Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım pazartesi sabah 104 tüm bu sabah 102,2 çıktım. Bende ödem çok önce onu atıyorum sanırım. Ama kilom çok olduğu için biraz daha hızlı veririm inşallah

72 kiloyum değişiyor Gazan 73 gibi de oluyor tesekkur ederim iyi niyetli oldugu buzu biliyorum sayfadaki herkes öyle sağolsunlar ama abimin pastanesindeydim dun o yüzden orda bulduklarını yedim oraya gittiğim günlerde boyle oluyor ama bundan sonra giderken yanımda yiyecek sağlıklı şeyler gotururum abimden pasta yapmayı ogrenmeye çalışıyorum da

Arkadasim biz hiiicc ozaman kahve seviyoruz yada tiryakisiyizz demeyelimm :)amaan vucuduna zarari olmasin yukarida bi arkadas demis kalp atim hizina inanilmaz etkisi var cunku 2 fincandan fazlasi zarar amaan dikkat :/

Afiyet olsun canım :)

Kalori sayacı indirdin

İyi yapmışsın, alman gereken kaloriyi de hespla bundan sonra ona göre yemeye çalış..
Dikkat edersen bu şekilde gayet güzel kilo verirsin canım..

ooo biraz fazla değil mi ? Yani zararı yok mu bu kadar içmenin ?

yok ya fazla bile bu göbeğe nasıl olsa depo full+full 4+1 ev gibi

Ondan demedim :)
Az yeyince vücut kıtlık var sanıp yediklerini depoluyor..
Haliyle kilo vermek de zorlaşıyor..
Yemeden kilo vermek de mümkün değil..
Sağlıklı yedikten sonra ne kadar yersen ye :)

Günaydın herkese nasılsınız ip atlama yarışı ne oldu ben 750 de kaldım maalesef

@isimsiz965 ilgileniyordu o konuyla gelemedi sanırım..

Sağol canım, kazasız belasız atlatayım başka birşey istemiyorum :)

İlk başlarda çok normal bu kadar eksilmesi..

Ayyyyyy Allah kolaylık versin

Çok sağol :)

Daha iyileşmedin mi canım ?
Sen daha fena hasta olmuşsun
Allah acil şifa versin..

Çok sevindim canım
Darısı 69 görmeye inşaAllah

Azmin, motivasyonun daim olsun canım..
Bakalım cuma kaç çıkacaksın

Öyle yerlerde çalışmak biraz zor..
Yani kilo vermek isteyen biri için..
İster istemez bir elin ağzına gidiyor
Sen kendine yemek götür, pastalardan da uzak dur

Regl olucam. Hiç iştahım yok. Normalde bisiklet ,yürüyüş ve ip atlmada var. Ağrım var yapamıyorum Dahlia_

Anladım canım, geçmiş olsun..

günaydın canım... plank yaparken resmen tüm vücut titriyor senin de öyle mi?
Hemde nasıl yağların yandığını hissediyorum resmen :)

Geçmiş olsun canım çok yaygın şu sıra mevsim geçişinden heralde

Gelsin 7 li rakamlar

doydun mu canım boyle az gibi

ben geldim

Ya bende çok falza kahve tüketiyorum günlük 2 veya 3 türk kahvesi,2 kupa nescafe içiyorum sigarayla, bunları bilmiyordum. Acaba sporla dengeleniyormudur? Bu kişiler spor yapıyorlar mı

canım pazartesi sabah 104 tüm bu sabah 102,2 çıktım. Bende ödem çok önce onu atıyorum sanırım. Ama kilom çok olduğu için biraz daha hızlı veririm inşallah
Aynen devam canım ilk zamanlar fazla gider iyide motivasyon olur

Regl olucam. Hiç iştahım yok. Normalde bisiklet ,yürüyüş ve ip atlmada var. Ağrım var yapamıyorum Dahlia_
Geçmiş olsun

Afiyet olsun canım :)

.
Teşekkür ederim canım. Fatime düğün ne zamandı senin

evet olabilir canım ya boş yemek yiyemiyorum illa yanında pilav olacak nasıl yapsam bilmiyorum

günaydın canım güzel olmuş menü :)

şuan üşenmeyip tuvalete kadar kaç adım olduğnu saydım, 110 adım gidiş 110 adım geliş günde 6 defa gittiğimi varsayarsak
HYır canım benim ikisidr ev hanımı. Aman diyim valla bende sigara kahve içiyorum ama onu duyduktan sonra fazlasıyla azalttım, gözümlr görmesem inanmazdım ama çok korkunç bişey

Kahveye düşmemin sebebi aburcuburdan uzaklaşmak içindi açıkçası neyse artık bende azaltsam iyi olacak. Bu arada wcde baya uzakmış :)))

evet canım zorlaamıyorum zaten çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…