Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkürler canım.

metabolizma hızlandı mı bilmiyorum da ben bittim yani bacaklarım inanılmaz yandı kendimi zor taşıyorum zaten

hamlıktan işte alışacağız hepimiz, takımca bacaklarımız iflas etti

Vücud ham, vücud sporsuzluğa alışmış, olacak yavaş yavaş :))

evet alışacağız.

Kızlar yarında squat mı yapsak acaba? Maksat akşama kadar gün boş geçmesin...Heralde bunu herkes yapabilir. Ne dersiniz?

ben yapıyorum her günün sayısı farklı. ama fazlasını yap dersen nayırrr yapamam bu yükün altından kalkamam

güle güle kullan canım. afiyet olsun ben kahve faslını bıraktım çay içiyorum. öğlen yürüdüm 1 dereceydi ama ben +- hissettim. resmen hissizleştim yani hasta olmama rağmen yürüdüm. azmime de hayran kaldım öveyim kendimi biraz

22 yaşındayım canım :)
Her işini düşünerek, planlayarak yaparsan sıkıntı yok aslında.. Elbet halloluyor bir şekilde..

Çok şükür iyiyim ablacım, grip, öksürük var onlar da daha bir kaç gün sürer gibi :)
Kolay gelsin size de :)

iyi yapmışsın ben kaç zamandır yapıcam da fırsat bulamadım.bulaşık yıkicam da yoruldum halim kalmadı sabah beri koştur dur

Senin bir de bebeğin var, ben bekar halimle yapamıyorum, bazen de uğraşacak heves bulamıyorum

Ay sorma bende ayrılamıyorum kovulmazsam iidir:))MAske tarifi versen canım, bizde faydalansak :)

Birşey değil canım ya, pirinç unu maskesi yaptım.. Çok fazla sivilce lekem var kurtulmaya çalışıyorum
Cilt reng açma özelliği de var ya belki biraz açılır diye umut ettim, gerçi esmerin neresi açılacaksa

Bak kendinde demişsin sende bu kadar azim varken sınırları zorlayabilirsin bence:)

motive oluyorsun işte bak ne güzel

insAllah cabalicam canım birakacagim :)

offf ben bakımı çok severimm,bayılırım sürüp sürüştürmeye de minnağımdan fırsat kalmıyor artık

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah, aynen öyle kafanda belirlendikten sonra karışıklık olmuyo. inşallah üstesinden geliriz alnımızın akıyla

sağol canım bayadır alışveriş yapamamıştım ne çok birikmiş eksiğim.şu yeni gelin evini izle izle psikolojim bozuldu

asyacım ben bazen izinli olduğum günlerde sırf can sıkıntısından bakıyordum bu programlara. yani denk geldi sakın yanlış anlama beni ama o kadar gösteriş delisi olmuşlar ki, inanamadım. o çeyizler hediyeler eşyalar abartı herşey. yani yuvada huzuru sağlayan eştir çocuktur beraber aynı sofrada oturup yemek yiyebilmektir. akşam olduğunda eşinin eve gelmesidir. izlerken ben bile dedim, ayy ben hiç bir şey yapmamışım bildiğin 4 bileziğe gelin olmuşum. ama önemli mi, başlarda ah vah diyorsun da sonradan iş değişiyor. hiçbir mobilyayı pahalı eşyaları evimdeki huzura değişmem.

bir arkadaşım çok zengin bir adamla istemeyerek evlendi. ağlıyor telefonda yapayalnız evde, pencereden bile bakamıyor bir sokak öte de annesine göndermiyor. çok güzel bir içim su kız, adam kıskançlığından eve hapsetti. ne isityorsan alayım diyormuş.

ben ne yapayım evi arabayı mobilyayı dedi, sevmiyorum mutsuzum keşke 2 çekyatım olsaydı da sevdiğimle evlenseydim dedi.
ayyy nerden nereye işte aklıma geldi öyle. yani benim de izlerken sinirlerim bozulmuştu, böyle programlar insanlarda doyumsuzluğa sebep oluyor, hep daha fazlasını istiyor. kim bilir kaç kadının yuvasından bu sebepten huzursuzluk çıkmıştır. yok şunu da alalım yok bunu da yaptıralım diye

işte öyle yazdım biraz uzun oldu

Bende yoğurt sürüyorum arada ama buda güzelmiş benimde güneş lekeleri var. Bide bunu yapalım bakalım

nişanlı kızlara da tavsiyem;

33 yaşındayım. 10 yıldır çalışıyorum.
6.yılımı doldurdum evlilikte. kendi çeyizimi kendim aldım borcunu da kendim ödedim. eşim de elinden geldiğince üstüne düşeni yaptı. ama biz yine de her şeyimizi borçla aldık. borçla evlendik gırtlağa kadar. iki tarafında durumu yoktu çünkü ama çalıştığımız için çok şükür ödedik Rabbim herkese ödeme kolaylığı versin.

geriye dönüp bakınca iyi ki de lüksünü almamışım diyorum, kiradayım, ee çocuk var haliyle yıpranıyor kirleniyor lekeler çıkmıyor. yani tabii başta heves edersiniz anlıyorum da sizi haklısınız. ben 2.çocuk olursa inşaAllah . onu da büyüttükten sonra mesela değiştirmeyi düşünüyorum Allah o günleri gösterirse eğer. o yüzden kendinizi zora sokmadan ailelerinizi de düşünerek makul olanları tercih ederseniz, evlendikten sonra da birikiminizi yaparsınız.

Severek evlenince diğer şeyler teferruat kalıyor zaten. Ama ne yalan söyleyim bazen düşünüyorum evlenirken bu kadar fedakarlık yapmasamda olur diye :))

Severek evlenince diğer şeyler teferruat kalıyor zaten. Ama ne yalan söyleyim bazen düşünüyorum evlenirken bu kadar fedakarlık yapmasamda olur diye :))

evet severek evlendim aşıktım belki de o yüzden sorun etmedim. ama eşimin ailesi çok şükür beni severler sayarlar. o yüzden onları düşünerekten, şu an üzülmüyorum. fedakarlık eğer karşılığını görüyorsan güzel, görmüyorsan sadece üzüntü.

dediklerinizde fazlasıyla haklısınız, bizim de ailevi durumumuz çok kötü değil çok şükür ama öyle ahım şahımda değiliz. ben çalışıyorum birikim yapıyorum şuana kadar çeyizime babam sadece 1 süpürge makinesi bide tencere aldı kendi parasıyla. ama neden almadın neden vermedin demedim dememde. çeyizimin çoğunuda tamamladım bazı şeyler var tabi onlarda eşyalar alındıktan sonra alacak ama derdim babama yük olmamak. elinden geldiği kadarını yapsın fazlasını ne ben isterim ne de gönlüm el verir. geçen hafta sonu mutfak için ufak tefek şeyler almaya çıktık ablamla. halamın kızıda geldi, kendiside sevmyerek zengin biriyle evlendi. ama bir görün şaşaasını eşyalarını, ki evlenmeden önce küçümsüyordu sosyal medyaya paylaşır canım kocam şöyle kocam aman bilmem ne (kocasıda evlendiklerinden beri çalışmaz ailesine yük anlaycağınız)
benim kayınpederim ve kendi annem vefat etti. kuzenim o gün diyoki aman yağmur en pahalısını iste mobilyanın en lüksünü evlendikten sonra alamazsın. dedim ne gerek var ne o tarafı ne bu tarafı zora sokmaya. he ayrıntılarıda var aslında anlatsam e kızım kayınvalidenin durumu varmış iste dersiniz belkide. ama istemem bi kere bi gaflette bulundum bişeyi beğendim kendiside aman kızım ne istiyosan onu al dedi almaz olaydım. hala tantanası dedikodusu bitmedi. en sonunda nişandan 3 gün önce dedim nişanlıma al onu götür annene ben anamın karnından onlarla doğmadım istemiyorum huzur verin yeter diye. ki ben yoklukta büyüdüm herkeste bilir ben 11 12 yaşındayken babam iflas etti. ne abim ne ablam el kapısında çalışmamıştı ben liseden mezun oldum başladım çalışmaya ufaktım tam delilik çağımda vefat etti annem yine de zorluklarla başettim çok şükür. demem o ki fazlasında gözüm yok yeterki rabbim huzurlu evlilik göstersin. evde pek aile yaşantısı görmedim o sıcaklığı görmedim ben, derdim eşimle nasip olursa çocuklarımla mutlu olmak.

ay ne uzun yazdım okumasanızda olur

söylediğin herşeye kelimesi kelimesine katılıyorum gülüm,aynen senin gibi düşünüyorum

Uzak durmaya calisicam artik

Canım Rabbim annenin toprağını nurla doldursun, rahmet eylesin. Sanada bol sabırlar versin geçekten zor. En güzeli kimseye laf düşürmeden birbirinize yetebilmeniz. Herşeyin üstesinden gelirsiniz birbirinize destekle. Çok mutlu huzurlu neşeli bir yuvan olur inşallah. En güzel dönemleriniz, ilerde mutlulukla yad edin bu günlerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…