- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Günaydın kızlar
Dün yazamadım
Menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı erik marmelatı
Şekersiz çay
Öğlen
2 bumbar dolması
1/2 kase kayısı hoşafı
Akşam
Yarım acılı tavuk döner
Acı biber
5-6 tane kornişon turşu
Spor
2 saat yürüyüş
Su
2 litre
Günaydın kızlar, ben de acayip şişlik var bulamadım sebebini. bugün kendime zencefilli limonlu su hazırladım. kontrolüm c.tesi o güne kadar o şekilde içeyim.
27 şubat p.tesi menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 yumurta, 1 adet kivi, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1 yeşil biber, bol yeşillik, 2 ceviz.
ara yaptım; yeşil çay ve 2 gün kurusu
öğle: 1 koca kase salata, 6 yk mantarlı tavuk sote
ara: türk kahvesi şekersiz, 3 hurma
akşam: çok acıktım 1 orta boy kase yoğurt yaklaşık 1,5 su bardağı kadar, 1 yk chia tohumu, eşimin yemeğinden tırtıkladım 2 yk mantarlı sote ve 2 yk erişte yedim.
dün resmen şekerim düştü kafam döndü. bir avuç kadar kuruyemiş yedim maalesef
spor: 3 mil leslie, su: 3,5 lt
kızlar dün menü paylaşmadım
1,5 haşlanmış yumurta, 2 kk bpeynir, 7 zeytin 3 dilim ekmek
1 bardak kefir
patlamış mısır(görünce tutamıyorum kendimi resmen yaa)
1 elma
1 tabak çorba 3yk etli bezelye
yulaflı cevizli pekmezli yoğurt
2 lt su
yok canım muaf değilim ama yapamadım dün maalesefpatlamış mısır hariç güzel :) spordan muaf misin canım haberim yok yazmamışsın da
Hayırlı sabahlar kızlar. Bugün misafirim var benim için bol koşturmacalı bir gün olacak.
hanimlar daha uyuyormusunz yok artikkkkk ben yuruyusteyimmm :)
Maşallah canımm az daha sabret yürümesine az kalmış sonra kucağına gelmez bir daha :)
su ve spor çok iyi. menü de güzel.
evet kabızlık derler ama beni hiç kabız etmedi. muzun üstüne tarçın da ekleyin biraz da fırına verin size enfes bir tatlı
ay süper. ben de leslie yapaken telefonu cebime koyuyorum ama saymıyor. sanırım tam sallanmıyor dar olduğundan sen nasıl yapıorsun
bendeki de 3 sene önce indirmiştim kırmızı atlet siyah eşortmanlı olan 3 mil. tek başına olan iyi kalabalık olanlarda dikkatim dağılıyor. aslında seninki matıklı 2 + 2 mil yapmak bir dahakine öyle yapayım evdeyken
Günaydın kızlar, ben de acayip şişlik var bulamadım sebebini. bugün kendime zencefilli limonlu su hazırladım. kontrolüm c.tesi o güne kadar o şekilde içeyim.
27 şubat p.tesi menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 yumurta, 1 adet kivi, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1 yeşil biber, bol yeşillik, 2 ceviz.
ara yaptım; yeşil çay ve 2 gün kurusu
öğle: 1 koca kase salata, 6 yk mantarlı tavuk sote
ara: türk kahvesi şekersiz, 3 hurma
akşam: çok acıktım 1 orta boy kase yoğurt yaklaşık 1,5 su bardağı kadar, 1 yk chia tohumu, eşimin yemeğinden tırtıkladım 2 yk mantarlı sote ve 2 yk erişte yedim.
dün resmen şekerim düştü kafam döndü. bir avuç kadar kuruyemiş yedim maalesef
spor: 3 mil leslie, su: 3,5 lt
kızlar dün menü paylaşmadım
1,5 haşlanmış yumurta, 2 kk bpeynir, 7 zeytin 3 dilim ekmek
1 bardak kefir
patlamış mısır(görünce tutamıyorum kendimi resmen yaa)
1 elma
1 tabak çorba 3yk etli bezelye
yulaflı cevizli pekmezli yoğurt
2 lt su
Doğru canım haklısın muza biraz ara verelim :)
Ben bu sefer katılamıyorum canım yürümek bile işkence bana şu an
Sağol canım teşekkürler :)
Canım tuz tüketimin nasıl istersen tuzu azalt biraz siskinlik varsa
Çekicez mecbur yapcak bisey yok... ogluşu kucakta dolastirmak da spordan sayilmalimenün güzel olmuş canım. ama fatime affetmez sporsuzluğu keser cezayı
Çekicez mecbur yapcak bisey yok... ogluşu kucakta dolastirmak da spordan sayilmali
Valla kuzum yarim saat bi saat kollarim kopuyor evin icinde gic durmuyoruzAslında sayılabilir :)
Al kucağına yarım saat durmadan yürü, olsun spor :)
Günaydın arkadaşlar
Ben yarışmayı ancak akşam yaptığım kadar az olur ama olsun
Aslında haklısın canım akşam ara yapmamak lazım
Ama bu akşam çayın yanına bir şeyler atıştırma alışkanlığını varya ondan
En düşük kalorili olanda beyaz leblebi
Bende cebime koyuyorum ama sayıyor canım
Selam kizlar
Menüm
Sabah soda yogut limon arkasina 2 bardak su bebegim diş cikariyor aşırı huzursuz 1 elma zor yiyebildim ara öğün yok tabi ki
Ögle karnabahar yemegi
Ara 1 bardak süt
Aksam yine karnabahar yemegi yogurt
3 litre su belki daha fazladir bilemedim
Egzersiz yapamadim bugun affiniza sığınıyorum
İyigünler dünkü menüm
SABAH
1Bardak yesil cay
1haşlanmş yumurta,3ceviz
4zeytin,beyazpeynir
Marul,maydanoz,domates
2dilim kepek ekmek
ARA
1Fincan türk kahvesi
2kayısı
ÖĞLE
Muz,2Kivi
AKŞAM
5Köfte 1kase corba
2dilim kepek ekmek
2.5su,sabah 1saat yürys 150dkcezam 50fazladan:)
Valla kuzum yarim saat bi saat kollarim kopuyor evin icinde gic durmuyoruzbi de dişleri zorluyor gorsen yemek de yemek istemiyor full emmek istiyo bazi zamanlarda hem gezdir hem emzir demeye çalışıyo
Dahlia_ canım o mekik hareketini yaptım önce leslie yaptım hadi sıcağı sıcağına yapayım dedim ama 20 tane yapabildim acayip zor bir de kollar sabit duruyor ya bence bundan 50 tane yap süperr birşey
canım iyiyim şuanda spora başlayacağım artık bu akşamdan inş leslie rahat 2 mil zorlamaz zorlansam bırakırımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe isimsiz965 ÖDÜL - - - - @Papillon_ ÖDÜL - - - - @sunal 50 M ÖDÜL 15 dk y. - - - - - @Elizan-seyma 100 İA ÖDÜL 100 DK - - - - yeos - 50 S - - - - @asya_01 10 dk y. - 10 dk y. - - - - @Kyohei14 ÖDÜL 50 S - - - - @Yawrukush ÖDÜL - - - - - D damlalar - - MUAF - - - @LaMiaVita ÖDÜL - - - - A aseeel 100 DK - - - - @tahataprens1990 - - - - - - @Saadetim33 50 M - - - - - Muevete - - - - - H Heart of Gold ÖDÜL - - - - - @hawar ÖDÜL 10 dk y. - - - - @eda-sofi - - - - - - @MrtHatice - - - - - @Gypsy lost - - - - - -
[TR]
[/TR]
canım iyiyim şuanda spora başlayacağım artık bu akşamdan inş leslie rahat 2 mil zorlamaz zorlansam bırakırım
dünkü menüm
sabah
peynir zeytin süt
ara lokum 1
öğle kapuska çeyrek porsiyon makarna 2 dilim kepek ekmeği çorba
ara kahve lokum
akşam süt tarçınlı 2 zeytin
kabak çekirdeği
2 ,5 litre su
kalori hesabı gidiyorum 1400 ü geçmedim dünkü menüde kalori cetvelinin yalancısıyım :)lokum 40 kalori makarna 390 kalori den topladım topladım topladım 1400 ü geçmediDun pek olmamışlokum makarna kabak çekirdeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?