Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Dün yazamadım
Menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı erik marmelatı
Şekersiz çay

Öğlen
2 bumbar dolması
1/2 kase kayısı hoşafı

Akşam
Yarım acılı tavuk döner
Acı biber
5-6 tane kornişon turşu

Spor
2 saat yürüyüş
Su
2 litre

Kızım yaşına girecek neredeyse ama hala kucakci o yüzden tutuldum canım :) emziriyorum diye ilaç da alamadım minosete kaldı isim o da kesmiyor tabii.. gece ağlayacaktım ağrıdan artık

Maşallah canımm az daha sabret yürümesine az kalmış sonra kucağına gelmez bir daha :)

su ve spor çok iyi. menü de güzel.

evet kabızlık derler ama beni hiç kabız etmedi. muzun üstüne tarçın da ekleyin biraz da fırına verin size enfes bir tatlı

ay süper. ben de leslie yapaken telefonu cebime koyuyorum ama saymıyor. sanırım tam sallanmıyor dar olduğundan sen nasıl yapıorsun

canım 4 mil de var 5 mil de ama çok eski 5-6 yıl önce indirmiştim eski çekim
ama ben o dört mili sevmiyorum yavaş biraz
ben dün 3 milin 2. milini başa sarıp yaptım böylece toplam 4 mil oldu

bendeki de 3 sene önce indirmiştim kırmızı atlet siyah eşortmanlı olan 3 mil. tek başına olan iyi kalabalık olanlarda dikkatim dağılıyor. aslında seninki matıklı 2 + 2 mil yapmak bir dahakine öyle yapayım evdeyken

Günaydın kızlar, ben de acayip şişlik var bulamadım sebebini. bugün kendime zencefilli limonlu su hazırladım. kontrolüm c.tesi o güne kadar o şekilde içeyim.

27 şubat p.tesi menüm

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 1 yumurta, 1 adet kivi, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1 yeşil biber, bol yeşillik, 2 ceviz.
ara yaptım; yeşil çay ve 2 gün kurusu
öğle: 1 koca kase salata, 6 yk mantarlı tavuk sote
ara: türk kahvesi şekersiz, 3 hurma
akşam: çok acıktım 1 orta boy kase yoğurt yaklaşık 1,5 su bardağı kadar, 1 yk chia tohumu, eşimin yemeğinden tırtıkladım 2 yk mantarlı sote ve 2 yk erişte yedim.
dün resmen şekerim düştü kafam döndü. bir avuç kadar kuruyemiş yedim maalesef

spor: 3 mil leslie, su: 3,5 lt

ben beğendim canım afiyet olsun

kızlar dün menü paylaşmadım

1,5 haşlanmış yumurta, 2 kk bpeynir, 7 zeytin 3 dilim ekmek
1 bardak kefir
patlamış mısır(görünce tutamıyorum kendimi resmen yaa)
1 elma
1 tabak çorba 3yk etli bezelye
yulaflı cevizli pekmezli yoğurt

2 lt su

patlamış mısır ben de bayılırım çok severim. tüm gün onu yesem olur o derece. ama tam 3 ay önce kendisiyle vedalaştım ve zayıflayana kadar yemeyeceğim diye söz verdim ve eve de almadım. çünkü diyelim ki aldım eşim ve kızıma yaptım yazık yani nefis bu kokusu bir kere cezbediyor kendime bu eziyeti yapacağıma hiç almadım. sağolsun evdekiler de istemiyor

kahvaltın güzel olmuş. suyu arttırabilirsen daha iyi.

aynı ben yani... ben de almıycam artık dedim. ama geçen gün bir baktım eşim almış. dayanamadım ben de. bitse de kurtulsam o derece.

su daha içerdim ama evde su bitti maalesef gece susuz kaldım, bugün telefi ederim inş.

Günaydın arkadaşlar
Ben yarışmayı ancak akşam yaptığım kadar az olur ama olsun

menü güzel olmuş ancak nacizane bi dusuncem var 1 avuç leblebi olan arayi öğle arasında yapsaydın öğle arasını aksam arasında yeseydin daha iyi olabilirdi :)

Aslında haklısın canım akşam ara yapmamak lazım
Ama bu akşam çayın yanına bir şeyler atıştırma alışkanlığını varya ondan
En düşük kalorili olanda beyaz leblebi

Bende cebime koyuyorum ama sayıyor canım

ben de öyle o paket açıldıysa bitecek öyle bir sorunum var durması rahatsız ediyor beni bazen biz de de kalmıyor su , mecbur çeşmeden içiyorum gerçi çeşme suyu içiliyor da ben tercih etmiyorum.

bugün tekrar deneyeyim ama yok saymıyor anlamadım.

ben de öyle o paket açıldıysa bitecek öyle bir sorunum var durması rahatsız ediyor beni bazen biz de de kalmıyor su , mecbur çeşmeden içiyorum gerçi çeşme suyu içiliyor da ben tercih etmiyorum.

ben de içemiyorum musluktan. kokuyor gibi geliyor. suyumun içine tarçın da ekliyorum. işe yaradığı yönünde görüşler var

Selam kizlar
Menüm
Sabah soda yogut limon arkasina 2 bardak su bebegim diş cikariyor aşırı huzursuz 1 elma zor yiyebildim ara öğün yok tabi ki
Ögle karnabahar yemegi
Ara 1 bardak süt
Aksam yine karnabahar yemegi yogurt
3 litre su belki daha fazladir bilemedim
Egzersiz yapamadim bugun affiniza sığınıyorum

menün güzel olmuş canım. ama fatime affetmez sporsuzluğu keser cezayı

İyigünler dünkü menüm
SABAH
1Bardak yesil cay
1haşlanmş yumurta,3ceviz
4zeytin,beyazpeynir
Marul,maydanoz,domates
2dilim kepek ekmek
ARA
1Fincan türk kahvesi
2kayısı
ÖĞLE
Muz,2Kivi
AKŞAM
5Köfte 1kase corba
2dilim kepek ekmek
2.5su,sabah 1saat yürys 150dkcezam 50fazladan:)

Doğru canım haklısın muza biraz ara verelim :)
Hayırlı sabahlar canlar..
Keyifli, mutlu, huzurlu gününüz olsun inşaAllah
Tartıya son 3 gün..
Kaçamak yapmıyoruz, bol su içip, spor yapıyoruz
Bugünkü ayakta mekik yarışmasını da unutmayalım :)
Ben bu sefer katılamıyorum canım yürümek bile işkence bana şu an
Sağol canım teşekkürler :)
Canım tuz tüketimin nasıl istersen tuzu azalt biraz siskinlik varsa

tuzla aram yoktur zaten. ben de tuzdan mı diye sordum da sizinle tuz ile ilgili sıkıntınız yok rahatlıkla tüketebilirsiniz dedi. ben zaten himalaya tuzu kullanıyorum. o da toplasanız belki 1 çk günde ya da daha azdır. başka bir şey var bende çözmem lazım.

Güzel olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…