Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyyyyy Allah kolaylık versin

güzel menü spor da iyi

su dışında menü güzel ben de 750 üstüne çıkamadım oğlan kucağımdan inmedi hiç

alıntı yapmaktan daha menü bildirimi yapamadım saat kaç oldu daha işime başlayamadım

güzel menü spor da süper

14 mart menüsü

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 2 dilim tuzsuz etimek, 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, bol yeşillik
ara: 1 kupa türk kahvesi, 16 gr lk browni intense

öğlen; 75 gr lor peyniri, 1 maden suyu, 1 koca kase salata (1 yk zeytinyağlı) hasta olduğumdan yemek yapamadım

ara: bitki çayı, doktora gittiim geldim 3 kutu ilaç verdi. antibiyotikte var. umarım 3-4 güne kadar düzelirim

akşam; 1 kase yayla çorbası, 2 su bardağı yoğurtun içine 1 yk chia, 4 yk yulaf ve 3 gün kurusu ekledim yedim sonrasında spor yaptım....yutkunmada zorluk çektiğimden başka bir şey yiyemedim.

spor: 30 sn plank, 60 squat, 30 mekik ve 300 ip atlama. yürüyüşe gidemedim malum hava şartları.
su: 3 lt

çok pahalıymış, ben herhalde 2 bardak içerdim sadece. devletini düşünen kurum olmuşsunuz :)
düşünücez tabi keşke herkes böyle dikkat etse Hz.Ömer a.s. ahlakını alsa da insanlık düzelse O şahsi işi olduğunda kendi mumunu devletin işi olduğunda Devletin mumunu yakarmış ki iki tarafın da birbirine hakkı geçmesin diye offf of biz nerelerdeyiz.

sürekli ayaklarımı sallamaktan tik oldu
canım okadar kahve çok zararlı bi araştır istersen, kalbi de kan akışını da zorluyo, aman dikkat et şuan belki bi zararını görmediğini sanıyosundur ama sonrası çok kötü. aman diyim
2 kare bir kareye düşürürsen süper olur afiyet olsun
2 kare nin bi zararı olmadığını duydum kuzum ama akşam yenmesi evet sakıncalı olabilir

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bu sıralar acaip bi salgın var Allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bu sıralar acaip bi salgın var Allah beterinden korusun

sağol canım teşekkürler. 1 haftadır bitki çayı pastil falan yaptım ama yok geçmedi dün de baktım kızım öksürüyor hemen ilaca başladım. sanırım benden geçti kızıma da, yani ister istemez yakınız etkilenmemek mümkün değil

Canım sağol, ileri vadede ki zararlarını çok bilmiyorum açıkçası araştırsam iyi olcak

kızlarrrrrrrr günaydınnnnn

kilo bildirimi
geçen hafta 82
bu hafta 80

şubat 15___87
mart15_____80
fark _7

yupppyyyyyyyyhatta 79,9 80 arası gidip geldi80 de kaldıhatta yan tarafta eczanede şu eski kantarlar varya onda da tartıldım onda da 79,5 çıktıama ben her zamanki tartıldığım tartıyı baz alıyorum.VE HEDEF NİSAN 15 İNDEKİ HEDEFİM 73hadi BİSMİLLAH

tabi ki de canım, aynı havayı solumak bile bulaşıcı hastalıklar için fazlasıyla etkileyici. bian önce iyileşirsiniz inşallahh
Canım sağol, ileri vadede ki zararlarını çok bilmiyorum açıkçası araştırsam iyi olcak
sigara kullanıyo musun bilmiyorum ama bu kahveler ile alakalı ailemde fazlasıyla sorunlu kişiler var. bi tanesi sigara + kahve aşırı tükettiği için siroza yakalandı ve kan akışı sağlayamıyomuş kahve balçık şekline dönüştürmüş kanını, doktor bu şekilde yaşadığına şükretmen lazım nasıl bişeydir bu demişti. ama o nescafe içiyodu onuda belirtiyim
amcamın eşi de kalp krizi geçirdi kalbinin ritmini etkiledği için. şimdi haftadır 1 türk kahvesi içmesine izni var
baya kötü örnekler oldu sanırım ama senin için diyorum dikkat etmelisin

Günaydın kızlarrr :) ben bugün birşey yaptım. Karatayda 3.günüm ve sabah aç karnıma tartılmak istedim 102,2 çıktım Allahımmm azmediyorum üstelik aç kalmıyorum, suyun ve hareketin de etkisi var ve en büyük etki burada sizlerle herşeyi açıkça paylaşmak sanırım seviyorum sizleri

inşallah listeye girdikten sonra gurup başarısını yükselteceğim

canım tebrik ederim Darısı başıma inşallah bende artık ikili rakamlara düşmek aşağı inmek istiyorum

canım tebrik ederim Darısı başıma inşallah bende artık ikili rakamlara düşmek aşağı inmek istiyorum
aslında 7 leri görürmüyüm acaba diye düşünmüyor da değildim sanırım kaç gündür yürüyüş yapıyordum incelmiş duruyodum aynada 80 görünce şaşırdım ama şöyle görüntüm daha ince durduğu için.şükür Rabbime.kaçsın şu an gülüm merak etme biz burda ne kilolar verdik ohoooo çok motive eiyor burası insanı çatır çatır verirsin o kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…