziriyorum ve çok yavaş veriyorum canım insülin direnci çok yüksek hamilelikte de gebelik sekeri çıktı bu yüzden bir tahlil yaptirmanda fayda var belki öyle bir şeydir
Günaydın kızlar
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Mezuniyetin için tebrikler canim insallah bir daha hiç kilo problemi yaşamazsın
Ne ezberi yapıyorsun canım?
Günaydın canım sağol sen nasılsın?
Menün ve sporun harika canım tebrikler
Kahvaltını guclendir canım ekmek istemiyorsan çiğ kuruyemıs yeşillik veya bir meyve ekle muz mesela kahvaltı güçlü olursa daha az acikirsin
Günaydın canımmm nasılsın?
Ben de emziriyorum ve çok yavaş veriyorum canım insülin direnci çok yüksek hamilelikte de gebelik sekeri çıktı bu yüzden bir tahlil yaptirmanda fayda var belki öyle bir şeydir
günaydın kızlarrr
Günaydın kızlar güneşli bir güne başladık hayırlı işler çalışanlara, öğrencilere iyi dersler, ev hanımlarına da kolaylıklar dilerim.
21 Şubat Salı günü menüm
aç karnına 1 tk çörek otu yağı, elma sirkeli su
kahvaltı: 5 adet Çiğ Fındık, 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 1 Adet Kivi, 1 çay bardağı Kefir (Tam Yağlı) , 2 yk Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) ,1 Adet Domates ,2 Adet Yeşil Biber , 5 Adet Yeşil Zeytin
öğlen; 6 yk zeytinyağlı fasulye, 1 orta boy kase salata
ara: türk kahvesi şekersiz, 3 hurma
akşam; 2 ceviz, 1 orta boy kase salata ( 2 yk zeytinyağlı), 2 yk lor peyniri ve 2 su bardağı kefir
su: 2,5 lt
spor: leslie 3 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?