Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

8 eylülde olacak inşaAllah canım :)

Canım, boş yiyemiyorsan ekmekle ye.. İnan pilavdan daha iyi..

Ellerine sağlık canım :)

Afiyet olsun, güzel görünüyor :)
ayy süper desene 2017 geliniyiz benim düğüne 4 ay kaldı ama hala sanki 1 yıl varmış gibi free takılıyoruz daha bi işin ucundan tutamadık siz eşya vs bakmaya başladınız mıı
ben 3 lt yi zaten iş yerinde içiyorum neredeyse :)

ne vardı yemekte ?
balık vardı, ki dışarıda öyle şeyler yemem ama patron ballandıra ballandıra yiyince canım çekti. çekmez olaydı canım çıkıcak şimdi bide lanet huyum var asla istifra edemiyorum rahatlayamıyorum
Kızlar yarında squat mı yapsak acaba? Maksat akşama kadar gün boş geçmesin...Heralde bunu herkes yapabilir. Ne dersiniz?
squat a ben varım, bi ara 20 gün düzenli yapmıştım yine yaparım basenlerim için hemde hergünn

inşallah fatimem

inşallah gülüm

1 haftada vücudda değişiklik olurmu bilmiyorum canım.Ama Pazartesi ölçüleri alıp yazalım 1 ay sonra garanti fark olur :))
Dahlia_ canım yarın başlasın o zaman yarış , duyurular senden :)

insAllah kesecek canım haftada 1 defa yerim belki ama zorlanacagim biliyorum yani

Bizde de durum aynı.. 6 ay var daha ama sayılı gün bir yerde bir bakacağız bitmiş bile..
Daha evimiz yok ki eşyasına bakalım canım Yaptık bir delilik gün alıp oturduk

Canım, 1 haftada olmaz o, aylık ya da en az 3 haftalık yapalım dersen tamam..
1 haftada pek değişiklik olmaz, ha bire kendimizi ölçmekle kalırız

1 haftada vücudda değişiklik olurmu bilmiyorum canım.Ama Pazartesi ölçüleri alıp yazalım 1 ay sonra garanti fark olur :))
Dahlia_ canım yarın başlasın o zaman yarış , duyurular senden :)

Tamamdır canım, hatta şimdiden yazayım :)

iyiyiz canım :) hayırlı olsun cicilerinde :)

Güle güle kullan canım
Valla 1 ton işim var, yüzüme maske sürdüm oturdum sizinle konuşuyorum

valla öyle oluyo çok çabuk bitiyo, geçen yatak örtüsü takımı almaya gittim adam dedi 10 ay taksit yapıyım. ay dedim ben evlendikten sonra taksit ödeyemem 7 ay taksit yap düğünüm 7. ayda. adam dedi ki kızım sen iyimisin biz şubat ayı sonundayız 5 ay kalmış dedi. o an hayatımın şokunu yaşadım
senin yaş kaçtı sormuşmuydum hatırlamıyorum da

Merhaba ablacım, hoşgeldin :)
Nasılsın ?

iyiyim canım saol sen nasılsın
iyileştin mi biraz

evdeyim bu gün temizlik yapmakla spor yapmak arasında gelip gidiyorum
ama kızım diyor anne temizlik yapma spor yapalım
öyle yağpacağım artık şimdi spora başlıyayım temizliği gece yaparım artık çünkü spordan sonra yemek yapmam lazım :)

insAllah kesecek canım haftada 1 defa yerim belki ama zorlanacagim biliyorum yani

evet zorlanırsın ama imkansız değil
bide pilav öyle bir şey ki insanın yedikçe yiyesi geliyor
ama azaltmayı başaracağına eminim canım

Güle güle kullan canım
Valla 1 ton işim var, yüzüme maske sürdüm oturdum sizinle konuşuyorum
iyi yapmışsın ben kaç zamandır yapıcam da fırsat bulamadım.bulaşık yıkicam da yoruldum halim kalmadı sabah beri koştur dur

Aldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullan , afiyet olsun

Akşam temizlik yapabiliyormusun?Keşke bende öyle yapabilsem Benimki illa gündüz olacak :)) Bide kızın kaç yaşında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…