- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
biz ona da razıyız bardağı 1.50 olunca yine bize bağlı başka bir merkezde çay 10 kuruş olunca koyuyor insana orda bir semaver var sadece maliyetini karşılıyorlar devlete yüklememek içinçok doyurucu yani ben onu yediğimde tok hissediyorum kendimi. dene bak gerçekten beğeneceksin.
aslında bizim de aynı sayılır, çaycımız var odamızda kendimiz alıp yapıyoruz.
evet ben bunun farkına vardım 2 hafta önce ve kendimi kasmadan serbest takılıyorum. tabii yine kontrole devam edeceğim.
ben günde 10 kez iş yerinde giriyorum. belki daha da fazla. evi saymıyorum bile spor yaparken sürekli koştur koştur banyoya gidiyorum
çok iyi ifade ettin anlıyorum seni.
canım ayda 1 miydi kontrolün. tamam sen de uygulayabildiğini uygula, saat konusuna takılma ama akşam geç saate de bırakma. çok kasma kendini. kaçırdığın bir ara öğünle birşey olmaz.
tüm gün yediklerin bunlar mıydı ?
afiyet olsun hepsi güzel, yumurtalı pırasayı merak ettim. pırasayı sadece kavurup yumurtamı kırıyorsun üstüne ?
afiyet olsun canım, uyanınca iyi içmişsin o kadar suyu, en fazla 2 bardak içebiliyorum. hemen üstüne kahvaltı yapınca daha fazla içemiyorum. ama senin arada süre var, iş yerinde yapıyormuşsun.
kahve candır, ama 2 fincandan fazla türk kahvesi çarpıntı yapabilir tansiyon düşürebilir dikkat et.
afiyet olsun canım... sporlar çok güzel .
sağol canım inşallah ama biraz geç kaldım hem de bayağı bu sene sadece kendimi ölçmek ve durumumu görmek için gireceğimKolay gelsin canım başarılar dilerim :)
Afiyet olsun canım ama az mı yiyorsun biraz ?
benim gibi aynı yoldayız ben de sinirlenince kendimi kaybediyorumyok niçin yanlış anlayayımsadece ben bu yasaklayıcı tavrın tamamen karşısındayım. bunu yeme o olmaz aman dokunma kaç kaç hiç o yenirmi falan.. yemişsem canım çekmiştir hiçte pişmanlık duymam tamam kilo vermeye çalışıyoruz ama yaşıyoruzda yemek yapıyoruz yemekli ortamlara giriyoruz. yiyeceklerden korkmamalıyız nihayetinde ölçülü biçimde yenildikten sonra bize zararları dokunmayacak. tabi ölçüyü tutturamıyorsak o ayrı onu bilemem. hayatım boyunca aşırılıklardan uzak duran bir insan oldum. herşey dozunda güzel. birde hani kinoa yok chia falan bu işleri sevmiyorum diyet hiçbirşeyi kullanmıyorum hepsine karşıyım.. çünkü ben ömrüm boyunca sürdürülebilir bir yaşam ve beslenme mücadelesindeyim. hergün yiyemeyeceğim diyet bitince bırakacağım ürünlerin bana bir faydası olmayacak bilmiyorum kendimi ifade edebildim mi
ben de kalori toplamına dikkat ediyorum elimden geldiğince o çok önemli bir de diyet teyken sürekli hasta olmamak adına sağlıklı tercihler yapmamız gerekliBende bu dediklerine katiliyorum canim:)
Diyette insan kendini cok sikarsa diyet yapasi gelmiyo herkes kendi bunyesini bilir.
Mesela ben gecen hafta kalori diyeti yaptim burda ve 1300 kcali asmamak sartiyla canim ne isterse yedim. Ama varya ne isterse bazen 80 gr.lik cikolata bazen kurabiye bazen pizza ve sonunda noldu biliyo musun her hafta 100-200 gr.verebilen ben bu hafta 400 gr.verdim ve sok oldum yani az yemek önemli:)
Ama kaptanimiz rica etti sagligin icin daha iyi beslenmelisin kilo versen bile sagliginda cok onemli diye bende bu hafta o kadar cok aburcubur tüketmemeyi düşünüyorum. Gecen hafta bi deneme süresi yaptim ve hem psikolojikmen hemde metabolizma olarak çok rahattim..umarim kendimi iyi ifade etmisim canim:)
2 kare bir kareye düşürürsen süper olur afiyet olsunYimeeğem bitti bugünki menümü yazayım
Sabah: 4 bardak su uyanınca
İşe gelince: 1haş. Yumurta 1k k peynir 4zeytin
Ara bolca su
Öğlen: tavuklu şehriye çorbası 4 yk ıspanak yemeği - avuç içinin yarısı kadar su böreği (ufak yani canım istedi nedense normalde sevmem) 1ufak kase yoğurt
Ara : şekersiz kahve
Ara 1kahve fincanı fıstık 3 4 tane leblebi
Akşam: 1kase domates çorbası + çok az tavuk göğsü yani yarısının yarısının yarısı gibi azıcık
Anne başlayınca da bi türk kahvesi + 2 kare bitter kapatır yoluma bakarım
Spor 25 dk yürüdüm anne bitince zıplıycam yüksek ihtimalle
afiyet olsunsabah
bir simit
iki dilim peynir
üç zeytin
yeşillik
ara
hurma kahve
öğle
yumurtalı pırasa
ara
bir gofret bi yeşil çay
akşam
mercimek çorba
yoğurt
ara
kuru kayısı yeşil çay
1 saat spor
(cardio step plates sliping kas zumba hergün farklı biri oluyor )
3litre su
soda
yeşil çay
ve bitki çayları
helal menü güzel çok acıkmazsın inşallah spor da iyiHerkese iyi akşamlaaaar bugünkü menümmm
Sabah
Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Yeşilçay
Öğle
Yeşil mercimek
Yoğurt
Ara
Meyveli müsli-süt
Akşam
Hellim peynirli salata
Leslie 3 mil-2 litre su
Gün içerisinde içtiğim sade türk kahvesi ve sade filtre kahvelerin sayısını bilmiyorum o sebeple belirtemicem
kaç kilo fazlan var acaba çoksa uzun süre bu şekilde dayanamazsın Allah korusun hasta olursun biraz daha düşük kalorili bol protein ve bol lifli beslensen hamur işi daha çok acıktırıyor da o yüzden söyledim.Sabah 1 kıymalı börek peynir çok az biraz domates öğlen meyve aksam 1 dilim pizza aralarda cay bugün su icemedim bu kadar kiymali böreğin çeyreğini yedim
güzel menüMerhaba kızlar menümü paylasayım
Kahvaltı; 1haslanmis yumurta, labne,zeytin,çay,1dilim ekmek
Öğlen; haşlanmış tavuk 2tane, salata,3kasık makarna
Ara;meyve,2kare bitter
Akşam; lahana çorbası,yoğurt,
Su 2litre
Spor; 6000 adım,80 squat,5dk plank,230 zıplama
Mütevazilikten bayılacaksınnnn
İlk göz ağrısını bilmem de ilk boğduğum takım üyesi olarak tarihe geçeceksin bu gidişle
Çok sağol canım mütevazi kardeşimm
İnşaAllah canım ya, ben de onu istiyorummm..
Kv, kp, nişanlımın anaannesi, 2 halası, teyzesi, yengesi, 2 kız kardeşi, eltim, amcasıyla dayısı da gelecek sanırım
Belki abisi ve erkek kardeşi de gelir.. Kadınları tam biliyorum da diğerleri hiç yok
sayfalar hızla ilerliyor iki gündür kusura bakmayın tam okuyamıyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta, zeytin
domates
ara az şekerli türk kahvesi
öğlen
1 tabak yürek sote
1 kase yoğurt
ara 3 kayısı-3 ceviz
akşam
1 tabak yürek sote
salata
3,5 lt su, bolca şekersiz çay
3 mil leslile, 800 atlama 800 de dün akşam vardı toplam 1600
bacaklarım ağrıyorr
Sabah
1 dilim ekmek
Kk peynir
1 domates
2 3 tane zeytin
Öğle
2 kaşık pilav
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
Ara
yarim avuç fındık ve antep fıstığı karışık
Aksam
2 kaşık pilav
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Egzersiz 150 karin egzersiz
Zıplama malesef 150 çünkü dizimde bi ağrı var ve çok zorlandim
Günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin bol sulu ve hareketli :)
Dünki Menüm
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, kk peynir, 6 zeytin
Ara: Nescafe
Öğlen : yarım kepçe kuru fasulye, yoğurt
Ara: 1 avuca yakın beyaz leblebi, sade türk kahvesi
Akşam: yeşil fasulye,yoğurt
2,5lt su
jillian level 1 , 500 zıplama, 1 dk 10 sn plank:)
H Heart of Gold bildim bileli kahve içerim son 1 senedir günde 18-20 taneye çıktı çok aşırı seviyorum çay gibi koyup koyup içiyorum içmeyince kendimi çok kötü hissediyorumhamilelik döneminde ve emzirme döneminde de bırakamadım hatta telvesini de yerim kaşıkla her zaman
biz ona da razıyız bardağı 1.50 olunca yine bize bağlı başka bir merkezde çay 10 kuruş olunca koyuyor insana orda bir semaver var sadece maliyetini karşılıyorlar devlete yüklememek için
H Heart of Gold evet kavuruyorum biraz salçayla sonra az su kısıyorum altını suyunu çekince yumurta kırıyorum
Günaydın herkese nasılsınız ip atlama yarışı ne oldu ben 750 de kaldım maalesef
helal menü güzel çok acıkmazsın inşallah spor da iyi
Çok sağol canım mütevazi kardeşimm
İnşaAllah canım ya, ben de onu istiyorummm..
Kv, kp, nişanlımın anaannesi, 2 halası, teyzesi, yengesi, 2 kız kardeşi, eltim, amcasıyla dayısı da gelecek sanırım
Belki abisi ve erkek kardeşi de gelir.. Kadınları tam biliyorum da diğerleri hiç yok
sayfalar hızla ilerliyor iki gündür kusura bakmayın tam okuyamıyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta, zeytin
domates
ara az şekerli türk kahvesi
öğlen
1 tabak yürek sote
1 kase yoğurt
ara 3 kayısı-3 ceviz
akşam
1 tabak yürek sote
salata
3,5 lt su, bolca şekersiz çay
3 mil leslile, 800 atlama 800 de dün akşam vardı toplam 1600
bacaklarım ağrıyorr
Sabah
1 dilim ekmek
Kk peynir
1 domates
2 3 tane zeytin
Öğle
2 kaşık pilav
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
Ara
yarim avuç fındık ve antep fıstığı karışık
Aksam
2 kaşık pilav
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Egzersiz 150 karin egzersiz
Zıplama malesef 150 çünkü dizimde bi ağrı var ve çok zorlandim
Günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin bol sulu ve hareketli :)
Dünki Menüm
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, kk peynir, 6 zeytin
Ara: Nescafe
Öğlen : yarım kepçe kuru fasulye, yoğurt
Ara: 1 avuca yakın beyaz leblebi, sade türk kahvesi
Akşam: yeşil fasulye,yoğurt
2,5lt su
jillian level 1 , 500 zıplama, 1 dk 10 sn plank:)
H Heart of Gold bildim bileli kahve içerim son 1 senedir günde 18-20 taneye çıktı çok aşırı seviyorum çay gibi koyup koyup içiyorum içmeyince kendimi çok kötü hissediyorumhamilelik döneminde ve emzirme döneminde de bırakamadım hatta telvesini de yerim kaşıkla her zaman
biz ona da razıyız bardağı 1.50 olunca yine bize bağlı başka bir merkezde çay 10 kuruş olunca koyuyor insana orda bir semaver var sadece maliyetini karşılıyorlar devlete yüklememek için
H Heart of Gold evet kavuruyorum biraz salçayla sonra az su kısıyorum altını suyunu çekince yumurta kırıyorum
Günaydın herkese nasılsınız ip atlama yarışı ne oldu ben 750 de kaldım maalesef
oyy maşaAllah canım baya kalabalıklarmış. Allah kolaylık versin tatlı telaşlar bunlar.
ben de çok fena bacaklarım yürürken bile sızlıyor. ama süper olmuş menü ve spor. seninde beğeniyorum spor ve menünü :)
canım zorlama sakın, bir de ısınmadan yapma olur mu. dün bir video izledim, meğersem squat yanlış yapıyormuşum o yüzden bu kadar kasıldı. dün doğrusunu yaptım daha iyiydi. diyetisyenim demişti ki, en çok sakatlanmalar evde yapılan yanlış hareketlerdenmiş.
günaydın canım... plank yaparken resmen tüm vücut titriyor senin de öyle mi?
oyyyy ya çok değil mi ay bence az iç yani herşeyin fazlası zarar biliyorsun.
çok pahalıymış, ben herhalde 2 bardak içerdim sadece. devletini düşünen kurum olmuşsunuz :)
deneyeceğim. pırasayı çok severim. özellikle yeşil kısmını mı kavuruyorsun yoksa hepsini mi ?
ben akşam bildirim yaptım 300 diye yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?