Ben beğendimbugün ise sabah yeşilçay
peynir 82 kalori
2 zeytin 25 kalori
2 çatal omlet 15 kalori
öğle karnabahar 50 kalori
makarna küçük 100 gr yoktur 336 kalori
1 dilim ekmek kepekli 54 kalori
peynir 1 ,5 k kutusu kadar 102 kalori
maydanoz 4 kalori
ara yeşilçay dünkü lokumdan 2 tane toplam 80 kalori
akşam ise sebze yemeği yiyeceğim maksimum 220 kalorilik toplamda 968 kalori
suyum 2,5 şimdiden oldu
Demek dunya mutfagi tariflerini yaptin haa e tarif bekliyoruzMeraba kizlar:)
Bugunum pizza yapmakla gecti e azicik yedim malesefDahlia_ canim begencek misin pizzami acaba
Sabah
Yok
Ogle
1 ince dilim pizza
1 maden suyu
Ara
1 portakal
Aksam
2 sebze dolmasi yogurt
Su 2 lt. Spor yuruyus
Ve mekik 80 tane
Teşekkür ederim canım gündüz biraz iyiyim ama akşama doğru başlıyor ağrılar yeniden gece ağrı kesici almak zorunda kalıyorum yoksa uyuyamıyorum ağrıdan..Kolay gelsin canım :)
Sen zayıflicaksın biz kilolu mu kalıcaz demek istiyorsunn ?
Güzel fikirmiş ama ben meyveyi zar zor yiyorum zaten, başka türlü olunca hiç sevmiyorum.
Dikkat et canım kendine..
Kendine ayrıca yağsız tuzsuz yap o zaman..
Onu da çok yemeni tavsiye etmem ama yağlı, tuzlu olmasından iyidir..
Sen kendine dikkat et canım, hiç zorlama, yürüyüş yapıyorsun o bile büyük bir şey..
Hehehe kesinlikle en ağır spor bence o :)Çekicez mecbur yapcak bisey yok... ogluşu kucakta dolastirmak da spordan sayilmali
Ben bir ara kucağımda dans ediyordum :) o da eğleniyor ben de :) inşallah bir iki aya yürürse karşılıklı dans ederiz artık :)Aslında sayılabilir :)
Al kucağına yarım saat durmadan yürü, olsun spor :)
Ayy ne güzel yapmış canım kv sağolsunkızlar menüm
1. öğünüm
2 haş yumurta
5 zeytin
yeşillik şekersiz sütlü kahve
2. öğünüm
et sote
salata yoğurt
su 1,5 lt
spor yok ama kv tek geldi bugün eltimin kızı rahatsızlanmış kv de ne işin gücün varsa kalk yap ben çocuğa bakarım dedi Allah razı olsun hayatta nankörlüğü sevmem sağolsun o çocuğa bakınca cam kapı perde ev temizliği hepsini bitirdim.ama bende bittim
Geçmiş olsun canım inşallah faydasını görürsün çok zor adet olamamakS.aleyküm kızlar nasılsınız ?
Ben ilacı alıyorum artık napim olmam lazım biran önce bir haftada hocamdan izin istedim ezbere ara verdim çok bunaldım iyice pskolojim gitti
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1/2 simit
Erik mermelatı 1 tatlı kaşığı
Şekersiz çay
Öğlen
1 etlitürlü
3 kaşık pilav
Salata
Akşam
1 parca dana eti
Çeyrek ekmek
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Sorma yaaa perişan durumdayiz ne istediğini bilmiyor yemek de yemiyor cok üzülüyorum. Evin icinde kirk tur atıyorum kol kası yaptım... kehribar kolyesini cikarttiydik kac gundur daha fazla oldu agrisi simdi tekrar taktik insallah sabah neşesi yerine gelir ve iştahi tabiki de... sana da gecmis olsun kolay kolay ciksin minnaklarimizin dişleriiMuevete canım geçmiş olsun bu arada bebişe dişler çok zorluyor hem onu hem anneyi :) benim kinin çok zor çıkıyor dişleri bir diş için bir ay uykusuz kalıyoruz vallahi
Öyle vallahi gulum ya evin altından girdim üstünden çıktımTeşekkür ederim canım gündüz biraz iyiyim ama akşama doğru başlıyor ağrılar yeniden gece ağrı kesici almak zorunda kalıyorum yoksa uyuyamıyorum ağrıdan..
Hehehe kesinlikle en ağır spor bence o :)
Ben bir ara kucağımda dans ediyordum :) o da eğleniyor ben de :) inşallah bir iki aya yürürse karşılıklı dans ederiz artık :)
Ayy ne güzel yapmış canım kv sağolsun
Geçmiş olsun canım inşallah faydasını görürsün çok zor adet olamamak
canım iyiyim şuanda spora başlayacağım artık bu akşamdan inş leslie rahat 2 mil zorlamaz zorlansam bırakırım
dünkü menüm
sabah
peynir zeytin süt
ara lokum 1
öğle kapuska çeyrek porsiyon makarna 2 dilim kepek ekmeği çorba
ara kahve lokum
akşam süt tarçınlı 2 zeytin
kabak çekirdeği
2 ,5 litre su
Kızlar menüm
Sabah
3dilim ekmek
5 kaşık yumurtasız menemen
4 tane yeşil zeytin
Kk peynir
Öğle
2 kase yayla çorbası
2 kaşık erişte
Aksam
1 tabak ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
su 2lt 2 bardak yesilcay
Egzersiz 200 bacak ve karin egzersiz
Teşekkürler canim konumda yazdim tarifini :)Demek dunya mutfagi tariflerini yaptin haa e tarif bekliyoruz
Ellerine saglik canim. Bakayim ben ona bilhassa hamurunaTeşekkürler canim konumda yazdim tarifini :)
Fatimem o egzersiz videosunu iyiki paylastin ya şimdi denedim de gayet rahat yaptım ağrı falan olmadı hicÇok şükür, iyi olmana sevindim canım..
Kalori sayarak yiyorsun ama umarım makarnalar artı olarak dönmez sana..
Güzel olmuş canım :)
kızlar menüm
1. öğünüm
2 haş yumurta
5 zeytin
yeşillik şekersiz sütlü kahve
2. öğünüm
et sote
salata yoğurt
su 1,5 lt
spor yok ama kv tek geldi bugün eltimin kızı rahatsızlanmış kv de ne işin gücün varsa kalk yap ben çocuğa bakarım dedi Allah razı olsun hayatta nankörlüğü sevmem sağolsun o çocuğa bakınca cam kapı perde ev temizliği hepsini bitirdim.ama bende bittim
S.aleyküm kızlar nasılsınız ?
Ben ilacı alıyorum artık napim olmam lazım biran önce bir haftada hocamdan izin istedim ezbere ara verdim çok bunaldım iyice pskolojim gitti
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
1/2 simit
Erik mermelatı 1 tatlı kaşığı
Şekersiz çay
Öğlen
1 etlitürlü
3 kaşık pilav
Salata
Akşam
1 parca dana eti
Çeyrek ekmek
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Meraba kizlar:)
Bugunum pizza yapmakla gecti e azicik yedim malesefDahlia_ canim begencek misin pizzami acaba
Sabah
Yok
Ogle
1 ince dilim pizza
1 maden suyu
Ara
1 portakal
Aksam
2 sebze dolmasi yogurt
Su 2 lt. Spor yuruyus
Ve mekik 80 tane
Merhaba,
Günlük Menü:
Sabah:
Kalkınca 330 ml su+ 1 limon suyu
Kahve
Kahvaltı:
1 yumurta , peynir, zeytin,maydonoz.
Ara: 1 avuç fındık + çay
Öğle: 1 kase pırasa yemeği + 1 tabak yeşil salata
Akşam: tavuk suyu çorba + yeşil salata
2,5 lt su.
3.000 adım
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Omlet, kaşar p. Reçel
1 bardak çay
Öğlen
3 tane köfte, domates
Peynir, zeytin
2 bardak çay
Akşam
1,5 buçuk kase çorba
Yarım dilim ekmek
Salata
2 lt su
50 mekik
8000 adım yürüyüş
Teşekkür ederim canım gündüz biraz iyiyim ama akşama doğru başlıyor ağrılar yeniden gece ağrı kesici almak zorunda kalıyorum yoksa uyuyamıyorum ağrıdan..
Hehehe kesinlikle en ağır spor bence o :)
Ben bir ara kucağımda dans ediyordum :) o da eğleniyor ben de :) inşallah bir iki aya yürürse karşılıklı dans ederiz artık :)
Ayy ne güzel yapmış canım kv sağolsun
Geçmiş olsun canım inşallah faydasını görürsün çok zor adet olamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?