- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
ayy süper desene 2017 geliniyiz
8 eylülde olacak inşaAllah canım :)
Canım, boş yiyemiyorsan ekmekle ye.. İnan pilavdan daha iyi..
Ellerine sağlık canım :)
Afiyet olsun, güzel görünüyor :)
balık vardı, ki dışarıda öyle şeyler yemem ama patron ballandıra ballandıra yiyince canım çekti. çekmez olaydı canım çıkıcak şimdiben 3 lt yi zaten iş yerinde içiyorum neredeyse :)
ne vardı yemekte ?
squat a ben varım, bi ara 20 gün düzenli yapmıştım yine yaparım basenlerim için hemde hergünnKızlar yarında squat mı yapsak acaba? Maksat akşama kadar gün boş geçmesin...Heralde bunu herkes yapabilir. Ne dersiniz?
bide ben bişey daha düşündüm, pazartesi den pazartesiye vücut ölçülerimizi yazalım nasıl olur, böylelikle spor yaptığımızda faydası oldumu neremizden inceldik farkedebiliyomuyuz bunu görürüzİyi olur canım..
Hatta yarışma yapalım :)
inşallah fatimemAfiyet olsun canım :)
İyi yapmışsın, alman gereken kaloriyi de hespla bundan sonra ona göre yemeye çalış..
Dikkat edersen bu şekilde gayet güzel kilo verirsin canım..
ooo biraz fazla değil mi ? Yani zararı yok mu bu kadar içmenin ?
Ondan demedim :)
Az yeyince vücut kıtlık var sanıp yediklerini depoluyor..
Haliyle kilo vermek de zorlaşıyor..
Yemeden kilo vermek de mümkün değil..
Sağlıklı yedikten sonra ne kadar yersen ye :)
@isimsiz965 ilgileniyordu o konuyla gelemedi sanırım..
Sağol canım, kazasız belasız atlatayım başka birşey istemiyorum :)
İlk başlarda çok normal bu kadar eksilmesi..
Çok sağol :)
Daha iyileşmedin mi canım ?
Sen daha fena hasta olmuşsun
Allah acil şifa versin..
Çok sevindim canım
Darısı 69 görmeye inşaAllah
Azmin, motivasyonun daim olsun canım..
Bakalım cuma kaç çıkacaksın
Öyle yerlerde çalışmak biraz zor..
Yani kilo vermek isteyen biri için..
İster istemez bir elin ağzına gidiyor
Sen kendine yemek götür, pastalardan da uzak dur
Anladım canım, geçmiş olsun..
eeeveeetttttttHemde nasıl yağların yandığını hissediyorum resmen :)
Geçmiş olsun canım çok yaygın şu sıra mevsim geçişinden heralde
Gelsin 7 li rakamlar
inşallah gülümmerhaba arkadaşlar
saol canım istikraraı yakalarsam iyiyim amam bocalarsam kötü oluyor
menün güzel canım
geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın
canımm çok iyi tebrik ederim
haftaya gelsin 7 li rakamlar
normalde pilav olmamalı canım
yani arada bir olur oda bulgur olmalı bide öğlen yenmeli
çok seviyorsan bari haftada 1-2 ye indir her gün yeme
bide salata yap yemeğin yanına
çok doyurucu oluyor salata
ben yerken bazen çenem ağrıyor çiğnemekten ama hem beni doyuruyor hemde tartıda yüzümü güldürüyor
bir iki gün zorlanırsın pilavsız ama sonra alışıyor insan
teşekkür ederim canım
bende seni tebrik ederim canım
canım bende 100 er 100 er zıpladım yani 800 hepsini bir defada zıplamadım
1 haftada vücudda değişiklik olurmu bilmiyorum canım.Ama Pazartesi ölçüleri alıp yazalım 1 ay sonra garanti fark olur :))bide ben bişey daha düşündüm, pazartesi den pazartesiye vücut ölçülerimizi yazalım nasıl olur, böylelikle spor yaptığımızda faydası oldumu neremizden inceldik farkedebiliyomuyuz bunu görürüz
merhaba arkadaşlar
saol canım istikraraı yakalarsam iyiyim amam bocalarsam kötü oluyor
menün güzel canım
geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın
canımm çok iyi tebrik ederim
haftaya gelsin 7 li rakamlar
normalde pilav olmamalı canım
yani arada bir olur oda bulgur olmalı bide öğlen yenmeli
çok seviyorsan bari haftada 1-2 ye indir her gün yeme
bide salata yap yemeğin yanına
çok doyurucu oluyor salata
ben yerken bazen çenem ağrıyor çiğnemekten ama hem beni doyuruyor hemde tartıda yüzümü güldürüyor
bir iki gün zorlanırsın pilavsız ama sonra alışıyor insan
teşekkür ederim canım
bende seni tebrik ederim canım
canım bende 100 er 100 er zıpladım yani 800 hepsini bir defada zıplamadım
haftalık 2 haftada bir farketmez maksat ölçülerimizi bilelimm1 haftada vücudda değişiklik olurmu bilmiyorum canım.Ama Pazartesi ölçüleri alıp yazalım 1 ay sonra garanti fark olur :))
Dahlia_ canım yarın başlasın o zaman yarış , duyurular senden :)
ayy süper desene 2017 geliniyizbenim düğüne 4 ay kaldı ama hala sanki 1 yıl varmış gibi free takılıyoruz daha bi işin ucundan tutamadık siz eşya vs bakmaya başladınız mıı
balık vardı, ki dışarıda öyle şeyler yemem ama patron ballandıra ballandıra yiyince canım çekti. çekmez olaydı canım çıkıcak şimdibide lanet huyum var asla istifra edemiyorum rahatlayamıyorum
squat a ben varım, bi ara 20 gün düzenli yapmıştım yine yaparım basenlerim için hemde hergünn
bide ben bişey daha düşündüm, pazartesi den pazartesiye vücut ölçülerimizi yazalım nasıl olur, böylelikle spor yaptığımızda faydası oldumu neremizden inceldik farkedebiliyomuyuz bunu görürüz
1 haftada vücudda değişiklik olurmu bilmiyorum canım.Ama Pazartesi ölçüleri alıp yazalım 1 ay sonra garanti fark olur :))
Dahlia_ canım yarın başlasın o zaman yarış , duyurular senden :)
napıyorsunuz kızlar?ben gittim mutfak için bir kaç eksiğim vardı onları aldım geldim cicili bicili çok hoşuma gitti şimdi kahvemi içiyorum.sonra bulaşığımı yıkayıp eşimi beklicem ki kuzucuma baksın ben de yürüyeyim biraz
haftalık 2 haftada bir farketmez maksat ölçülerimizi bilelimm
napıyorsunuz kızlar?ben gittim mutfak için bir kaç eksiğim vardı onları aldım geldim cicili bicili çok hoşuma gitti şimdi kahvemi içiyorum.sonra bulaşığımı yıkayıp eşimi beklicem ki kuzucuma baksın ben de yürüyeyim biraz
valla öyle oluyo çok çabuk bitiyo, geçen yatak örtüsü takımı almaya gittim adam dedi 10 ay taksit yapıyım. ay dedim ben evlendikten sonra taksit ödeyemem 7 ay taksit yap düğünüm 7. ayda. adam dedi ki kızım sen iyimisin biz şubat ayı sonundayız 5 ay kalmış dedi. o an hayatımın şokunu yaşadım
Bizde de durum aynı.. 6 ay var daha ama sayılı gün bir yerde bir bakacağız bitmiş bile..
Daha evimiz yok ki eşyasına bakalım canımYaptık bir delilik gün alıp oturduk
Canım, 1 haftada olmaz o, aylık ya da en az 3 haftalık yapalım dersen tamam..
1 haftada pek değişiklik olmaz, ha bire kendimizi ölçmekle kalırız
Tamamdır canım, hatta şimdiden yazayım :)
Merhaba ablacım, hoşgeldin :)
Nasılsın ?
insAllah kesecek canım haftada 1 defa yerim belki ama zorlanacagim biliyorum yani
Güle güle kullan canım
Valla 1 ton işim var, yüzüme maske sürdüm oturdum sizinle konuşuyorum
Aldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullan , afiyet olsunnapıyorsunuz kızlar?ben gittim mutfak için bir kaç eksiğim vardı onları aldım geldim cicili bicili çok hoşuma gitti şimdi kahvemi içiyorum.sonra bulaşığımı yıkayıp eşimi beklicem ki kuzucuma baksın ben de yürüyeyim biraz
Ay sorma bende ayrılamıyorum kovulmazsam iidir:))MAske tarifi versen canım, bizde faydalansak :)Güle güle kullan canım
Valla 1 ton işim var, yüzüme maske sürdüm oturdum sizinle konuşuyorum
sağol canım bayadır alışveriş yapamamıştım ne çok birikmiş eksiğim.şu yeni gelin evini izle izle psikolojim bozulduAldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullan , afiyet olsun
Akşam temizlik yapabiliyormusun?Keşke bende öyle yapabilsem Benimki illa gündüz olacak :)) Bide kızın kaç yaşında canımiyiyim canım saol sen nasılsın
iyileştin mi biraz
evdeyim bu gün temizlik yapmakla spor yapmak arasında gelip gidiyorum
ama kızım diyor anne temizlik yapma spor yapalım
öyle yağpacağım artık şimdi spora başlıyayım temizliği gece yaparım artık çünkü spordan sonra yemek yapmam lazım :)
evet zorlanırsın ama imkansız değil
bide pilav öyle bir şey ki insanın yedikçe yiyesi geliyor
ama azaltmayı başaracağına eminim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?