- 2 Şubat 2017
- 297
- 819
- 18
- 34
Güzel olmuş canım özellikle çikolata kısmıMeraba kizlar menum
Sabah kahvalti yok
1 fincan sütlü kahve
Ogle
1 paket fıstıklı cikolata
Ara
2 lokum
Aksam
2 parca tavuk yarim tabak firinda patates ve avuc ici kadar firinda pismis balik sifa niyetine yedim
Toplam 1250 kcal oldu biraz kotü yani
Su 2 lt. Spor yuruyus
Bu ciddi mi ????dalga mi gectin anlamadim canimGüzel olmuş canım özellikle çikolata kısmı
Kalori hesabı yapmıyorum gulum doyana kadar yiyorum.mesela kabagin hepsini yiyemedim bile 1 tanesi kaldı.Çok az yemişsin kaç kalori toplamda yani zayıflaman durunca daha ne keseceksin kilona baktım daha 80 lerdesin bir öğün daha olsa süper olurdu bence
Ciddiyim dalga niye geçeyim cnmBu ciddi mi ????dalga mi gectin anlamadim canim
Fiyuuuu rahatladim yaCiddiyim dalga niye geçeyim cnm
En güzeli bu istediğini yiyorsun doymasan da motive oluyorsunFiyuuuu rahatladim yaama bi paket yedim ha 80 gr. Ona gore yani
Yani simdi hocam kalori hesabiyla NE İSTESEK yiyebiliyo muyuz sonra @AKovser kizmasin gerci 1 hafta bu diyeti yapin karismicam demisti :)
Himm hiç duymadım canım seninki gibi bişey diyemiycem :/2 ay tam gününde oldun sonra geçtiğimiz ay olmadım bu adet döngüme 12 gün kaldı.
Evet canim cok motive oldum cokta umutluyum bakalim nolcak:)En güzeli bu istediğini yiyorsun doymasan da motive oluyorsun
canım buz koy ara araBacılar bişey sorcam yardımcı olabilir misiniz
Sütün bıraktırıyorum göğsüm çok sert ve ağrıyor dayanamıyorum bi hal çaresi yok mu bunun süt dolduğu için hassasiyet var çocuğumu kucağıma bile alamıyorum
canım bence kalori hesabı yapsan da ne yediğin ve ne zaman yediğin önemliEvet canim cok motive oldum cokta umutluyum bakalim nolcak:)
Mesaj icin sagol canim:)canım bence kalori hesabı yapsan da ne yediğin ve ne zaman yediğin önemli
sağlıklı beslenip kalori hesabı yaparak daha çabuk kilo verirsin
ama karbonhidrat ve aburcubur yiyerek kalori hesabı yaparsan daha yavaş verirsin diye düşünüyorum
Iyi geceler canlar
Cuma günü menüm
2 sb su
Kahvaltı
Yumurta
Iki çatal peynir
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı bakla
Bir kase sarımsaklı yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Lavaş arası tavuk dürüm
2lt su + 8 km yürüyüş
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
2 bardak çay
Omlet, peynir, bal
Öğlen
1 kupa ekinezya çayı
Yanında kurukayısı ve badem
Akşam
1 kase çorba
6 yk musakka
2 litre su
50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?