Yok canim odul dun yemistim.kalorimi dediğim gibi 1200ü gecirmiycem ins.oyle yapiyorum yanibugün pek doyurucu yememissin Canım az olmuş ve kalori hesabını biraktin mi ? Pasta ödülün mu
Günaydın canlar..
İyi haftasonları herkese :)
Her durumda başımıza bela yani, bugün biraz daha artıdayım, bir kaç gün tartıdan uzak dursam iyi olacak..
Öyleyse sorun yok canım, derslerine bak sen, gelmeyince merak ettim bir şey mi oldu diye..
Stres yapma hiç, Allah yardımcın olsun canım..
Kizlar hepinize günaydın. Hayırlı hafta sonları. Dün bir türlü topige giremedim. Çok uğraştım ama olmadı. Hep hata var yazdı. Hepinizden özür diliyorum grubu kötü etkiledim.
Kizlar ben ayrılmaya karar verdim. Kaç haftadır size bir katkım yok aksine zarar verdim.
Hepiniz Allah a emanet olun. Hakkınızı helal edin.Dahlia_ , @gogo2405 hep yardımcı oldunuz ama ben diyet modunda değilim hiç.
Babam ameliyat oldu çok şükür.1 ay hiç kıpırdamadan yatması lazım. Beyinde pıhtı oluşmuş aklı başında değil.Dr. yürümeye başlayınca hareket ettikce yavaş yavaş açılır demiş. Uzun ve zorlu bir süreç olacak ailemiz için .aklınıza gelirse dua edin bize
Hepiniz çok sağolun
Sağol canım :)
Bugün kontrolum vardi 76,9 ciktom gecen haftayla ayni ama 1 kg yag artmış şok şok oldum yani diyetisyende cok şaşırdı naptiniz niye böyle oldu dedi. Listeye uymadim dedim başka birşey mi oldu dedi stres üzüntü gibi yok dedim. Ama ac kaldim yoğurt yetmedi chia nin da bir etkisi olmadi dedim.
Kahvaltıda etimek verdi tuzsuz bir de ara öğün süt verdi aksam da zencefilli yoğurt ,crs günü bekliyor ve yag oraninizin gitmesi gerek dedi iyice stres oldum yani
Bugün ki menü
1 sb süt, 5 yk yulaf, 1 tk tarçın ve 2 gün kurusu
Ara; 3 hurma 2 ceviz
Öğle; 2 yumurta yeşil lik 1 yk zeytinyağı, 5 zeytin 1 kk süzme peynir ve 20 gr salam
Akşam 2 tane minik etli dolma ve salata
Ara zencefilli yogurt
Ara sütlü nescafe
Su 2 lt çok icemedim
Spor 1saat yürüyüş
Iyi geceler kızlar
Kızlar ya ben uğrayamıyorum artık kiloda veremiyorum ayrılsammı okadar yoğunum ki veremiyorum kendimi takımıda kötü etkilemek istemiyorum:/
Dünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
1 tavada yumurta
2 dilim ekmek
2 çay
Öğlen
1 gözlemeden az
Peynir
Çay
Akşam
Yok
Su 2 litre
Spor
1 saat yürüyüş
Bugün menüm
Sabah
Kaşarlı sandivic
Çay
Öğlen
Yok
Akşam
Yarım gözleme
Peynir
2 çay
Su 2 litre
Spor 2 saat yürüyüş
gülüm benim kilo 83,5 değil 82,9 du en sonRakip eşleşmesi
4. Grup - @Saadetim33 (73) -eda-sofi (78.7) - hawar (69.5) - T tahataprens1990 (65)
5. Grup - S sunal (81.6) - H Heart of Gold (76.8) - @Ayskrster (70.8)
6. Grup - E Elizan-seyma (63.5) -Dahlia_ (57) - isimsiz965 (62)
*** Kazananlar ***
1. Grubun kazananı 1 kg ile yeos
2. Grubun kazananı 2.2 kg ile MrtHatice
3. Grubun kazananı 0.9 kg ile Yawrukush
4. Grubun kazananı 1.5 kg ile hawar
5. Grubun kazananı 0.9 kg ile Ayskrster
6. Grubun kazananı 0.5 kg ile isimsiz965
Tebrikler canlar
gülüm benim kilo 83,5 değil 82,9 du en son
Çok az yemişsin kaç kalori toplamda yani zayıflaman durunca daha ne keseceksin kilona baktım daha 80 lerdesin bir öğün daha olsa süper olurdu bencekızlar menüm
1. öğün
1 haş yum
1 kk peynir
salatalık 5 zeytin şekersiz çay
2. öğün
2 kabağı ortadan bölüp tost makinasında yağsız kızarttım üstüne yoğurt sarımsak pulbiber döktüm
salata
su 2 lt
spor 50 mkik 50 twist
Öğlen dışında menün güzel muhlama yiyince acıkmadın galibaİyi akşamlar haftasonu çok konuşulmamış Tebrik ediyorum @yeos Birincimiz
Bugünkü menüm
Sabah sağlam kahvaltı
Mıhlama
Peynir
Reçel
Zeytin
Salatalık
3 dilim kepekli ekmek
Ara yeşil çay
Öğle nescafe
Akşam tavuk haşlama cacık
2 lt su
2 mil Leslie
Papillon_ regl vs diye yeme bu hafta birinci olmalısın
1 yaş çocuğu için erken yahu erkekse hele geç konuşuyorlar sıkıntı etme sonra konuşunca kafan şişer bende çok Yorgunum haftasonu daha yorucu geçiyor çocuklar canımı alıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?