Afiyet olsun canım :)
Güzel olmuş canım :)
Suyunu biraz artır ama..
Normalde patates kızartması olmamış derdim ama sana çok iyi olmuş :)
Karbonhidrat alman şart canım..
Sağol canım :)
Bugün kontrolum vardi 76,9 ciktom gecen haftayla ayni ama 1 kg yag artmış şok şok oldum yani diyetisyende cok şaşırdı naptiniz niye böyle oldu dedi. Listeye uymadim dedim başka birşey mi oldu dedi stres üzüntü gibi yok dedim. Ama ac kaldim yoğurt yetmedi chia nin da bir etkisi olmadi dedim.
Kahvaltıda etimek verdi tuzsuz bir de ara öğün süt verdi aksam da zencefilli yoğurt ,crs günü bekliyor ve yag oraninizin gitmesi gerek dedi iyice stres oldum yani
Bugün ki menü
1 sb süt, 5 yk yulaf, 1 tk tarçın ve 2 gün kurusu
Ara; 3 hurma 2 ceviz
Öğle; 2 yumurta yeşil lik 1 yk zeytinyağı, 5 zeytin 1 kk süzme peynir ve 20 gr salam
Akşam 2 tane minik etli dolma ve salata
Ara zencefilli yogurt
Ara sütlü nescafe
Su 2 lt çok icemedim
Spor 1saat yürüyüş
Iyi geceler kızlar
Kızlar dünki menüm;
Sabah; 1,5sb süte 3yk yulaf ezmesi,2 kuru kayısı,1çaykaşığı bal
Ara sade Türk kahvesi
Öğle az çorba az sulu köfte(5top köfte,3parça kadar havuç,patatesinden yemedim),salata,1dilim kepek ekmeği
Ara;1sb kefir
Ara; 1dilimden daha az palamut
Akşam; yarım kase çorba 4yk pırasa 1dilim ttekmek
Yatmadan acıkmıştım yine kaptırdım kendimi 1,5 sb süt 1kk beyaz peynir biraz bal tereyağ, 2dilim tt ekmek yedim
Su 3lt
Spor; öğle aramda yarım saat tempolu yürüyüş.
Meraba kizlar menum
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir 2 dilim kasar
Ara
1 yesilcay
Ogle
1 dilim muhallebili pasta
Ara
Yarim portakal
Cay
Aksam
1 kase corba
2 dilim ekmek
Su 2 lt spor yürüyüş
Haklısın cnm. Ben iştahı çok açık biriyim. Kaptırdım mı yedikçe yerim yani. Tutmam lazım kendimi. Bu akşam mesela canım nasıl makarna istedi nasıl. Geçenlerde lokantada fırında makarna cinsini haşlamışlar normal soslu şekilde yapmışlar. Ben yemedim tabi. İçimde kaldı heralde. Nefsimle savaştım resmen. Eğer yapsaydım paketin yarısını sırf ben yerdimCanım gece kalkıp yemek yemektense aksam biraz daha iyi ye boyle gece yemek ddaha cok kilo aldirir
Sağol canım :)
Bugün kontrolum vardi 76,9 ciktom gecen haftayla ayni ama 1 kg yag artmış şok şok oldum yani diyetisyende cok şaşırdı naptiniz niye böyle oldu dedi. Listeye uymadim dedim başka birşey mi oldu dedi stres üzüntü gibi yok dedim. Ama ac kaldim yoğurt yetmedi chia nin da bir etkisi olmadi dedim.
Kahvaltıda etimek verdi tuzsuz bir de ara öğün süt verdi aksam da zencefilli yoğurt ,crs günü bekliyor ve yag oraninizin gitmesi gerek dedi iyice stres oldum yani
Bugün ki menü
1 sb süt, 5 yk yulaf, 1 tk tarçın ve 2 gün kurusu
Ara; 3 hurma 2 ceviz
Öğle; 2 yumurta yeşil lik 1 yk zeytinyağı, 5 zeytin 1 kk süzme peynir ve 20 gr salam
Akşam 2 tane minik etli dolma ve salata
Ara zencefilli yogurt
Ara sütlü nescafe
Su 2 lt çok icemedim
Spor 1saat yürüyüş
Iyi geceler kızlar
Kızlar bugünün menüsü;
Sabah; 2kk bpeynir, 1,5 haşlanmış yumurta, biraz bal tereyağ, 3-4 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin
Ara;1sb kefir
Öğle 1 kase yoğurta 3yk yulaf ezmesi,1ceviz
Akşam 1tabak çorba 1tabak kıymalı karnabahar 1dilim tb ekmeği
Ara diye mi saysam,3yk bebe bisküvili muzlu süt
Su3lt
Spor 45dk eliptik bisiklet (13km)
Henüz eşim de uyanık ve gün hala bitmedi inş Abur cubur yemem.
Haklısın cnm. Ben iştahı çok açık biriyim. Kaptırdım mı yedikçe yerim yani. Tutmam lazım kendimi. Bu akşam mesela canım nasıl makarna istedi nasıl. Geçenlerde lokantada fırında makarna cinsini haşlamışlar normal soslu şekilde yapmışlar. Ben yemedim tabi. İçimde kaldı heralde. Nefsimle savaştım resmen. Eğer yapsaydım paketin yarısını sırf ben yerdim
Takıma noldu boyle
Huhuuuuuu takım bana kaldı kimse yoookkknapsam takimi ele mi gecirsem
Keyfini cikarayim yaa yalnizligin tadi bi baska
E napsam acaba dondurmami yaliyim bende keyifli keyifli
Kimse gelmesin haaa 4.takim tarafimca ele gecirildi yaklasani vururum
Tabi canım o zaten var ona ben razıyım. Bir de gece kalkıp yeme olayı var.Canım sanırım senin aksam yemeginden sonra biseyler atıştırma alışkanlığın var
Tabi canım o zaten var ona ben razıyım. Bir de gece kalkıp yeme olayı var.
Bizim ailede akşam yemek yenir biraz zaman geçtikten sonra çayla beraber kahvaltı sofrası kurulur veya kuruyemiş falan koyulur. Hiç bişi yoksa peynir olur yanında. Öyle bir cinsiz yani.
ŞUan kendimi acayip aç hissediyorummm yemek mi yesem. Kefir veya süt içebilirim ama keser mi bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.Kizlar hepinize günaydın. Hayırlı hafta sonları. Dün bir türlü topige giremedim. Çok uğraştım ama olmadı. Hep hata var yazdı. Hepinizden özür diliyorum grubu kötü etkiledim.
Kizlar ben ayrılmaya karar verdim. Kaç haftadır size bir katkım yok aksine zarar verdim.
Hepiniz Allah a emanet olun. Hakkınızı helal edin. @AKovser, @gogo2405 hep yardımcı oldunuz ama ben diyet modunda değilim hiç.
Babam ameliyat oldu çok şükür.1 ay hiç kıpırdamadan yatması lazım. Beyinde pıhtı oluşmuş aklı başında değil.Dr. yürümeye başlayınca hareket ettikce yavaş yavaş açılır demiş. Uzun ve zorlu bir süreç olacak ailemiz için .aklınıza gelirse dua edin bize
Hepiniz çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?