- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
ayyyy zor yerdesin Allah sabır versin bende unlu mamülleri çok severim ve yaparım pek de iyi özellik bir değil ama72 kiloyum değişiyor Gazan 73 gibi de oluyor tesekkur ederim iyi niyetli oldugu buzu biliyorum sayfadaki herkes öyle sağolsunlar ama abimin pastanesindeydim dun o yüzden orda bulduklarını yedim oraya gittiğim günlerde boyle oluyor ama bundan sonra giderken yanımda yiyecek sağlıklı şeyler gotururum abimden pasta yapmayı ogrenmeye çalışıyorum da
Teşekkürler efendimEVET KIZLAR GELELİM ZIPLAMA YARIŞMAMIZIN 1. SİNE
1.MİZ
1600 ZİPLAMA İLE
@hawar
2. MİZ DE
1000 ZIPLAMA İLE
@saricicek123
İKİSİNİDE TEBRİK EDİYORUZ
YARİŞMAYA KATILAN TÜM ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ :)
Nar ekşili hıymm çok severim , afiyet olsun... Su içiyomusun :))Missss salatalar
şuan üşenmeyip tuvalete kadar kaç adım olduğnu saydım, 110 adım gidiş 110 adım gelişgünde 6 defa gittiğimi varsayarsak
HYır canım benim ikisidr ev hanımı. Aman diyim valla bende sigara kahve içiyorum ama onu duyduktan sonra fazlasıyla azalttım, gözümlr görmesem inanmazdım ama çok korkunç bişey
EVET KIZLAR GELELİM ZIPLAMA YARIŞMAMIZIN 1. SİNE
1.MİZ
1600 ZİPLAMA İLE
@hawar
2. MİZ DE
1000 ZIPLAMA İLE
@saricicek123
yaa hahahabak üşenmedim kalktım senin için saydım gidiş 10 adım duruma göre koşarak 5 adım... dönüş 10 adım
tebrikler arkadaşlar gayet güzel.
ben geldim
Ya bende çok falza kahve tüketiyorum günlük 2 veya 3 türk kahvesi,2 kupa nescafe içiyorum sigarayla, bunları bilmiyordum. Acaba sporla dengeleniyormudur? Bu kişiler spor yapıyorlar mı
Aynen devam canım ilk zamanlar fazla gider iyide motivasyon olur
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Fatime düğün ne zamandı senin
evet olabilir canım ya boş yemek yiyemiyorum illa yanında pilav olacak nasıl yapsam bilmiyorum
EVET KIZLAR GELELİM ZIPLAMA YARIŞMAMIZIN 1. SİNE
1.MİZ
1600 ZİPLAMA İLE
@hawar
2. MİZ DE
1000 ZIPLAMA İLE
@saricicek123
Missss salatalar
yaa hahahainanmıyorum keşke bizimde öyle olsaydı günde 5 lt su içerdim
midem okadar kötü oldu ay Allahımöğlen yemeği beni berbat ettii
8 eylülde olacak inşaAllah canım :)
Canım, boş yiyemiyorsan ekmekle ye.. İnan pilavdan daha iyi..
Ellerine sağlık canım :)
Afiyet olsun, güzel görünüyor :)
8 eylülde olacak inşaAllah canım :)
Canım, boş yiyemiyorsan ekmekle ye.. İnan pilavdan daha iyi..
Ellerine sağlık canım :)
Afiyet olsun, güzel görünüyor :)
Bende zıplayıp geldim :)) Gün içinde ara ara zıplayınca metabolizma hızlanıyor gibi geliyor.ay bugün zıplıyım dedim o nedir arkadaş mahvoldum 100 tane anca zıpladım valla biraz zor yaparım bidaha
Bende zıplayıp geldim :)) Gün içinde ara ara zıplayınca metabolizma hızlanıyor gibi geliyor.
oyy maşaAllah canım baya kalabalıklarmış. Allah kolaylık versin tatlı telaşlar bunlar.
ben de çok fena bacaklarım yürürken bile sızlıyor. ama süper olmuş menü ve spor. seninde beğeniyorum spor ve menünü :)
canım zorlama sakın, bir de ısınmadan yapma olur mu. dün bir video izledim, meğersem squat yanlış yapıyormuşum o yüzden bu kadar kasıldı. dün doğrusunu yaptım daha iyiydi. diyetisyenim demişti ki, en çok sakatlanmalar evde yapılan yanlış hareketlerdenmiş.
günaydın canım... plank yaparken resmen tüm vücut titriyor senin de öyle mi?
oyyyy ya çok değil mi ay bence az iç yani herşeyin fazlası zarar biliyorsun.
çok pahalıymış, ben herhalde 2 bardak içerdim sadece. devletini düşünen kurum olmuşsunuz :)
deneyeceğim. pırasayı çok severim. özellikle yeşil kısmını mı kavuruyorsun yoksa hepsini mi ?
ben akşam bildirim yaptım 300 diye yazmıştım.
menün güzel canım14 mart menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 2 dilim tuzsuz etimek, 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 5 zeytin, bol yeşillik
ara: 1 kupa türk kahvesi, 16 gr lk browni intense
öğlen; 75 gr lor peyniri, 1 maden suyu, 1 koca kase salata (1 yk zeytinyağlı) hasta olduğumdan yemek yapamadım
ara: bitki çayı, doktora gittiim geldim 3 kutu ilaç verdi. antibiyotikte var. umarım 3-4 güne kadar düzelirim
akşam; 1 kase yayla çorbası, 2 su bardağı yoğurtun içine 1 yk chia, 4 yk yulaf ve 3 gün kurusu ekledim yedim sonrasında spor yaptım....yutkunmada zorluk çektiğimden başka bir şey yiyemedim.
spor: 30 sn plank, 60 squat, 30 mekik ve 300 ip atlama. yürüyüşe gidemedim malum hava şartları.
su: 3 lt
kızlarrrrrrrr günaydınnnnn
kilo bildirimi
geçen hafta 82
bu hafta 80
şubat 15___87
mart15_____80
fark _7
yupppyyyyyyyyhatta 79,9 80 arası gidip geldi80 de kaldı hatta yan tarafta eczanede şu eski kantarlar varya onda da tartıldım onda da 79,5 çıktı ama ben her zamanki tartıldığım tartıyı baz alıyorum.VE HEDEF NİSAN 15 İNDEKİ HEDEFİM 73 hadi BİSMİLLAH
normalde pilav olmamalı canımevet olabilir canım ya boş yemek yiyemiyorum illa yanında pilav olacak nasıl yapsam bilmiyorum
bende seni tebrik ederim canımTeşekkürler efendim
@hawar tebrik ederim
ay bugün zıplıyım dedim o nedir arkadaş mahvoldum 100 tane anca zıpladım valla biraz zor yaparım bidaha
Bende zıplayıp geldim :)) Gün içinde ara ara zıplayınca metabolizma hızlanıyor gibi geliyor.
Vücud ham, vücud sporsuzluğa alışmış, olacak yavaş yavaş :))metabolizma hızlandı mı bilmiyorum da ben bittim yani bacaklarım inanılmaz yandı kendimi zor taşıyorum zaten
merhaba arkadaşlar
saol canım istikraraı yakalarsam iyiyim amam bocalarsam kötü oluyor
menün güzel canım
geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın
canımm çok iyi tebrik ederim
haftaya gelsin 7 li rakamlar
normalde pilav olmamalı canım
yani arada bir olur oda bulgur olmalı bide öğlen yenmeli
çok seviyorsan bari haftada 1-2 ye indir her gün yeme
bide salata yap yemeğin yanına
çok doyurucu oluyor salata
ben yerken bazen çenem ağrıyor çiğnemekten ama hem beni doyuruyor hemde tartıda yüzümü güldürüyor
bir iki gün zorlanırsın pilavsız ama sonra alışıyor insan
teşekkür ederim canım
bende seni tebrik ederim canım
canım bende 100 er 100 er zıpladım yani 800 hepsini bir defada zıplamadım
Kızlar yarında squat mı yapsak acaba? Maksat akşama kadar gün boş geçmesin...Heralde bunu herkes yapabilir. Ne dersiniz?
çok iyi gidiyorsuncanım pazartesi sabah 104 tüm bu sabah 102,2 çıktım. Bende ödem çok önce onu atıyorum sanırım. Ama kilom çok olduğu için biraz daha hızlı veririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?