Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım :) ama ah o turşular yok mu hep ödem bize ama yemeden duramıyoruz

aksam normalde çok olmamış ama kuruyemiş isi bozmuş keske aksam deil öğle olsaydı o kadar sorun olmazdı neyse :) yinede güzel menü su harika

patlamış mısır hariç güzel :) spordan muaf misin canım haberim yok yazmamışsın da

Hayırlı sabahlar kızlar. Bugün misafirim var benim için bol koşturmacalı bir gün olacak.

Kolay gelsin canım :)

hanimlar daha uyuyormusunz yok artikkkkk ben yuruyusteyimmm :)

Sen zayıflicaksın biz kilolu mu kalıcaz demek istiyorsunn ?

Güzel fikirmiş ama ben meyveyi zar zor yiyorum zaten, başka türlü olunca hiç sevmiyorum.

Dikkat et canım kendine..

Kendine ayrıca yağsız tuzsuz yap o zaman..
Onu da çok yemeni tavsiye etmem ama yağlı, tuzlu olmasından iyidir..

Sen kendine dikkat et canım, hiç zorlama, yürüyüş yapıyorsun o bile büyük bir şey..

anladım canım :)

bebekten pek yiyememissin canım allah yardımcın olsun

güzel olmuş canım

Dahlia_ canım o mekik hareketini yaptım önce leslie yaptım hadi sıcağı sıcağına yapayım dedim ama 20 tane yapabildim acayip zor bir de kollar sabit duruyor ya bence bundan 50 tane yap süperr birşey

Valla kuzum yarim saat bi saat kollarim kopuyor evin icinde gic durmuyoruz bi de dişleri zorluyor gorsen yemek de yemek istemiyor full emmek istiyo bazi zamanlarda hem gezdir hem emzir demeye çalışıyo

Allah kolaylık versin canım..
Sen yine de o uyurken birşeyler yapmaya çalış, uyanıkken sana fırsat yok anlaşılan :)

Dahlia_ canım o mekik hareketini yaptım önce leslie yaptım hadi sıcağı sıcağına yapayım dedim ama 20 tane yapabildim acayip zor bir de kollar sabit duruyor ya bence bundan 50 tane yap süperr birşey

Ben de çok seviyorum bu egzersizi..
Ama 20-de bırakmak yokk, akşama kadar yapabildiğimiz kadar yapıyoruz canım :)

canım iyiyim şuanda spora başlayacağım artık bu akşamdan inş leslie rahat 2 mil zorlamaz zorlansam bırakırım
dünkü menüm
sabah
peynir zeytin süt

ara lokum 1

öğle kapuska çeyrek porsiyon makarna 2 dilim kepek ekmeği çorba

ara kahve lokum

akşam süt tarçınlı 2 zeytin
kabak çekirdeği

2 ,5 litre su

Dun pek olmamış lokum makarna kabak çekirdeği

Kızlar menüm

Sabah
3dilim ekmek
5 kaşık yumurtasız menemen
4 tane yeşil zeytin
Kk peynir

Öğle
2 kase yayla çorbası
2 kaşık erişte

Aksam
1 tabak ıspanak yemeği
1 dilim ekmek

su 2lt 2 bardak yesilcay
Egzersiz 200 bacak ve karin egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…