Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sarmalar umarım daha çok et vardır içinde . Onun dışında menün güzel

Güzel olmuş kuzum

Günaydın kızlar güneşli bir güne başladık hayırlı işler çalışanlara, öğrencilere iyi dersler, ev hanımlarına da kolaylıklar dilerim.

21 Şubat Salı günü menüm

aç karnına 1 tk çörek otu yağı, elma sirkeli su

kahvaltı: 5 adet Çiğ Fındık, 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 1 Adet Kivi, 1 çay bardağı Kefir (Tam Yağlı) , 2 yk Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) ,1 Adet Domates ,2 Adet Yeşil Biber , 5 Adet Yeşil Zeytin

öğlen; 6 yk zeytinyağlı fasulye, 1 orta boy kase salata

ara: türk kahvesi şekersiz, 3 hurma

akşam; 2 ceviz, 1 orta boy kase salata ( 2 yk zeytinyağlı), 2 yk lor peyniri ve 2 su bardağı kefir

su: 2,5 lt
spor: leslie 3 mil

Gunaydin canlar günümüz guzel gecsin insallah
Menüm
Sabah 1 haslanmis yumurta 1 dilim beyaz beynir
Ara öğün maden suyu ve yogurt
Öğle 1 kase sehriye corbasi bir tane biber dolması
Ara öğün yine greyfurt ve 1 elma
Akşam 1 biber dolmasi ve yogurt
(Bu arada aşırı acıkıyorum)
3 litre su yarim saat plates ve 20 adet sq

71 direncini kıramiyorum ya sinirim bozuldu 70 lerden gına geldi ya. Acaba insülin direcim mi var doktora mi gitsem? Emziriyorum ustelik cok hareketliyim ekmek de yok nasil oluyor da 70 in altina düşmüyorum...

71 direncini kıramiyorum ya sinirim bozuldu 70 lerden gına geldi ya. Acaba insülin direcim mi var doktora mi gitsem? Emziriyorum ustelik cok hareketliyim ekmek de yok nasil oluyor da 70 in altina düşmüyorum...

tahlil yaptırmakta fayda var. vücut bazen belli zamanlarda direniyor. mesela uzun zamandır yemediğiniz bir şey yiyip şaşırtabilirsiniz. ya da farklı egzersizler uygulayabilirsiniz.

tahlil yaptırmakta fayda var. vücut bazen belli zamanlarda direniyor. mesela uzun zamandır yemediğiniz bir şey yiyip şaşırtabilirsiniz. ya da farklı egzersizler uygulayabilirsiniz.
2 haftadır direniyor bu 3. Haftam ve bu hafta 69 lari görürüm diye cok umutluydum kacirmiyorum da pasta börek yok surekli bebekten dolayi hareket halindeyim onumuzde ki hafta doktor yolu görünüyor bana (

2 haftadır direniyor bu 3. Haftam ve bu hafta 69 lari görürüm diye cok umutluydum kacirmiyorum da pasta börek yok surekli bebekten dolayi hareket halindeyim onumuzde ki hafta doktor yolu görünüyor bana (

benim de 3 hafta direndi ve şu an pat pat gidiyor. diyetisyene gidiyorum gerçi ben bağırsak problemim oldu onunla ilgili takviye alınca düzene girdi. ama ben pes etmedim bırakmadım. ve spor yapmaya başladım. belki de spor yapmayınca bağırsaklarım çalışmadı ve durdu kilo vermem.

Spor da yapmaya çalışıyorum ama malesef cok aktif degil 15 dk ka plates yapiyorum bebekle ilgileniyorum ( yapışık geziyoruz) sonra 15 dakika daha aksam babasi gelince 20 tane sq yapmaya çalışıyorum insallah benim de bu hafta kilolarimin direnci kırılır. Inceldiğimi hissediyorum basen den 1.5 cm belden 2 cm inceldim ama kilo ayni motivasyonum düşüyor o kiloyu gorunce

hareketin azı çoğu hepsi fayda. incelme varsa yağdan veriyorsunuz rakama çok takılmayın. bu süreçte ben de hep inceldim ama kilom aynı kaldı. rakama ben de takılmıştım motivasyonum düşmüştü ama ölçüm yapıldığında sonuç iyiydi ben de ona odaklandım

İyiyim canım sağol sen nasılsın? Mezuniyetin için tebrikler canim insallah bir daha hiç kilo problemi yaşamazsın
Ne ezberi yapıyorsun canım?
Hayırlı sabahlar kızlar :) nasılız?
Günaydın canım sağol sen nasılsın?
Menün ve sporun harika canım tebrikler
Kahvaltını guclendir canım ekmek istemiyorsan çiğ kuruyemıs yeşillik veya bir meyve ekle muz mesela kahvaltı güçlü olursa daha az acikirsin
günaydın kızlarrr
Günaydın canımmm nasılsın?
Ben de emziriyorum ve çok yavaş veriyorum canım insülin direnci çok yüksek hamilelikte de gebelik sekeri çıktı bu yüzden bir tahlil yaptirmanda fayda var belki öyle bir şeydir

iyiyim canım, biraz yorgunum. dün gece bebiş baya yordu beni. sen nasılsın?
bu sabah tartıldım. artıda çıktım. bu hafta birinci olamam ama inş eksiyi görürüm.

bende iyi sayılır canım sağol

doydun mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…