Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biz ona da razıyız bardağı 1.50 olunca yine bize bağlı başka bir merkezde çay 10 kuruş olunca koyuyor insana orda bir semaver var sadece maliyetini karşılıyorlar devlete yüklememek için

benim gibi aynı yoldayız ben de sinirlenince kendimi kaybediyorum

ben de kalori toplamına dikkat ediyorum elimden geldiğince o çok önemli bir de diyet teyken sürekli hasta olmamak adına sağlıklı tercihler yapmamız gerekli

2 kare bir kareye düşürürsen süper olur afiyet olsun

afiyet olsun

helal menü güzel çok acıkmazsın inşallah spor da iyi

Sabah 1 kıymalı börek peynir çok az biraz domates öğlen meyve aksam 1 dilim pizza aralarda cay bugün su icemedim bu kadar kiymali böreğin çeyreğini yedim
kaç kilo fazlan var acaba çoksa uzun süre bu şekilde dayanamazsın Allah korusun hasta olursun biraz daha düşük kalorili bol protein ve bol lifli beslensen hamur işi daha çok acıktırıyor da o yüzden söyledim.

güzel menü

oyy maşaAllah canım baya kalabalıklarmış. Allah kolaylık versin tatlı telaşlar bunlar.

ben de çok fena bacaklarım yürürken bile sızlıyor. ama süper olmuş menü ve spor. seninde beğeniyorum spor ve menünü :)

canım zorlama sakın, bir de ısınmadan yapma olur mu. dün bir video izledim, meğersem squat yanlış yapıyormuşum o yüzden bu kadar kasıldı. dün doğrusunu yaptım daha iyiydi. diyetisyenim demişti ki, en çok sakatlanmalar evde yapılan yanlış hareketlerdenmiş.

günaydın canım... plank yaparken resmen tüm vücut titriyor senin de öyle mi?

oyyyy ya çok değil mi ay bence az iç yani herşeyin fazlası zarar biliyorsun.

biz ona da razıyız bardağı 1.50 olunca yine bize bağlı başka bir merkezde çay 10 kuruş olunca koyuyor insana orda bir semaver var sadece maliyetini karşılıyorlar devlete yüklememek için

çok pahalıymış, ben herhalde 2 bardak içerdim sadece. devletini düşünen kurum olmuşsunuz :)

H Heart of Gold evet kavuruyorum biraz salçayla sonra az su kısıyorum altını suyunu çekince yumurta kırıyorum

deneyeceğim. pırasayı çok severim. özellikle yeşil kısmını mı kavuruyorsun yoksa hepsini mi ?

Günaydın herkese nasılsınız ip atlama yarışı ne oldu ben 750 de kaldım maalesef

ben akşam bildirim yaptım 300 diye yazmıştım.

helal menü güzel çok acıkmazsın inşallah spor da iyi

Pazartesi sabahki kiloma göre şuan 1.100 gr vermişim,2 günde bunun normal olmadığını farkındayım heralde vücudum su kaybetti bende şaşırdım

Bildiğin hiç bişey yemiyorum saat 7 de yeme işlemi sonlanıyor benim için gece 1 gibi uyuyorum normalde uyurken karnım gurulduyo bildiğin aç yatıyorum

oyy maşaAllah canım baya kalabalıklarmış. Allah kolaylık versin tatlı telaşlar bunlar.

ben de çok fena bacaklarım yürürken bile sızlıyor. ama süper olmuş menü ve spor. seninde beğeniyorum spor ve menünü :)

canım zorlama sakın, bir de ısınmadan yapma olur mu. dün bir video izledim, meğersem squat yanlış yapıyormuşum o yüzden bu kadar kasıldı. dün doğrusunu yaptım daha iyiydi. diyetisyenim demişti ki, en çok sakatlanmalar evde yapılan yanlış hareketlerdenmiş.

günaydın canım... plank yaparken resmen tüm vücut titriyor senin de öyle mi?

oyyyy ya çok değil mi ay bence az iç yani herşeyin fazlası zarar biliyorsun.

çok pahalıymış, ben herhalde 2 bardak içerdim sadece. devletini düşünen kurum olmuşsunuz :)

H Heart of Gold evet kavuruyorum biraz salçayla sonra az su kısıyorum altını suyunu çekince yumurta kırıyorum

deneyeceğim. pırasayı çok severim. özellikle yeşil kısmını mı kavuruyorsun yoksa hepsini mi ?

Günaydın herkese nasılsınız ip atlama yarışı ne oldu ben 750 de kaldım maalesef

ben akşam bildirim yaptım 300 diye yazmıştım.

çok olduğunu farkındayım azaltmaya çalışıyorum ama bakalım inşallah başarılı olurum tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…