- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
aslında 7 leri görürmüyüm acaba diye düşünmüyor da değildim sanırım kaç gündür yürüyüş yapıyordum incelmiş duruyodum aynada 80 görünce şaşırdım ama şöyle görüntüm daha ince durduğu için.şükür Rabbime.kaçsın şu an gülüm merak etme biz burda ne kilolar verdik ohoooo çok motive eiyor burası insanı çatır çatır verirsin o kiloları
72 kiloyum değişiyor Gazan 73 gibi de oluyor tesekkur ederim iyi niyetli oldugu buzu biliyorum sayfadaki herkes öyle sağolsunlar ama abimin pastanesindeydim dun o yüzden orda bulduklarını yedim oraya gittiğim günlerde boyle oluyor ama bundan sonra giderken yanımda yiyecek sağlıklı şeyler gotururum abimden pasta yapmayı ogrenmeye çalışıyorum dakaç kilo fazlan var acaba çoksa uzun süre bu şekilde dayanamazsın Allah korusun hasta olursun biraz daha düşük kalorili bol protein ve bol lifli beslensen hamur işi daha çok acıktırıyor da o yüzden söyledim.
Arkadasim biz hiiicc ozaman kahve seviyoruz yada tiryakisiyizz demeyelimm :)amaan vucuduna zarari olmasin yukarida bi arkadas demis kalp atim hizina inanilmaz etkisi var cunku 2 fincandan fazlasi zarar@Heart of Gold bildim bileli kahve içerim son 1 senedir günde 18-20 taneye çıktı çok aşırı seviyorum çay gibi koyup koyup içiyorum içmeyince kendimi çok kötü hissediyorumhamilelik döneminde ve emzirme döneminde de bırakamadım hatta telvesini de yerim kaşıkla her zaman
Günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin bol sulu ve hareketli :)
Dünki Menüm
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, kk peynir, 6 zeytin
Ara: Nescafe
Öğlen : yarım kepçe kuru fasulye, yoğurt
Ara: 1 avuca yakın beyaz leblebi, sade türk kahvesi
Akşam: yeşil fasulye,yoğurt
2,5lt su
jillian level 1 , 500 zıplama, 1 dk 10 sn plank:)
Kalori sayacı indirdin
@Heart of Gold bildim bileli kahve içerim son 1 senedir günde 18-20 taneye çıktı çok aşırı seviyorum çay gibi koyup koyup içiyorum içmeyince kendimi çok kötü hissediyorumhamilelik döneminde ve emzirme döneminde de bırakamadım hatta telvesini de yerim kaşıkla her zaman
yok ya fazla bile bu göbeğe nasıl olsa depo full+full 4+1 ev gibi
Günaydın herkese nasılsınız ip atlama yarışı ne oldu ben 750 de kaldım maalesef
oyy maşaAllah canım baya kalabalıklarmış. Allah kolaylık versin tatlı telaşlar bunlar.
ben de çok fena bacaklarım yürürken bile sızlıyor. ama süper olmuş menü ve spor. seninde beğeniyorum spor ve menünü :)
canım zorlama sakın, bir de ısınmadan yapma olur mu. dün bir video izledim, meğersem squat yanlış yapıyormuşum o yüzden bu kadar kasıldı. dün doğrusunu yaptım daha iyiydi. diyetisyenim demişti ki, en çok sakatlanmalar evde yapılan yanlış hareketlerdenmiş.
günaydın canım... plank yaparken resmen tüm vücut titriyor senin de öyle mi?
oyyyy ya çok değil mi ay bence az iç yani herşeyin fazlası zarar biliyorsun.
çok pahalıymış, ben herhalde 2 bardak içerdim sadece. devletini düşünen kurum olmuşsunuz :)
deneyeceğim. pırasayı çok severim. özellikle yeşil kısmını mı kavuruyorsun yoksa hepsini mi ?
ben akşam bildirim yaptım 300 diye yazmıştım.
Pazartesi sabahki kiloma göre şuan 1.100 gr vermişim,2 günde bunun normal olmadığını farkındayım heralde vücudum su kaybetti bende şaşırdım
Bildiğin hiç bişey yemiyorum saat 7 de yeme işlemi sonlanıyor benim için gece 1 gibi uyuyorum normalde uyurken karnım gurulduyo bildiğin aç yatıyorum
Ayyyyyy Allah kolaylık versin
14 mart menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 2 dilim tuzsuz etimek, 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, bol yeşillik
ara: 1 kupa türk kahvesi, 16 gr lk browni intense
öğlen; 75 gr lor peyniri, 1 maden suyu, 1 koca kase salata (1 yk zeytinyağlı) hasta olduğumdan yemek yapamadım
ara: bitki çayı, doktora gittiim geldim 3 kutu ilaç verdi. antibiyotikte var. umarım 3-4 güne kadar düzelirim
akşam; 1 kase yayla çorbası, 2 su bardağı yoğurtun içine 1 yk chia, 4 yk yulaf ve 3 gün kurusu ekledim yedim sonrasında spor yaptım....yutkunmada zorluk çektiğimden başka bir şey yiyemedim.
spor: 30 sn plank, 60 squat, 30 mekik ve 300 ip atlama. yürüyüşe gidemedim malum hava şartları.
su: 3 lt
kızlarrrrrrrr günaydınnnnn
kilo bildirimi
geçen hafta 82
bu hafta 80
şubat 15___87
mart15_____80
fark _7
yupppyyyyyyyyhatta 79,9 80 arası gidip geldi80 de kaldı hatta yan tarafta eczanede şu eski kantarlar varya onda da tartıldım onda da 79,5 çıktı ama ben her zamanki tartıldığım tartıyı baz alıyorum.VE HEDEF NİSAN 15 İNDEKİ HEDEFİM 73 hadi BİSMİLLAH
Günaydın kızlarrr :) ben bugün birşey yaptım. Karatayda 3.günüm ve sabah aç karnıma tartılmak istedim 102,2 çıktımAllahımmm azmediyorum üstelik aç kalmıyorum, suyun ve hareketin de etkisi var ve en büyük etki burada sizlerle herşeyi açıkça paylaşmak sanırım seviyorum sizleri
inşallah listeye girdikten sonra gurup başarısını yükselteceğim
72 kiloyum değişiyor Gazan 73 gibi de oluyor tesekkur ederim iyi niyetli oldugu buzu biliyorum sayfadaki herkes öyle sağolsunlar ama abimin pastanesindeydim dun o yüzden orda bulduklarını yedim oraya gittiğim günlerde boyle oluyor ama bundan sonra giderken yanımda yiyecek sağlıklı şeyler gotururum abimden pasta yapmayı ogrenmeye çalışıyorum da
Regl olucam. Hiç iştahım yok. Normalde bisiklet ,yürüyüş ve ip atlmada var. Ağrım var yapamıyorumDahlia_
Hemde nasıl yağların yandığını hissediyorum resmen :)günaydın canım... plank yaparken resmen tüm vücut titriyor senin de öyle mi?
Geçmiş olsun canım çok yaygın şu sıra mevsim geçişinden heraldesağol canım teşekkürler. 1 haftadır bitki çayı pastil falan yaptım ama yok geçmedi dün de baktım kızım öksürüyor hemen ilaca başladım. sanırım benden geçti kızıma da, yani ister istemez yakınız etkilenmemek mümkün değil
Gelsin 7 li rakamlarkızlarrrrrrrr günaydınnnnn
kilo bildirimi
geçen hafta 82
bu hafta 80
şubat 15___87
mart15_____80
fark _7
yupppyyyyyyyyhatta 79,9 80 arası gidip geldi80 de kaldı hatta yan tarafta eczanede şu eski kantarlar varya onda da tartıldım onda da 79,5 çıktı ama ben her zamanki tartıldığım tartıyı baz alıyorum.VE HEDEF NİSAN 15 İNDEKİ HEDEFİM 73 hadi BİSMİLLAH
Kahvaltı
Bir dilimden az peynir. Yarım dilim ekmek.
Öğle yemeği yemedim.
Akşam yemeği
10 yaprak sarması
Gün içinde: bir avuç tuzsuz fıstık ,leblebi , 1 adet orta boy muz yedim. 400 ml yarım yağlı süt içtim.
75 mekik çektim. 3 barsak şu içtim.
Regl olucam. Hiç iştahım yok. Normalde bisiklet ,yürüyüş ve ip atlmada var. Ağrım var yapamıyorumDahlia_
Afiyet olsun canım :)
İyi yapmışsın, alman gereken kaloriyi de hespla bundan sonra ona göre yemeye çalış..
Dikkat edersen bu şekilde gayet güzel kilo verirsin canım..
ooo biraz fazla değil mi ? Yani zararı yok mu bu kadar içmenin ?
Ondan demedim :)
Az yeyince vücut kıtlık var sanıp yediklerini depoluyor..
Haliyle kilo vermek de zorlaşıyor..
Yemeden kilo vermek de mümkün değil..
Sağlıklı yedikten sonra ne kadar yersen ye :)
@isimsiz965 ilgileniyordu o konuyla gelemedi sanırım..
Sağol canım, kazasız belasız atlatayım başka birşey istemiyorum :)
İlk başlarda çok normal bu kadar eksilmesi..
Çok sağol :)
Daha iyileşmedin mi canım ?
Sen daha fena hasta olmuşsun
Allah acil şifa versin..
Çok sevindim canım
Darısı 69 görmeye inşaAllah
Azmin, motivasyonun daim olsun canım..
Bakalım cuma kaç çıkacaksın
Öyle yerlerde çalışmak biraz zor..
Yani kilo vermek isteyen biri için..
İster istemez bir elin ağzına gidiyor
Sen kendine yemek götür, pastalardan da uzak dur
Anladım canım, geçmiş olsun..
Ya bende çok falza kahve tüketiyorum günlük 2 veya 3 türk kahvesi,2 kupa nescafe içiyorum sigarayla, bunları bilmiyordum. Acaba sporla dengeleniyormudur? Bu kişiler spor yapıyorlar mıtabi ki de canım, aynı havayı solumak bile bulaşıcı hastalıklar için fazlasıyla etkileyici. bian önce iyileşirsiniz inşallahh
sigara kullanıyo musun bilmiyorum ama bu kahveler ile alakalı ailemde fazlasıyla sorunlu kişiler var. bi tanesi sigara + kahve aşırı tükettiği için siroza yakalandı ve kan akışı sağlayamıyomuş kahve balçık şekline dönüştürmüş kanını, doktor bu şekilde yaşadığına şükretmen lazım nasıl bişeydir bu demişti. ama o nescafe içiyodu onuda belirtiyim
amcamın eşi de kalp krizi geçirdi kalbinin ritmini etkiledği için. şimdi haftadır 1 türk kahvesi içmesine izni var
baya kötü örnekler oldu sanırım ama senin için diyorum dikkat etmelisin
canım pazartesi sabah 104 tüm bu sabah 102,2 çıktım. Bende ödem çok önce onu atıyorum sanırım. Ama kilom çok olduğu için biraz daha hızlı veririm inşallah
Geçmiş olsunRegl olucam. Hiç iştahım yok. Normalde bisiklet ,yürüyüş ve ip atlmada var. Ağrım var yapamıyorumDahlia_
Teşekkür ederim canım. Fatime düğün ne zamandı seninAfiyet olsun canım :)
.
Canım, senin kilo verememe nedenin pilav olabilir bak..
Az belki ama neredeyse her menünde var..
Az diye bana da zararlı gelmiyordu ama pirinç ödem yapıyor..
İyi uyuyup kötü kalktım
Dayak yedim sankiHastalığa tekrar başlıyormuş gibiyim
Anlıyorum ben canım, sıkıntı yok
Menü güzel ama spor az mı olmuş sanki
Reçel dışında güzel :) Afiyet olsun canım..
Bu menü çok az olmuş..
Sabah ne kadar güçlü kahvaltı yaparsan o kadar iyi..
Öğün atlamamaya da çalış..
Suyun, sporun da çok az..
Bu kız sana benziyor, diyeti pizzayla bozmuş baksana
Canım, mesele hamur yemen değil, ortada doğru düzgün menü yok..
Kahvaltı yapmalısın, öğlen akşam normal yemeğini yemelisin.. İsteye göre ara öğün de yapabilirsin..
Hadi diyelim ki hamur yemek istiyorsun onu da kalori hesabı yaparak ye, yani ölçülü bir şekilde ye.. Yediklerinin zararı değil faydası olsun..
Fazla karbonhidrat ödem demek, içtiğin suyla, diğer yediklerinle bunu dengelemelisin.. Yoksa kilo vermen zor..
Günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin bol sulu ve hareketli :)
Dünki Menüm
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, kk peynir, 6 zeytin
Ara: Nescafe
Öğlen : yarım kepçe kuru fasulye, yoğurt
Ara: 1 avuca yakın beyaz leblebi, sade türk kahvesi
Akşam: yeşil fasulye,yoğurt
2,5lt su
jillian level 1 , 500 zıplama, 1 dk 10 sn plank:)
HYır canım benim ikisidr ev hanımı. Aman diyim valla bende sigara kahve içiyorum ama onu duyduktan sonra fazlasıyla azalttım, gözümlr görmesem inanmazdım ama çok korkunç bişeyYa bende çok falza kahve tüketiyorum günlük 2 veya 3 türk kahvesi,2 kupa nescafe içiyorum sigarayla, bunları bilmiyordum. Acaba sporla dengeleniyormudur? Bu kişiler spor yapıyorlar mı
Aynen devam canım ilk zamanlar fazla gider iyide motivasyon olur
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Fatime düğün ne zamandı senin
Psikolojik o , kafanda bitirmen lazım, pilavdan daha güçlüsün değil mievet olabilir canım ya boş yemek yiyemiyorum illa yanında pilav olacak nasıl yapsam bilmiyorum
zıplama yok
Psikolojik o , kafanda bitirmen lazım, pilavdan daha güçlüsün değil mi
Kahveye düşmemin sebebi aburcuburdan uzaklaşmak içindi açıkçası neyse artık bende azaltsam iyi olacak. Bu arada wcde baya uzakmış :)))şuan üşenmeyip tuvalete kadar kaç adım olduğnu saydım, 110 adım gidiş 110 adım gelişgünde 6 defa gittiğimi varsayarsak
HYır canım benim ikisidr ev hanımı. Aman diyim valla bende sigara kahve içiyorum ama onu duyduktan sonra fazlasıyla azalttım, gözümlr görmesem inanmazdım ama çok korkunç bişey
Günaydın herkese nasılsınız ip atlama yarışı ne oldu ben 750 de kaldım maalesef
oyy maşaAllah canım baya kalabalıklarmış. Allah kolaylık versin tatlı telaşlar bunlar.
ben de çok fena bacaklarım yürürken bile sızlıyor. ama süper olmuş menü ve spor. seninde beğeniyorum spor ve menünü :)
canım zorlama sakın, bir de ısınmadan yapma olur mu. dün bir video izledim, meğersem squat yanlış yapıyormuşum o yüzden bu kadar kasıldı. dün doğrusunu yaptım daha iyiydi. diyetisyenim demişti ki, en çok sakatlanmalar evde yapılan yanlış hareketlerdenmiş.
günaydın canım... plank yaparken resmen tüm vücut titriyor senin de öyle mi?
oyyyy ya çok değil mi ay bence az iç yani herşeyin fazlası zarar biliyorsun.
çok pahalıymış, ben herhalde 2 bardak içerdim sadece. devletini düşünen kurum olmuşsunuz :)
deneyeceğim. pırasayı çok severim. özellikle yeşil kısmını mı kavuruyorsun yoksa hepsini mi ?
ben akşam bildirim yaptım 300 diye yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?