- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
1 öğünde 4 kaşık = 4 dilim ekmek bence yarım kaşık bile almaazaltmaya çalışıyorum 4 kaşık yiyordum bi öğünde 2 ye indirdim insAllah tamamen bırakırım
su dışında menü güzel ben de 750 üstüne çıkamadım oğlan kucağımdan inmedi hiç
14 mart menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 2 dilim tuzsuz etimek, 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, bol yeşillik
ara: 1 kupa türk kahvesi, 16 gr lk browni intense
öğlen; 75 gr lor peyniri, 1 maden suyu, 1 koca kase salata (1 yk zeytinyağlı) hasta olduğumdan yemek yapamadım
ara: bitki çayı, doktora gittiim geldim 3 kutu ilaç verdi. antibiyotikte var. umarım 3-4 güne kadar düzelirim
akşam; 1 kase yayla çorbası, 2 su bardağı yoğurtun içine 1 yk chia, 4 yk yulaf ve 3 gün kurusu ekledim yedim sonrasında spor yaptım....yutkunmada zorluk çektiğimden başka bir şey yiyemedim.
spor: 30 sn plank, 60 squat, 30 mekik ve 300 ip atlama. yürüyüşe gidemedim malum hava şartları.
su: 3 lt
İlk göreceğimi son gördüm ama , teşekkürler :))
günaydın canım güzel olmuş menü :)
doydun mu canım boyle az gibi
1 öğünde 4 kaşık = 4 dilim ekmek bence yarım kaşık bile alma. Kendine ve bize söz vermek çok zor olmasa gerek :)))
Normalde de fazla yemek yemem. Şu sıralar iştahım yok
Günaydın kızlarrr :) ben bugün birşey yaptım. Karatayda 3.günüm ve sabah aç karnıma tartılmak istedim 102,2 çıktımAllahımmm azmediyorum üstelik aç kalmıyorum, suyun ve hareketin de etkisi var ve en büyük etki burada sizlerle herşeyi açıkça paylaşmak sanırım seviyorum sizleri
inşallah listeye girdikten sonra gurup başarısını yükselteceğim
2. yide yazaydın iyiydiEVET KIZLAR GELELİM ZIPLAMA YARIŞMAMIZIN 1. SİNE
1.MİZ
1600 ZİPLAMA İLE
@hawar
TEBRİK EDİYORUZ
2. yide yazaydın iyiydi
maşallah sana inşallah biz de veririzkızlarrrrrrrr günaydınnnnn
kilo bildirimi
geçen hafta 82
bu hafta 80
şubat 15___87
mart15_____80
fark _7
yupppyyyyyyyyhatta 79,9 80 arası gidip geldi80 de kaldı hatta yan tarafta eczanede şu eski kantarlar varya onda da tartıldım onda da 79,5 çıktı ama ben her zamanki tartıldığım tartıyı baz alıyorum.VE HEDEF NİSAN 15 İNDEKİ HEDEFİM 73 hadi BİSMİLLAH
Gel beraber olsunohh afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?