- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
Ayyyyyy Allah kolaylık versinÇok sağol canım mütevazi kardeşimm
İnşaAllah canım ya, ben de onu istiyorummm..
Kv, kp, nişanlımın anaannesi, 2 halası, teyzesi, yengesi, 2 kız kardeşi, eltim, amcasıyla dayısı da gelecek sanırım
Belki abisi ve erkek kardeşi de gelir.. Kadınları tam biliyorum da diğerleri hiç yok
güzel menü spor da iyisayfalar hızla ilerliyor iki gündür kusura bakmayın tam okuyamıyorum
sabah
2 haşlanmış yumurta, zeytin
domates
ara az şekerli türk kahvesi
öğlen
1 tabak yürek sote
1 kase yoğurt
ara 3 kayısı-3 ceviz
akşam
1 tabak yürek sote
salata
3,5 lt su, bolca şekersiz çay
3 mil leslile, 800 atlama 800 de dün akşam vardı toplam 1600
bacaklarım ağrıyorr
su dışında menü güzel ben de 750 üstüne çıkamadım oğlan kucağımdan inmedi hiçSabah
1 dilim ekmek
Kk peynir
1 domates
2 3 tane zeytin
Öğle
2 kaşık pilav
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
Ara
yarim avuç fındık ve antep fıstığı karışık
Aksam
2 kaşık pilav
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Egzersiz 150 karin egzersiz
Zıplama malesef 150 çünkü dizimde bi ağrı var ve çok zorlandim
Pazartesi sabahki kiloma göre şuan 1.100 gr vermişim,2 günde bunun normal olmadığını farkındayım heralde vücudum su kaybetti bende şaşırdım
Bildiğin hiç bişey yemiyorum saat 7 de yeme işlemi sonlanıyor benim için gece 1 gibi uyuyorum normalde uyurken karnım gurulduyo bildiğin aç yatıyorum
güzel menü spor da süperBugünkü Menüm
Sabah
1 bardak bitki çayı
1 dilim kızarmış ekmek
haşlanmış yumurta,peynir,salam
Öğlen
2 tane sosis
1 bardak çay
peynir,domates,reçel
Akşam
1 kase çorba
1 tane kabak dolması
2 yk yoğurt
3 lt su
3000 adım yürüyüş
slim in 6 - 50 mekik-100 squat
aynen hala derse başlayamadım iş pek yok bu araalıntı yapmaktan daha menü bildirimi yapamadımsaat kaç oldu daha işime başlayamadım
Eki Görüntüle 1967852 şunu şuraya koyim de gülücükle uyanin canlar :))
Siz bunu okurken ben uyuyo olcam büyük ihtimal
düşünücez tabi keşke herkes böyle dikkat etse Hz.Ömer a.s. ahlakını alsa da insanlık düzelse O şahsi işi olduğunda kendi mumunu devletin işi olduğunda Devletin mumunu yakarmış ki iki tarafın da birbirine hakkı geçmesin diye offf of biz nerelerdeyiz.çok pahalıymış, ben herhalde 2 bardak içerdim sadece. devletini düşünen kurum olmuşsunuz :)
sürekli ayaklarımı sallamaktan tik olduçok doyurucu yani ben onu yediğimde tok hissediyorum kendimi. dene bak gerçekten beğeneceksin.
aslında bizim de aynı sayılır, çaycımız var odamızda kendimiz alıp yapıyoruz.
evet ben bunun farkına vardım 2 hafta önce ve kendimi kasmadan serbest takılıyorum. tabii yine kontrole devam edeceğim.
ben günde 10 kez iş yerinde giriyorum. belki daha da fazla. evi saymıyorum bile spor yaparken sürekli koştur koştur banyoya gidiyorum
çok iyi ifade ettin anlıyorum seni.
canım ayda 1 miydi kontrolün. tamam sen de uygulayabildiğini uygula, saat konusuna takılma ama akşam geç saate de bırakma. çok kasma kendini. kaçırdığın bir ara öğünle birşey olmaz.
tüm gün yediklerin bunlar mıydı ?
afiyet olsun hepsi güzel, yumurtalı pırasayı merak ettim. pırasayı sadece kavurup yumurtamı kırıyorsun üstüne ?
afiyet olsun canım, uyanınca iyi içmişsin o kadar suyu, en fazla 2 bardak içebiliyorum. hemen üstüne kahvaltı yapınca daha fazla içemiyorum. ama senin arada süre var, iş yerinde yapıyormuşsun.
kahve candır, ama 2 fincandan fazla türk kahvesi çarpıntı yapabilir tansiyon düşürebilir dikkat et.
afiyet olsun canım... sporlar çok güzel .
canım okadar kahve çok zararlı bi araştır istersen, kalbi de kan akışını da zorluyo, aman dikkat et şuan belki bi zararını görmediğini sanıyosundur ama sonrası çok kötü. aman diyimH Heart of Gold bildim bileli kahve içerim son 1 senedir günde 18-20 taneye çıktı çok aşırı seviyorum çay gibi koyup koyup içiyorum içmeyince kendimi çok kötü hissediyorumhamilelik döneminde ve emzirme döneminde de bırakamadım hatta telvesini de yerim kaşıkla her zaman
2 kare nin bi zararı olmadığını duydum kuzum ama akşam yenmesi evet sakıncalı olabilir2 kare bir kareye düşürürsen süper olur afiyet olsun
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bu sıralar acaip bi salgın var Allah beterinden korusun14 mart menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 2 dilim tuzsuz etimek, 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, bol yeşillik
ara: 1 kupa türk kahvesi, 16 gr lk browni intense
öğlen; 75 gr lor peyniri, 1 maden suyu, 1 koca kase salata (1 yk zeytinyağlı) hasta olduğumdan yemek yapamadım
ara: bitki çayı, doktora gittiim geldim 3 kutu ilaç verdi. antibiyotikte var. umarım 3-4 güne kadar düzelirim
akşam; 1 kase yayla çorbası, 2 su bardağı yoğurtun içine 1 yk chia, 4 yk yulaf ve 3 gün kurusu ekledim yedim sonrasında spor yaptım....yutkunmada zorluk çektiğimden başka bir şey yiyemedim.
spor: 30 sn plank, 60 squat, 30 mekik ve 300 ip atlama. yürüyüşe gidemedim malum hava şartları.
su: 3 lt
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bu sıralar acaip bi salgın var Allah beterinden korusun
alıntı yapmaktan daha menü bildirimi yapamadımsaat kaç oldu daha işime başlayamadım
sürekli ayaklarımı sallamaktan tik oldu
canım okadar kahve çok zararlı bi araştır istersen, kalbi de kan akışını da zorluyo, aman dikkat et şuan belki bi zararını görmediğini sanıyosundur ama sonrası çok kötü. aman diyim
2 kare nin bi zararı olmadığını duydum kuzum ama akşam yenmesi evet sakıncalı olabilir
tabi ki de canım, aynı havayı solumak bile bulaşıcı hastalıklar için fazlasıyla etkileyici. bian önce iyileşirsiniz inşallahhsağol canım teşekkürler. 1 haftadır bitki çayı pastil falan yaptım ama yok geçmedi dün de baktım kızım öksürüyor hemen ilaca başladım. sanırım benden geçti kızıma da, yani ister istemez yakınız etkilenmemek mümkün değil
sigara kullanıyo musun bilmiyorum ama bu kahveler ile alakalı ailemde fazlasıyla sorunlu kişiler var. bi tanesi sigara + kahve aşırı tükettiği için siroza yakalandı ve kan akışı sağlayamıyomuş kahve balçık şekline dönüştürmüş kanını, doktor bu şekilde yaşadığına şükretmen lazım nasıl bişeydir bu demişti. ama o nescafe içiyodu onuda belirtiyimCanım sağol, ileri vadede ki zararlarını çok bilmiyorum açıkçası araştırsam iyi olcak
kızlarrrrrrrr günaydınnnnn
kilo bildirimi
geçen hafta 82
bu hafta 80
şubat 15___87
mart15_____80
fark _7
yupppyyyyyyyyhatta 79,9 80 arası gidip geldi80 de kaldı hatta yan tarafta eczanede şu eski kantarlar varya onda da tartıldım onda da 79,5 çıktı ama ben her zamanki tartıldığım tartıyı baz alıyorum.VE HEDEF NİSAN 15 İNDEKİ HEDEFİM 73 hadi BİSMİLLAH
aslında 7 leri görürmüyüm acaba diye düşünmüyor da değildim sanırım kaç gündür yürüyüş yapıyordum incelmiş duruyodum aynada 80 görünce şaşırdım ama şöyle görüntüm daha ince durduğu için.şükür Rabbime.kaçsın şu an gülüm merak etme biz burda ne kilolar verdik ohoooo çok motive eiyor burası insanı çatır çatır verirsin o kilolarıcanım tebrik ederim Darısı başıma inşallah bende artık ikili rakamlara düşmek aşağı inmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?